Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

Psycho 18-05-05 16:14

accident la trocadero .. acum 10 min .. una bucata kalos taxi cu o nova :)

-=X-Team=-82-MDN 18-05-05 23:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
accident la trocadero .. acum 10 min .. una bucata kalos taxi cu o nova :)

am vazut si je ... pe linia de tramvai .. chiar cand sa intamplat ... ieseam de pe poporului .... treaba .. :) ala cu kalos .. cred ca expre a facut .. sa moara mama lu stefan cel mare ....

blonda 19-05-05 01:35

accident nasol in seara asta in mamaia un pasat a intrat in stalp din cate am inteles avea peste 150.pasatul varaza de tot iar soferul si mai varza.daca vedeati scaunul de la soferi nu iti mai trebiua viteza.NASOL!

Dan98 19-05-05 02:00

stii cumva ce nr avea Passatu ?

blonda 19-05-05 02:05

am inteles parca ca nu erau de constanta pt ac masina era cumparata de curand.

D_M_X 19-05-05 08:25

tm-84-leu

ERY 19-05-05 08:32

Azi ma duc la service sa imi coboare limitarea la 80 km/h. Doamne cum arata masina aia........... :cry:

pav[] 19-05-05 08:56

poate a aparut stalpul de nicaieri :roll: wtf? acum hai sa ne speriem ca ala nu stie sa conduca si intra in stalpi.. e clar ca pe undeva pe la sensul giratoriu a patit-o (sunt aproape sigur ca nu stia ca s-a bagat asa ceva).. well.. eu prefer viteza cu cap.. :D

p.s.

Azi ma duc la service sa imi coboare limitarea la 80 km/h. Doamne cum arata masina aia...........

esti kamikaze sau soricel ? :D stiam ca (,) kamikaze sunt aia carora nu le pasa daca mor sau nu.. :D

Psycho 19-05-05 11:43

Ati auzit de passatu zburator :)

o sa va pun poze si filmuletz d la accident zilele astea ... nebunie .. era zob facut .. omu in sensu giratoriu de la scandinavia a intrat cu 150 .. si ceva ... se alerga cu un motor ...

poze si filmuletzu in curand ....

mashina era varzaaa ...

ERY 19-05-05 13:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]poate a aparut stalpul de nicaieri :roll: wtf? acum hai sa ne speriem ca ala nu stie sa conduca si intra in stalpi.. e clar ca pe undeva pe la sensul giratoriu a patit-o (sunt aproape sigur ca nu stia ca s-a bagat asa ceva).. well.. eu prefer viteza cu cap.. :D

p.s.

Azi ma duc la service sa imi coboare limitarea la 80 km/h. Doamne cum arata masina aia...........

esti kamikaze sau soricel ? :D stiam ca (,) kamikaze sunt aia carora nu le pasa daca mor sau nu.. :D

Pai macar dc mor sunt mort si numai simt nika, da dc ma fac zob si ma chinui prin spitale, cu suruburi si fiare in mine......mai bine lipsa.....deci kamikaze da, da` sa raman cu ceva sechele.....NU

blonda 19-05-05 16:53

nu Psycho nu se alerga cu la cu motorul,ba ,mai mult el trebuia sa stea pe loc pt ac ala cu motorul o plimba pe o gagica care trebuia sa fie in masina ,in fata mai exact.pe care se pare ca DUMNEZEU a iubit-o mult de tot.si da apropo de ce zicea ERY dupa ce vedeai cum arata masina si mai ales locul de la sofer iti cam pierea cheful sa mergi cu viteza.ce a patit soferul : piciorul stang osul de deasupra genunchiului varza ,necesita operatie,piciorul drept rotula varza( operatie) mana stanga rupta (operatie) ,fata cealalta acre era in masina in spate umarul dislocat.dupa cum ammai zis intr-un post anterior NASOL.

si ac s ava zic ca aseara a mai fost un accident la metro 2 un BMW ursulet verde a luat trotoarul ala care desparte benzile si chiar daac caroseria nu avea nimic pe dedesubt era varaza,baie ulei sparta si alte ***-uri.asa ac ATENTIE NOAPTEA DACA VA DUCETI SPRE LAZU SAU VENITI DE ACOLO MAI DEGRABA CA NU E SEMNALIZATA DELOC SI NU SE VEDE.

pav[] 19-05-05 20:40

pe la metro 2 trag eu frana de mana noaptea, mergeti incet pe acolo sa nu ma loviti :D

CeReS 19-05-05 23:50

au dat la Antena 1 despre accidentul din Mamaia si aia ziceau ca le-a luat carnetul la amandoi ptr curse ilegale (celui cu motorul si celui cu Passat'ul)

blonda 20-05-05 02:03

nu nu este adevarat...lu ala cu motoru nu i-au luat nimic ....cum am mai spus ala cu motoru o plimba pe o tipa iar astia trebuiaus a ii astepte pe loc.....carnetul i lau retinut pt moment lu ala cu pasatul....NU SE FACEAU CURSE!la televizor se exagereaza ca de obicei.....informeaza prost....!

D_M_X 20-05-05 09:11

ca de obicei antena 1 din constanta prezinta o cu totul si cu totul alta realitate. Rusine lor nesimtzitzii dracu....si auzi idee....cursa intre un passat si un motor.....wtf

ERY 20-05-05 10:01

Da faza cea mai tare la A1 este ca reportajul incepe cu un prim plan cu nevasta-mea......... 8)

D_M_X 20-05-05 10:25

ahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahh
LLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL lll
probabil ca shoferu de la passat se uita la ea :lol: :lol: :lol:

Psycho 20-05-05 11:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Da faza cea mai tare la A1 este ca reportajul incepe cu un prim plan cu nevasta-mea......... 8)

pai ce treaba are nevasta`ta ... si ... ce au zis aia d la antena 1 ?

ERY 20-05-05 11:53

Re:

Quote:

Quote:

Pai nu ziceau nika de ea....doar ca asa a inceput reportaju cu imaginea aia...

D_M_X 20-05-05 11:58

hai sa-i batem :punch: :punch: :zombie: :writers_b :pelvic_th :pelvic_th

Psycho 20-05-05 12:14

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Pai nu ziceau nika de ea....doar ca asa a inceput reportaju cu imaginea aia...

la neptun aparuse un toavrash d`al meu .. ala care vorbea la telefon .. zambila .. si ... el cauta actele la passat de zor .. si il filmau ashtia :) dar la neptun nu au zis nimik de illegala

ERY 20-05-05 12:26

bine hai sa trecem peste.......Diseara ceva undeva cumva.....sau iarasi esteti de munca toti >>>???? :suspiciou

79BYG 20-05-05 14:37

un sofer grabit un biciclist care traversa strada fara a se asigura... 30 m de frane , 75 m pana la trecerea de pietoni ... Eforie Sud in derptul spitalului ( Sanatoriului ) .. DEZNODAMANT ... decedeaza bicilistul pe loc ... azi orele 10.30 a.m.

79BYG 20-05-05 14:38

1 Attachment(s)
poza este facuta cu telefonul din mers :cry:

Psycho 21-05-05 10:13

aseara pe stradutza de la dominmo .. era o dacie pachet .. shtitzi ceva de ea ??

madfish 21-05-05 10:17

Re:

Quote:

aseara pe stradutza de la dominmo .. era o dacie pachet .. shtitzi ceva de ea ??

dap am vazut-o, erau si niste cartofi pe jos care sarisera din spate :lol:
+ pe la 12 asa un accident la kpitol. Dacia+polo = radiatoare bulite :wink:

ERY 21-05-05 13:42

Si unu fresh : Inel II Eliberarii - unu cu fabia depaseste in intersectie de pe contrasens venea un matiz taxi si............. :punch:

ct77pia 21-05-05 16:10

hai lasa ca cea mai dura a fost mqachidonca mea a parcat intr-un copac nu are nici macar 100 de km facuti de cind si-a luat permisul :yikes:

lolek 21-05-05 21:51

azi pe Ion Ratiu am vazu un cielo pupase bine un copac ... partea dreapta aripa roata varzaaa

Psycho 22-05-05 11:44

inseamna k nu aiccidentu cu cielo si cu matizu de aseara de la intersectzia tomis cu ion ratziu ... ... unde matizul a fost dat peste cap :)

lolek 23-05-05 20:15

Psycho am vazut doar cielo ... matizu il luasera ... la cat de mort eram nu am auzit nimic :!:

Psycho 23-05-05 20:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
Psycho am vazut doar cielo ... matizu il luasera ... la cat de mort eram nu am auzit nimic :!:

stai k zilele astea o sa bag pozele si cu passatu zburator si cu cielo ... la matiz nu i`am facut poze nu mi s`a parut foarte foarte impresionant ....

D_M_X 24-05-05 07:55

stai sa-mi golesc telefonul sa vezi ce pun eu filmuletz cu tine cand ai iesit la cosit.........sau treierai?

Psycho 24-05-05 20:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
stai sa-mi golesc telefonul sa vezi ce pun eu filmuletz cu tine cand ai iesit la cosit.........sau treierai?

abea ashteptt ...

ERY 27-05-05 08:53

Aseara pe la 11.00 la Grand la semafor buleala.....matiz vs tico.....parbrize sparte, ....s-au lovit in \"colturi\" ...oricum au cam terminat masinutele alea... :?

D_M_X 27-05-05 14:19

apropo ery ...unde peleu meu ai tulit-o aseara?

ERY 27-05-05 16:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
apropo ery ...unde peleu meu ai tulit-o aseara?

Edi - zodiac - sala - port - sala - mcdrive - home :roll:

Psycho 28-05-05 00:19

azi p zii .. la ieshire inspre ovidiu ... o mashina de armata a lovit o dacie si a facut`o piftie ..

iar in seara asta in port .. una bucata accident frumos .. 1 SNova cu o berlina cur in bot .. nova varza .. :)

Psycho 15-06-05 15:04

same place k mai sus o raba a dilit o dacie :) .... so ... keep up da good work ...

ery sa le zicem la baietzi si de ... ??? sau mergem pe burta :)

madfish 15-06-05 20:49

Re:

Quote:

same place k mai sus o raba a dilit o dacie :) .... so ... keep up da good work ...

ery sa le zicem la baietzi si de ... ??? sau mergem pe burta :)

stim, stim :cry:

All times are GMT +2. The time now is 13:11.

- Copyright 2026 4Tuning