Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mitsubishi (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi.html)
-   -   Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi/76208-mitsubishi-eclipse-2000-16v-turbo.html)

U_TUNING 27-03-09 13:11

Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo

Pai pana la urma cam asta e ideea din cate am citit.....cu toate ca eu nu vad rostul in a cheltui niste bani cu o masina care va sta intr-un stand si cam atat!!!!

Dar pana la urma fiecare face ce vrea cu banii lui!!!!!

Definitia drag race-ului (am bagato in engleza ca sa nu se spuna ca am bagat ceva de la mine) : Drag racing is a competition in which vehicles compete to be the first to cross a set finish line, usually from a standing start, and in a straight line
Sursa ''Wikipedia'' http://en.wikipedia.org/wiki/Drag_race

pyranha_1984 27-03-09 13:39

Dan a facuto nu pt a sta cu ea in stand la show`uri ..... a facuto pt placerea lui .... pt el . sa fie impacat si totodata sa o si poata sa se foloseasca de ea zilnic nu e doar pt stand.

dan_eclipse4g63t 27-03-09 20:07

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2188485)
Pai pana la urma cam asta e ideea din cate am citit.....cu toate ca eu nu vad rostul in a cheltui niste bani cu o masina care va sta intr-un stand si cam atat!!!!

Dar pana la urma fiecare face ce vrea cu banii lui!!!!!

Definitia drag race-ului (am bagato in engleza ca sa nu se spuna ca am bagat ceva de la mine) : Drag racing is a competition in which vehicles compete to be the first to cross a set finish line, usually from a standing start, and in a straight line
Sursa ''Wikipedia'' http://en.wikipedia.org/wiki/Drag_race

PRIETENE,DACA AI CITIT TOT,SIGUR AI VAZUT CA VA FII O MAISINA DE ZI CU ZI ,SHOW,SI DE VITEZA DACA VA FII NEVOIE,DAR DIN MERS,SI CREDEMA CA O SA MA CAUTE BAIETII PE STRADA NU IMI FAC GRIJI;);)
SI BANII,I-AM BAGAT SA STIU SIGUR CA NU MAI VAD ALTA PE STRADA.
NU IMI PLACE SA CONDUC O CLONA,DACA TOT AM BAGAT ATITIA BANI.;);)
SI IN PRIMUL RAND,FIABILITATEA ESTE PE PRIMUL LOC.
NU O COMPARA CU O MAISNA DE LINIUTE,CA NICI NU M-AM GANDIT O CLIPA SA O FAC PENTRU ASA CEVA.:-):-):-)DAR AM FACUT MOTORUL SA NU MA FAC DE RAS PE STRADA DACA IL MANANCA PE VRE-UNU;)SI MA PROVOACA.;)
ESTE O MASINA PENTRU INIMIOARA MEA SI DOAR ATAT.;)BAFTA SI NUMAI BINE.:D

dan_eclipse4g63t 27-03-09 20:26

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b-41-ras (Post 2187665)
nu e chiar asa ..... cursele din mers sunt pentru masini cu adevarat puternice

si nu prea exista notiunea de "CURSE ADEVARATE" sunt zeci de tipuri de curse si toate sunt cat se poate de adevarate

Eu personal am o boala imensa pe logan ce vrei sa zici ca atunci cand ii vezi pe disperatii aia care pleaca de la semafor cu loganu cu scartz aia sunt "RACERI ADEVARATI" ??? :D sa fim seriosi .... hai s-o zic si altfel : ce se fac raceri astia care le trage masina bine doar 1-2-3 si in a 5-a la 4000 de ture zici ca sunt moarte , merg si ei pe autostrada cu 160-170 si le huruie motoru ca la drujbele huscvarna (sper ca am scris bine) si vine amicu nostru pufos cu eclipse-u langa ei o tureaza de 2 ori in mers si dup-aia ii lasa sa-i vada stopurile ca el deja a prins 200 si nu prea mai apuci nici sa-i citesti numaru de inmatriculare :twisted: oricum daca ai citit atent toata istoria masinii ea a fost facuta pt show pt prezentari

Eu personal d-abea astept sa-l vad la romexpo pt ca masini ca a lui vezi foarte putin pe strada foarte putin majoritatea au unbody kit pompos si o "voxea" cu o toba din obor si gata au tunat masina ... e el a ridicat tuning-u la rank de arta si bravo lui

PS : sper sa nu te ofenseze post-u meu dar e simpla mea parere
personala

DA MAN ASA ESTE,CURSELE DIN MERS SE POARTA LA MASINILE DE STREET RACE CU,CARE BAIETII MERG ZI DE ZI CU EA,CA SI MINE,CURSELE DE DRAG SANT PENTRU MASINI CU PLATFORMA ;););).SI NU POT MERGE CU ELE PE STRADA.
LA NOI MERGE LA LINIUTE ,CA NU SANT ASA RAU MODIFICATE.
SI DACA LE-AU MODIFICAT MASIV NU PREA SANT FIABILE SI SE STRICA MAI MEREU,CUNOSC O GARAMADA BAIETI CU MASINI PUTERNICE DAR CU PROBLEME MAI MEREU,CEDEAZA CATE CEVA.SANTEM DEPARTE DE CE ESTE AFARA.ASA CA RAMANEM LA PLACEREA FIECARUIA,SA ISI MODIFICE MASINA DUPA POSIBILITATI .ORICUM TREBUIE APRECIATA PASIUNEA SI MUNCA FIECARUIA INDIFERENT CA SE DUCE LA LINIUTE ,SHOWURI,SAU MUZICA SPL.;)BAFTA SI NUMAI BINE.
SI MAI PUN CEVA POZE CU CE AM MAI MONTAT LA MASINA.:D:D:D
TRASEUL INTERCOOLER,CEASUL DE PRESIUNE,SA MONTAT SI WASTEGATE EXTERN.

FeS 28-03-09 19:54

O sa fie o masina super reusita.
Abia astept sa o vad la 4Tuning Days.
Nu cred ca sunt multe masini in Romania care au fost modificate la motor, muzica, design asa cu este Eclipsul asta.
Tine-o tot asa Dane si bafta la tot ceea ce ti-ai propus.

Marian_nebunu 28-03-09 23:30

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2187631)
....cursele din mers sunt pentru fetitze!!!!

Cursele adevarate de drag race se fac cu plecarea de pe loc!!!!

In fine....asta e alta discutie.......

Numai bine.

bine ca ejti tu barbat....
domnule dan...felicitari...chiar a iesit superba masina...din toate punctele mele de vedere este superba:D...
si motorul...si interiorul si exteriorul...tot...
vorba ta mai vine si lsd ala:D o sa fie deranj...ceasurile sunt superbe...suuuuuuuuuuuuuper:X

C_kst 29-03-09 14:28

felicitari pt tot ce ai facut pana acum ;)...sunt sigur k va fii crima masina....vad k mai sunt si pers care isi fac masina dupa placu lor si nu doar pt ,,start''....bv...

Alex23 30-03-09 14:49

deci cred ca ai cel mai frumos motor din cate am vazut.Bvo felicitari si nu mai asculta la toti RACERII!Poate pot sa trec si eu pe la tine sa o vad live.

mitmotors 30-03-09 23:38

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2189638)
DA MAN ASA ESTE,CURSELE DIN MERS SE POARTA LA MASINILE DE STREET RACE CU,CARE BAIETII MERG ZI DE ZI CU EA,CA SI MINE,CURSELE DE DRAG SANT PENTRU MASINI CU PLATFORMA ;););).SI NU POT MERGE CU ELE PE STRADA.
LA NOI MERGE LA LINIUTE ,CA NU SANT ASA RAU MODIFICATE.
SI DACA LE-AU MODIFICAT MASIV NU PREA SANT FIABILE SI SE STRICA MAI MEREU,CUNOSC O GARAMADA BAIETI CU MASINI PUTERNICE DAR CU PROBLEME MAI MEREU,CEDEAZA CATE CEVA.SANTEM DEPARTE DE CE ESTE AFARA.ASA CA RAMANEM LA PLACEREA FIECARUIA,SA ISI MODIFICE MASINA DUPA POSIBILITATI .ORICUM TREBUIE APRECIATA PASIUNEA SI MUNCA FIECARUIA INDIFERENT CA SE DUCE LA LINIUTE ,SHOWURI,SAU MUZICA SPL.;)BAFTA SI NUMAI BINE.
SI MAI PUN CEVA POZE CU CE AM MAI MONTAT LA MASINA.:D:D:D
TRASEUL INTERCOOLER,CEASUL DE PRESIUNE,SA MONTAT SI WASTEGATE EXTERN.

dane,mie imi place in primul rand ca este un mitsubishi si sunt flebetea mea,nu este integrala dar cu blocant poti face multe masini,si lasa pe toti sa vb,tu ai facut ce ai crezut tu ca este bine si eu cred ca e k
mult succes in continuare
adi

b-41-ras 31-03-09 06:52

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2189591)
PRIETENE,DACA AI CITIT TOT,SIGUR AI VAZUT CA VA FII O MAISINA DE ZI CU ZI ,SHOW,SI DE VITEZA DACA VA FII NEVOIE,DAR DIN MERS,SI CREDEMA CA O SA MA CAUTE BAIETII PE STRADA NU IMI FAC GRIJI;);)
SI BANII,I-AM BAGAT SA STIU SIGUR CA NU MAI VAD ALTA PE STRADA.
NU IMI PLACE SA CONDUC O CLONA,DACA TOT AM BAGAT ATITIA BANI.;);)
SI IN PRIMUL RAND,FIABILITATEA ESTE PE PRIMUL LOC.
NU O COMPARA CU O MAISNA DE LINIUTE,CA NICI NU M-AM GANDIT O CLIPA SA O FAC PENTRU ASA CEVA.:-):-):-)DAR AM FACUT MOTORUL SA NU MA FAC DE RAS PE STRADA DACA IL MANANCA PE VRE-UNU;)SI MA PROVOACA.;)
ESTE O MASINA PENTRU INIMIOARA MEA SI DOAR ATAT.;)BAFTA SI NUMAI BINE.:D

salut dan

Dupa ce ma salivat ore in sir cat am citit si rascitit pagina ta de forum mi-am luat inima in dinti si m-a apucat si eu de cosmetizarea motorului n-a iesit cine stie ce dar mie unu mi se pare mai dragutz decat unu stok ....:D

scuze ca am pus pozele aici daca vrei sterge postu dar am incercat sa le pun intr-un pm si sa-t trimit decat tie si nu ma lasa sa atasez ...

astept parerea ta :

Attachment 855039

Attachment 855040

Attachment 855041

Attachment 855042

dan_eclipse4g63t 31-03-09 08:34

Quote:

Originally Posted by Alex23 (Post 2196468)
deci cred ca ai cel mai frumos motor din cate am vazut.Bvo felicitari si nu mai asculta la toti RACERII!Poate pot sa trec si eu pe la tine sa o vad live.

NU-I PROBLEMA TE ASTEPT ORICAND;)

dan_eclipse4g63t 31-03-09 08:37

Quote:

Originally Posted by b-41-ras (Post 2198602)
salut dan

Dupa ce ma salivat ore in sir cat am citit si rascitit pagina ta de forum mi-am luat inima in dinti si m-a apucat si eu de cosmetizarea motorului n-a iesit cine stie ce dar mie unu mi se pare mai dragutz decat unu stok ....:D

scuze ca am pus pozele aici daca vrei sterge postu dar am incercat sa le pun intr-un pm si sa-t trimit decat tie si nu ma lasa sa atasez ...

astept parerea ta :

Attachment 855039

Attachment 855040

Attachment 855041

Attachment 855042

STAI LINISTIT,ESTE OK ,NU-I PROBLEMA CA LE-AI PUS ,ORICE ESTE PENTRU MASINA IMI FACE PLACERE SA VB.SI APRECIEZ MUNCA INDIFERENT DE CE SE MODIFICA LA O MASINA:D.BAFTA.;)

MC Mate 01-04-09 20:49

http://194.88.148.40/?mmid=ef4611176cb8e2c8d zi-mi si mie ce e cu prezonul ala care pare aiurea rau

dan_eclipse4g63t 02-04-09 19:41

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2203876)
http://194.88.148.40/?mmid=ef4611176cb8e2c8d zi-mi si mie ce e cu prezonul ala care pare aiurea rau

AM SA ITI SATISFAC,CURIOZITATEA:lol::lol::lol:
ESTE PREZONUL PE CARE VINE SUPORTUL SORBULUI DE LA POMPA DE ULEI SI ARE O PIULITA CU,CARE SE STRANGE;););)MULTUMIT?MAN:-P:-P:-P

b-41-ras 06-04-09 23:13

salut dan ! ce se mai aude de masina ??? LSD-u cand iti vine ? in ce stadiu mai e ? mai pune si tu te rog niste poze cu ea in stadiu de acum ca ma roade curiozitatea rau de tot .... :D

PS: sper ca apuc si yo sa o vad vineri la romexpo (ca decat atunci pot sa vin :( ) si daca tot te gasesc pe acolo sa schimb cateva replici cu tine despre masina succes in continuare cu ea ;)

dan_eclipse4g63t 13-04-09 13:42

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b-41-ras (Post 2217266)
salut dan ! ce se mai aude de masina ??? LSD-u cand iti vine ? in ce stadiu mai e ? mai pune si tu te rog niste poze cu ea in stadiu de acum ca ma roade curiozitatea rau de tot .... :D

PS: sper ca apuc si yo sa o vad vineri la romexpo (ca decat atunci pot sa vin :( ) si daca tot te gasesc pe acolo sa schimb cateva replici cu tine despre masina succes in continuare cu ea ;)

:D:D
IN SFARSIT PRODUSUL FINAL:-):-)

CJ-01-WOB 13-04-09 13:52

personal urasc shopping list-ul de pe usi si de pe praguri . in rest daca merge la fel de bine precum arata ai felicitarile mele ! ;)

dan_eclipse4g63t 13-04-09 13:55

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 2233817)
personal urasc shopping list-ul de pe usi si de pe praguri . in rest daca merge la fel de bine precum arata ai felicitarile mele ! ;)

INVESTITIA MAN SE AFLA ACOLO;)
CE SA-I FACI.DE ACEEA LE DA PRODUCATORUL:D
ORICUM MS FRUMOS
MAI AM DE REGLAT ELECTRONICA.LA NOI IN ROMANIA,SANT SLABI RAU
LA ELECTRONICA MAI DEOSEBITA
;)

Lupy 13-04-09 19:17

Felicitari pt. ce a iesit si pt. premiu.

bikks 13-04-09 20:19

Felicitari. Nota 10 din partea mea

dan_eclipse4g63t 13-04-09 20:28

:-)VA MULTUMESC,SI SA AVETI SI VOI ACELEASI SENTIMENTE SI BUCURIE PENTRU UN PROIECT IESIT ASA CUM VA DORITI;)

sebilica455 13-04-09 23:14

faina rau masina

b-41-ras 14-04-09 07:32

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2233826)
INVESTITIA MAN SE AFLA ACOLO;)
CE SA-I FACI.DE ACEEA LE DA PRODUCATORUL:D
ORICUM MS FRUMOS
MAI AM DE REGLAT ELECTRONICA.LA NOI IN ROMANIA,SANT SLABI RAU
LA ELECTRONICA MAI DEOSEBITA
;)

gata si electrica ??? buuuun asa ... cand iesi cu ea la rodare??? sa ne zici si noua niste statistici finale ale motorului cai putere , timpi pe 0-100 , pt 0-402 m , Vmax (asta cand o sa ai unde :D )

senzationala masina am fost la 4tuning mai mult pt ea decat pt show-ul de acolo si chiar s-a meritat si gagicamea care e si ea destul de maniaca dupa tuning ( a luat obsesia de la mine :))) ) a ramas cu gura cascata cand a vazut masina ....

GG Dan pt masina si tot respectu pentru munca depusa si pentru pasiunea ta imensa pt tuning

riv_gms 14-04-09 09:31

un singur cuvan Felicitariiii

E30_Power 16-04-09 22:06

Pur si simplu felicitari!!! Ultima dta am vazut masina la buzau.....akum nu o mai recunosc! Superb se vede ca sa pus suflet si sa muncit foarte mult!

dan_eclipse4g63t 20-04-09 13:22

2 Attachment(s)
:D A VENIT IN SFARSIT SI ULTIMA PIESA PE CARE O ASTEPTAM DE MULT.
BARA STABILIZATOARE.;).

CJ-01-WOB 20-04-09 19:11

arata ciudat.
ce de nu ai mers pe un Cusco ?

dan_eclipse4g63t 20-04-09 22:55

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 2252226)
arata ciudat.
ce de nu ai mers pe un Cusco ?

NU AM GASIT PENTRU ECLIPSE 1:-)
CREDEMA CA O LUAM IN SECUNDA 2.
ASTA ESTE CE AM GASIT MAI BUN,ESTE DIN 2 BARE PLINE SI O CALITATE MAI BUNA.DE LA CUSCO AM GASIT NUMAI PENTRU EVO SI ECLIPSUL 2 DIN PACATE;)

oMs^13 26-04-09 16:20

Felicitarile mele...o super masina:love:Ma duce imediat cu gandul la The Fast and The Furious!Succes in continuare...

E30_Power 26-04-09 16:26

Nu mai e mult! poate masina va fi invitata sa participe la partea a 5-a a filmului! Multa bafta cu masina

Comenzi SUA 27-04-09 22:48

Salut baieti!
Am vazut ca multi sunt interesati de provenienta unor piese de pe masina.
Majoritatea pieselor sunt aduse de Dan prin mine, la comanda din State.
Asa ca daca aveti vreo piesa de comandat, PM me:)
Numai bine:)

aureldd 05-05-09 11:33

Salutare!

Sunt nou pe acest forum dar trebuie sa imi expun punctul de vedere in legatura cu ce am vazut si citit in acest topic. Ceea ce ai facut tu, Dan, este de admirat. Acum poti sa te mandresti ca ai o bijuterie, nu o masina. Felicitari si respect!

MC Mate 05-05-09 18:40

Masina suna fff bine IN MERS :D dupa un an mi-a fost dat sa o vad mergand iarasi in paralel cu mine ( cu DAN la volan EUFORIC ) :))) ramane sa vina adaptorul necesar pt a face softul pentru MICROTECH k momentan merge pe caluclatorul original.

dan_eclipse4g63t 06-05-09 12:09

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2291596)
Masina suna fff bine IN MERS :D dupa un an mi-a fost dat sa o vad mergand iarasi in paralel cu mine ( cu DAN la volan EUFORIC ) :))) ramane sa vina adaptorul necesar pt a face softul pentru MICROTECH k momentan merge pe caluclatorul original.

ASA ESTE MAN:lol:
AM FOST APROAPE DE ORGASM:lol::lol::lol:
SPER SA PUN UN FILMULET CU SE AUDE IN MERS,SA VEDEM CE FAC,CU GOLFULET;)
POATE MERGI SI TU LA PITESTI,VB DISEARA LA BILLA;)

MC Mate 06-05-09 13:20

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2293679)

Fratimiu nu merg k weekendu asta pun si eu motoru pe nissan :D ce numai la tine sa fasaie :D ai grija de tine

Comenzi SUA 06-05-09 14:46

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2293679)

Dane,
hai sa ne rezolvam si noi problema , si apoi sa "facem" deplasari la evenimente.
Ce zici ? Ca vad ca nu mai dai nici un telefon...

Sau facem publica aici pe site toata treaba...?

Speed4U 07-05-09 20:14

Salutari din partea fostului propietar ,va fi si el prezent la pitesti !

KillerINC 07-05-09 20:16

Dane , sa inteleg ca o sa am onoarea sa iti vad bijuteria verde la Pitesti ?

GolfuletzS 07-05-09 22:12

Mitsubishi Eclipse Trailer by GolfuletzStudio Movie
High Quality Request
https://www.youtube.com/watch?v=rqq6i...layer_embedded

Keisuke 08-05-09 11:44

De mers vad ca merge masina, felicitari pentru o masina cu adevarat frumoasa, dar cand o vedem cum alearga ? :D

All times are GMT +2. The time now is 15:49.

- Copyright 2026 4Tuning