![]() |
bubuie...da' nu stii de ce tipa desteapta dai (cine stie cat de desteapta e in ale sexului ... ever thought 'bout it?)
|
da ma , chiar , poate in pat e desteapta ..
|
sau mai degraba : ERA....ca tipu' a respins-o :)
|
Eu n`as fi ratat :twisted:
|
da' cine ar fi ratat ? :)
|
pai doar el :lol:
|
fiecare gandeste in felul lui, fiecare isi face viata lui, invatand din propriile greseli....
daca voi dati pe tot ce vine in cale...e decizia voastra eu incerc sa fiu mai selectiv, ca doar am de unde alege :wink: |
Re:
Quote:
|
valib..ai de unde alege?..mamaaa m-ai pus pe ganduri inseamna ca tu ai enshpe mii de femei.. :twisted: in acest caz imi cer scuze si poate imi faci si mie cunostinta cu cateva.. :idea: Lol
|
intotdeauna mi`au placut turcii care au harem ...
dar sa nu uitam k preteni`mi zic k sunt arab asa k ma pune p ganduri :p |
bre' valib ai dreptate cu ala care invata din propriile greseli...daca ai enshpe mii de fomei ...poate dai si la nevoiasi :D
si poate (daca ai) pui o poza cu \"bozgoroaica\" aia de bubuia de prostie :D |
poze cu tipa...o sa pun....cand le voi primi. Mi-au fost promise pe vineri-sambata asta, sper sa le primesc.
nu e vorba ca ai enshpe mii de femei...dar nu trebuie sa cazi in plasa fiecarei fete.... |
doamne...ce mentalitate...cum adica sa cazi in plasa?..femeia iti ofera sex fara alte implicatii si tu cazi in plasa?..cum e asta ca nu inteleg...si repet valib cre ca tu ai harem boss..caz in care te rog sa ma contactezi .. :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
asteptam pozele :D |
si io m-as arunca
|
yeah baby, me too :peace:
|
apropo,o altaclitate care tre s-o aiba.....sa fie pupacioasa
|
porcu din mine tre' sa intrebe :
unde sa fie pupacioasa ? :D |
Re:
Quote:
si in dormitor |
zona a corpului ... ne dai un detaliu ? :D
|
e acoperita de piele :lol:
|
oke...gata mi-am facut o parere :) si mie la fel .. .aceasi zona :D
|
bai alta dambla care o am io la fete
\"cum e cu schimbatoru/stii cum se apuca\"? vb f serios |
cat de tare needbrain :)
|
pai chiar ca.....pt ca nu am chef de\"vai doamne............io-s virgina......si........UUUUUUUU :shock: ce-i ala???????\"
|
a joystick :lol:...
|
nu mah.......ca nu o lasa mamica sa puna mana
eh,acuma intrebarea e urmatoarea: care mai vrea virgine? |
eu nu am vrut pana acum...si nici nu cred ca vreau
prefer una trecuta macar prin o p&*a :) |
Si dak e trecuta prin tot cartierul? :lol:
|
pai da
deci o masina o prefer noua dar o fata......mai cu experientza dar si virginele au avantaju lor.ca unele(90%)dupa ce prind gustul.....cine stie ce perversiuni le kk mintea? |
daca se pune problema perversiunilor cu catuse eu nu ma bag...sunt tare parsive femeile la chestia asta si poti ramane :shock:
|
nu catuse mah
alte perversiuni.nu neaparat sado-maso poate un joc erotic de-a \"gabor/a si coxangiul\" :lol: sau cu frisca..... :wink: |
ooo da...iubesc frisca :D si pe tipa si in mod normal :D
|
cel mai mult imi plac alea \"inofensive\"
cam cum erau tipele din \"how high\" tocilarele alea |
da...corect...da' oricum...stiau alea meserie :D --- sau mi s-a parut mie ? :D
|
pai.....\"good girls gone bad\" :lol:
astea-s bune pe langa casa omului |
wee io am ajuns cu ultimu tren .. deci nush care faza pe aici si nu am urmarit firu ca imi e lene sunt 16 pag in plm :shock: :shock: :shock: dar oricum io ma uit dupa blonde ochi albastri .. si bineinteles sa aiba fata frumosaa :P si sincer am o fata in calasa ..e blonda ochi albastri si nu e cine jtie ce doatata dar arata :shock: :shock: :oops: si sa-mi bag pla... ma chinui de ceva vreme si nu imi iese ma dau batut :burn: incerc la o bruneta ceva :(( dar daca e bruntea macar sa fie :shock: :D
:mrgreen: |
1 Attachment(s)
Ce zici de asta?...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
numai sa stii ca are ochi albastri in caz ca nu se vede bine in poza |
she looks good :shock: :shock: imi pare cunoscuta.. are cumva 20 de ani? :twisted: :twisted: :twisted:
|
are 20 de \"nai\" dar ....NU pentru tine !
...hmmm oare de unde ti se pare cunoscuta? 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning