![]() |
Re: Logan din Satu Mare
6 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri....
Un nou update micutz.. ...........parasolar pe fata si pe spate.....pus in atelierul lui WEST .......;) Nu stiu ce sa zic .....ce parere aveti, in spate o cam da in kitch asa mi se pare ...pt ca am stopurile alea , sa le innegresc????cum sa fac???? Si in fata acuma foarte tare ies in evidenta pleoapele alea nashpa ........abia astept farutile, sper ca pe miercuri le vom monta :D Spark1 sorry a trebuit sa dau jos stickerul , astea de la spalatorie au reusit sa mi-o spele jos pejumate :( |
era doar un stiker ... nu ii moarte de om ... :-j ... daca e pana acolo se face rost de altu.
anyway ... ti-am zis ca imi palce cum te joci cu culoarea negru` pe masina si o schimba ;) si la faruri pleoapele sa ramana. |
Ioi sparky disper nu stiu ce sa fac, asa de bine ar da geamuri fumurii :(:(:(:(:(
Mai ales pe spate :( Tre sa invart eu ceva sa le rezolv pana duminica;) Ioi apropo spray cu care sa dau pe stopuri unde gasesc????? Sper sa il fac fain pana duminica , multe de facut , putin tip, faruri, plasme, stopuri si folie , ;) |
imi place cel de pe fata:D dar cel de pe spate...nu prea da bine..oricum daca vine folia o sa fie schimbare totala:D:D apropo : au inceput sa nu`mi mai placa pleopele ..parerea mea : dale jos! Numa bine si multa bafta! sa o faci frumoasa pentru duminica!
|
Oricum maine sper ca vom instala farurile :D asa ca nu o sa mai fie , iar folie sper sa rezolv cat mai repede :D
|
este este :D asteptam poze cu ele atunci..... astea de tuning au bec normal h4? sau sunt cu xenon?
|
din cate mia zis spark sunt fara xenon:rolleyes2 corecteaza'ma daca gresesc;)
|
ehh nui nimic... baga niste blue viosion/night guide si aia e :D
PS ce becuri sunt alea de la logan din proiector??? H7 cumva? |
1 Attachment(s)
Intrebare de ultima instanta .sa fac plafonul negru si sa schimb grila pe plasa ??????
repede , maine tre sa decid |
h4 pe faruri stock si h1 pe faruri cu angel.. din proiector nu stiu:)
|
spark..eu zic ca da..
|
Eu zic da , dar daca tot faci o treaba fa si capota si portbagaju(scapa si de embleme)......
|
la proiectoare e h7
|
logan91.. cu porbagaju ar fi mai complicat.. dat jos+kit peste+revopsit+folie peste.. si nu este timp pana atunci:D.. in orice caz , spark are planuri mari.. pe duminica.. stiu eu:rolleyes2
|
Nu am timp pana duminica
astea is planurile deocamdata , deci plafonul cam 98%, farurile precis le am si plasa la grila cam 45% vedem :D |
da arata foarte bine in poza:D folia ai puso deja sau ai facuto numa pe poza ? oricum imi place si ideea cu grila si plafonul negru:D fao;) Iti doresc bafta si succes;):D
|
si nu uita si plasmele :)
|
imi plac ideile ...;)..eu zic si plasa si faruri si plafon...:D..
|
Update......:D deci au fost montate farurile si plasmele, plafonul astazi se rezolva cu ajutorul lui West.
Poze nu am ca e jegoasa masina :-p |
tragi tare acuma din cate vad, pana la show.. am vazuto live azi.. nam cuvinte:D
|
Domnu stii la ce ma gandesc?cand o duc la transcriere, la rar nu o sa se lege de chestia cu plafonul???ca va fi negru????
|
nu cred ca sa lega de tine.. la rar asa stiu ca iti verifica lucrurile elementare (franele,daca merg farurile.. emisile de noxe,etc)
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
un sneak preview ;)
|
8 Attachment(s)
Cateva poze :) sper sa va placa updateurile
maine fac poze la zii .apropo e gata si plafonul , e negru :-p |
Super tare. Bravo man.Felicitari.
i-ai schimbat ledurile la Angel eyes? is super tari ceasurile:Xnu am mai vazut asa model Pe Plafon ai pus autocolant? |
Quote:
|
ledurile sunt alea alb luminos...da numa spre alb nu bat...ca bat albastru toata ziua
|
super tare ce ai facut cu loganu`...
|
Felicitari domnu pentru updaturiile!!! :D
Superbe angeluriile! mai ales ca nu sunt galbene:D Si plasmele alea, cum a zis si HAM nu am mai vazut asa model.... Oricum Felicitari! si Asteptam poze de duminica! Bafta la tot! |
Mersi pentru aprecieri......
Da plasmele sunt model super , seamana cu ceasul de la golf 4 si mie imi place mult :) si imi place si mai mult ca le-am primit cadou de la quick_silver :D(mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii) Da pe plafon este autocolant....... Abia astept ziua de maine , o sa fac poze multe :D |
Faina dar urla dupa pleoape zic eu...
|
frumos bordu felicitari s
|
10 Attachment(s)
poze facute ziua :D:D
|
Am uitat sa mentionez ca masina a iesit asa cu ajutorul lui Spark si West :D:D:D:D:D:D
Mersi baieti:D:D:D8) |
Arata misto , sper ca vopsesti si u tamburi aia.....si apropo cu ce ai dat pe bari(partea neagra) ca parca arata mai misto:)
|
Mersi !!!O sa vopsesc si tamburii ,dar inca nu am avut timp, pe bari este silicon pt exterior ;)
|
pffff si cat ati lucrat la ea:D a iesit minunata!:D Sa vedem poze maine....Bafta!
|
aham ... mister spark in persoana ;)
cu placere si alta data :) |
7 Attachment(s)
Poze de azi de la sho:D:D
Dezamagit ca nu am castigat nici macar o diploma :cry::cry::cry::cry::cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning