![]() |
1 Attachment(s)
ANOTHERONE BITES THE DUST!!!!!!!! :shock: :P :P
|
Psssst! Aici era vorba de masini tunarite din Craiova, nu din Congo!!!
|
OK.......dar trebuia sa le vedetzi shi voi!!!!!!
PS\" DIN CONGO????? :P :P :P |
invmic: Daca ai fost la raliu pe 29 iunie, vedeai o vectra alba care nu dadeai 2 bani pe exterior... da' manca asfaltu'!!! Am inteles ca ar avea apropape 300 de cai, nu stiu precis!
|
...Coyotule termin-o cu bmw-urile alea ca mor cu tine de gat !!! :( :( :( :( imi faci necaz pe bune ! :( :(
|
Al3xius ai pus punctu' pe I :lol:
|
Mah trebuia sa le vedetzi!!!! :P :P :P
|
Re:
Quote:
|
OK doc!!!! :P :P :P Itzi dai seama ca dupa ce ii da o vopsea calumea shi ii mai face cate ceva p`ici pi`colo.............................. :P
|
ce sa-i mai faca ma frate e deja avion masina :) marfa rau :P sper s-o vezi sambata macar la show nu la etapa... la show de dupa
|
g-spott:Am fost mai la raliu pe data de 29 si mie mi-a placut f mult vectra aia alba care nu prea avea adversar,cel putzin am vazut cand a dat-o si nu a avut nici un fel de probleme.
|
Re:
Quote:
cand eu spun ca nu esti normal(in sensu bun :P ) nu ma crede nimeni ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: am capiat de ras !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
ja ja ja ja ja ja ja :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
|
...pai ce ma nu e asa ? :lol: :lol: :lol:
|
BA da frate!!!!! LA ora asta te aprob orice ai zice......itzi pocveztii in ce sdstare sunt asha ca.............. :lol: :P :P :P
|
du-te si culca-te si nu ma mai tine de taina pe messenger k maine am treaba ! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Lasa ma ca graba strica treababa!!!
:P :P :P :P |
...da treaba se face in graba ! :lol: :lol: :lol: aberez nush de unde o mai scosai si pe-asta !
|
Pai sa shtii...........................nujtiu de unde e asta(de nicaieri) :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
...exact ! :P :P :P
|
LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA L A :lol: :lol: :P :P
Prindeam fluturi coloratzi.........! :P :P :P :P Foaie verde shi`o lalea curge apa`n beci !!!! :lol: :lol: |
Al3xius itzi place Celica aia galbena aaaa???? :)
|
am vazut si eu poze cu celica aia galbena...la un prieten pe telefon .... am remas :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: !!! e prea beton ! ....si ramane valabil : daca o vedeti prin oras si aveti cu ce : POZATI-O SI VOI !!!! :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
yo asha o shtiam :wink: :lol: |
hahahahah .. tekno crezi ca avea vreo importanta ce scriea el la ora aia ... nu ai vazut ca aberau de ii lua mama dreaq + ca nu stiai in ce stare sunt :lol:
|
eu unu eram 100% lucid ! doar ca`mi era putin mai mult somn ! :P
|
Am vazut akum vreo 2 zile Olcitul XXS cah si-a pus o vopsea f misto pe masina.....A iesit super marfa masina :D
|
da e super misto ! cei cu aparate digitale pozati-l si voi daca puteti ! :P
|
Let`s forget the past................ :P :P :P :P :P :P
Mah vere io nu am aparat digital ca de nu stateam toata ziua shi noaptea sa fac poze la mashinile din orash...... :P :P :P :P :P :P :) |
[img][/img]
|
parca la vopsit in cameleon.. :roll: :? :?
|
Parca... :)
|
Ce cameleon mah................... :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Voi nu mai vedetzi bine..... :P |
Nu cred cah este cameleon...Mai degraba un violet ......
|
...eu l-am vazut seara si poate de-aia mi s-a parut k e cameleon :roll:
|
Poate.......sigur.......... :P
|
mov - violet cu refexe...
Dar mie mi se pare o culoare dura....para nu i se potriveste |
Depinde.............!!!!!!!!!!! :)
|
ce depinde?
|
Mai schimbati dreaq subiectu'