![]() |
Re: AG 78 MHI
Pentru triple eu aş zice să le faci doar dunga de sus ( cea cu semnalizare şi manşalier ) să o facă neagră!... Restul s-o lase aşa!...
|
Triplele alea ar da bine, facute cu lac rosu...Duplicolor;)...si masina este rosie, nu vor fi prea evidente.
|
Quote:
Quote:
|
Pai chiar ma miram..la ce era acolo....ai rezolvat-o asteptam niste poze cu partea dreapta..sa vdm cum a iesit ..
|
5 Attachment(s)
Pragurile am sa le vopsesc in culoarea masini.Barile temporar le las negre.
|
arata f bine masina la ora actuala cum este..dar eram curios cum ai reparat tu pragul..dar ai pus dastea de plastic..
|
Frumoasă!... Cu timpul să-ţi pui pe faţă prelungire de Golf 4!... O să faci senzaţie cu aia, avea si NUT-ul pe a lui, tot de Golf 4 şi se vedea crimă, aşa!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva idei pt partea spate
|
Vine bine cu triple dark eyes!...
|
6 Attachment(s)
Si ceva poze cu fata
|
Nu mai întuneca pozele!... Fă-le luminoase, să întelegem şi noi ceva din ele!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poze cu pragurile vopsite
Barile am sale las negre. |
1 Attachment(s)
o arata mai bn asa??
|
Quote:
|
eu nu as mai pune asa ceva pe masina :))) !!
|
Quote:
|
in primul rand acea prelungire e "universala" nu are o forma mai "dulce" si pare tiganie ...masina arata mult mai bine..fara nimic adaugat cat mai simpa si cu bun gust..as da jos si eleronul de pe luneta...infine..fiecare cu gusturile lui..:rolleyes2 ca sa nu mai vorbim de praguri si prelungirea fata :)
imaginati-va dacia asta...fara aceste chestii..pe ea..si cooborata un pic.! cum credeti ca ar arata.! f bn zic eu. insa acele "zorzoane" incurca in loc sa "ajute" la aspect.... In conseciinta arata mai bine..clean...cat mai clean;) bafta proprietarului..! ;) |
frumoasa masina sa ai noroc de ea si multi km fara probleme.
off: cum ai pus folia pe luneta? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am mai adaugat si eu o poza.Urmeaza sai pun o folie si pe geamurile fata,ceva oleaca mai deshis decat spatele
|
ca vreau sa imi pun si eu, si nu stiu daca o sa imi iasa :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ma-m tinut de promisiune si am postat poze cu folia de pe geamurile fata.Urmeaza ca in zilele urmatoare sa imi pun o toba sport(doar finala)
|
Misto!
Asa am si eu pusa, bineinteles neomologata :D... cand vad ghertoii, direct prima la dreapta=)) |
3 Attachment(s)
frumoasa masina... sa o stapanesti sanatos si fara incidente....
si uite si poze cu masina mea.... sa iti aduci aminte de cea verde... bafta cu masina |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
on: Amice arata bine masina, bafta in continuare. Si hai cu pozele mai repede:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
poze mai noi cum arata in prezent,iam tapitzat sacunele.
|
1 Attachment(s)
O mica joaca cu masina:twisted::evil::twisted:
|
nimic nou?
|
i-ai mai pus acea toba sport?
|
2 Attachment(s)
nu iam pus toba sport deocamdata,am preferat sa o inscriu si sa-i iau cuciucri noi pe fata si altele;)
|
Am vazut ca vinzi masina dc??? ???
|
Am gasit la un prieten un opel astra din 95,1,6 16 valve arata acceptabil.Dar nu prea as vindeo ca am bagat bani in ea in mecanica,interior si altele arata STAS masina accept orice test:) si iam gasit si jante de aliaj CMS-uri pe 100 de euro cu anvelopa cu tot si nustiu ce sa fac.
|
opel normal nu se compara..la comfort , la tot fata de dacie..
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning