![]() |
Re: Cielo - Masina mea :)
In jur de 2 mil investitia pt podea a fost la mine. Si se simte ceva ceva. Dar trebuie sa fac si usile calumea...
|
momentan am inceput o noua "investitie" .... urmeaza detalii zilele urmatoare...:twisted:
|
investitie
|
5 Attachment(s)
new pic...
|
arata bine, bv! :-)
|
E belea rau boss...ai grija de acum incolo de ea !
|
mad max look...:D...marfa:)
|
1 Attachment(s)
multumesc frumos , o sa urmeze alte jante , badboy look , arcuri 80/80 , evacuare cap-coada pe 65 , tot interiorul refacut si pana in august cel tarziu schimbat motorul ...
|
arata urat placutele alea de inmtriculare...vezi ca le poti preschimba cu numai cateva sute de mii ;)
|
stiu ... am vrut sa-mi fac numere cu font de germania ... dar cred ca pana la urma o sa imi iau altele noi de la politie ...
|
Cat ai dat pe oglinzi/de unde...
|
Quote:
|
Ms ,te mai intreb ceva ...
Vin direct ,sau mai faci ceva modificari,se vede bine in ele.. ms mult.. |
Quote:
|
Ms mult pt sfaturi cu, oglinzile....
Si nu o mai omora frate pe aeroport ca nu cred ca are rost (sunt baiatu cu cielo ala albastru DJ 89 TLV, am oprit langa tine)... Masina arata de milioane ,mult mai frumoasa decat in poze... Dar schimba dracu numerele alea :D |
Meştere, ai o maşină foarte mişto ! :peace:
|
ms frumos boss:oops:
|
pai la ce a bagat omu banuti in ea sa o tina in vitrina...dai cat poate ddr`ule :P glumeam...tu stii mai bine,bafta in continuare !
|
Quote:
|
Si eu oprisem sa te salut ,dar am plecat .....:D
Asa este cel mai bine ,la legale.....iti fac galerie :D |
Azi ti'am vazut masina de 2 ori, odata erai in spatele meu la semaforu de pe petre ispirescum de unde am remarcat ca olginzile tale atrag mult atentia, apoi mai pe seara am cumparat niste jante de la cineva care cred ca sta in bloc cu tine ... si am ajuns la concluzia ca culoare masini este super si prinde bine pe cielo.
Deci, masina arata bine. |
Care e faza cu oglinzile? sunt electrice si incalzite? Zi-mi si mie te rog de unde le-ai luat :D Hai ca iese un cielo de toata frumusetea :D
|
http://www.ejante.ro/?x=arata_produs...58&rad2=&rad3=
astia sunt oglinziile. multe chestii la exterior fara sa ai pile in tara asta de *** nu poti face. imediat le sare in ochi la capetele de creta si te ard de nu te vezi ... sa te intrebe prostovanu " Ce e cu oglinziile astea ? stii ca nu ai voie sa mergi cu ele pe strada. " :x:x |
Mersi mult! Dar de ce nu ti-ai luat electrice? :D
|
Nu le`a cumparat el ! Le-a primit :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare si aici! Cam greu cu suspensia in afara:-) oricum urla frumos de tot :D si culoare cade bine, asta as vrea si eu sa o fac albastru mat;)Bafta in continuare!
|
ii vin bine oglinzile alea! bravo arata bine de tot masina.
|
man pune mai multe poze...
se poate? :-) |
astazi am schimbat tot sistemu de inchidere centralizata ... si am reantifonat usile .... cu un antifon lichid ( nu stiu firma .. ) +folie insonorizanta... sper sa termin si portbagajul zilele astea ... poze cand o sa fie gata..
|
Da` elecromotorul il facusi ? :D
|
Quote:
maine sa-mi cumpar pompa.... si dupa sa imi fac itpu si asigurarea.... |
asa asa... alternatorul :D
Totusi...de unde ai luat insonorizantul ?:D PS: La Valcea mergem cu a mea ca Dragos e plecat... |
sau cu a mea....:D sper sa fie gata pana atunci
facui comanda si de frana de mana...cumparai si cureaua de alternator + filtru de benzina... si sper sa revopsesc si usha... da-mi pm cu idu tau. |
Nu vă grăbiţi, că e aproape anulată cursa. Citiţi aici !
|
ti-am facut mansoanele de frana de mana si de schimbator. ti-am dat un mesaj privat si astept cat mai repede raspuns
|
5 Attachment(s)
.......
|
Ba esti bagabont...ai "cease" ...:lol:
|
Flacau hai sa facem suportul ceasurilor din fibra. E pacat de ele ca sunt frumoase.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning