Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Coltul fanilor marcii BMW (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/8127-coltul-fanilor-marcii-bmw.html)

danny19_sm 24-01-07 13:25

Re: BMW rules...

1 Attachment(s)
Salutare voi pasionati ai Bmw-urilor ........Frumosi "ursuleti"....Hai sa va arat si eu unul din motivele pentru care sunt innebunit dupa BMW-uri :)

horguemtuning 25-01-07 20:35

Quote:

Originally Posted by 22 LEX (Post 712634)
da,intr-adevar ursi cu V12 am mai vazut,dar... ursi cu V8,mai rar... asa ca,bagati poze cu ursi V8 !!!

Huuu , My Beauty , in sfarsit ai pus LEX si portocala Jagermeister :-D

22 LEX 25-01-07 21:11

1 Attachment(s)
special pentru horguem,superportocala jagermeister,alaturi de membrii clubului BMW din care face parte. enjoy!

civic_ex 25-01-07 22:01

Quote:

Originally Posted by danny19_sm (Post 712905)
Salutare voi pasionati ai Bmw-urilor ........Frumosi "ursuleti"....Hai sa va arat si eu unul din motivele pentru care sunt innebunit dupa BMW-uri :)

sa intelegem ca asta e masina ta? daca da, esti o persoana foarte norocoasa. minunata masina.

HoricutzWSR 26-01-07 18:02

Quote:

Originally Posted by 22 LEX (Post 715554)
special pentru horguem,superportocala jagermeister,alaturi de membrii clubului BMW din care face parte. enjoy!

cea din mijloc e Z1?? e tare ciudata...

danny19_sm 26-01-07 20:35

eh......masina mea......nu am eu norocu asta sa am asa o bijuterie :)......sa speram ca la vara o sa vina a mea insa va fi o sora mai mica a celei din poza ;)

horguemtuning 26-01-07 22:04

Pai V 12 acela daca are motorul din seria 8 sau din septar atunci depaseste 5000 cmc deci calculeaza numai simplu cat avea de platit zilele asatea pentru el in Romania daca il inscrii ?

danny19_sm 26-01-07 22:38

2 Attachment(s)
Da stiu.........astia cu taxele lor cu tot:( Ne-or pune taxa pe aerul inspirat ............In fine sa revenim la ceva mai frumos :) Uitati la ce visez eu........Da de macar una o sa ma astepte la scara pe viitor (Doamne Da) :)

22 LEX 28-01-07 12:22

3 Attachment(s)
da... BMW Z1 intr-adevar,o bijuterie mica cu motor de 2500cmc,si caroserie din... plastic! (believe it or not) la fel ca si unele Corvette-uri

22 LEX 28-01-07 12:27

am avut marele privilegiu sa vad pe viu asa o jucarie,de culoare neagra.pe langa parcul petofi,era a unui tip din cluj,nu era pasionat de BMW-uri... l-a schimbat pe o lancia lybra...

DaBotta 28-01-07 12:51

nu am vazut niciodata , da usile unde is ? :)) , 22 LEX in oradea asa jucarie ? :) nice nice nice

sineta 28-01-07 18:13

2 Attachment(s)
ursuletul meu de 250 cai

22 LEX 28-01-07 22:26

2 Attachment(s)
am uitat sa spun ca l-am vazut cam prin 1995... iar despre usi... ele coborau in interiorul caroseriei,just like that.

22 LEX 28-01-07 22:29

frumusel,Ursuletul se 250 de cai,mai da-ne detalii,mai ales tehnice,si eventual niste filmulete sa-l vedem la treaba.

DOMY_m3 28-01-07 22:40

3.5L cu turbina pe el.
lexus bacsi mai poti?fa curatanie pe acest topic si in locul meu.si daca ai probleme cu cineva numa trimitemi nr de inmatriculare....

22 LEX 28-01-07 23:04

Domy aaaaaapukam! aici totul e in regula! e curat! toata lumea se comporta decent (sunt fani adevarati) daca am probleme cu cineva tu si MTM sunteti primii care aflati,si atunci facem show in 3! ca si anul trecut,apukam.mai tii minte? cum ne-am luat de fraierul ala? asa-i! cine "mananca" altceva in afara de BMW nu are ce cauta pe topicul asta

3,5 cu turbina... si numai 250 de cai? hmmm... poate e la inceput,cu modoficarile.oricum turbo e alta religie... succes daca te iei cu el.ceva noutati pe ARO ?

only_4dan 28-01-07 23:06

:d :d :d :d

22 LEX 29-01-07 13:59

Dane,fi si tu mai explicit.hai amu...

horguemtuning 29-01-07 20:05

Quote:

Originally Posted by sineta (Post 719541)
ursuletul meu de 250 cai

Frumos urs ! Imi place simplu si cu gust

Ariana 29-01-07 20:55

Ma bucur ca o crescut topicul, mersi LEX de activitatea intensa depusa pe aici :).

22 LEX 29-01-07 21:26

cu placere! Ariana :icon_kiss ,pe aproape toti de pe acest topic ne uneste o pasiune numita BMW .acest topic creste in momentul in care noi cei pasionati le dam peste nas celor ce habar n-au (si nici nu vor sa invete) si e pe un trend ascendent atunci cand il alimentam cu informatii de calitate.asta numai pentru ca BMW rullz !!!

margineanu ovidiu 30-01-07 08:40

sune-mi si mie de ce ar trebui sa-mi dai mie peste nas pentru ca in viata mea nu mi-am dorit un bmw,mie imi place muzica daca vrei vino si iti arat ce pot,la liniutze arati tu ce poti dar tot nu vad de ce vorbesti asa,in semnatura ta zice ca ai ceva cu aia care vb fara rost.....

Ariana 30-01-07 10:13

Ovi has a PoinT, nu toata lumea trebuie sa "moara" dupa BMW; tradu ce ai spus cu "le dam peste nas celor ce habar n-au (si nici nu vor sa invete)".

joe_infect 30-01-07 19:55

22 LEX ... uau ! :D, liniute de pe aeroport imi amintesc ...... unde au ramas BMW urile alea mari ... in afara de Domy (in fata cui jos cu palaria ce a facut din masinuta lui ) nu prea am vazut in finala altele ... mai mult Type R , Porsche , Subaru , evo ... :D

only_4dan 30-01-07 21:53

o data am "omorat" un bmw!!:chainsaw:

civic_ex 30-01-07 23:19

singurul model care imi starneste interes ar fi E39-le. intradevar, o masina frumoasa, dar deja prea po****ra in RO.

22 LEX 30-01-07 23:31

wauuuuuuuuuu,am facut valuri !!! again !!! cu datu peste nas,poate cativa isi amintesc tot pe topicul asta cam acum un an,eu cu MTM si Domy am executat un fraier.am fost foarte expliciti... ni s-au sters 2 pagini de posturi,unde ii explicam in detaliu respectivului... unele kestii...

22 LEX 30-01-07 23:48

Margineanu Ovidiu,aici pe acest post sunt cei ce-si doresc,au,sau au avut un BMW si-l considera cea mai tare masina,tot respectu pt decibelii tai,nu ma pasioneaza DB drag-ul sau competitiile SPL (de aia nu ai vazut nici un post de-al meu,acolo unde se vorbeste de muzica in masina) nu trebuie sa te simti in nici un fel atins de mine,nu esti tinta mea (nici vorba) sunt unii... "rauvoitori" sa le zic asa,care se simt datori sa atace BMW-ul asa cu gura... in loc s-o faca pe sosea!

22 LEX 31-01-07 00:12

3 Attachment(s)
apropo de e39.interesanta idee... nu? :lol: :lol: :lol:

civic_ex 31-01-07 01:14

nici nu stii ce te-a lovit cand te face la liniute!!!

joe_infect 31-01-07 08:30

Quote:

Originally Posted by 22 LEX (Post 723610)
Margineanu Ovidiu,aici pe acest post sunt cei ce-si doresc,au,sau au avut un bmvsi-l considera cea mai tare masina,tot respectu pt decibelii tai,nu ma pasioneaza DB drag-ul sau competitiile SPL (de aia nu ai vazut nici un post de-al meu,acolo unde se vorbeste de muzica in masina) nu trebuie sa te simti in nici un fel atins de mine,nu esti tinta mea (nici vorba) sunt unii... "rauvoitori" sa le zic asa,care se simt datori sa atace bmv-ul asa cu gura... in loc s-o faca pe sosea!

mai mult asa se simte ca tu ataci pe toti care nu au bmv asa cu gura in loc sa faci asta pe sosele , acuma nu vb ca te pui un dacia ca pe aia cred ca le faci daca ai motor de 2000 pe bmv ul tau...:lol:

Bogdan_mb 31-01-07 14:16

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 723315)
o data am "omorat" un bmw!!:chainsaw:

me too :oops: :oops:

cauciucurixxl 31-01-07 14:26

4 Attachment(s)
""same passion""

DaBotta 31-01-07 16:14

wtc STIM STIM :) , am fost informat :) ONE MAN , WITH HIS CAR ;))

margineanu ovidiu 31-01-07 19:29

Quote:

Originally Posted by 22 LEX (Post 723610)
Margineanu Ovidiu,aici pe acest post sunt cei ce-si doresc,au,sau au avut un BMW si-l considera cea mai tare masina,tot respectu pt decibelii tai,nu ma pasioneaza DB drag-ul sau competitiile SPL (de aia nu ai vazut nici un post de-al meu,acolo unde se vorbeste de muzica in masina) nu trebuie sa te simti in nici un fel atins de mine,nu esti tinta mea (nici vorba) sunt unii... "rauvoitori" sa le zic asa,care se simt datori sa atace BMW-ul asa cu gura... in loc s-o faca pe sosea!

stiu ca nu ai nimic cu mine,nu ai de ce nu cred ca te-am suparat vreodata si nici tu pe mine dar ai lasat prea deschisa limita celor care nu vor sa invete,si mie imi plac masinile inclusiv bmw-urile doar ca nu am o pasiune asa mare ca si voi,intr-adevar probabil ca sunt multi genul: audi rules pe un topic dedicat bmw dar mai suntem si noi carora ne place sa citim una alta si de bmw si de multe alte chestii pe forum chiar daca ne pasioneaza mai putin decat pe cei activi pe topicul respectiv si noi urmarim discutiile voastre,nu m-am simtit atins de ce ai scris ca stiu ca nu te refereai la mine sau la altii ca si mine dar cum zicea si ariana specifica pe cine esti suparat sa nu inteleaga altii gresit.hai ca o dam in telenovele,point reached,respect si spor la lucru :)

doru_wrc 31-01-07 19:35

Quote:

Originally Posted by noname! (Post 724272)
""same passion""

este a ta sau sunt niste poze oarecare???:p

NoAngels 31-01-07 20:57

:):):):):)
Same here

Vlad_BMW 01-02-07 13:35

frumoase bmw-uri aveti......:)

cauciucurixxl 01-02-07 18:40

Quote:

Originally Posted by doru_wrc (Post 724748)
este a ta sau sunt niste poze oarecare???:p

nu e amea...nu ii din romania, sa zicem ca si amea cat de cat se apropie de asta;)

doru_wrc 01-02-07 22:59

bafta atunci

All times are GMT +2. The time now is 11:14.

- Copyright 2026 4Tuning