![]() |
Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo
Pai pana la urma cam asta e ideea din cate am citit.....cu toate ca eu nu vad rostul in a cheltui niste bani cu o masina care va sta intr-un stand si cam atat!!!!
Dar pana la urma fiecare face ce vrea cu banii lui!!!!! Definitia drag race-ului (am bagato in engleza ca sa nu se spuna ca am bagat ceva de la mine) : Drag racing is a competition in which vehicles compete to be the first to cross a set finish line, usually from a standing start, and in a straight line Sursa ''Wikipedia'' http://en.wikipedia.org/wiki/Drag_race |
Dan a facuto nu pt a sta cu ea in stand la show`uri ..... a facuto pt placerea lui .... pt el . sa fie impacat si totodata sa o si poata sa se foloseasca de ea zilnic nu e doar pt stand.
|
Quote:
SI BANII,I-AM BAGAT SA STIU SIGUR CA NU MAI VAD ALTA PE STRADA. NU IMI PLACE SA CONDUC O CLONA,DACA TOT AM BAGAT ATITIA BANI.;);) SI IN PRIMUL RAND,FIABILITATEA ESTE PE PRIMUL LOC. NU O COMPARA CU O MAISNA DE LINIUTE,CA NICI NU M-AM GANDIT O CLIPA SA O FAC PENTRU ASA CEVA.:-):-):-)DAR AM FACUT MOTORUL SA NU MA FAC DE RAS PE STRADA DACA IL MANANCA PE VRE-UNU;)SI MA PROVOACA.;) ESTE O MASINA PENTRU INIMIOARA MEA SI DOAR ATAT.;)BAFTA SI NUMAI BINE.:D |
9 Attachment(s)
Quote:
LA NOI MERGE LA LINIUTE ,CA NU SANT ASA RAU MODIFICATE. SI DACA LE-AU MODIFICAT MASIV NU PREA SANT FIABILE SI SE STRICA MAI MEREU,CUNOSC O GARAMADA BAIETI CU MASINI PUTERNICE DAR CU PROBLEME MAI MEREU,CEDEAZA CATE CEVA.SANTEM DEPARTE DE CE ESTE AFARA.ASA CA RAMANEM LA PLACEREA FIECARUIA,SA ISI MODIFICE MASINA DUPA POSIBILITATI .ORICUM TREBUIE APRECIATA PASIUNEA SI MUNCA FIECARUIA INDIFERENT CA SE DUCE LA LINIUTE ,SHOWURI,SAU MUZICA SPL.;)BAFTA SI NUMAI BINE. SI MAI PUN CEVA POZE CU CE AM MAI MONTAT LA MASINA.:D:D:D TRASEUL INTERCOOLER,CEASUL DE PRESIUNE,SA MONTAT SI WASTEGATE EXTERN. |
O sa fie o masina super reusita.
Abia astept sa o vad la 4Tuning Days. Nu cred ca sunt multe masini in Romania care au fost modificate la motor, muzica, design asa cu este Eclipsul asta. Tine-o tot asa Dane si bafta la tot ceea ce ti-ai propus. |
Quote:
domnule dan...felicitari...chiar a iesit superba masina...din toate punctele mele de vedere este superba:D... si motorul...si interiorul si exteriorul...tot... vorba ta mai vine si lsd ala:D o sa fie deranj...ceasurile sunt superbe...suuuuuuuuuuuuuper:X |
felicitari pt tot ce ai facut pana acum ;)...sunt sigur k va fii crima masina....vad k mai sunt si pers care isi fac masina dupa placu lor si nu doar pt ,,start''....bv...
|
deci cred ca ai cel mai frumos motor din cate am vazut.Bvo felicitari si nu mai asculta la toti RACERII!Poate pot sa trec si eu pe la tine sa o vad live.
|
Quote:
dane,mie imi place in primul rand ca este un mitsubishi si sunt flebetea mea,nu este integrala dar cu blocant poti face multe masini,si lasa pe toti sa vb,tu ai facut ce ai crezut tu ca este bine si eu cred ca e k mult succes in continuare adi |
4 Attachment(s)
Quote:
Dupa ce ma salivat ore in sir cat am citit si rascitit pagina ta de forum mi-am luat inima in dinti si m-a apucat si eu de cosmetizarea motorului n-a iesit cine stie ce dar mie unu mi se pare mai dragutz decat unu stok ....:D scuze ca am pus pozele aici daca vrei sterge postu dar am incercat sa le pun intr-un pm si sa-t trimit decat tie si nu ma lasa sa atasez ... astept parerea ta : Attachment 855039 Attachment 855040 Attachment 855041 Attachment 855042 |
Quote:
|
Quote:
|
http://194.88.148.40/?mmid=ef4611176cb8e2c8d zi-mi si mie ce e cu prezonul ala care pare aiurea rau
|
Quote:
ESTE PREZONUL PE CARE VINE SUPORTUL SORBULUI DE LA POMPA DE ULEI SI ARE O PIULITA CU,CARE SE STRANGE;););)MULTUMIT?MAN:-P:-P:-P |
salut dan ! ce se mai aude de masina ??? LSD-u cand iti vine ? in ce stadiu mai e ? mai pune si tu te rog niste poze cu ea in stadiu de acum ca ma roade curiozitatea rau de tot .... :D
PS: sper ca apuc si yo sa o vad vineri la romexpo (ca decat atunci pot sa vin :( ) si daca tot te gasesc pe acolo sa schimb cateva replici cu tine despre masina succes in continuare cu ea ;) |
5 Attachment(s)
Quote:
IN SFARSIT PRODUSUL FINAL:-):-) |
personal urasc shopping list-ul de pe usi si de pe praguri . in rest daca merge la fel de bine precum arata ai felicitarile mele ! ;)
|
Quote:
CE SA-I FACI.DE ACEEA LE DA PRODUCATORUL:D ORICUM MS FRUMOS MAI AM DE REGLAT ELECTRONICA.LA NOI IN ROMANIA,SANT SLABI RAU LA ELECTRONICA MAI DEOSEBITA ;) |
Felicitari pt. ce a iesit si pt. premiu.
|
Felicitari. Nota 10 din partea mea
|
:-)VA MULTUMESC,SI SA AVETI SI VOI ACELEASI SENTIMENTE SI BUCURIE PENTRU UN PROIECT IESIT ASA CUM VA DORITI;)
|
faina rau masina
|
Quote:
senzationala masina am fost la 4tuning mai mult pt ea decat pt show-ul de acolo si chiar s-a meritat si gagicamea care e si ea destul de maniaca dupa tuning ( a luat obsesia de la mine :))) ) a ramas cu gura cascata cand a vazut masina .... GG Dan pt masina si tot respectu pentru munca depusa si pentru pasiunea ta imensa pt tuning |
un singur cuvan Felicitariiii
|
Pur si simplu felicitari!!! Ultima dta am vazut masina la buzau.....akum nu o mai recunosc! Superb se vede ca sa pus suflet si sa muncit foarte mult!
|
2 Attachment(s)
:D A VENIT IN SFARSIT SI ULTIMA PIESA PE CARE O ASTEPTAM DE MULT.
BARA STABILIZATOARE.;). |
arata ciudat.
ce de nu ai mers pe un Cusco ? |
Quote:
CREDEMA CA O LUAM IN SECUNDA 2. ASTA ESTE CE AM GASIT MAI BUN,ESTE DIN 2 BARE PLINE SI O CALITATE MAI BUNA.DE LA CUSCO AM GASIT NUMAI PENTRU EVO SI ECLIPSUL 2 DIN PACATE;) |
Felicitarile mele...o super masina:love:Ma duce imediat cu gandul la The Fast and The Furious!Succes in continuare...
|
Nu mai e mult! poate masina va fi invitata sa participe la partea a 5-a a filmului! Multa bafta cu masina
|
Salut baieti!
Am vazut ca multi sunt interesati de provenienta unor piese de pe masina. Majoritatea pieselor sunt aduse de Dan prin mine, la comanda din State. Asa ca daca aveti vreo piesa de comandat, PM me:) Numai bine:) |
Salutare!
Sunt nou pe acest forum dar trebuie sa imi expun punctul de vedere in legatura cu ce am vazut si citit in acest topic. Ceea ce ai facut tu, Dan, este de admirat. Acum poti sa te mandresti ca ai o bijuterie, nu o masina. Felicitari si respect! |
Masina suna fff bine IN MERS :D dupa un an mi-a fost dat sa o vad mergand iarasi in paralel cu mine ( cu DAN la volan EUFORIC ) :))) ramane sa vina adaptorul necesar pt a face softul pentru MICROTECH k momentan merge pe caluclatorul original.
|
Quote:
AM FOST APROAPE DE ORGASM:lol::lol::lol: SPER SA PUN UN FILMULET CU SE AUDE IN MERS,SA VEDEM CE FAC,CU GOLFULET;) POATE MERGI SI TU LA PITESTI,VB DISEARA LA BILLA;) |
Quote:
|
Quote:
hai sa ne rezolvam si noi problema , si apoi sa "facem" deplasari la evenimente. Ce zici ? Ca vad ca nu mai dai nici un telefon... Sau facem publica aici pe site toata treaba...? |
Salutari din partea fostului propietar ,va fi si el prezent la pitesti !
|
Dane , sa inteleg ca o sa am onoarea sa iti vad bijuteria verde la Pitesti ?
|
Mitsubishi Eclipse Trailer by GolfuletzStudio Movie
High Quality Request https://www.youtube.com/watch?v=rqq6i...layer_embedded |
De mers vad ca merge masina, felicitari pentru o masina cu adevarat frumoasa, dar cand o vedem cum alearga ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning