Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

mitzy 21-09-08 23:42

Re: Club MATIZ

ma bag si eu pt stopurile de matiz sincer mai ales al 2lea model e super

Mustang 22-09-08 12:00

Quote:

Originally Posted by mitzy (Post 1768157)
cum intru si eu in clubul vostru plsssss am si eu o buburuzaaa si vreau si eu in clubbbbbb

Baga niste poze cu ea. :D

coman razvan 22-09-08 17:04

Quote:

Originally Posted by mitzy (Post 1768157)
cum intru si eu in clubul vostru plsssss am si eu o buburuzaaa si vreau si eu in clubbbbbb

Cati ani ai? Ca la profil nu este completat! :D

mitzy 22-09-08 18:25

8 Attachment(s)
am 21 de ani +carnet de 1 an uite si niste poze cu maty meu

ma primiti si pe mine la voi in club ??:D

Ady_R_001 22-09-08 23:05

Sal all... mi am luat si eu o buburuza, cand mai faceti intalniri? cateva intrebari celor mai vechi si celor care au mai umblat pe la masinute..ce vopsea sa folosesc pentru a mi vopsi spoilerele in culoarea masinii ca sa nu se cojeasca? o sa mai revin cu posturi, dar acum sunt obosit..pe maine;)

Dr3adLorD 23-09-08 00:21

Quote:

Originally Posted by mitzy (Post 1769435)

normal ca esti binevenit. Mie personal nu-mi plac literele chinezesti de nici o culoare

Robert_MNW 23-09-08 10:58

Quote:

Originally Posted by Ady_R_001 (Post 1770073)
Sal all... mi am luat si eu o buburuza, cand mai faceti intalniri? cateva intrebari celor mai vechi si celor care au mai umblat pe la masinute..ce vopsea sa folosesc pentru a mi vopsi spoilerele in culoarea masinii ca sa nu se cojeasca? o sa mai revin cu posturi, dar acum sunt obosit..pe maine;)

Nu conteaza vopseaua conteaza pasii predecesori vopselei...matuire plasto fix parca nus sigur dar in nici un caz vopseaua,la vopsea sa ai grije la nuanta atata tot!

Robert_MNW 23-09-08 11:01

Quote:

Originally Posted by mitzy (Post 1769435)

ma primiti si pe mine la voi in club ??:D

Sa ai grije de el!Si iti dau un sfat da jos literele alea si ornamentu ala arata mai mult a rat de porc decat ornament de toba...:pistoles:

TZN 85 BUB 25-09-08 21:55

intrebare : vreau sa demontez bordul de la matiz pentru a-l vopsi. aici ma refer la tot bordul, nu la consola centrala. stie cineva cate suruburi are, pe unde sunt, daca o sa intampin ceva probleme in ceea ce vreau sa fac ? are ceva cleme ascunse... ? ceva suruburi ? ceva cabluri ? astept raspunsuri.. si niste poze ca sa scoata in evidenta suruburile mascate...sau eventualele cleme si cabluri. multam,

Robert_MNW 25-09-08 22:00

Salut...acopera tot ce e de acoperit si vopseste-l nu te chinuii degeaba.Chiar nu are rost si eu am vopsit la fosta masina bordu si nu l-am dat jos!

morpheusmaster 25-09-08 22:27

Robert...si eu am vopsit bordul la seicentoul meu...dar nu mam gandit nici o clipa sa acopar tot si sa vopsesc bordul in masina...pur si simplu e mai usor sa dai bordul jos, sa il vopsesti si apoi sa il pui la loc decat sa faci ceea ce ai spus tu ;) Uite cam care is etapele :)) https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj/page-29.html si rezultatul la final https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1221430610 . Serios...daca vreti sa faceti treaba buna dati bordul jos desi e mult de munca...iar suruburile le gasiti amplasamentul in cartea tehnica la capitolul reparatii si meintenanta. Eu acolo am gasit la mine...

mitzy 25-09-08 23:08

cand o sa fie ulmatoare intrunire al clubului micul gigant??nu de alta dar vreau sa fiu si eu pe acolo :D

TZN 85 BUB 26-09-08 08:26

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 1776443)
Salut...acopera tot ce e de acoperit si vopseste-l nu te chinuii degeaba.Chiar nu are rost si eu am vopsit la fosta masina bordu si nu l-am dat jos!

da omu' nu il mai dau jos..dar daca nu il dau jos..am singura optiune..un spray cu vopsea pentru plastic... si ma gandesc sa nu sara vopseaua cu timpu... asa daca il dau jos am auzit de plastofix si cik ar prinde bine dupa aia vopseaua. oricum, ms si mai astept pareri

TZN 85 BUB 26-09-08 08:29

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1776502)
Robert...si eu am vopsit bordul la seicentoul meu...dar nu mam gandit nici o clipa sa acopar tot si sa vopsesc bordul in masina...pur si simplu e mai usor sa dai bordul jos, sa il vopsesti si apoi sa il pui la loc decat sa faci ceea ce ai spus tu ;) Uite cam care is etapele :)) https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=49376&page=29 si rezultatul la final https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1221430610 . Serios...daca vreti sa faceti treaba buna dati bordul jos desi e mult de munca...iar suruburile le gasiti amplasamentul in cartea tehnica la capitolul reparatii si meintenanta. Eu acolo am gasit la mine...

...prietene si cu ce ai vopsit..ceva probleme cu vopseaua sa sara, sau sa nu se agate de bord cum trebuie ? multam, si a iesit super frumos la tine...tot interiorul

Mustang 26-09-08 12:40

Ce ziceti de o intrunire cand se indreapta nitel vremea?

Robert_MNW 26-09-08 15:32

1 Attachment(s)
Erea o simpla idee si eu am vopsit bordu si nu am dat cu nimica plastofix nimica decat curatat bine inainte si a rezistat pana am vandut masina,atasez urmatoarea poza sa vedeti cum arata mentionez ca sau dat jos aeratoarele si elementele vopsite rosu atat.Face fiecare cum crede erea o idee.O zi buna

morpheusmaster 27-09-08 01:00

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 1777066)
...prietene si cu ce ai vopsit..ceva probleme cu vopseaua sa sara, sau sa nu se agate de bord cum trebuie ? multam, si a iesit super frumos la tine...tot interiorul

Ms fain!!! Inainte sa dau vopsea pe toata plasticaraia am dat Plastic Primer...si nu am avut nici o problema pana acum...domane ajuta :)

ovidiu13 27-09-08 23:13

ma bag si eu in club semnalmente Matiz economic culoare verde an 2006 cumparata din fabrica

TZN 85 BUB 27-09-08 23:16

Quote:

Originally Posted by ovidiu13 (Post 1780425)
ma bag si eu in club semnalmente Matiz economic culoare verde an 2006 cumparata din fabrica

Poze prietene... pozele conteaza :rolleyes2 . lumea e curioasa pe aici..sa vedem , sa stim... sa aflam...

ovidiu13 29-09-08 14:16

2 Attachment(s)
scuze in poza sunt si eu... poate vede lumea cu cine are dea face!!

coman razvan 29-09-08 17:11

Bine ai venit! Da "urgent" chestile alea jos de pe aripile fata...arata oribil :(

blackhowk 03-10-08 12:34

salut voua. ma bag si eu in gasca :) - intrebare: un scaner/tester diagnostic unde pot cumpara / inchiria? m-am saturat de mutrele acre de la service-uri.

Geo_ZGA 03-10-08 14:10

blackhowk... in primul rand fa o scurta descriere a masinii, pune 2-3 poze...
In al 2lea rand, tester gasesti de vanzare pe net, inclusiv aici, pe forum, la sectiunea "bazar". Totusi, ai grija ce cumperi, sa fie un model care poate sterge codurile de eroare si care poate modifica parametrii ECU. Sa-i faci proba cand il iei, sa vezi cum functioneaza in timp real.

TZN 85 BUB 04-10-08 00:13

4 Attachment(s)
care ma ajuta si pe mine cu niste piese pentru matiz. ma intereseaza mastile care vin la matiz E, mastile de pe stalpii centrali, si cele de la spate , care vin de la plafon inspre portbagaj... unii le zic finitii, altii masti. am bagat si niste poze sa va da-ti seama ceea ce vreau. ideea e ca in galati nu le gasesc nicaieri, nici la magazine daewoo, nici pe la dezmembrari..ca nu prea se gasesc matizuri la dezmebrari pe aici. plata o voi face ramburs. vorbim la un telefon daca gasiti ceva, multam, 0747 020 212 dani

blackhowk 04-10-08 19:58

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1789785)
blackhowk... in primul rand fa o scurta descriere a masinii, pune 2-3 poze...
In al 2lea rand, tester gasesti de vanzare pe net, inclusiv aici, pe forum, la sectiunea "bazar". Totusi, ai grija ce cumperi, sa fie un model care poate sterge codurile de eroare si care poate modifica parametrii ECU. Sa-i faci proba cand il iei, sa vezi cum functioneaza in timp real.

salut iar,
cateva zile nu am poze, sper sa nu se supere nimeni; voi face o descriere...
cyber green, matiz 05/2008... ce are mai deosebit broscoiul? pai am o busola agatata la oglinda interioara, in caz ca ma ratacesc! :shock: ce nu are deosebit? nu am geamuri electrice si imi pare rau ca nu am luat! modelul este EAC si abia am 4500km. am cautat si testere..dar ca ala de la radacini, nu am vazut nicaieri...

berny 06-10-08 18:15

cine ma poate ajuta sa-mi spuna cum dau capacu de casetofon jos si cum montez un mp3 pe matiz ca nu as vrea sa stric cva

Robert_MNW 06-10-08 18:55

@ berny
Trebuie sa dai toata consola centrala jos are cam 6 7 suruburi...4 langa volan 2 sus 2 in lateral unu bagat in "buzunarasu" ala si 2 la scrumiera dupa ce o scoti de acolo si suportu ala are 2 suruburi.Sper ca te ai lamurit!O zi buna
@ TZN 85 BUB
Matizu albastru din pozele tale e al meu8) sunt cumparate de la magazinu ACSA din Craiova finitiile dar se pot cumpara si de p net direct si ti le livreaza acs,daca aflu cum o sa iti zic!O zi buna

berny 06-10-08 19:42

As vrea sa imi pun inchidere centralizata si alarma pe maitz... as dori sa aflu daca chiturile existente pe piata "pachet alerma+inchidere" sunt bune si cat ar mai costa manopera sa le montez. (astept si recomandari de sr

TZN 85 BUB 06-10-08 23:59

@ Robert_MNW --- sper ca nu te superi ca ti-am facut "reclama" la masinuta... si da..chiar te rog, daca afli de unde le pot comanda, spunemi si mie. eu mai caut si pe aici prin galati si daca e sa gasesc te anunt, ca sa nu pierzi timpu. multam,

crystyan777 11-10-08 11:16

inchiderea e ok alarmele nu te sfatuiesc sa le cumperi

PetricaCBD 13-10-08 22:09

Quote:

Originally Posted by crystyan777 (Post 1803512)
inchiderea e ok alarmele nu te sfatuiesc sa le cumperi

o sa aduc pe comanda...lampi fata semnalizare albe si lampile din aripi tot albe....

blackhowk 16-10-08 11:09

2 Attachment(s)
Salutare,
Am si fotografia :) Este facuta la CHEIA, unde am inghetat ca un eschimos:shock:

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 1795664)
@ berny
Trebuie sa dai toata consola centrala jos are cam 6 7 suruburi...4 langa volan 2 sus 2 in lateral unu bagat in "buzunarasu" ala si 2 la scrumiera dupa ce o scoti de acolo si suportu ala are 2 suruburi.Sper ca te ai lamurit!O zi buna
@ TZN 85 BUB
Matizu albastru din pozele tale e al meu8) sunt cumparate de la magazinu ACSA din Craiova finitiile dar se pot cumpara si de p net direct si ti le livreaza acs,daca aflu cum o sa iti zic!O zi buna

Salut,
Sa ramana asa, dupa ce dai ochelarul bordului jos. Eu in prima faza m-am apucat sa trag ca un disperat de zona de comanda a aerului si cu mainile si cu picioarele.:idea:

TZN 85 BUB 17-10-08 07:39

1 Attachment(s)
@ blackhowk cu rosu sunt suruburi , cu albastru sunt cleme in spatele mastii. ciao. parca asa sunt... cu o marja de eroare....

blackhowk 18-10-08 16:10

1 Attachment(s)
Salutare,
Stie cineva cum se demonteaza capacul la airbag (pasager dreapta) ?
Intentionez sa fac un mic loc de depozitare, ca cel din imagine incercuit cu rosu, la un atelier de tunning care "probabil" poate turna cumva acea forma.
Fotografia este a unui spark, iar eu ma refer la matiz.
Apropos, ceva idei?

TZN 85 BUB 19-10-08 00:34

4 Attachment(s)
proaspat posesor de jante pentru matiz....sunt pe 15" 4*114,3... 7j et 38 ... acum astept sa vina si sandalutele ...ca sa nu umblu cu rotile goale pe strada... sper ca pana weekendul viitor sa pun poze cu ele montate.

PS : astept idei ..ce culoare sa le vopsesc.....daca sa le vopsesc sau nu....ce culoare sa fac tamburii.... si cele ce mai trebuie vopsite pe la frane....

Geo_ZGA 19-10-08 10:04

Daca jantele sunt in stare buna, lasa-le asa cum sunt, nu le vopsi.
Si la frane, daca vrei sa vopsesti ceva... fa tamburii negri si gata. Atat.

TZN 85 BUB 19-10-08 10:27

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1815401)
Daca jantele sunt in stare buna, lasa-le asa cum sunt, nu le vopsi.
Si la frane, daca vrei sa vopsesti ceva... fa tamburii negri si gata. Atat.

Doua dintre ele sunt zgariate putin....cel care le-a avut... a parcat mai aproape de bordura decat era nevoie... si se cam vede la buza ...e o portiune de vreo 5 - 6 cm. si tamburii... la negru m-am gandit si eu..ca alta culoare... nu cred ca ar merge...si sa ii fac la culoarea masinii e scump... asa un negru e 20 ron. ciao,

TZN 85 BUB 23-10-08 11:35

PIULITE CONICE PENTRU MATIZ - PIULITE JANTE ALUMINIU

am primit si cauciucurile 195/45/15...yamii.. arata si se aseaza super pe buburuza... dar ...

am o mica problema... am nevoie de Piulite pentru matiz pentru jante de aluminiu... piulite de alea mai mari si conice... ca cele originale de matiz nu agata cat trebuie din buza jantei....

coman razvan 23-10-08 11:37

Ai jante din alea originale pt matiz cum am si eu?

TZN 85 BUB 23-10-08 11:37

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1821863)
Ai jante din alea originale pt matiz cum am si eu?

nu prietene...am postat mai sus niste poze cu ele...

All times are GMT +2. The time now is 02:35.

- Copyright 2026 4Tuning