![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
daca totul iese bine , si merge ceea ce vreau sa fac , mai tarziu putin BRS-ul va primi un cadou de Mos Nicolae ...
detalii si poze mai pe seara |
1 Attachment(s)
va dau eu 225 55 13 si slick de 185/50/13
|
cel mai mult te-ai ocupat de leduri ,...si lumini...de ce?....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poate vrei sa te inspiri putin :
|
oh daaaaaaaaa ..... mersi mult !!!
foarte tare body-kit-ul , sunt curios de unde imi pot procura si eu unul ... iar capota asa vreau si eu sa o colez, inclusiv masca, si sa scot semnul de la DACIA ... foarte tare ... mersi mult madutz later edit : apropo, jantele seamana cu ale mele ptin, numai ca alea sunt KM-uri :D |
Quote:
700 de euro body kitul ;) |
niceee ... dar de unde ? :D ca sunt curios daca pot sa mareasca un pic gaurile de la proiectoare sa intre ale ei de fabrica ...
|
Quote:
imi pare rau ca nu mai am linku.... |
am gasit si linku: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...ne-217437.html
|
mersi ... o sa il sun pe om sa vorbesc cu el , si poate in ianuarie fac un cadou frumos BRS-ului
|
4 Attachment(s)
bara fata arata destul de ok... dar restul nu prea imi place...
uite ce am vazut azi: |
Quote:
|
sfat prietenesc.ia ti intai niste jante dragute si apoi bari si praguri.o masina cu jante arata mult mai bine decat una fara dar cu bari imense.incearca si o sa vezi k am dreptate.bafta
|
Quote:
pai jantele mele ce-au ? sunt Mak Audace Mirror pe 14 au 4 luni jantele , cauciucurile la fel .... 2000 ron m-au costat cu totul ... nu imi mai iau altele nici de-al draq ....cel putin inca 1-2 ani |
atunci sa cauti bari si praguri care sa nu iasa din linia masinii.intelegi despre ce e vorba k esti baiat istet.crede ma stiu cat sunt de scumpe jantele si cauciucurile
|
bara de pe masina grena nu pare ca ar iesi prea mult in afara, plus ca jentile de pe masina aia sunt pe 13 ... iti dai seama oricum ca intai testez, si abia apoi modific ;)
si din cate vad eu , nici bara de pe masina potocalie nu iese prea mult ... oricum , diseara daca am timp , poate fac si un VT ;) |
sa fim seriosi, ce are BIK pe masina nu se compara cu nici un model de bara insirat aci la tine pe tread! barile alea parca ar trebui sa fie puse din fabrica pe logan!
|
Quote:
si totusi .... ....ar fi trebuit sa fie pusa din fabrica pe LOGAN .... pe mine ma intereseaza ce pun pe solenza ... de fapt la bara spate mi s-a cam pus pata pe cea de pe solenza portocalie ,....ramane sa vad ce fac cu fata |
30 Attachment(s)
un mic pictorial cu BRS-ul in parcarea acoperita din cartierul NORD de langa AGIP , la vre-o jumatate de ora dupa ce i-am facut baita :) (de fapt primele 3 sunt la mine in parcare , pana sa ii fac baita)
si bonus , poze cu cadoul de Mos Nicolae al BRS-ului , un mic DVD cu ecran intern |
incearca sa o lasi mai jos sa vezi ce bine da cu barile ei ;)
|
Jante frumoase , exterior placut, dar cand vad farurile ma speri, scuza-ma ca zic asa, dar ai stricat tot cu porcariile alea de leduri sau ce or fi ele.Apropo da jos ala de pe capacul de la rezervor.Ai grija de ea ce e frumusica!Sa o stapanesti sanatos.
|
1 Attachment(s)
|
Frumos cadou mai BRS-ule...;) Am avut si eu unul...:oops: Identic!...:lol:
|
ar merge lasata...cu barile normale...ar arata agresiv...si vezi ce faci cu calutii;)...eu asa as zice...baga bani in motor...
|
nu prea am stat zilele astea pe acasa, asa ca va raspund acum tuturor
Quote:
Quote:
Iar stickerul ala metalic de pe capacul de la rezervor este pus acolo din alte motive, nu estetice, pentru ca numai estetic nu e acolo Quote:
Quote:
Quote:
Cat despre motor, cam de el vreau sa ma ocup iarna asta, numai ca au intervenit niste probleme care momentan nu imi permit sa ma apuc de motor |
Arcurile sunt cele care iti "stabilesc" garda masinii.....si cum optiuni banuiesc ca sunt putine...nu ai decat sa tai din cele actuale...desi nu e chiar recomandat.
|
Quote:
|
vorbeste cu psycho...el are amortizoare tari...dar o lasi din arcuri;)
|
http://www.autozr1.net/index.php?act...d&productId=93 vezi daca ti place.mi am adus aminte pt ca te am vazut ieri la gara.da jus scrisul de pe luneta.arata mult mai bine fara el.bafta
su daca vrei sa o lasi jos incearca sa tai din arcuri.ti ascris si bobi,nu e indicat dar nici prea rau nu e. |
Arcuri sport gasesti de la FK Automotive..care iti merg la fixul fixului cele de Renault Clio.Amortizoare...am vazut pe o Nova GT acu` 1 an de raliu..niste Bilstein..nu stiu daca erau adaptate ..sau mergeau chiar la fix.Cel mai bine a-r fi sa vorbesti cu Dudu Senchea..pentru ca el stiam ca mai are asa ceva de la Nova... si cred ca te poate ajuta cu multe.Un alt sfat..care ti-l pot da cu caldura..daca iti intaresti suspensia..si lasi si masina mai jos..o sa ai si unele neplaceri...pentru ca am ajuns la concluzia ca nu avem strazi pentru garde la sol mici..si sunt gropi de scapi cu toata masina in ele.:( Eu am dat Sambata intr-o groapa atat de adanca intre 2 sine de cale ferata de am spart bara si prinderiile ei :(..din fericire am facut-o..dar de pus o pun dupa Craciun!Oricum..gandeste-te bine daca vrei sa te "zgaltzai" sau nu in masina..pentru ca//cel putin a mea este rigida rau ..evident ..pe curbe se simte muuuuuult diferenta..dar daca nu ai si roti pe masura (late) nu prea faci cine stie ce.Oricum multa bafta in tunarit si Sarbatori fericite la toata lumea care ma cunoaste..si nu numai ! :D
|
Quote:
Ai incercat tu cu arcurile de Clio si au intrat la fix? Asta pt ca eu am o SuperNova si studiez de ceva timp problema suspensiei, iar intre Solenza si SuperNova nu sunt diferente.... |
LA MULTI ANI TUTUROR ....
|
Quote:
HAPPY NEW YEAR! ╔══╦══╦══╦══╗ ╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║ ╔═╝║║║║║║║╚╝║ ║╔═╣║║║║║╠═╗║ ║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║ ╚══╩══╩══╩══╝ ¤ø„¸¨°º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸ HAPPY ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨ NEW YEAR``°º¤ø„¸ ¸„ø¤º ``°º¤ø„¸ ¤ø„¸¨°º¤ø„¸ |
ce bani vrei pe ea...?
|
Quote:
uite aici anuntul >>> https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/96958-dacia-solenza-clima-imbunatatiri.html si ca un update , azi ii colantez stalpii de la usi ... |
de ce o vinzi?
|
Quote:
vreau ceva mai nou.... |
Quote:
cred ca vorbea cu mine @bolidu am nevoie de o dubita ... un fiat Doblo , sau ceva de genul , dar vreau sa fie cu locuri , ca sa o pot folosi si ca masina de familie , si ca VAN ...deh ... e criza financiara ;) |
pacat ca planurile tale cu ea nu s-au dus la bun sfarsit!:((
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning