Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   No Speed Limit Ploiesti ! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/74235-no-speed-limit-ploiesti.html)

DONU' 11-02-09 12:06

Re: No Speed Limit Ploiesti !

Frate, chiar nu sunt bani acum...
M-am gandit, am socotit, am vorbit si cu ai mei, poola mea... cred ca mai stau o vreme cuminte si mi-oi lua eu ceva strong mai in colo... Frate, chiar nu sunt bani... A picat beleaua asta exact cand era mai rau... Pe criza asta financiara...

Poponete arde-te-ar focu' am zis ca nu mai cobor viu din catraneala.
Omu' n-are treaba, masina merge drept dar de-a latu'..., pe mazga aia aseara el dadea 180 km/h, dadea inferioare, schimba cu shpritz... si eu ma tzineam de usha cu doua maini (sa nu cad din masina).
Am coborat in benzinarie ca Papa din avion si am sarutat pamantul...
Inferno tata... Cu astia nu-i de joaca...

GiGiCarbiT 11-02-09 13:24

=)) =)) =)) La risc tata , Numai la risc.!!SA SIMTI CA , CONDUCI BOSS..!Adrenalina astea ..=))

T@zMania 11-02-09 13:25

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2057236)
=)) =)) =)) La risc tata , Numai la risc.!!SA SIMTI CA , CONDUCI BOSS..!Adrenalina astea ..=))

rog moderatorul sa mute baietzii de la inferno la ei pe topic.
multzumesc:);)

vladdaman 11-02-09 17:00

pacat de masina...te-am vazut vineri cand ai plecat, nu cred ca era cineva pe acolo care sa iisi imagineze ca se va intampla asa ceva

DONU' 11-02-09 17:53

Bun! Gata cu regretele. Asta e!
Bine ca n-a murit nimeni! Fiarele se duc! Viata merge inainte.
O sa vad ce voi face cu "fuselajul" (ca daca stam sa ne gandim... este al doilea "avion" care se prabuseste la Baloteshti)! :peace:
Voi strange banutzi si o sa-mi cumpar altceva. Nu cred ca fac nicio recarosare.
O sa-mi iau alt tip de masina si gata. Deocamdata nu stiu ce si nici nu am bani disponibili.

dolb 11-02-09 17:55

Urmeaza IMPREZA ? :D:D:D

DONU' 11-02-09 19:02

Nu stiu ce urmeaza.
In principiu oricum este o masina turbata.

pyranha_1984 11-02-09 19:06

Pacat donule ..... :( trist urat pacat..... chiar era o masina ..... care te ungea pe suflet ca proprietar .... aiurea sa iti pierzi copilul....:(

DAR CE E CEL MAI IMPORTANT .......DUMNEZEU E SI EL BAIAT.
Doamneajuta sa numai auzim de accidente .... tamponari ....
Bft Donule . Multa ca i ti trebe .

MC Mate 11-02-09 20:11

DONUle a fost ce a fost... imi pare rau ca ai patit asta, imi pare nespus de bine K SUNTETI VOI BINE !!! Esti un super baiat si o sa treci u pe ceva mai frumos :D Capul sus si ne vedem cat mai repede la un cico ;)

rada_ady 11-02-09 20:53

imi pare sincer rau de masina ta,am vazut-o la 4 tunning 2008 si arata beton.Eu daca as pati asa ceva sincer nu as fi suparat ,as fi fericit ca nu am patit ceva grav .un amic de facultate ne zice tot timpul ca cel mai rau lucru care ti se poate intampla la un accident nu e moartea e faptul ca poti ramane multilat si paralizat pe viata (el din fericire dupa un an de recuperari merge ,dar a pierdut un rinichi si un ochi in accident de motor)
in concluzie fi fericit ca esti sanatos si sigur o sa mai ai ocazia sa-ti iei alta .bafta in continuare

TheMaax 11-02-09 23:34

Ford Fiesta de vanzare ................. :lol::lol:

Am aflat foarte tarziu de toata faza asta si imi pare rau ca nu am fost acolo sa dau si eu o mana de ajutor ................. las' boss ca faci tu una si mai smechera si cu urmatoare reusesti sa ma dai si pe mine ............ :lol::lol::lol:

Fieru e fier, se face sau se caseaza dar viata e mai presus de orice ................ ma bucur ca a fost masina si nu tu ....................... bafta in continuare!

bix 12-02-09 00:17

nici nu stiu ce sa zic..........ai vazut donu-le ca in seara accidentului, nu prea am avut cuvinte, nu stiam ce sa zic.........decat regrete.........imi pare rau pt masina, bine ca sunteti teferi....
cum a mai zis cineva.......fiarele se indreapta sau se caseaza....

capul sus ca or sa vina si vremuri mai bune...

DONU' 12-02-09 00:49

Asta e!
Mergem inainte!

DONU' 04-04-09 18:36

Ma retrag din club.
Va doresc multa bafta in continuare si sa ne vedem sanatosi la toate evenimentele posibile.
Incerc sa fac ceva pentru Ploiesti. Sper sa fie bine!
Multa bafta tuturor!

dolb 04-04-09 18:44

deci..nu si tu ! Donule... las-o'n mama masii de treaba?! de ce frate sa te retragi ? STAI CUMINTE si nu te mai gandi la prostii din astea! BAFTA

negoitacata 04-04-09 19:25

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2211161)
Ma retrag din club.
Va doresc multa bafta in continuare si sa ne vedem sanatosi la toate evenimentele posibile.
Incerc sa fac ceva pentru Ploiesti. Sper sa fie bine!
Multa bafta tuturor!

De la oricine m-as fi asteptat dar numai de la tine nu:(....totusi e alegerea ta

TheMaax 04-04-09 19:36

Va anunt de asemenea retragerea mea din club ........................... bafta la toti!

Vladz 04-04-09 20:32

care a fost cauza ?:|

dolb 04-04-09 20:40

Quote:

Originally Posted by Vladz (Post 2211435)
care a fost cauza ?:|

care crezi..asa dupa parerea ta?

Vladz 04-04-09 20:43

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2211443)
care crezi..asa dupa parerea ta?

nu stiu n-am de unde sa banuiesc , am febra grava si n-am putut sa ajung :|

T@zMania 04-04-09 21:51

imi anuntz retragerea din no speed limit romania.
alaturi de donu,incercam sa punem pe picioare ceva ptr al nostru batran orash.
speram sa ramanem in continuare prieteni si sa continuam sa ne vedem la evenimente.
numai bine;)

dolb 04-04-09 21:52

Atunci ii las pe cei in masura sa vorbeasca! ca apoi sa nu fie discutii.

Skma 04-04-09 23:20

imi anunt retragerea din NSL! punct

Tibanu 05-04-09 09:11

Ce s-a-ntamplat cu voi toti?! ma speriati ... :(

GiGiCarbiT 05-04-09 10:07

anunt retragerea din NSL...!!! aaaaa stai...eu nu sunt in NSL =)))

Atatea comentarii....baietii vor sa faca ceva pentru Ploiesti...!!!!Mult respect..!!Si bafta Frate....!!

T@zMania 05-04-09 10:34

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2212379)
anunt retragerea din NSL...!!! aaaaa stai...eu nu sunt in NSL =)))

Atatea comentarii....baietii vor sa faca ceva pentru Ploiesti...!!!!Mult respect..!!Si bafta Frate....!!

sa fie fartele nostru si sa ne intzeleg la fel de bine ca si acum...
inainte de cluburi ne leaga o prietenie;)

DONU' 05-04-09 10:48

Noi n-am avut niciodata divergente intre cluburi indiferent daca in filialele mari a fost scandal, noi indiferent daca am fost cluburi sau din afara ne-am respectat si ne respectam in continuare si suntem impreuna cu totii. De ce? Pentru ca ne leaga o prietenie inainte de tot!

Vladz 05-04-09 11:00

aaaaa treaba buna, sa inteleg ca nu un scandal v-a facut sa va dati demisia :mrgreen:

CobraArt 05-04-09 12:09

Bai baietzi, ideea e ca Filiala NSL Ploiesti se inchide,din motive discutate intre lideri.Nu este nici un scandal,ci participantii acestei filiale (NSL Ploiesti)vor sa faca ceva al lor,pe cont propriu,nu este vorba de nici un scandal,de nimic,ci doar de dorinta de a face ceva pentru PLoiesti.

georacer 05-04-09 12:32

Marfa,o sa ma inscriu si eu daca faceti ceva doar pt Ploiesti si va doresc mult succes in initiativa voastra!!!

tng 05-04-09 12:35

inchidem topicul ?

DONU' 05-04-09 13:04

Il mai lasam deschis pana saptamana viitoare pentru ca poate mai sunt membri din Ploiesti care vor sa faca parte in continuare din acest club. De aceea chiar ii rog sa posteze aici si pe NSL Ploiesti la topicul clubului pentru a sti cine ramane in continuare.

Exact. Nu este vorba de niciun scandal. Pur si simplu vrem sa facem ceva pentru Ploiesti. Bafta tuturor!

Vibe 06-04-09 09:25

I'm out then.

DONU' 06-04-09 09:27

Da.
Acum chiar puteti inchide topicul.

shantzu 06-04-09 13:06

Daca pe viitor cineva se va ocupa de No Speed Limit Ploiesti , imi trimite un mesaj si deschid topicul.

All times are GMT +2. The time now is 12:19.

- Copyright 2026 4Tuning