![]() |
Re: E39 - un DUH
Quote:
aseara am montat si distantierii pe spate ( nu am poze deocamdata , o sa le pun mai tarziu.) , sper sa montez azi si suspensia fata si aripioarele pe bara . :shock: |
4 Attachment(s)
:shock: poze cu aripioarele de pe bara:P
mai ramane doar suspensia pe care sper s-o montez zilele astea. |
cat de tare e culoarea
de ce nu faci interiorul jantelor negru :-? cred ca ar da foarte bine |
Quote:
|
Quote:
m-am gandit sa le fac ceva la jante dar in primavara vreau s pun pe 19 si nu stiu daca merita sa ma mai complic! |
Quote:
dau o bere! :-P |
Quote:
p.s: o vazui si eu in realitate astazi(era parcata langa sensul giratoriu de la fortuna) |
culoare de duh ;)
|
JOS PALARIA
O culoare superba, si UNICA in Craiova!!! Mult gust prin simplitate si eleganta.
Bravo!! Frumoasa masia. |
Re: JOS PALARIA
Quote:
|
vand 2 cauciucuri pirelli p zero rosso 255\40\ZR17.
nu sunt noi dar sunt bune. pret 1.600.000. negociabil.' o sa pun poze maine .... sunt puse pe masina ( sunt si in pozele anterioare) accept si unele variante .... la cauciucuri :P.... |
7 Attachment(s)
2-3 poze cu cauciucurile spate care sunt de vanzare si 2-3 poze cu masina.
|
foarte tare culoarea care ai aleso...... chiar o schimbare radicala.. nici nu mi`a trecut prin cap ca o sa alegi culoarea asta .. :D a iesit foarte frumos felicitari..!! Sa ai grija de ea ..
|
ms mult andre3ii! ....niste cauciucuri nu vrei?:P (glumeam)
|
cauciucurile alea care le topisi asta seara frate ? :)))) bravo bravo , invarte roata
|
eu??:!::!: :))
|
5 Attachment(s)
poze noi cu masina .... am desfintat nichelul de la geamuri ...dar inca nu am montat suspensia joasa ( as vrea sa protejez colantul iarna asata ), mi-a promis un prieten ca-mi aduce oglinzi M rabatabile ..si daca se tine de promisiune o sa montez si suspensia odata cu oglinzile....
- vreau sa fac si eu buza la jante nichel ( sau metal ) si nu stiu unde ... ma puteti ajuta careva .?????? sper sa va placa fara nichel la geamuri ... mie unu imi place:P |
Pot sa zic si eu 2 lucruri,defapt 3 :D
Culoarea e dementiala,doar ca sunt unele lucruri care nu se pupa asa bine cu ea Dunga acea gri (parerea mea) e ca nu e asa.. "ok" Numarul pus lateral,mai bine tiai face ceva tip moto,sau sticker.. mai micut asa sii semnalele portocalii,zic eu ca mai bine ar merge albe (stiu ca pentru asta trebuie schimbat tot farul) In rest toate bune si frumoase,bafta! |
Quote:
1.masina e facuta cu colant si acolo se imbina colantul...daca nu puneam dunga se vedea urat! 2.mie imi place numarul deocamdata il lasa asa (oricum ms pt sfat...o sa ma gandesc) 3. si eu as vrea sa fie albe :P...dar cum zisesi si tu cred ca tre sa schimb farul! cam atat!...ms pt sfaturi! |
2 Attachment(s)
dupa craciun as vrea sa pun pe masina urmatorul model de jante .... dar nu stiu cat de bine ar da .... este una pe forum neagra si am vazut ca pe negru da bine ...:P..... acum nu stiu daca si pe vernilu meu da bine ....
daca aveti ceva poze cu seria 5 (E39) cu astfel de jante puteti sa le postati. multam!!!! |
1 Attachment(s)
Dau prea bine jantele de 7'ar pe 5 .
|
2 Attachment(s)
Am eu ceva asemanator pe a mea, poate iti poti forma o idee.
|
Dau mai frumos pe masina din alea de care vrea el sa isi i a (parerea mea),acum ramane la alegerea ta...
|
1 Attachment(s)
te ajut eu sa iti formei o parere in realitate dau mult mai bn...in cate stiu eu sunt si mai mari decat cele pe care le ai tu...oricum sper sa te ajute
|
1 Attachment(s)
inca o parere personala legata de faruri:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
CRACIUN FERICIT TUTUROR !!!!!!!! SA VA ADUCA MOSU TOT CE DORITI !!!!!!
Ho Ho Ho Merry Christmas !!!!!!!!!! |
salut, zi-mi si mie cum se comporta colantul pe vremea asta? zapada, sare si tot felu de chestii pe jos etc nu il afecteaza?
|
nu stiu cat de bine se comporta pt ca am mers maxim 150-200 km ... nu merg iarna cu ea :P....
|
CRACIUN FERICIT SI TIE!!!
|
deci masina arata intr-un mare fel :) stau cu ochii pe geam chiar acum ..e la 10 metri de mine si arata BESTIAL!
Bravo Gabi;) |
Quote:
|
Quote:
esti in vizita prin vecinii mei? |
Quote:
Craciun fericit si toate cele bune:P |
craciun fericit si tie!daca o sa mai ai nev te ajut cu placere.esti din iasi????sau masina e inmatriculata in iasi??
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ultimele poze pe anul asta .... 2-3 poze cu ochelari facuti de mine din autocolant ( sa-mi fac o idee).
Noul an sa va aduca tot ce va doriti voi, distractie placuta si sa ne auzim cu bine peste 1 an:D :headfones :drunk: :peace: :dance: La Multi Ani !!!! |
cumpar jante 5*120 ( cu sau fara cauciucuri) sa fie pe 18 sau 19 - latime minim 8j fata si 9.5j spate .... de preferat 8.5 cu 10j.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning