Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - 1.2 16v Novitec (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/75975-punto-1-2-16v-novitec.html)

Erros20 01-08-08 02:49

Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitec

aha ... da cu amortizoru nu se poate cumva ... Dezbloca ? :D ...nu de alta da nam acuma bani de altu :|

Jokerman170 01-08-08 10:14

nu s-a blocat... s-a stricat... ii gata ala...

lopez_punto 01-08-08 10:55

data viitoare in loc sa dai banii pe filtre si alte "nebunii" mai bine bagi banii in torpedo si ii ti pentru "zilele negre" ale masinii....
bafta cu puntache.....e bine ca ai grija de ea

MariusPiticu 01-08-08 13:06

poze noi.... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...89#post1673889 sami ziceti parerea voastra :D

Erros20 01-08-08 21:55

1 Attachment(s)
Oare daca as pune telescoapele ( banuiesc ca e tot una cu amortizor) de pe un fiat punto in doua usi ... ar functiona ? sau nu potrivesc si sunt prea inalte ? ... nu ma prea pricep la partea mecanica ...
Si poza cu filtru de aer ... sper sa se inteleaga :) ...
Ce pot sa spun despre el ... peste turatii 3000 face un sunet grav ... superb ...
Despre caii putere .... nu ma pot pronunta ...poate da poate nu ... :)
Sa am noroc la el :lol:

MariusPiticu 02-08-08 21:51

frumos filtrul..sa ai noroc de el :) in legatura cu telescoapele eu nu stiu ce sa zic..nici eu nu ma prea pricep...dar chiar daca se potrivesc...nush daca sar potrivi la fix..doar sunt 2 tipuri de masini cat decat diferite :)...intreaba un mecanic:D

LucianF 04-08-08 09:41

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 1674791)
Oare daca as pune telescoapele ( banuiesc ca e tot una cu amortizor) de pe un fiat punto in doua usi ... ar functiona ? sau nu potrivesc si sunt prea inalte ? ... nu ma prea pricep la partea mecanica ...
Si poza cu filtru de aer ... sper sa se inteleaga :) ...
Ce pot sa spun despre el ... peste turatii 3000 face un sunet grav ... superb ...
Despre caii putere .... nu ma pot pronunta ...poate da poate nu ... :)
Sa am noroc la el :lol:

Telescop sau amortizor este acelasi lucru.Si se potriveste de la cel cu 2 usi la cel cu 4 usi.Dar sa fie acelasi model de Punto(adica Punto II).Bafta.Daca vrei am eu de vanzare patru amortizoare sport reglabile.

george04 04-08-08 22:13

toate amortizoarele sint identice, 3/5 usi, indiferent de motor,difera doar arcurile fata. daca ai arcuri scurte ia si amortizoare scurte.
spor la tunat

Erros20 07-08-08 17:30

lucian ... ai pm ...
george04 ... ms de informatie :) ... marii domni
bine ca miam adus aminte ... in legatura cu filtrul de aer ... se simte la acceleratie dupa cum ati spus voi... chiar imi patineaza pe loc ... :lol: ...

Erros20 08-08-08 02:04

Capota se poate schimba ? nu are ceva serie care trebe la verificare ? care stie ?

LucianF 08-08-08 09:08

Depinde ce vrei de la capota.

Erros20 08-08-08 15:54

pai vreau sa o schimb

LucianF 08-08-08 19:28

Nu exista nici o diferenta intre Punto 3/5usi.Daca gasesti pe undeva pe afara ceva frumos poti sa cumperi fara grija.Bafta.

monk 08-08-08 19:33

Quote:

Originally Posted by MariusPiticu (Post 1676146)
frumos filtrul..sa ai noroc de el :) in legatura cu telescoapele eu nu stiu ce sa zic..nici eu nu ma prea pricep...dar chiar daca se potrivesc...nush daca sar potrivi la fix..doar sunt 2 tipuri de masini cat decat diferite :)...intreaba un mecanic:D

va rog sa nu mai dati raspunsuri de genu asta... ori stii ori nu stii ... nu vreau sa ma apuc sa dau warnuri pt nimicuri de genu asta.

multumesc.

george04 10-08-08 10:27

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 1685293)
Capota se poate schimba ? nu are ceva serie care trebe la verificare ? care stie ?

n-are nimic de identificat pe capota decit codul de culoare, daca te-ai atasat cumva de el....:lol:, nici o serie nimic, doar sa iei capota pt modelul `99-`03 (fara face-lift) nu-i diferita de modelul in 3 usi
daca nu-i un secret, poate spui ce vrei cu capota aia, si poate te mai lamureste careva, poti s-o modifici pe a ta/ schimbi cu totul, sint modele cu fante de aerisire, bad-boy..., fibra de sticla sau carbon...

Erros20 10-08-08 18:10

Nu ii nici un secret :lol: ... are un tovaras o capota pe punto lui sport ... modificata ... in sensul ca nu are acolo semnul de la fiat dar are in schimb 2 grile ... arata super ...
Si nu are nici stropitoarele alea ...
Fiatul lui e verde ... si a zis ca vrea capota mea ca e neagra ...
Eu trebe sa revopsesc capota lui ca e verde ... si nu stiu cum sa o fac. ...
Ma bate gandu sa o fac negru mat ... si o sa continui si cu plafonul ... daca aveti ceva ideei ascult.
Si ma bate a doua oara gandu sa mai pun si o gura de aerisire cum ii pe asta a mea ... dar sa o fac functionala ... :) ...

Jokerman170 10-08-08 18:38

parerea mea lasa "gaura de aerisire" ca e bine cum e :))

george04 10-08-08 19:00

capota e misto fara sigla, dar fara stropitori..., n-o sa vezi nimic cind o sa-ti arunce altul din fatza mizerie pe parbriz. nu uita pe ce drumuri conduci!
arata cool clean-look-ul de altfel. asa poti s-o debagde-esti capota ta, ca tot trebuie s-o vopsesati pe cea verde, s-o faci si badboy-look, in loc de pleoape, si n-ai probleme nici la rar cu ea. fanta admisie pe capota pt filtrul tau nou (dar nu gen impreza), ca altfel trage aer cald de linga motor si evacuare..., si as lasa-o tot negru lucios, culoarea caroseriei
parerea mea...

Erros20 11-08-08 00:10

4 Attachment(s)
Seara .... tocmai mi-am achizitionat noua capota ...
Momentan e verde .... si decolorata ... insa dupa ce o sa o fac o sa fie superba ...
Am facut si 2 3 poze ... ca sa va faceti o idee cam cum ii ...
Are rost sa ma complic cu bad boy look de ala sau sa il las asa ?
Am dat si pleoapa jos ... acuma nu mai trage cu ochiu ...;)

monk 11-08-08 01:22

ce faci cand vrei sa pleci la munte, NU ninge si din fata ti se umple parbrizul de mazga ?

tare imi e ca prietenul tau nu iti e defapt prieten. A vrut pur si simplu sa scape de ceva ce il deranja. spor la stropit cu sticla geamul pe drumurile astea jegoase.

Erros20 11-08-08 12:55

Acuma am venit de jos ... si am constatat ca mi s`o rupt arcu (fata stanga) ... asa ca trebe sa le schimb si pe alea ... :( ...
Ceva firme ? fk is bune ? sau eventual daca aveti careva ... Ms .

giubau_v8 11-08-08 19:49

in afara de nepracticalitate, parerea mea personala e ca e si urata capota, cu grilele alea, si fara stropitori nu faci fata iti spun sigur...eu am ramas fara lichid si am tras pe dreapta ;)

deci...sfatul meu, ia-ti capota inapoi, acoperai sigla si o sa fie mult mai frumoasa

Erros20 11-08-08 21:41

Nu stiu ce aveti voi cu stropitoarele alea ... mie macar nici nu imi merg ca s-a rupt furtunul si de cand am masina nu le-am folosit ... : )) ...
Cat despre grilele alea ... mie personal imi plac ... motiv pt care am luat-o .
Suntem o multime de oameni cu o multime de ideei ... :)

MariusPiticu 11-08-08 22:41

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 1691073)
Suntem o multime de oameni cu o multime de ideei ... :)

bine zici...si mie imi place grilajul acela..vopseste capota neagra si o sa arate si mai tare :)o sa fi un sofer nervos cu o masina nervoasa :D daca ti-ar suna si tobele macar cum suna la mine ar fi si mai fain :)

Erros20 12-08-08 07:35

Mariuse .... pare rau sa te dezamagesc ... abia astept sa ne intalnim sa auzi ceva :D ...
Cred ca o sa filmez insa nu se compara cu realitatea ... cand simti sunetul motorului in furca pieptului ... toti se mira ... e un miracol ...
Am drum spre Huedin saptamana asta ... nu poti veni pana pe acolo ? :) ...

monk 12-08-08 12:21

abia astept sa vina iarna sa te vad apoi cum chitai :))
mai in gluma mai in serios o sa le simti lipsa stropitorilor. daca nu ma insel tu ai masina din primavara asta, moment din care s-a incalzit vremea si nu ai mai avut nevoie decat de stergatoare. gandeste-te de 10000 de ori inainte sa ramai cu capota pt ca la iarna o sa ai foarte mult de suferit. macar gaseste o solutie sa scoti stropitorile la stergatoare cumva pt ca e oribil sa mergi fara ele.

Erros20 12-08-08 13:56

Dapoi ... m`am gandit la o solutie ... in caz de nevoie ... dar nu o sa o aplic decat atunci cand o sa ma supere prima data :D ...
1. Ma duc la dezmembrari si imi pun ca si la luneta (stropitoare)... ii umpic de lucru da e ceva interesant ...
2. Pot sa pun 2 stropitori de alea printre stergatoare ... ca sunt o gramada de gauri pe acolo ... si cred ca fostu propietar asa si avea ...
Dar dupa cum am spus ... nu ma leg la cap daca nu ma doare ... :) ... pana la prima figura :) ... oricum apreciez faptul ca incercati sa ma ajutati ... :love:

B.v.L 12-08-08 19:31

iti apreciez curaju :)

Erros20 13-08-08 16:57

A ... intrebare ... pt cei din Cj sau prin apropierea Zalaului ... unde se gaseste negru mat ? :| ... aici nu aflu ...

MariusPiticu 13-08-08 19:43

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 1691536)
Mariuse .... pare rau sa te dezamagesc ... abia astept sa ne intalnim sa auzi ceva :D ...
Cred ca o sa filmez insa nu se compara cu realitatea ... cand simti sunetul motorului in furca pieptului ... toti se mira ... e un miracol ...
Am drum spre Huedin saptamana asta ... nu poti veni pana pe acolo ? :) ...

:)) acuma pana acolo nu vin ca sa aud motoru :)) doar nus asa nebun..sau is? :-s
:)) nu..nu vin..da daca treci prin cj iti las un nr de tel..si ne int sa vedem cum suna...ne intalnim mai multi poate :)sigur vine si vlad..si mai vedem noi :)

MariusPiticu 14-08-08 07:44

poate vine si vlad? =)))) slabe sanse :P

taci ma..ca vi :)) cum sa nu vi...tu te auzi ce zici? :))

Erros20 14-08-08 12:52

BA clujenilor ... vopseaua negru mat ... nu ma ajuta nimeni ? :(

MariusPiticu 14-08-08 13:38

eu nu stiu...dar am sa ma interesez in unele locuri sa vedem..nu promit nimik..da ma interesez

george04 16-08-08 21:28

cred ca cel mai ieftin iesi cu folie neagru mat, cred ca sub 1 mil
si nici mie nu-mi plac grilele alea, mai frumoasa era fara sigla si bad-boy, da-i masina-i ta....

Erros20 17-08-08 09:28

Am cumparat vopseaua ... 16 lei a costat o cutie la 1 l ... urmeaza sa o vopsesc ...

monk 17-08-08 21:42

nu imi spune ca vrei sa vopsesti tu capota !!!???

B.v.L 17-08-08 23:16

monk de ce nu ar putea sa o vopseasca ? :)

monk 18-08-08 03:17

o capota intreaga vopsita cu spray-ul in curte ? va avea "valuri" de lucios, indiferent cat de mata este vopseaua. nu cred ca are compresor sa poate vopsi in conditii optime capota.
in caz contrar, imi retrag intrebarea :)

Erros20 18-08-08 13:39

... retrage intrebarea .... :) .... slefuitul l-am facut cu masina de slefuit ... cu ajutorul unui prieten ...
... nu ii vopsea spray ... e vopsea-vopsea :D ... pe care urmeaza sa il aplic cu .... COMPRESOR ! .... bineinteles ... tot cu ajutorul aceluias prieten
Iti jur ca o sa iasa fara nici un val . :)
Si ca sa fie completa masina ... i-am luat si un eleron ... :) poze later ca acuma am ajuns acasa !
Oricum ... noi te iubim monk :D ...

Detman 18-08-08 14:02

aluminiu sau din fibra?

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning