![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
Quote:
|
"dute si te uita care e cel mai mare cip pt. loga k el avea 2 de 60 cp" spuse un user (edyopel) daca nu ma insel.. la o discutie foarte obositoare despre un logan transformat in camper... Ulterior a modificat postul.. Dar poate fi gasit aici deoarece altcineva i-a raspuns citandu-i "opera de arta" :lol: :https://forum.4tuning.ro/219-masini-n...ii/page-6.html :lol: :lol: :lol:
|
Tot din acelasi Thread unu' s-a suparat si mai tare :lol: :lol: :lol: --- Reamintesc.. vorbim de campere Logan MCV transformate :lol:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Raspunsul dat de un user altuia care vindea un e46 cabrio, ce-i drept la un pret cam mare:arrow:
|
lol cum e asta =))))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Revin cu inca unul de la bazar:lol:... O intrebare adresata lui blazeyblaze despre A6-le lui:arrow:
|
Ceva de la bazar :) http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...0176.html#poze
|
Quote:
|
Da...acum am vazut :( Era un bmw seria 5, pozele erau facute intr-un joc :)) Si cica avea motor 3.5 si v6 =))) Pret 6000 E mi s-a parut funny
|
Quote:
|
Tie nu ti se intampla sa mai gresesti? Arunca o privire pe tastatura si vezi unde este Z-ul si unde este D-ul. Oricine putea sa faca greseala asta, mai ales daca se grabeste.
|
Da, este posibil sa mai gresesti, insa inainte de a posta, recitesti textul pentru a corecta eventualele greseli. Daca totusi ai apucat sa postezi, exista butonul Edit care iti permite sa modifici postul.
Dar in cazul lui cred ca este altceva, fiindca daca te uiti la cele 9 postari, nu zice de fapt nimic sau scrie doar ca sa se afle in treaba. Ca un exemplu: Quote:
|
hai ca faceti din tantar armasar deja :) gata s`a postat reply`ul ala a fost un pic comic, fie din greseala sau pura exprimare proprie sa ii zic asa :) chair va place sa va contraziceti la orice ?
|
Poate aia o fi fost un post discutabil.. Asta in schimb(zic eu) NU!
Quote:
|
Dar el merge in Japonia =))
|
Quote:
ba chiar "iar" :lol: |
Si daca vreau sa-mi iau un Cadillac, plec in U.S.A ? :lol:
|
Pe sistemul vreau bmw plec in germania, vreau lambo fug in italia, vreau evo plec in japonia :) ca acolo or avea toate 6 roti...la noi nu e bine ca au 5.
|
Si daca vreau OZN ? .... nu mai plec nicaieri... visez in continuare :lol:
|
Gata, puteti face topul! Uitati aici numarul 1 !
Quote:
Vorba aia, doi cai frumosh! :lol: |
deciiiii :shock::shock: nu ai cum frate asa:|
|
Daca tot are probleme si nu mai poate sa stapaneasca " bestia" din dulap ar fi bine sa ii dam i cateva sfaturi : https://forum.4tuning.ro/61-provocari...ml#post2632942
|
Nu stiu ce sa zic... inca tin sa cred ca topicul asta ii o gluma :lol:
|
:)) belea taranul :))
|
Quote:
|
nu el spera 10 sec / 4000 m :)) o mai adaugat un zero ca doar a adaugat un 0 si la 105 cp:))
|
Ce va mirati ? :) Cum sunt unii care cred ca passatu tedei full e nava amiral si cea mai tare,asa si asta cu loganu asta e Romania.... Pe astia i-a lovit cuplu sau viteza cand au trecut de la berlina la o masina mai moderna.
|
care vreti mah un 530 TDI m pac.... http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...ro-398028.html
|
Quote:
|
pai dc sa schimbi lichidul de frana ? :lol: doar ala il pui odata si gata ! :lol: ... dupa cativa ani .. mai franeaza si ea(masina) ... NU :lol:
|
Scuze de dublu-post.
Unul tare: https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...x/page-38.html 06XPT a raspuns la post-ul lui Valex in care a pus poza cu janta si cauciucul. :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
orice pneu, cred |
Quote:
Quote:
Quote:
Baiatul a ajuns la varsta intrebarilor.. |
Acum asta chiar nu e o problemă, prost e cine nu întreaba, nu cine nu ştie, nu de alta, dar toţi suntem cunoscători aici, n-ai să vezi unul să spună că el nu ştie :)
Eu unul chiar sunt stânjenit câteodata cân pun câte o întrebare, că sar repede doi-trei atotcunoscători şi mari maeştri ai tuningului, motoarelor si mecanicii, să-mi raspundă cu "bueeeey, eşti praf, cum poţi să nu ştii atâta lucru?", deşi nu întreb truisme. Asta în condiţiile în care am vechime pe forum cât China şi o mulţime de bălării scrise pe acolo sub nume, darmite un nou venit, nu-i el victimă dacă deschide gura? :) |
Quote:
decat unul ca el mai bine 10 ca Racer_e30 de mai sus |
Quote:
|
dezmortiti-va un pic, cu o alta chestie super tare.
Definita tempomatului aka pilot automat -> varianta SF Quote:
|
:-) Adevarat, cu o singura chestie are baiatul asta dreptate: nu prea unde sa folosesti pilotul automat pe la noi, posibil sa fie mai util in "Europa De Vest" dar la noi chiar nu e foarte folositor in ideea ca, mergand pe autostrada (se intampla vineri) A1 chiar, la fiecare 10-15 km se gasea cate unul sa mearga cu 90-100 pe banda de depasiri, sa nu mai zic de cele 3 camioane pe care le-am prins depasind la randul lor siruri de late camioane...cred ca le-a luat 10 min. Ignorand acest lucru, pilotul automat e chiar foarte util, si dupa parerea mea daca ai condus o masina cu aceasta dotare ti se va parea indispensabil pentru drum lung.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning