![]() |
Re: Piese auto orice marca - comenzi online
Salut !
Ma poti ajuta cu simering pentru o caseta de directie la un Opel Zafia , DTI , 2oo3 , motor de 2.0 ...Multumesc anticipat !:) |
Simering nu imi pare rau
|
salut ma intereseaza si pe mine un motoras de relanti pentru un opel astra f cabrio din 95 motor 1800 cmc si 115 cai daca ai si la ce pret ? multumesc.
|
Salut ,
Daca e monopunct am pe SH la 290 ron |
sal...
m-ar interesa pt un renault symbol urmatoarele piese : 1. capete bara (stg+drt) 2. flanse amortizor+ rulmenti flanse amortizor 3. pompa apa 4. fulie alternator 5. chit distributie (componentele separat) 6. chit accesorii (componentele separat) PS: la reperele solicitate mai sus as dori sa mentionati producatorul si pretul. renault symbol 2005, 1.4 8v, 55 KW (A.C, servo) tip motor K7J-A7 VF1LB0BC533954355 |
Salut ,
Cap bara RADAELLI - 96 ron / buc Rulment cu flansa SACHS - 140 ron / buc Fulie alternator nu am. Kit distrib. imi da pentr K7J-780 nu stiu daca e al tau nicaieri nu imi arata la sf A7 si la fel si cu pompa de apa Kit accesorii nu am. :!:Acum si piese second-hand:!: |
Salut
Pivot inferior pentru un Fiat Marea berlina 1.6-16 valve ai? si la ce pret? |
Salut ,
Mi-l da la pivot intermediar exterior - 45 ron |
Caut urgent caseta de directie de IVECO.. info mai jos.
Autoutilitara IVECO 35.10 TURBODAILY An. 1997 Motor de 2798 cm3 Motorina tip motor: SOFIM 8140.23-3711 Info. urgent la 0728206480 - Radu |
Sorry nu avem scuze ca am raspuns tarziu dar nici pe SH in Germania nu am gasit.
|
1 Attachment(s)
salut
zimi si mie pret la urmatoarele: grila centrala proiectoare inele cromate grilele ce incadreaza proiectoarele |
Salut ,
Am nevoie de nr de identificare |
Vreau sa stiu ce preturi au bobinele de inductie Beru si Bosh pt o dacie 1310 pe carburatie.
|
Salut ,
Am pe nou Bosch - 67,00 ron pe sh nu am . |
Sti cumva in ce tara e facuta?
|
Salut ,
Sincer nu stiu :( |
bloc de lumini/ semnalizare pt opel astra g ?
|
De la Janspeed poti sa aduci? Ma intereseaza un catalizator sport pt MItsubishi Colt CZT.
1.5 Turbo benzina fabricatie 2008 |
Kit K&N pentru curatat filtru de aer sport?
|
Quote:
Am pe sh 190 ron bloc lumini si maneta semnalizare dar sa nu fie cu proiectoare. @VooN si Black Pearl - nu am |
up....
|
Salut,
Am nevoie de urmatoarele piese pt un opel astra bertone 2.0T, an fabricatie 2001 -garnitura capac cultbutori -fise -buji -bobina inductie Spune-mi te rog la ce pret poti sa mi le aduci? |
Salut ,
bujii NGK - 23 ron / buc Pentru bobina de inductie si fise bujii am nevoie de nr de identificare al masinii Garnitura capac culbutori - 50 ron |
wolotgfo72booo815
Esti sigur ca sunt pt modelul acesta bujiile? Hai sa iti mai dau niste detalii ca eu am gasit ceva mai scumpe si sa nu fie pt alt motor 141 kw, z20 let |
Da bujiile sunt pentru modelul asta eu ti-am dat o varianta mai ieftina mai sunt si altele mai scumpe fara prob.Da pentru z20let 192 cp
Mai tarziu(astazi) iti dau raspuns cu bobina de inductie si fise |
Salut ,
La masina asta nu sunt fise e o chestie de plastic... Bobina inductie - 1203 ron |
1 Attachment(s)
Salut
Ma intereseaza si pe mine un burduf si un semering pentru planetara de pe dreapta al unui fiat marea ZFA 18500000393166 merci! ps: pun si o poza sa-ti dai seama mai usor despre ce vb |
Salut
Spune-mi si mie te rog un pret pentru 2 arcuri spate pentru un mercedes w202 c220d 1994 - wdb2021211a166525. Sa fie killen daca se poate. Multumesc.
|
Mazda Xedos 6 1.6 16V 79KW
Furtunul cu nervuri ce iesi din filtru de aer si intra in admisie. |
Salut ,
@Fiat - sa imi spui si ce motor ai si ce an de fabr ca trebuie sa completez o lista sa imi poata da piesele... @Mercedes - nu am killen am roc f bune - 205 ron / buc @Mazda am vb la telefon si ti-am zis pret. |
pompa benzina golf 3, an 1994, 1.8, 90 cp ?
pret si durata de livrare? |
Renault Megane 1, 1999, phase 2, 1.6,16v, 79kw, Model BA04, Motor K4M700
Set amortizoare fata+flanse+rulmenti |
Salut ,
@golf 3 pompa benzina : sa imi spui daca e mecanica sau electrica si daca te intereseaza Sh sa imi spui daca e multipunct sau monopunct. @renault megane - amortizoare - 200 ron / buc pe gaz flanse si rulment amortizor - 115 / buc |
Quote:
|
Salut ,
Amortizoare Optimal Flanse - Impergom Sunt bune firmele |
Fise Renault Megane Coach 1.6e an 1996 cod K7M 702
|
sal.pt. alfa romeo156 din 1998,2,0twin spark,114kw,ZAR93200000015251,m-ar interesa amortizoare fata,rulment roata spate
|
Quote:
Quote:
fabricatie 2000 |
Salut ,
@golf 3 pompa benzina : sa imi spui daca e mecanica sau electrica si daca te intereseaza Sh sa imi spui daca e multipunct sau monopunct. este electrica, dar deja am luat noua, imi trebuia urgent, pe comanda, bosch:1100 lei mersi oricum de interesul acordat |
Quote:
Set fise - 159 ron @jan1308 : Amortizor monroe pe gaz fata - 285 ron / buc Mai tarziu raspuns si la rulment @fiat marea mai tarziu un pic |
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning