![]() |
Re:
Quote:
|
argintiu cu albastru...hmmm ar da urat dupa parerea mea...
tu sebastian ti-ai ales jantele destul de in ton cu masina...culoarea alba este destul de potrivita...dar tu nu ai ales aceste jante ptr aspectul lor ci ptr calitatile pe care le au...cu toti stim ca acel subaru pe care tu il detii nu contine elemente care nu sunt folositoare... :wink: |
inca o data , tu alegi jantele dupa culoare ?
ps : se pot vopsi foarte usor la o adica :) |
Am sa va pun doua poze cu omul care mi-a facut electronica la Subaru.
Este cotat ca fiind unul din primi 10 din Japonia si are o istorie bogata in spate. A avut prima Supra cu sub 10 secunde pe 400m un gt-r33 si viteza de top primul peste 340, 9,4 s si 343km/h ca sa testeze pe strada s-a dus cu ea in Germania. Nu pot sa le pun nu le pot lua de unde sunt. |
departe de mine intentia de a face misto . imi pare rau daca ti-am lasat impresia asta , dar eu asa am inteles de aici:
\"Dupa gustul meu albastru nu are ce cauta pe masina mea, poate cine are un sti albastru va incerca. \" |
Re:
Quote:
|
Am si eu o intrebare...........Cand te dai cu Ono sau cu AndreiTentean???
Astepta lumea cu nerabdare, asteptam legalele sa vedem noua evolutie a masinii tale. |
Re:
Quote:
|
Multumesc de raspun Sebastiane si ca sa pun paie pe foc cred ca pe 400m il faci.
E alegerea voastra ca nu vreti sa spuneti care pe care, ma refer la tine si la Andrei Tentean, spun doar ca sunt persoane care vin la legale si stau sa vada numai astfel de curse. Eu inca sper ca la o legala sa te dai si cu AndreiTentean. Cred ca mai sunt multi ca mine. |
Re:
Quote:
Avem un grup de cativa oameni pasionati cu masini competitive ce la orice ora poate raspunde oricarei provocari in asa fel incat sa termine o eventuala cursa ca invingator. |
Stiu foarte bine asta Sebastiane dar incerc sa inteleg de ce nu te dai si cu Andrei la Legale??? Stiu ca nu o sa-mi raspunzi deci nu o sa mai insist.
Te respect enorm pentru ceea ce faci pentru sportul auto si nu pot sa spun decat ca ai o masina piesa. Nu inteleg in schimb de ce esti uneori selectiv. Nu inteleg ce aveti cu ONO, e baiat bun si raspunde la provocari si in plus recunoaste si cand e invins deci...... Mai incerc o data, poate imi spui daca sunt pe aproape sau nu... Te-ai dat cu Andrei inainte de legalele de la CasaPoporului si a fost mai rapid iar acum dupa ultimele modificari la masina ta esti tu mai rapid. Sunt pe aproape??? |
Re:
Quote:
Cand practici acest sport cel putin la nivelul nostru o faci de placere si pentru satisfactie, sincer iti spun ca nu-mi place sa impart pasiunea cu toti oamenii si daca nu-mi creeaza placere nu ma dau. Uneori modul unora de exprimare de punere a problemei e mai deplasat al unora ma inhiba si daca asa au vrut ei sa fie sanatosi, daca nu o fac cu placere mai bine nu. cand e vorba de apropiati de ce ar trebui sa fim noi cei care ofera circul pentru public pe banii nostri , noi doar ii umilim pe altii iar intre noi suntem egali. |
Man nu am zis ca el e omul rau si tu esti omul bun, am zis ca ar trebui sa fiti rivali doar pe cei 400m. Parerea mea
In final cei pe care ii umiliti voi pe 400m cred ca i-ati putea umili si de pe relatii de colegialitate in afara curselor. In final ar fi frumos ca si ONO sa vorbesca fara sa jigneasca si tu la fel, parerea mea. E urat spus \"circul pentru public\", foarte urat, voi mergeti la liniute in primul rand pentru ca va permiteti si in al doilea rand pentru ca sunteti pasionati, va atrage acest gen de activitate. Nu stiu cati se gandesc ca merg la curse pe banii lor ca sa-i distreze pe altii. Eu sper ca asta ai spus-o fara sa crezi asta Sebastiane pentru ca stiu ca tu esti pentru curse pana in maduva oaselor. |
Re:
Quote:
Crezi ca mie imi place sa ma cert cu ONO, am fost la el si l-am pupat, i-am spus ca greseste sa nu mai faca asa, am incercat, dar asta e el si atunci se va lovi de vanitatea si aroganta mea. Eu organizes curse, le fac pe 400m am vrut pe 1000 lumea a cerut si a votat impotriva vointei mele pe 400, iar acum dupa ce-mi am refuzat multi prieteni cu masini tari pe 1000 cum sa ma dau cu el? Ce spun oameni aia despre mine, ca nu-i respect sau ca sunt sucit. Nu-mi plac ilegalele, nu ca nu-mi plac cursele, dar eu sunt trecut prin multe si stiu sa-mi rezolv elegant problemele insa pentru altii e ceva ce nu merita sa incerce. E prea riscant si urat, dar e adevarat ca si politia in loc sa ajute baga bete in roate, atat inteleg ei ca e bine sau nu-i inteleg. Eu sunt omul de la mijloc, intre ciocan si nicovala, de o parte politia de partyea cealalta cursantii. Trebuie sa vorbesc cu fruntea sus in fata autoritatilor si nu pot face asta din postura unui notoriu ilegalist pt ca nu vom mai primi nimic. Asta se vrea anarhie? Nu pot sa-mi asum aceasta responsabilitate, dar nu pot fi nici departe de curse! Daca voi aveti un raspuns mai simplu la provocarile lui ilegale infantile, va rog sa-l rezolvati voi. Nu vreau sa ma dau cu Andrei sau cu Alex pentru ca noi nu suntem mancatori de subaru si nici canibali sa ne mancam intre noi. |
Ok de obicei eu sunt un pacifist si de aceea il rog si eu pe aceasta cale sa lase origoliul la o parte si sa fim colegi de forum si prieteni.
Si eu sunt de acord cu tine Sebastiane, la ilegale stiu ca nu te bagi, nu ti-ar sta bine, e bine ca gandesti asa si asta mai ales ca organizator de curse. Eu ziceam sa accepti provocarea lui ONO dar la legale si asa cum trebuie pe 400m. E decizia ta pana la urma si eu personal o sa ti-o respect. |
Re:
Quote:
Problema mea pe net e ca sut intransigent si daca am de spus ceva o spun verde in fata chiar administratorului sau moderatorului ca mai multa putere nu am aici si nici nu am nevoie.Pe unii adevarul ii supara. |
Stiam man ca nu poti sa te arunci cu capul inainte si sa te dai la Ilegale de aceea am si zis sa va dati la urmatoarele legale. Esti mult prea \"drogat\" de treaba asta ca sa nu te dai si cu ONO si asta chiar daca nu te intelegi grozav cu el.
Astept cu nerabdare sa te vad la start. P.S Am folosit cuvantul dorgat in sens pozitiv nu ca te jignesc. |
Re:
Quote:
|
Chiar daca momentan nu-mi permit acest sport, apreciez pe cei ce il fac, pe cei ce merita bineinteles si observ ca sunt din ce in ce mai multi.
Cred ca cat de curand o sa ai si alti rivali foarte tari la start, adica masini care or sa poata sa-ti puna probleme sau chiar sa te bata. Oricum stiu ca nici tu nu stai pe loc ceea ce face ca toata chestia sa fie si mai interesanta. |
Re:
Quote:
|
intrecerea
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: Si tot castig!
|
1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare pentru tine Sebastiane, crezi ca in momentul asta ai bate pe 400m sau pe 1000m masina asta??? Serios te intreb, si fara ascunzisuri, doar o curiozitate si nu o provocare.
Asta ipotetic vorbind. |
eu am fost si am vazut masina asta live. am stat la 1 metru de ea si am admirat-o. este o masina superba dar foarte lenta.
|
Foarte lenta???
|
Re:
Quote:
E un v10 automat de M5 sub capota si nu ma sperie. |
Sebastiane nu te contrazic, dar pentru cine nu stie, motorul de pe acest Hartge dezvolta 550Cp, masina e mai usoara si mai directa ca M5, iar timpul de la 0-100km/h este de 3.8sec. Banuiesc ca scoate pe 400m mult sub 11sec, dar nu stiu nimic sigur, e doar o banuiala.
Ceea ce am vrut eu sa spun mai sus e ca Subaru-ul lui Sebastian chiar a devenit o masina de drag adevarata si rivalii trebuie sa-si regandeasca provocarile. Ca o mentiune si sper sa nu supar pe nimeni, nu as da acest BMW nici pe un Subaru de 1000Cp, mi se pare mult prea criminala ideea in sine si apoi masina. Ma repet e parerea mea si va rog s-o luati ca atare. Andrei, eu zic ca totusi lenta nu e. Daca pe Sebastian sunt convins ca nu-l face o asemenea masina pe 400m, pe tine cred ca da. La fel, asta nu inseamna ca masina ta nu e super-super-tare si nu vreau sa te provoc sau sa te jignesc in nici un fel, e doar o opinie. |
Noi aici vorbeam de performante brute nu de restul.
Pt strada acel BMW e mult mai satisfacator, insa pe pista :lol: |
Monologul de mai sus e taaare ridicol :?
|
Re:
Quote:
faci cam multe comparatii... :shock: |
Oricum vorbeam ipotetic asa ca nu stiu ce ai impotriva Orlando. Si in plus am precizat clar, e parerea mea.
|
Re:
Quote:
Asa este...valabil pt majoritatea care isi dau cu parerea...si eu cred ca masina mea e tare...ca doar de.... e rosie. |
Re:
Quote:
de sebastian in schimb e drept ca nu avea de unde sa stie. |
Voi nu considerati ca indiferent de rezultat o intrecere trebuie sa fie o placere?
Eu asa cred! |
Placere asta e cubvantul de ordine intr-adevar.
Ma intreb de ce sar ca muscatii unii dintre noi, am si mentionat ca sunt niste opinii pur personale. |
Re:
Quote:
|
Salut Sebastiane ! Sunt impatimit al tuningululi din Ro de cand ma stiu :) ! Vreau sa iti zic ca te respect foarte mult si te admir pt ce ai reusit sa faci din masina ta , o masina de curse , nu o masina impopotonata de kituri si numai stiu ce . Dar lucrul care imi place cel mai mult la tine este mentalitatea ta , aceia a unui pasionat , nu a unui obsedat dupa victorii. Sper vreodata sa pot sa am si eu o masina care sa o egaleze pe a ta. Felicitari inca o data ! :wink:
|
Merci!
|
1 Attachment(s)
O poza de colectie de la mine si inca nu am prins cu toate sculele erau cam o treime la pozare.
|
Sa mai pun niste poze legate de japonezii mei.
|
3 Attachment(s)
poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning