![]() |
Re: Care a fost prima ta masina?
1 Attachment(s)
Dacia 1310 the VETA POWER:))!!!
|
2 Attachment(s)
Prima mea masina a fost o dacia break din 2003...si acum imi pare rau de ea :cry:
|
4 Attachment(s)
Prima mea masina a fost o Dacia Nova GTi 1.6 benzina 75 cai, mi a mancat zilele, consuma de 3 ori cat masina mea actuala si in fiecare saptamana schimbam cate ceva la ea...acum am o Skoda Octavia Tour 1.9 TDI 110 cai si sunt f multumit :)
|
O daciuta 1310L `99 albastru perlat :))
|
renault fuego 1981 2.0
|
4 Attachment(s)
Prima mea masina un Bmw 525i 192 caluti si a 2-a un VW Jetta 1,9 TDI 105 cai dar le am pe amandoua :)
|
Prima mea masina (din 2004 pana in 2005)a fost o Dacia Supernova, 1.4i, an fabricatie 2001 (luna 11), model Confort, verde inchis, cu toti cei 75 cp extrem de vii! Fusese cumparata nou-nouta de taica-miu in 2002. Avea 9000 si ceva de km cand a devenit a mea. Si acum imi pare un pic rau dupa ea. :oops:
Dupa, a urmat un Renault 19 care mi-a mancat zilele si banii pana in 2008, iar din 2008 pana in prezent (si in continuare) un VW Golf 3, de care sunt multumit.:-) |
5 Attachment(s)
prima mea masina a fost un cielo 1995 pe care am tinuto vreo 5 ani si tot in familie a ramas nui ca e la tata, acum am o pisica din 94 de un an de zile si sunt foarte multumit de ea.
|
First love vw polo 2007 1.4 TDI - prea tare masina asta :), pe langa asta, logan pick-up 1.5 dCi
opel corsa 1.0 98' vw golf III 96' 1.9 SDI prezent - BMW 320D E90 2006 cu pachet M complet (1-2 years coming soon BMW 330XD Coupe .............) |
Prima Fiat Panda 1.4 benzina din 2009 :)) , am mai avut inca 5 dupa aia , actuala Fiat grande punto 1.4 T jet din 2007. Panda o masina excelenta , cel putin pt nevoile mele asa a fost, am fost foarte foarte multumit .
|
1 Attachment(s)
Audi 80 B3 din 1987 , 1.6 Diesel 54 cp ... masina numai bune pentru incepator :D . Apesi pe pedala si astepti sa prinzi 50 :-P
|
2 Attachment(s)
Alfa 156 1.9 JTD. consum mic, si atat :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Prima masina a mea... mai bine spus primele mele masini!
*Dacia 1310 1.3 L(cea alba); *Dacia 1310 1.4 LXi (cea albastra); Albastra o mai am si acuma, momentan e intrun proiect de modificarii!!! |
1 Attachment(s)
honda civic 1.4is (1998) o am de 3 ani si sunt mai mult decat mutumit de ea.
|
1 Attachment(s)
Ford Mondeo mk1 1993, 1.8 16V
Inca o am si este vis. |
Quote:
|
Quote:
|
am inceput cu oltcitu...la 2, 3 saptamani am primit dreptu la seat...dupa 1 an am primit cadou alfa.....momentan au ramas oltcitu si seatu in posesia mea
|
Prima a fost o Dacie de prin 87'.A urmat una pe injectie din 2002.Am mai detinut un Golf 5 si in prezent am un Golf 4.:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Batrana Dacia 1310 !
|
3 Attachment(s)
trabant 601 comby la 15 ani facut cadou de bunicamiu il mai am si acuma
|
Re:Care a fost prima ta masina?
1 Attachment(s)
Golf 3 GTI - 2.0 8v - 1992 - este prima si actuala masina.
|
2 Attachment(s)
the one and only :lol:
|
4 Attachment(s)
Prima si actuala: Opel Vectra B1 1.6 101 cai frumosi
|
golf 2 1.6 benzina din 89
|
1 Attachment(s)
Super Nova 2002,Rapsodie. Prima si actuala. Foarte multumit.
|
prima masina....fiat 1300 din 1966 pacat ca numai am poze
|
foarte frumos fiatu 1300, daca mai exista masina merita restaurata
|
1 Attachment(s)
Prima mea masina a font Renault 5 Alpine 1979.
|
1 Attachment(s)
first love:D mostenire de la bunicu
|
6 Attachment(s)
Prima si actuala mea masina este un opel kadett din 1988, care a fost facuta si vedeta la tv.
Sunt foarte multumit de masina si chiar pot spune ce este o masina fiabila nu prea m-am bagat pe sub ea. |
Prima si unica :) am dat-o acum 1 an... si tot de atunci sunt pieton :evil: criza masii... ce sa-i faci... :cry:
Dacia Nova 1.6 GTInfectie http://yfrog.com/9gimage000mjx Nu era zi in care sa nu ii ridic capota...:dizzy: reparam ceva picau alte 2 nebunii:rolleyes2 |
Lada 1200, aia cu 2 faruri, 4 trepte si ventilatia indiferent de anotimp, pe ¨hot¨.
Faceam muschi cu volanul ala... Cand plecam de la semafor, lasam in spate un nor alb, ceva in genul masinilor de drag cu auxiliar de avion :)) Nu mai vedeam nimic in spate... Viteza maxima, 80km/h... O nebunie de masina care m-a ajutat sa invat, totusi, sa conduc acum 13 ani si care mi-a iertat multe. |
1 Attachment(s)
Prima mea masina a fost o Dacia 1410 din 86' :D
|
prima mea masina a fost un BMW 318i e36
vad ca numai masini mai vechi pe aici,un prieten are ca prima masina un Mustang din 2007(in romania) |
1 Attachment(s)
prima mea masina si care va fii in continuare a mea
renault clio symbol 1.48Volti :lol::lol: |
Quote:
|
Prima masina :X Dacia 1310 1989 Culoare verde 4 trepte ,nu o mai am :). Acum am tot o Dacia 1310 2001 injectie.
|
un volvo V40 1.9 Combi alba,piele,4x4,nu stiu daca am mai zis combi dar la varsta de 18 ani a fost foarte utila:)) mie umpic dor de masina aia si de vremurile alea:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning