![]() |
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
Ba chiar mi-au descoperit femeile un fir alb zilele trecute...
Era de la golful astuia zici. Sper sa-i aranjezi dintii la distributie cum trebuie nenea :D |
ma deci treaba e asa: acum am volanta usurata , pompa aia electrica, dar carburile si axa inca nu.nu stiu de ce dar mi se pare ca nu trage cum trebuie, si treaba asta ma cam sperie.distributia e neatinsa, adica e cum trebuie.
frate sx, cand or mai fi bani la buget, luam stopuri mai shukare :) si la treaba cu culoarea, pana mea, o sa am o sedinta cu vopsitorul ala ca am impresia ca m-a cam luat de fraier. asterics, am avut nevoie de 3 litri, dar nu stiu ce sa zic, pentru ca ala a dat de parca era luata de la ma-sa.pretul nu-l mai stiu.oricum daca o vopseam la porsche ieseam mai ieftin. |
Cu o volanta usurata nu se face primavara :), acum depinde ce asteptari ai si ce putere are motorul stock. Pune tu axa si carburatoarele , regleaza-le bine si ai sa fi uimit. Sau te referi ca nu merge la fel de bine ca inainte?
|
Inainte mergea bine???
Poate daca il comparai cu fiesta de 70cp. Astept sa scoti untul din ala mic si verde omu... |
adica nu merge asa bine ca inainte.
chiar ma intreb serios daca chiar merita sa pun chestiile alea pe ea in conditiile in care avem 3 legale pe an, care si alea se temina inainte de termen ca se rupe careva in figuri. |
Aseara, pe la 19:30 te-am vazut pe Panduri. E o masina care atrage privirile... :)))
Multa bafta in continuare ! |
Ai scos verzitura pe strada bre?
Si nu te dau un scartz??? |
mersi shpeedy.eu am incercat sa nu o fac chiar asa de tipatoare incat sa atraga privirile.
bluey, vineri la ceas de seara ies baietii bre ;). dar cu scartul mi-e cam teama ca am niste gume de toata jena si poate fac poc. |
Quote:
Oricum locul de vineri e cu antecedente periculoase si nu m-as scartai cu nimeni iar pe acolo. Fa un credit si ia niste caucioace SH :D |
Man, chiar nu este tipatoare. Dar culoarea o prinde si masina arata foarte bine per ansamblu.
|
Salut,
Felicitari pentru masinuta. Am si eu o intrebare: masina are acum -60 de mm la suspensie, ca mi se pare cam sus. Ce fel de amortizoare ai pus? |
in fotografii e fara motor si neechipata.de cand am pus motorul si merg cu ea, vad ca tot coboara.sper sa se mai opreasca din coborat ca ma obliga sa trec la roti pe 13 cu talon mic daca continua.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Daca i-ar pune si benzina de ajuns....ar fi si mai ok :)
|
foarte frumos :) dar oglinzile de manta?:P
|
oglinzile alea sant foarte frumoase dar nu le pot utiliza ca nu e prinderea ok pt golf.mersi
Multumesc IONUT GBP pentru fotografie. Bobby imi pare bine ca ne-am cunoscut, felicitari pentru realizarea de azi.Super masina. Din pacate baba mea astazi nu a fost in zilele ei bune, si a avut performante mai rele chiar decat cele stock.Poate data viitoare o sa traga cum ar trebui si am sa-i pun mai multa benzina in rezervor.Sigur benzina nu a fost singura cauza.Chiar si asa trebuia sa recuperez ulterior, dar deocamdata nu-mi vine in cap ce ar putea fi. Chiar daca azi nu am fost pe podium si masina a mers prost, a fost o zi super. |
Ti-am zis...toti merg pe ideea de a minimiza tot...inclusiv benzina.... si e logic ca la plecare benzina sa "plece" in spate...si apoi trage aer...deci stai linistit ca pompa nu are nimic. Sper cu alta ocazie sa stam mai mult de vorba. Mersi pentru urare.
|
Quote:
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...legala-de.html :D |
cika nu a impresionat... ai de capul lor :D
|
acolo se vede clar ce se intampla cand nu ai destula benzina si pompa trage aer...
Comentariul fara cuvinte... |
daca ai putina benzina in rezervor si nu ai antival e normal sa nu iti traga pompa
|
ideal pt tine e sa iti faci un rezervor suplimentar mai mic asa doar pt curse
|
eu in binescunoscuta mea manie de a-mi usura masina am mers cu benzina foarte putina in rezervor.
Dumnezeu a vazut si mi-a tras un capac... |
Quote:
|
Se mai intampla .... :) Data viitoare bagi mai multa benzina:D
|
Atat de kitros esti ma???
:D Stii ca la Bz am fugit cu tauru inaintea cursei pana la peco si am luat o canistra de motorina ca imi era ca raman pe campurili alea. Am scos filtrul de aer pentru 1 calut in plus si m-am trezit ca sugea motorina ca un V8. Mi-a consumat cam 2 litri in 10 km :D Ai grija acolo si gandeste-te la sfatul WRC-ului ca suna bine :D Mai dai jos si tabla aia de rezervor. |
un om care stia cum e treaba cu golfurile mi-a recomandat o anume piesa de trabant de care nu am tinut cont atunci.stie el cine e.
|
zeul tau? la tine in rezervor benzina face ca in galeata! las ca data viitoare o sa fie mai bine! ai vazut ce bine ti-a tras la libere!
|
Macar pune-i un rezervor de GTI ca sa nu mai ai surprize de genul asta.
|
1 Attachment(s)
un update de la Pitesti in care a tras mizerabil.
Deocamdata am sa-i pun inapoi chiuloasa cu hidraulici, pana o mai mantocaresc pe asta. |
Care a fost pana la urma deznodamantul? :)
|
a castigat ursul.
|
ce motor avea ursul?
|
ba nene, dar eu de cand stiu ca ai masina asta tu o tot tii in probleme... si tot muncesti la ea??
ce muncesti tu la ea daca tot nu reusesti sa ii rezolvi problemele?? |
Quote:
sa mor daca mai stiu ce a avut.o sa-i pun inapoi chiuloasa aia care arde pisici de 2000 si TDI-uri pana mai studiez problema cu asta. free_tiketfly el a declarat 1,8i. eu am vazut capota ridicata si avea bobine pe fiecare cilindru cum are numai 1,8is... Sincer nu era o problema, daca era masina pregatita putea sa fie si 2,3 si daca am luat bataie este din cauza mea ca am avut masina nepregatita cum trebuie.nu e problema, se intampla si la case mult mai mari.mie mi-a facut placere sa ma dau chiar daca am pierdut. |
noi o singura data sau de doua ori ne-am dat si tin minte ca nici atunci nu iti mergea bine masina ca m-am dus mult in fata ta.... try to remember
EDIT: MI-AM ADUS AMINTE ca ne-am mai dat odata la casa aia mare si atunci te-ai dus bine, dar parca ne incurcasem cu semafoarele apoi alta data cand ne-am dat m-am dus bine in fata ta fiecare si-a adus aminte cand s-a dus in fata celuilalt :lol: |
ia gaseste unul cu pisica 2,0 repede sa ti-l lamuresc cum e treaba cu cotoarbele astea din '77 :D
|
pai degeaba lamuresti o pisica de 2.0
nu astia ar trebui sa iti fie concurentii |
4 Attachment(s)
;)...
|
Quote:
Vb cu respect de tedei. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |