![]() |
Re: golf 2 b-76 bpr
masina e frumoasa facut cu bun gust,dar farurile alea sunt hidoase nu da bine deloc cromu ala , parca era mai bine pe negru !!! parerea mea
|
BPRule, voaim sa intreb daca ceea ce ai tu al 500RON contine totul necesar pt transformare (fuzete + etrier + suport + disc/placuta)...
SI apropo de 16V...sunt interesat. [email protected] - poze si detalii/pret. merc mult |
in legatura cu farurile
.daca puneam pe negru nu mai aveam lumini asa ca am preferat sa vad bine.mersi pt aprecieri deci setul care il are cineva la vanzare contine tot.decat il montezi. in legatura cu 16v, suna-ma mergi si vezi masina ,si daca i-ti place te intelegi cu omu.din ce am inteles o lasa la 2500e.eu zic ca e pret bun mai ales ca e 16v si motor kr. 0724900372 asta e numarul meu. masina e alu balanzozo. |
o masina foarte frumoasa cu o suspensie incredibila... am avut ocazia sa vad masina live in trafic astazi intre urziceni si bucuresti... pacat ca nu era loc de mai mult... oricum evacuarea aia zgomotoasa face lumea sa traga de volan =))
felicitari pt masina... arata bine, dar parca nu alearga chiar asa de tare... nu dati cu pietre ca zic si eu ce am vazut... :D |
alearga daca ii dai tu
|
ai dreptate cu fugitul, nu stiu de ce nu fuge mai mult de 220.
si inca ceva vezi ca nu ma depasit nimeni pana la buzau. si la intoarcere a fost la fel. asa ca ai dreptate |
Iar te mananca in cur si vrei sa patesti ca la craiova ? :)
Off: cand aflu ceva de legalele de aici te sunt si te anunt ca am vazut ca erai interesat si pici si cu jap in grupa. Interesant nu? bpr vs ryo :) |
nu ca acum am mers la limita in localitate 95 in localitate iar in rest fara numar.
clar ca ma dau cu RYO ca doar e prietenul meu ,si nu e suparare intre noi ,daca pierde unul dintre noi |
am zis sa nu dai cu pietre... apreciez mult masina... eu sunt nebunul ala cu cc-ul de se bagase intre tine si corsa alb... oricum interesant cum se da lumea la o parte cand iti aude fiara
deci nu mai da cu pietre ca si asta mica a mea vedea constant 220... oricum, desi ma repet, tot respectul pt masina si pt tine... |
gata stiu, dar nu am dat cu pietre doar am spus ce sa intamplat.
dar tu ai zis ca nu prea fuge. dar daca i-mi aduc aminte ne-am alergat vreo 10km sau mai putin si se mergea bara la bara nu? iar in afumati pana in pod sant numai gauri si te-am lasat sa te duci.pana acolo ai stat numai in spate.asa ca daca tu crezi ca nu prea fuge vino sa ne dam putin. dar repet unde ne-am alergat noi se mergea bara la bara. repet nu arunc cu pietre doar spun ce sa intamplat. |
si inca o complectare masina are 140cp aspirat
|
la aceasta putere se mai adauga ceva modificari, sau aceasta cifra reprezinta puterea de acum a masinii cu tot cu modificari ? masina arata foarte bine, felicitari pentru ea !
|
masina are 139 cp de fabrica dar e injectie mecanica si nu poti sa o modifici foarte mult pt ca nu am nimic electronic.
|
la aspirate mai bine le lasi asa decat sa modifici ceva ca mai rau le dai peste cap...
si chiar m-as simti onorat daca as avea parte de un mic test alaturi de masina ta... poate te vad prin oras... pe la kiseleff sau mai stiu eu pe unde umbli... mi-ar placea sa si schimbam cateva cuvinte... cat despre afumati... e greu inca in Romania cu suspensii sport... pacat ca nu te poti bucura mereu de suspensia aia bafta |
Cine ti-a zis tie ca le dai peste cap? orice motor daca umbli in el fara cap e si normal sa il dereglezi. Sunt destule aspirate modificate care sunt nedereglate....dar dupa cum bine se stie orice modificare scade si fiabilitatea....asa ca tre sa se gaseasca o cale de mijloc.
Tu ce masina alaturi bpr-ului? Nu de alta dar sunt legale la prisma duminica si poate picam in grupa. |
cine vrea sa se dea cu mine ne vedem la prizma duminica.
da baieti? |
BPR-ule cred ca ai o problema cu oglizile pt ca il vedeai pe baiat numai in spate...mai regleaza-le si tu un pic :-)
Quote:
|
loool
nu man... oglinzile ii stau tare bine asa cum le are zau... hai ca ai fost simpatic... sa pui omul sa skimbe bunatate de oglinzi... sper ca are lumea simtul umorului pe aici |
mersi man ca nu te-ai suparat,amglumit si eu putin..orcium si pemine tot in oglizi m=a vazut :D
|
sincer acum... la viteza de varf cred ca il depasesc cu un metru dupa 2-3 km parcursi =)) dar cum zicea si el kiar nu era loc de alergat prea tare
si apoi de ce sa depasesti o masina care arata atat de bine din spate? se vede super tare la ce suspensie are |
sincer nu ma intereseaza viteza finala.
daca ajunge repede la 200 asta conteaza. daca vroiam 240 puneam cutie de g60. |
Sau ceva de diesel :)
|
valabil pt toti golfisti.
vreau sa-mi pun turbo asa ca vreau sa vand motorul complect. axe. serpisori plus evacuare complecte fara finala. motor refacut nou nout. cutie viteza. daca e cineva interesat discutam ,dar vrea ceva bani nu il dau pe doi lei ,ca eu tot ce dau acum depaseste mult peste 2000e. asa ca rog doar pe cei interesati sa puna intrebari |
motorul este nou.
tacheti noi. pompa ulei noua. segmenti si cuzineti noi. semeringi de supapa si semeringi motor noi. distributia noua. fise beru noi. buji ngk platium noi. bobine de curse noua.delcou nuo. injectoare noi. placa si discul noi. cutia e 2y pt cunoscatori deci originala. evacuarea de la miltek cap coada fara evacuare. evacuarea nu se vinde. axele sant de 260 in loc de 220 cum sant de fabrica. dar axele nu sant montate sant separat. motorulk e pe masina se face proba fara probleme .se tureaza 7400 si eu zic ca nu il bate niciun kr. |
cand le probam viorele?
|
Quote:
Acuma sa nu fiu carcotas.Dar e un forum "public" si as vrea eu personal sa stiu daca cele enumerate de tine te-au dus exact 2000 de euro.Daca da , atunci .... |
pai sa-ti zic numai evacuarea a fost 1000e.
axele 650e. dute la magazin cu lista cu piesele de motor ,care le-am enumarat, si vezi cat costa si vezi daca mint sau nu. i-ti zic eu ca sari mult peste 2000e. stiu ca e c-am mult cat am cerut dar nici pe degeaba nu le dau.in plus dau garantie la tot. sincer nu sant disperat sa le vand neaparat, daca se ofera bani le-am dat, daca nu asta e le tin.turbo oricum i-mi pun nu stau in bani aia. ca fapt divers intreabal pe etn cat la costat sa-si repare motorul sa il faca nou. pesta 30 mil. asa ca la ce vand e un pret foarte realist |
ziber cred ca se referea la finala nu la toata evacuarea cand a zis ca nu o da, iar legat de costuri din cate stiu evacuarea toata a fost peste 1000e din cate imi aduc aminte, restul de bani se aduna fara sa-ti dai seama cand incepi sa le cumperi si mai sunt si axele schrick
LE: hai ca pana am scris eu, s-a miscat viorel mai bine:) viorele la ce turbo te-ai gandit? |
rectific nu evacuarea ,finala nu se vinde.
in rest se vinde tot ,serpisori cu tot cu evacuare, fara finala. |
gata nebunule te apuci de treaba
|
Da ce tot atatea axe....schrick si alte minunatii, axele costa cat un parasolar cu nume de jocuri si cat un neon, cu maxim 2 mil lei iti pui axe, pistoane usurate biele iar daca mai adaugi 50 de ron pui si o admisie multiclapeta. Dar toate modificarile nu isi fac treaba bine daca nu se monteaza un filtru de aer care in functie de presiunea in roata dreapta fatza da pana la 35 de cai.
Fratilor.....daca nu ati facut motoare si nu stiti preturi lasati-o asa, de fapt ma refer la ziber care de fiecare data in materie de golfuri e atotstiutor si comenteaza preturile. Dupa cum spunea si viorel...mergeti la un magazin de piese si adunati asa in mare si faceti un total si o sa fiti uimiti. O axa schrick sare de 375 de euro.....dar ce dreaq....e mai usor sa dai din taste decat sa faci un motor cap coada si sa baga o carca de bani in el nu? Le: ziber la cat estimezi tu un motor facut cap -coada? |
din pacate banii investiti in tuning/upgrade-uri nu o sa se recupereze decat in procent mic.universal valabil
|
1,8 turbo, de audi tt sau ,de seat leon sau, passat.sa vedem ce gasesc.dar gandeste-te ca ma costa peste 4000 ,incep de la zero, iar cu evacuare cap coada ,intercoler tevi.
bani multi asa ca asta e pretul. deci pe axe am dat 650 e le-m lasat la 400. pe serpisori am dat 550e ,i-am lasat la 500 ,dar nu mai pun toata evacuarea pana in spate. deci 900e. iar pe motor , pe cutie ,si pe instalatie am cerut 600e. repet motorul fiind nou nout,cu garantie. |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
da ma viorele dar e mai ieftin 1.6diesel de unde vii cu preturile astea:lol::lol:
|
eventual da-l moca poate cineva sacrifica ceva benzina sa vina sa il ia
|
REPARAREA UNUI KR...COSTURI...
segmenti si cuzineti 400 ron. pompa ulei 250 ron tacheti 350 mii buc ori 16 buc adica 560 ron setul de garnituri plus semeringi 350 ron. buji ngk platinium250 ron fise beru 350 ron delcou nou 350 ron injectoare debit marit 700 ron chit distributie 200 ron chit ambreiaj sachs 600 ron. volanta are 1 an cumparata de la porsche romania. tot ce am pus pe lista sant noi si se pot verifica la magazin in legatura cu preturile. eu zic ca ce am pus costa mult mai mult dar asta e adevarul. mi-e finalul mi-a dat, 4010 ron la lista.asa ca pretul zic eu e realist |
de ce nu incerci cu un motor de r32 e cam 3000euro unu
|
nu cred ca merita r32
|
de ce nu a fost cuminte ?
|
vreau tot 1,8.
nu modific multe la el |