Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Intrebari diverse (piese tuning, reparatii diverse) (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/74518-intrebari-diverse-piese-tuning-reparatii-diverse.html)

HoricutzWSR 29-06-10 19:53

Re: Intrebari diverse (piese tuning, reparatii diverse)

mosu o avut de lucru cu ceva MG de 160 de cai da` l`o facut cu o plecare buna :D

gti 4 ever 29-06-10 19:55

am prins treaba aia au fost cei mai zgomotosi :twisted: vw rules

mad_rider 04-07-10 12:00

Unde as putea sa merg sa imi instalez un kit h4 bi-xenon de 6000k? (as vrea sa rezolv problema saptamana asta pe cat posibil) Din cate am inteles nu e foarte greu dar am nevoie de cineva care sa stie si sa le regleze in asa fel incat sa nu deranjeze pe nimeni. Mersi mult!

SoundIdentity 07-07-10 22:16

daca vrei te astept :)

dask137 27-07-10 22:52

Quote:

Originally Posted by gti 4 ever (Post 3480104)
va multumesc la amandoi :oops: dask scuza-mi indiscretia legata de taxa si hai cu permisul ala sa mai scoti mititica la o plimbare

P.S hori ceva chalengeri pe la odm ? sau doar plimbare?

E de vanzare: https://forum.4tuning.ro/205-zona-com...ml#post3547109

valib 04-08-10 22:01

cauciucuri SH, la preturi rezonabile...prin oradea/bihor, pe unde?
imi trebuie 195/40(sau 45)/14.....225/40(45)/14

szoke_sz 05-08-10 16:07

cauciuc 'la nicu' a 2-a iesire pe centura in nufarul, pe partea dreapta a drumului.

Mirciuk 07-08-10 15:14

Salutari,am si eu o problema si daca cineva ma poate ajuta mi-ar face o mare bucurie.Sunt posesorul unui golf3 care avea montat a/c manual cand l-am cumparat eu,am gasit o micuta spartura la radiator pe unde pierdeam tot freonul,de aici a inceput o poveste lunga..pana azi cand am aflat ca ce am eu montat este un"kit"de a/c ,deci puteam sa caut 1000de ani piese la dezmembrari sau altundeva.Aici ma puteti ajuta voi,mi sa spus ca la Oradea(si Cluj!) ar fi o firma care repara(confectioneaza,reconditioneaza,etc,nu stiu exact cum sa numesc procedelul) radiatoarele de clima,mai exact ca se poate repara radiatorul defect pastrandu-se doar cadrul vechi si cu elementele centrale noi(acele tevi subtiri) sau dupa cel vechi se poate face altul!!!!?.Ideea e ca se da cel vechi si defect si se poate "repara"fara banala sudura locala..care mi sa spus ca nu rezista la 15 atmosfere.Daca cineva stie de aceasta firma astept cat se poate de repede un ajutor..caldura nu-mi place deloc!

gti 4 ever 07-08-10 20:35

http://www.radiatoareoradea.ro/

Mirciuk 07-08-10 20:41

Quote:

Originally Posted by gti 4 ever (Post 3570563)

Am gasit si eu pe google pagina lor..dar nu vad sa scrie ca fac DUPA MODELE,la radiatoare scrie doar ca repara!

gti 4 ever 07-08-10 20:51

da un telefon si vei primi lamuriri din oradea cred ca sunt cam singurii care se potrivesc descrierii facute de tine bafta;)

Mirciuk 07-08-10 20:56

Multumesc:-) Am trimis ceva mesaje atat lor precum si la alte cateva firme gasite pe net.Incep sa dau si telefoane de luni..pana atunci mai caut,sa am de unde sa aleg:idea:

dask137 08-08-10 14:24

Apropo, cine completeaza ieftin cu freon? Stie cineva?

SoundIdentity 08-08-10 20:15

mergi pe primariei dupa trioda pe stanga este un mic atelier de reglat carburatoare injecteii etc si acolo il cauti pe attila ii zici ce vrei si te ajuta cu mult bun simt :) zii ca io te trimisei :) noi colaboram destul de bine :)

Flo_lancer 08-08-10 21:25

ai ajuns acas?

SoundIdentity 08-08-10 21:33

Quote:

Originally Posted by Flo_lancer (Post 3572505)
ai ajuns acas?

aham ..ieri :) 1 saptamana e de ajuns ....

Flo_lancer 08-08-10 22:56

te-ai bronzat pe chelie??

LAV77 10-08-10 18:58

Si pa tatuaj :lol:

wassup 15-08-10 11:01

salut,

as vrea sa imi pun si eu bixenon (cred ca bixenon) pe un peugeot 306 hdi break, dar nu stiu ce model. ma puteti ajuta cu niste sfaturi, si eventual un pret + montaj? acum din cate imi aduc aminte si nu ma insel am becuri h7 pe el.

multumesc

SoundIdentity 17-08-10 04:56

Quote:

Originally Posted by wassup (Post 3586522)
salut,

as vrea sa imi pun si eu bixenon (cred ca bixenon) pe un peugeot 306 hdi break, dar nu stiu ce model. ma puteti ajuta cu niste sfaturi, si eventual un pret + montaj? acum din cate imi aduc aminte si nu ma insel am becuri h7 pe el.

multumesc

lasa netu vino la magazin la mine si rapid te ''execut'' :):):) si cu sfat si cu realizare :):):) ,,,,,,,vezi ca pejou e cacacios tare la calculatoare asta cine cunoaste te va avertiza cine nu o va musca :):):) iao ca un sfat ...saluu

wassup 17-08-10 09:44

am fost ieri si am vorbit pana la urma cu tine, ca am vazut ca pe forum raspunzi mai greu :))

wassup 19-08-10 22:50

Am rezolvat :)

Pupak 20-08-10 14:36

1 Attachment(s)
Salut baieti/fete, as vrea sa-mi cumpar un renault laguna buza/lip, dar nu am nici o idee ca de unde as putea achiziona una, sa merg la dezmembrari?:rolleyes2

atasez o poza cu buza

lucidanciu 22-08-10 10:32

Salut!
Cine ma poate ajuta cu un antifurt? Am facut o pana pe drumul Satu Mare - Oradea, nu am antifurtul la mine, masina este in Oradea, este un Bmw 318 is e36. La vulcanizare imi spune ca nu poate sa-mi schimbe roata fara antifurt. Ma puteti ajuta careva? Astept un raspuns urgent daca se poate. Multumesc

LordCaddy 23-08-10 21:27

EDIT...

Tazmaniak 28-08-10 10:59

Baieti, un mecanic care sa nu ma jupoaie de bani stie cineva?Pentru rectificarea unei punti

Sau daca stiti pe cineva care lucreaza cu bucse de teflon...mi-ar fi de ajutor

Pentru detalii PM

Tazmaniak 06-12-10 19:03

Gasesc undeva in orasul asta 2 becuri xenon H4 cu garantie REALA?

Tazmaniak 19-01-11 11:54

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3615478)
Baieti, un mecanic pentru rectificareaunei punti stie cineva?
Sau daca stiti pe cineva care lucreaza cu bucse de teflon...mi-ar fi de ajutor

Revin si eu cu intrebarea de mai sus.Chiar nu ma poate indruma nimeni?

SoundIdentity 22-01-11 19:49

DEPINDE CE DORITI VOI IN GARANTIE REALA....DE EXEMPLU LA MINE UN KIT XENON DE ORICE TIP ARE 2 ANI GARANTIE FARA MOTIVATIE DACA IL ADUCI IN MANA IL SCHIMB ORICAND LA ORICE ORA FARA NICI UN COST DACA EU IL SCHIMB ITI IAU DE O CEAPA :):):) CA MANOPERA NU E GARANTIE LA XENON ...:)

Tazmaniak 22-01-11 21:43

Cand am spus garantie reala,ma referam ca daca dupa 1 an se intampla vreo belea,sa mi se rezolve problema...nu ca dam din umeri ;).Manopera este altceva,normal :)

TUki 06-02-11 19:28

Un serivce unde se schimba ambreiaj pentru un peugeot, si daca se ocupa cineva de leduri bord?

Tazmaniak 28-05-11 17:04

In Oradea unde gasesc un profesionist pentru un roluit de aripi? Am zis profesionist,ca sa se inteleaga ca nu vreau lucrari facute in spatele blocului cu ranga :)

HoricutzWSR 08-06-11 15:05

Asa tot ca "recomandare"...va recomand sa NU cumva sa mergeti cu masinile la atelierul de tinichigerie de pe str. Caisilor (intersectie Izvorului, dupa liniile de cale ferata, peste podul ingust). Eu m`am ales cu vopsea exfoliata pe bara din fata, si 2 x ornamente highline (350RON bucata) bune de aruncat si bineinteles ca si orice lucrare de cacat...la suprapretz. Acum normal, au trecut deja 2-3 luni de la lucrare, deci nu ma mai pot plange; Postez doar sa avertizez lumea, si pt. ca astazi am aflat cat ma costa defapt ornamentele. In alta ordine de idei...Schimb pachet Highline incomplet cu orice fel de bandouri de Vw Bora, astept PM ! :D

Flo_lancer 08-06-11 15:30

ba dumm dumm, de ce exista otzy?

HoricutzWSR 08-06-11 15:36

o dus`o maica`mea inainte ca io sa ajung de la cluj, fara sa ma intrebe :(

Flo_lancer 08-06-11 20:26

dude...never leave ur parents unsupervised....

zib3r 08-06-11 22:18

Quote:

Originally Posted by Flo_lancer (Post 4383864)
dude...never leave ur parents unsupervised....

where is the "like" button ?! :lol:

Cine stie jante de peugeot 4x108, pe 16, 17, obligatoriu cu multe multe spite.

Tazmaniak 05-08-11 15:11

Stie careva prin zona vreun 206 la dezmembrat? As avea nevoie de o capota si alte cateva maruntisuri..

Ps: Numai sa nu imi ziceti de aia de langa Alesd, ca nu-s normali :-P

ibiza_boy87 05-08-11 18:24

aproape de iesirea din EPISCOPIA gasesti dezmebrari auto pe dreapta cum mergi inspre real, la curba aia mare ,este si ceva brutarie pe colt si un drum de piatra care se va imparte in 2 ,o iei in stanga si in capat e.
aduce orice piesa si noi si vechi .

Flow_Flexatu 06-08-11 00:00

banda termoizolanta pt.evacuare gasesc pe undeva prin Oradea?? de preferinta thermotec grafit...

All times are GMT +2. The time now is 18:41.

- Copyright 2026 4Tuning