![]() |
Re: E36 - Coupe :x
bineee raul arata spectacol 8) vi la tim tuning show?:lol:
|
Superbe jantele !! Arata fff misto ;) App cat ai dat pe ele ? :) te intreb si eo .. vii l tm l tuning show?:D
|
:yes::yes: frumos !! n-ai ce !!:wave:
|
ms laurentiu ma bucur ca place la sufletul tau :)).....ms adrianoo.....pretul il spun la timisoaraa:D:D.....dar nush nimik de tim show asta.....cand ii ce si cum...as veni sincer,,,,....macar ca vizitator;)
|
Quote:
|
21-22 luna asta vino daca ai chef de o vizita vb si cu caius pustiu bachoo si altii si organizam ceva :lol:
|
Quote:
|
esti binevenit oricand bha si tu si kos numa sa suni inainte sa veniti sa stiu sa ne pregatim p'acilea 8):lol:
|
..foarte tare bolanda cu roatele astea;)...sa ai noroc..sa o vedem si cu m paket8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Apropo .. nu-ti ating cand iei curbele in aripi?
De aparatoarea aia de noroi din aripa nici nu mai zic. |
Quote:
|
mem si la timisoara ca ne asteapta laurentiu cu berea !!!:lol:
|
Quote:
|
da KOS asa-i....per ansamblu....;)
|
5 Attachment(s)
din pacate nu pot ajunge la timi:(:(:(..dar mi-am luat semnale...:)):lol:
|
Quote:
|
barosane arata super bine.. dar o bara de M chiar nu vrei sa.i pui??? stiu k nu e obligatoriu k parerile sunt impartite dar totusi ar da bine te sa.l si bafta in cont...
|
pacat ca nu poti sa vii la tm !!! eo acuma am venit de acolo .. masini multe .. nebunie ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumoasa pisica sa ai grija de ea spor in continuare la modificari.numai bine
|
Quote:
|
Mai e timp si maine sa viii :D scoatem bestia la poze8)
|
arata bine bha bafta,cu show-u ce sa zic daca poti vino daca nu oricum in 2 sapt cred k vin eu la voi asa ca vorbim 8):lol:
|
mareo...din pacate nu pot sa vin dar dupa ce pun bara sus si restu' elementelor o sa vin la o sedinta foto;).....si laurentiu te astept la arad;)pana atunci poate e si gata masina ;)
|
1 Attachment(s)
o poza care ma dispera...un vis care nu cred ca va putea deveni realitate:(:(
|
bine raul.. dar daca exista o posibilitate sa o realizezi.. dupa unde circuli cu masina?? intradevar e bestiala idea ;)
|
un pic mai sus pe fata se poate sincer asa cum este in poza asta da jale dar nu prea mai poti sa virezi zic eu:D oricum masina e super
|
1 Attachment(s)
uite cum este la mine poti e super suficient
|
1 Attachment(s)
sau asa
|
Quote:
|
dr pricop....tu ce suspensie??si pe cat sunt gumele tale....ca pare garda mai mica decat la mine.....sau sunt pe 19??sa imi zici te rog ce suspensie ai si daca e reglabila sa imi zici daca e la maxim lasata:D:D:D:D...ms...e super super a ta cat e de lasata...VIS...
|
deci pt inceput jantele sunt pe 19 215 35 19 fata 235 35 19 spate suspensia nu este reglabila am arcuri rosii h&r si amortizoare blinstein pe gaz dar sunt umblate la ele pe fata iar spatele am arcuri albastre h&r si amortioare idem .cat despre garda nu stiu ce sa zic e posibil sau nu.bafta in continuare
|
Quote:
|
Masina a intrat in lucru.se va face putina rugina pe care o are si se vor monta pe ea bara fata M,pleoape,eleron tip M,vopsit praguri in culoarea masinii si pus ac schnitzer lip-u la bara de spate....sper sa iasa bine:D...revin cu informatii;)
|
bravo raul bravo tine-o tot asa 8)
|
spor la treaba si cred ca o sa iasa fff bine pt ca unde este bun gust iese treaba buna:D numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning