Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/83172-ag-86-brs-solenza-clima-sugestii-tuning.html)

KillerINC 04-12-08 12:43

Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning

daca totul iese bine , si merge ceea ce vreau sa fac , mai tarziu putin BRS-ul va primi un cadou de Mos Nicolae ...

detalii si poze mai pe seara

aborigenu 05-12-08 20:34

1 Attachment(s)
va dau eu 225 55 13 si slick de 185/50/13

L4uR 06-12-08 09:49

cel mai mult te-ai ocupat de leduri ,...si lumini...de ce?....

AG 80 BBI 06-12-08 14:21

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1904804)
va dau eu 225 55 13

oare scrie asa ceva pe un cauciuc de curse!?

madutz2006 11-12-08 11:42

2 Attachment(s)
poate vrei sa te inspiri putin :

KillerINC 11-12-08 11:45

oh daaaaaaaaa ..... mersi mult !!!

foarte tare body-kit-ul , sunt curios de unde imi pot procura si eu unul ... iar capota asa vreau si eu sa o colez, inclusiv masca, si sa scot semnul de la DACIA ...

foarte tare ... mersi mult madutz

later edit : apropo, jantele seamana cu ale mele ptin, numai ca alea sunt KM-uri :D

madutz2006 11-12-08 11:52

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1914340)
oh daaaaaaaaa ..... mersi mult !!!

foarte tare body-kit-ul , sunt curios de unde imi pot procura si eu unul ... iar capota asa vreau si eu sa o colez, inclusiv masca, si sa scot semnul de la DACIA ...

foarte tare ... mersi mult madutz

later edit : apropo, jantele seamana cu ale mele ptin, numai ca alea sunt KM-uri :D

700 de euro body kitul ;)

KillerINC 11-12-08 12:00

niceee ... dar de unde ? :D ca sunt curios daca pot sa mareasca un pic gaurile de la proiectoare sa intre ale ei de fabrica ...

madutz2006 11-12-08 12:02

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1914369)
niceee ... dar de unde ? :D ca sunt curios daca pot sa mareasca un pic gaurile de la proiectoare sa intre ale ei de fabrica ...

l-am gasit in bazar 4tuning... nu pe forum ci pe site... suna si intreaba...
imi pare rau ca nu mai am linku....

madutz2006 11-12-08 12:07

am gasit si linku: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...ne-217437.html

KillerINC 11-12-08 12:56

mersi ... o sa il sun pe om sa vorbesc cu el , si poate in ianuarie fac un cadou frumos BRS-ului

madutz2006 11-12-08 16:13

4 Attachment(s)
bara fata arata destul de ok... dar restul nu prea imi place...

uite ce am vazut azi:

KillerINC 11-12-08 16:55

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1914855)
bara fata arata destul de ok... dar restul nu prea imi place...

uite ce am vazut azi:

dragut ... ar merge bara fata de la asta si cu bara spate de la cealalta ... o sa fac un VT sa vad cum da

ag80bik 12-12-08 00:21

sfat prietenesc.ia ti intai niste jante dragute si apoi bari si praguri.o masina cu jante arata mult mai bine decat una fara dar cu bari imense.incearca si o sa vezi k am dreptate.bafta

KillerINC 12-12-08 09:10

Quote:

Originally Posted by ag80bik (Post 1915748)
sfat prietenesc.ia ti intai niste jante dragute si apoi bari si praguri.o masina cu jante arata mult mai bine decat una fara dar cu bari imense.incearca si o sa vezi k am dreptate.bafta

pai jantele mele ce-au ? sunt Mak Audace Mirror pe 14

au 4 luni jantele , cauciucurile la fel .... 2000 ron m-au costat cu totul ... nu imi mai iau altele nici de-al draq ....cel putin inca 1-2 ani

ag80bik 12-12-08 13:19

atunci sa cauti bari si praguri care sa nu iasa din linia masinii.intelegi despre ce e vorba k esti baiat istet.crede ma stiu cat sunt de scumpe jantele si cauciucurile

KillerINC 12-12-08 16:53

bara de pe masina grena nu pare ca ar iesi prea mult in afara, plus ca jentile de pe masina aia sunt pe 13 ... iti dai seama oricum ca intai testez, si abia apoi modific ;)

si din cate vad eu , nici bara de pe masina potocalie nu iese prea mult ... oricum , diseara daca am timp , poate fac si un VT ;)

AG 80 BBI 12-12-08 22:51

sa fim seriosi, ce are BIK pe masina nu se compara cu nici un model de bara insirat aci la tine pe tread! barile alea parca ar trebui sa fie puse din fabrica pe logan!

KillerINC 12-12-08 23:06

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1917722)
sa fim seriosi, ce are BIK pe masina nu se compara cu nici un model de bara insirat aci la tine pe tread! barile alea parca ar trebui sa fie puse din fabrica pe logan!

si totusi .... ....ar fi trebuit sa fie pusa din fabrica pe LOGAN .... pe mine ma intereseaza ce pun pe solenza ... de fapt la bara spate mi s-a cam pus pata pe cea de pe solenza portocalie ,....ramane sa vad ce fac cu fata

KillerINC 21-12-08 11:12

30 Attachment(s)
un mic pictorial cu BRS-ul in parcarea acoperita din cartierul NORD de langa AGIP , la vre-o jumatate de ora dupa ce i-am facut baita :) (de fapt primele 3 sunt la mine in parcare , pana sa ii fac baita)

si bonus , poze cu cadoul de Mos Nicolae al BRS-ului , un mic DVD cu ecran intern

Speed4U 21-12-08 14:01

incearca sa o lasi mai jos sa vezi ce bine da cu barile ei ;)

Ingerasul99 21-12-08 14:19

Jante frumoase , exterior placut, dar cand vad farurile ma speri, scuza-ma ca zic asa, dar ai stricat tot cu porcariile alea de leduri sau ce or fi ele.Apropo da jos ala de pe capacul de la rezervor.Ai grija de ea ce e frumusica!Sa o stapanesti sanatos.

Speed4U 21-12-08 14:22

1 Attachment(s)
m-am jucat putin;)

Attachment 732851

CocoT 28 21-12-08 18:20

Frumos cadou mai BRS-ule...;) Am avut si eu unul...:oops: Identic!...:lol:

L4uR 21-12-08 21:04

ar merge lasata...cu barile normale...ar arata agresiv...si vezi ce faci cu calutii;)...eu asa as zice...baga bani in motor...

KillerINC 22-12-08 13:40

nu prea am stat zilele astea pe acasa, asa ca va raspund acum tuturor

Quote:

Originally Posted by Speed4U
incearca sa o lasi mai jos sa vezi ce bine da cu barile ei ;)

urmeaza sa o las si mai jos . astept sfaturi , de fapt propuneri , privind optiunile pe care le am la Solenza ca sa o las mai jos

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99
Jante frumoase , exterior placut, dar cand vad farurile ma speri, scuza-ma ca zic asa, dar ai stricat tot cu porcariile alea de leduri sau ce or fi ele.Apropo da jos ala de pe capacul de la rezervor.Ai grija de ea ce e frumusica!Sa o stapanesti sanatos.

Fasia de LED-uri e provizorie , pana fac rost de fondurile ($$$) necesare sa imi montez angel eyes (si asta tot o s-o fac . e o pasiune mai veche de-a mea... nu ca sa arate a bmw , pentu ca o sa pun doar un inel e fiecre far, dar pur si simplu am facut un VT cu angel eyes, si mi-a placut cum arata)
Iar stickerul ala metalic de pe capacul de la rezervor este pus acolo din alte motive, nu estetice, pentru ca numai estetic nu e acolo

Quote:

Originally Posted by Speed4U
m-am jucat putin:wink:;)

urmeaza si grila fara semn, numai ca nu am avut timp de ea . nici pleoapele nu le-am montat desi le am de aproximativ 3 luni in portbagaj

Quote:

Originally Posted by CocoT 28
Frumos cadou mai BRS-ule...:wink: Am avut si eu unul...:oops: Identic!...:lol:

:lol::lol::lol: .... esti multumit de SONY-ul meu ?

Quote:

Originally Posted by L4uR
ar merge lasata...cu barile normale...ar arata agresiv...si vezi ce faci cu calutii:wink:...eu asa as zice...baga bani in motor...

cum am zis si mai sus , as vrea sa o las mai jos, dar inca nu m-am interesat ce optiuni am ... pentru ca presupun ca amortizoare sport nu se gasesc special pentu ea , decat poate se potrivesc cele de la clio . CHIAR VA ROG SA IMI DATI SFATURI PRIVIND LASAREA EI PUTIN MAI JOS . MODALITATI , COSTURI, ETC ....

Cat despre motor, cam de el vreau sa ma ocup iarna asta, numai ca au intervenit niste probleme care momentan nu imi permit sa ma apuc de motor

bobby_gsi2 22-12-08 15:04

Arcurile sunt cele care iti "stabilesc" garda masinii.....si cum optiuni banuiesc ca sunt putine...nu ai decat sa tai din cele actuale...desi nu e chiar recomandat.

CocoT 28 22-12-08 20:39

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1936297)
:lol::lol::lol: .... esti multumit de SONY-ul meu ?

Pai... nu il mai am!... E pe la un prieten de-al meu si este multumit de el!...

L4uR 22-12-08 20:48

vorbeste cu psycho...el are amortizoare tari...dar o lasi din arcuri;)

ag80bik 24-12-08 10:21

http://www.autozr1.net/index.php?act...d&productId=93 vezi daca ti place.mi am adus aminte pt ca te am vazut ieri la gara.da jus scrisul de pe luneta.arata mult mai bine fara el.bafta

su daca vrei sa o lasi jos incearca sa tai din arcuri.ti ascris si bobi,nu e indicat dar nici prea rau nu e.

Antonyo20 24-12-08 14:12

Arcuri sport gasesti de la FK Automotive..care iti merg la fixul fixului cele de Renault Clio.Amortizoare...am vazut pe o Nova GT acu` 1 an de raliu..niste Bilstein..nu stiu daca erau adaptate ..sau mergeau chiar la fix.Cel mai bine a-r fi sa vorbesti cu Dudu Senchea..pentru ca el stiam ca mai are asa ceva de la Nova... si cred ca te poate ajuta cu multe.Un alt sfat..care ti-l pot da cu caldura..daca iti intaresti suspensia..si lasi si masina mai jos..o sa ai si unele neplaceri...pentru ca am ajuns la concluzia ca nu avem strazi pentru garde la sol mici..si sunt gropi de scapi cu toata masina in ele.:( Eu am dat Sambata intr-o groapa atat de adanca intre 2 sine de cale ferata de am spart bara si prinderiile ei :(..din fericire am facut-o..dar de pus o pun dupa Craciun!Oricum..gandeste-te bine daca vrei sa te "zgaltzai" sau nu in masina..pentru ca//cel putin a mea este rigida rau ..evident ..pe curbe se simte muuuuuult diferenta..dar daca nu ai si roti pe masura (late) nu prea faci cine stie ce.Oricum multa bafta in tunarit si Sarbatori fericite la toata lumea care ma cunoaste..si nu numai ! :D

Bogyciu 30-12-08 10:54

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 1939824)
Arcuri sport gasesti de la FK Automotive..care iti merg la fixul fixului cele de Renault Clio.Amortizoare...am vazut pe o Nova GT acu` 1 an de raliu..niste Bilstein..nu stiu daca erau adaptate ..sau mergeau chiar la fix.Cel mai bine a-r fi sa vorbesti cu Dudu Senchea..pentru ca el stiam ca mai are asa ceva de la Nova... si cred ca te poate ajuta cu multe.Un alt sfat..care ti-l pot da cu caldura..daca iti intaresti suspensia..si lasi si masina mai jos..o sa ai si unele neplaceri...pentru ca am ajuns la concluzia ca nu avem strazi pentru garde la sol mici..si sunt gropi de scapi cu toata masina in ele.:( Eu am dat Sambata intr-o groapa atat de adanca intre 2 sine de cale ferata de am spart bara si prinderiile ei :(..din fericire am facut-o..dar de pus o pun dupa Craciun!Oricum..gandeste-te bine daca vrei sa te "zgaltzai" sau nu in masina..pentru ca//cel putin a mea este rigida rau ..evident ..pe curbe se simte muuuuuult diferenta..dar daca nu ai si roti pe masura (late) nu prea faci cine stie ce.Oricum multa bafta in tunarit si Sarbatori fericite la toata lumea care ma cunoaste..si nu numai ! :D

Ai incercat tu cu arcurile de Clio si au intrat la fix? Asta pt ca eu am o SuperNova si studiez de ceva timp problema suspensiei, iar intre Solenza si SuperNova nu sunt diferente....

KillerINC 31-12-08 21:52

LA MULTI ANI TUTUROR ....

Alex30 31-12-08 22:21

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1951412)
LA MULTI ANI TUTUROR ....

Salut frumoasa masina sa ai parte de ea si...la multi ani si tie si tuturor forumistilor si pastionatilor de tuning :D

HAPPY NEW YEAR!
╔══╦══╦══╦══╗
╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║
╔═╝║║║║║║║╚╝║
║╔═╣║║║║║╠═╗║
║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║
╚══╩══╩══╩══╝
¤ø„¸¨°º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
¨°º¤ø„¸ HAPPY ¸„ø¤º°¨
¸„ø¤º°¨ NEW YEAR``°º¤ø„¸
¸„ø¤º ``°º¤ø„¸ ¤ø„¸¨°º¤ø„¸

F.l.o.r.i.n 05-01-09 13:44

ce bani vrei pe ea...?

KillerINC 05-01-09 13:54

Quote:

Originally Posted by F.l.o.r.i.n (Post 1958363)
ce bani vrei pe ea...?

uite aici anuntul >>> https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/96958-dacia-solenza-clima-imbunatatiri.html

si ca un update , azi ii colantez stalpii de la usi ...

bolidu' 05-01-09 17:38

de ce o vinzi?

F.l.o.r.i.n 05-01-09 17:39

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1958873)
de ce o vinzi?

vreau ceva mai nou....

KillerINC 05-01-09 17:54

Quote:

Originally Posted by F.l.o.r.i.n (Post 1958878)
vreau ceva mai nou....

\

cred ca vorbea cu mine

@bolidu am nevoie de o dubita ... un fiat Doblo , sau ceva de genul , dar vreau sa fie cu locuri , ca sa o pot folosi si ca masina de familie , si ca VAN ...deh ... e criza financiara ;)

bolidu' 05-01-09 17:56

pacat ca planurile tale cu ea nu s-au dus la bun sfarsit!:((

All times are GMT +2. The time now is 18:01.

- Copyright 2026 4Tuning