![]() |
Re: E46 - black
1 Attachment(s)
:lol::lol: asa zici dupa ce le-ai dat ?!
nai fost multumit de ele?! LE: astea sunt 8) |
Bad boy`ul este super , ti-am vazut azi masina;) superba....
cand primesti jantele?:D |
Quote:
Sa te vad cum o sa freci la ele ca sa le intretii :-) |
mareo - mersi :)
bmwaldo... cu frecatu te referii la buza ? :D |
toata lumea buza frate :-):D
|
Quote:
|
foarte simplu. cand se murdareste o cureti cu peria de sarma :lol: :lol:
|
lau .. tot timpu so purtat buza lata pe spate si mai mica pe fata :D
acuma e moda cu jantele negre.. parca a inebunit lumea... mari_nsl 8) aia da combinatie :D |
e pericol masinuta :D ...am avut parte sa o vad ieri...Super tare arata Bad-u pe ea ..sa ai parte de ea :-)
|
Te rog sa ma scuzi ca pun aceasta intrebare 'batraneasca' dar am unele nebunii ale mele....
Cum se vede faza lunga, prin acest 'bad look' mi se pare totusi, ca ai cam 'taiat' prea mult. Inca o data scuze, aceasta intrebare se incadreaza celor stupide, "cat ai dat pe ea" "cati km are" "cat consuma" bla bla. Dar asta sunt eu, modificat dar cu un grad de utilitate.... Dupa ce ii cumpar jante, o sa o bag si pe a mea la bad... sper sa nu zici ca te-am copiat, dar si eu aveam acelasi design in cap... nu atat de mult insa, dar pe acolo. |
ruller - mersi :D si tu la fel!
razvane.. sincer, nam apucat sa vad si nici de curiozitate (chiar am uitat) dar pe lupa cu xenon, in afara nici n-ai nevoie de faza lunga.. eu le am reglate mai sus (faza scurta) si imi bate spectacol.. nu prea am folosit faza lunga dar e okay :D nu ma copiezi.. ca si eu la randu meu am vazut la altii si mi-am facut :D gen: e46fanatics.com .. bmw-syndicat.de sau.. s-s-spezial.de => asta e numa cu bad`urii acuma na, ca am facut inaintea ta si ca-ti auzi vorbe ca esti xerox e partea a 2-a :lol: (glumesc) |
waa d-le .Sa`o stapanesti sanatos.Doar azi am aflat de la Vlad ...
Arata f.bine MAsina. Cand mai vii la Oradea? |
Quote:
P.S. xerox nu voi fi, pentru ca nu voi da jos emblemele, :P si nu voi face bad-ul atat de agresiv... :P poate cand ne intalnim, candva intr-un viitor, tragem un photoshoot :P |
zib3r.. mersi :) nu stiu cand mai vin pe la oradea... dar anunt eu inainte :)
razvane.. eu le-am ridicat de sub capota cat de sus se poate iar de la reglaju interior le las mai jos sau mai sus dupa caz :) legat de photo.. ar iesi ceva frumos :) |
daca nu te superi imi trimiti si mie un pm cu locul unde ai facut incruntarea si pretul final la care ai ajuns cu tot cu vopsit , te rog mult , mersi
ps. ara criminal cu incruntare bravo! |
se poate pune pe 320d turbina + intercooler de pe 330d ?
adica ar fi ceva ajutari ? |
Quote:
|
@Caius: Superba masina... :shock: sa o stapanesti sanatos... Ajungi deja la un nivel la care nu o sa mai ai ce sa-i faci :D
OFF: Imi pare rau ca nu prea vad asa masini prin oras... :rolleyes2 Nu faceti intalniri locale BMW owners&fans? |
cu jantele ce se mai aude...? ai gasit ceva?
|
Caius....superb cu looku nou:D....asteptam jantele :D
|
Poze noi cu mafioata ?
|
lau.. eu vruiam sa iau o turbina cu intercooler de pe un 330d rasturnat... tot e46.. si nu stiu daca se potrivesc cu mici ajustarii si un alt soft.. o sa ma interesez la mecanic..
bmw_alpina ... mersi :) este in fiecare duminica de la 17 la galeria 1.. bmwclub meeting... legat de jante.. duminica seara plec in germania cu un prieten dupa un evo 8 .. si imi iau atunci de acolo ceva frumos.. 8) poze nu am.. ca n-am mai facut nimic la ea, aaa ba da, am spalat capacele ce le-am pus peste jantele de tabla ruginite cu care ma dau acuma :rolleyes2 totusi, e o realizare |
Quote:
|
Ai fost la "evenimentul" de la selgros, nu? Am vazut-o acolo... e... :shock:
Ai cumva capace sau batea soarele si nu am vazut bine? :???: |
2 Attachment(s)
ai vazut foarte bine..
masina are niste capace foarte spectaculoase pe 15" ... 8) gata... mai cateva zile... o parere?! sunt pe 18" .. 8,5 fata si 9,5 spatele.. :rolleyes2 |
Mai cateva zile sa-ti vina astea dn poza? Sunt curios cum da. Ce cauciucuri pui?
|
Quote:
|
cu siguranta o sa dea prea bine pe 3-ar...mai ales vopsite...:D
|
Fain modelul ala,ai aflat pana la urma cat ii transportul?
Bafta. |
1 Attachment(s)
tipu a zis ca undeva la 500$ mai e transportu la ele..
dar nu stiu daca la suma aia se mai adauga si taxele vamale pt. ca sunt din USA.. si daca sunt cu TVA sau fara... modelu ii frumos foc :) LE: alta varianta mai rapida si mai ieftina ar fi asta.... |
2 Attachment(s)
Poze noi cu bijuteria...
:mrhappy::mrhappy::mrhappy::mrhappy::mrhappy: |
paparatzule...
eram si eu la cumparaturii cu nevasta si copilu'... :lol: |
Quote:
|
chiar te rog...
dar fara preturii de coca... 8) |
Cand ti-am dat eu preturi de coca? E nasol cu transportul pwlii ... Sper sa reusesc cu un magazin odata si odata :)
|
senzatie masina asta... prea tare... am vazut-o sambata la show... ma simt norocos :D:D. bafta multa in continuare!
|
senzatie pacat ca nu am facut eu show trebuia sa sparg cauciucurile si tu vacule trebuia sa o bagi inauntru nu afara :-)
|
Lupan ... de ce te simti norocos?! nu prea am inteles... :)
lau.. ce sa fac, nu sunt asa mandru de capacele ce le am MOMENTAN pe masina.. n`aveam ce cauta la mega-turbo-power-show.. 8) p.s. se anunta ceva jante la orizont.. cred ca maine vin din germania.. nu sunt in nici o poza postate.. dar nici WOW nu sunt.. |
Quote:
|
am vazut-o sambata la show... ma simt norocos
Lupan se simte norocos ca ti`a vazut masina:)))) Bafta!.. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning