![]() |
Re: Body kit-uri
1 Attachment(s)
Salut ,
Asa ceva de la rieger bara asta are pusa si plasa din bara si mai are prelungirea aia dar in rest e cam la fel , ca la aia care ai tu poza se vede intercooler-ul... Exact bara aia nu o am sorry 428 euro - este din plastic |
Salut!
un body kit de Opel Tigra A??? Sau ceva elemente de tuning exterior? Merci. Stima |
3 Attachment(s)
Salut ,
Eleron gt - 332 euro Prelungire bara fata simpla - 184 euro Prelungire bara fata cu fante - 334 euro Eleron luneta fara lampa - 225 euro cu lampa - 239 euro |
Deci nu ai un kit complet [praguri, spoiler fata, spate]:sad:
Mi ar place eleronul gt. Dar asta doar dupa ce va avea masina un body kit. Momentan se multumeste si sper sa colaboram! |
salut... spoilere fata pt peugeot 206 ?
ms |
9 Attachment(s)
Quote:
@D3m0N - ce zici de asta ? - 392 euro |
up...
|
Sal.Un bodykit pt un e34 aveti?La ce pret?
|
4 Attachment(s)
sunt cateva modele aici
|
pt E36, altceva afara de paket m. nu foarte radical bodykitul, da' nici sa fie doua fustite si un sticker.
|
salut pentru un e46 `99 fara facelift 5 usi chiar sunt interesat ce bodykit`uri ai ?
|
1 Attachment(s)
sal un eleron pt 307 !!!!!!!!! poate chiar modelul asta sunt f interesat
|
1 Attachment(s)
Quote:
552 euro bara fata e36 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Aha ok
ai aici poze si in numele lor preturi Daca vrei ceva mai extrem sa imi spui |
mult mai extrem :lol: fara eleronul la luneta ca am :lol: ms frumos de tot.
|
3 Attachment(s)
Salut ,
Bara fata Hamann include si proiectoarele - 1100 euro Kitul wide body "cosmic" - 1900 euro include:bara fata/spate , praguri , extensii aripi fata/spate. |
bara fata pt BMW e31?
|
nu am sorry
|
oke perfect raman la kit-ul cosmic ramane sa ne auzim prin vara ... totusi sunt 1900 e :lol: promit ca ne auzim :) bafta si ms mult
|
Bara fata : http://www.lester.it/it/catalogo_articolo.asp?id=4745
pret? |
Ok ne auzim la vara.
Pentru bara de G4 - G5 GTI lok iti zic luni pret scuze de intarziere. |
Sal,
Ma intereseaza asa ceva, http://images.google.ro/imgres?imgur...%3Dro%26sa%3DN, s-au ceva asemanator. Full body kit. Multumesc. |
2 Attachment(s)
Salut ,
kit-ul rosu care l-ai aratat tu contine-prelungire fata/spate cu tobe pe mijloc , pleoape si praguri - 990 euro Mai este acest kit wide body - contine - prelungire fata/spate cu 4 iesiri 2/parte , eleron,pleoape,praguri,grila si extensiile pentru aripi care sunt formate din 10 bucati - 2828 euro Si mai este un kit care contine - eleron spate,prelungire fata/spate cu 4 iesiri ,grila , si pleoape , praguri - 1560 euro(asta e cam la fel ca wide body dar nu are extensiile) Poze- wide body Nici unul dintre kit-uri nu contine lambodors |
Quote:
cred ca o poti avea pe 25 ian daca facem comanda zilele astea - 360 euro fara grila centrala |
salut. un pret pentru extensii bara fata/spate si praguri Je design pt leon 1p ?
eventual daca mai exista vreo firma care face extensii pt leon 1p mersi |
2 Attachment(s)
Salut ai pus aici odata un wide bodykit de la rieger dar nu i-ai zis pretul....te rog sunt interesat de el per total
|
Salut ,
kit-ul pt bmw este - 1934 euro (include bara fata/spate praguri,extensii aripi fata st+dr si spate st+dr si tot ce trebuie pentru montarea lor) Pentru seat leon 1P iti dau pm |
De peugeot 407 sedan a aparut ceva?
|
pentru un audi a4 b5 berlina ? (an 1995)
|
OK astept PM
|
salut pentru mercedes 190 D , body kit exterior EVO II :
bara fata ,bara spate ,eleron ,praguri,si unflaturile acelea de la aripi fata spate, toate sa fie EVO II, si ce preturi , mersi mult. |
24 Attachment(s)
Salut ,
Imi cer scuze la toti ca nu am raspuns. Cine mai este interesat sa dea mesaj si ii voi raspunde de acum. Sa va reamintesc , am pus cateva poze si cu noi kit-uri... Multumesc. |
Salut,
Ma intereseaza un spoiler fata complet(grile, proiectoare) Seat Ibiza 2003.. Poza,pret termen de livrare. Multumesc anticipat |
3 Attachment(s)
In numele pozelor sunt si preturile.
|
ceva pt 190 ,kitul evo complect ? pret?
|
pentru vectra c facelift 2008 ce poti aduce??
|
4 Attachment(s)
Salut ,
Pentru MB190 : Kit-ul contine: Bara fata/spate,praguri,panel-uri pentru usi,extensii aripi,eleron EVO...etc (exact ca in poza - sunt multe multe piese...) Pretul depaseste 2700 euro Pentru Opel Vectra C facelift nu am nimic sorry. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning