![]() |
Re: Race Driver: GRID
Salutare...
imi cer scuze ca nu ma pot tine de cuvant, dar nu pot ajunge acasa momentan...sunt intr-un PetromV am gasit o retea wireless si m-am conectat sa-mi cer scuze. Amanam pe maine seara? |
ok atunci pe maine seara !!!
|
Am facut eu o sesiune. Vezi mai sus. MihaiDS
Parola:DARKSIDE (cum se vede asa se si scrie) Este cu GT-uri nu cu drift. |
Quote:
|
Sigur.......
Ce versiune ai? |
e 1.2 e luat patchu de pe thredul asta
|
Si la mine e 1.2 ca mi-a zis ca deja am 1,2 si ca nu am de ce sa mai instalez patchul de aici. Asa ca nu l-am mai instalat.
|
Quote:
|
Acum vad.
Nu te vad din pacate. Daca tot nu ne vedem facem niste curse la ranked? Baga la custom session si dai la europa si la LE MAns Serie GT2 sa dam si noi o tura. ;) Te astept sa ma gasesti. ;) :) |
Deci la ce ora facem sesiune azi?
Asta daca facem. |
Salutare!
Din pacate timpul imi este foarte scurt..... As propune pt astazi seara orele 00.00 Ar fi cineva interesat? |
Eu.... asta daca as putea sa vad sesiunea.... am versiunea 1.2 ca asa mia spus comp-ul cand am vrut sa o instalez pe cea postata de danielS777 dar tot nu vad unele sesiuni... :(
|
Quote:
Iti dau id-ul de mess pe pm si vb acolo. e mult mai ok pe mess si iti explic. garantat poti sa vezi sesiunea daca ai patch 1.2. |
Ai facut sesiunea ?
|
Quote:
|
Man,cand o sa te tii de promisiune scrii pe forum;ok??@?@
Nu induci lumea in eroare sa caute sa instaleze patchuri cand tu nici macar nu esti online. Mai bine nu postezi vreo programare pana cand nu esti 110% sigur ca poti ca nu te obliga nimeni sa faci sesiune. ;) :) |
deci , ce versiiuni aveti voi? ca eu o am pe cea standard si am vazut destui romani pe acolo
|
1.2 este versiunea
|
Buna Seara!
Daca mai este cineva interesat de un grid online voi crea o sesiune privata. Numele sesiunii: DanielS777 Parola sesiunii: 4tuning Incepem cu: cursa: HKS Freestyle Drift durata: 5 min damage: on |
Da,ma bag!
|
Ai facut sesiunea ?
|
Quote:
acum nu mai jucam vor reprograma pe maine seara. ceva mai devreme. noapte buna! |
Salut!
Maine seara doresc sa jucam un GRID online, la orele 21.00 cine este interesat... Numele sesiunii: DanielS777 Parola sesiunii: 4tuning |
ok facem....dar vezi sa nu faci ca data trecuta :lol::lol::lol: , daca nu vi tu organizez eu VictorWRC numele sesiunii parola 4tuning ;)
|
Quote:
Astazi orele 21.00 Numele sesiunii: DanielS777 Parola sesiunii: 4tuning |
ma bag si eu :D ne vedem atunci
|
Quote:
o poti gasi in unele din posturile mele anterioare. |
imi cer mii de szue dar trb sa ma retrag in seara asta......probleme de ultim moment.....:cry::cry::cry::cry:
|
Nu mai face nimeni parte din RoTeamGrid?
Ma mai joc si eu online, dar mai rar! Ma enerveaza serverele lor care se actualizeaza greu de cand am patit-o de vreo cateva ori sa ma joc si sa cresc in rank si dupa ce ies din joc si intru iarasi sa vad ca nu s-a salvat nimic:evil:! |
as vrea eu sa fac parte .... daca se poate
nick joc : ANDR31 :D |
Vroiam sa stiu daca mai e cineva de aici in Roteam! :???:Din pacate, inscrierile s-au inchis definitiv! M-am pus sa iti scriu un PM lung cu tot ce trebuie sa stii si sa faci, ti-am dat id-uri, ti-am dat site-ul si cand ma uit mai jos-Inscrierile in RoteamGrid au fost inchise definitiv! Eu nu stiam de asta! O sa vorbesc cu cineva sa vad daca e chiar definitiv!
|
Este cineva din RoTeamGrid...daca nu ma insel X3M_5P33D3R.
Oricum...si aici se joaca online daca esti interesat. |
da, ma intereseaza :D
sa imi spuneti doar cand jucati .... oricum, acum sunt plecat din tara si ma intorc in cateva zile :D |
Da eu sunt dar NU mai exista RoTeamGrid am fost 2 tabere si ne-am unificat in UCZ daca aveti microfoane la PC va dau pm cu un ip si parola de la un server de teamspeak si putem vorbi serverul e deschis de la 12:00 pana la pe la ora 3-4:00 noaptea.
team speak =>http://rapidshare.com/files/25353678...2_2032.7z.html daca nu-l mai puteti downlada il mai pun o data Eu nu mai joc grid in ultima vreme grid din doua cauze 1. tot am avut probleme cu jocul 2.is prea multi codati pe servere nu ca au volan au o chestie numita 'XML' un fel de setare virtual a masinii tale ca sa accelereze ma repede si astept patch 1.3 sa nu ma mai doara capul |
Deci am o problema.
Imi da eroare cu dont send. Kitul este de la skulptura si am bagat ultimul driver pt placa video. Configuratie calculator Cpu: Amd Barthon 2500+ Memorie : 1gb Placa Grafica: Ati radeon hd3650 512mb px sh 4.1 Ce trebuie sa ii fac. Sa fie kitul de vina? |
Aceeasi problema am avut-o si eu
Am incercat 2 kit-uri si tot nu a mers Nu m-am mai chinuit :) |
Quote:
Salut! Fa un 'print screen' cu eroarea respectiva si incerc sa te ajut. Thx! |
Quote:
|
este cineva interesat de un GRID online pe duminica aceasta?
|
Online Race Driver: GRID 26.07.2009
Salut!
Este cineva interesat de un GRID online voi crea o sesiune privata, duminica 26.07.2009 orele 15.00 - 16.00. Numele sesiunii: DanielS777 Parola sesiunii: 4tuning Astept participare membrilor... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning