![]() |
Re: Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008
are ochi frumosi nu spun nu ! dar sprancenele la baza prea groase;daca ei ii place treaba ei... ! dar de-ar fi sa analizam fiecare persoana din lume am gasi la feicare cateceva ce naiba ! :) si inca ceva: degeaba se poarta daca nu da bine! trebuie impletit atat datu bine cat si cu ce se poarta ! eu la fel ca multi ne indreptam spre ce da bine nu ce se poarta ca am arata ca niste papagali toti :lol::lol:
|
|
Are votul meu pentru presedentie!cand candideaza?
|
Quote:
Quote:
arunca si tu un ochi aici ... ai putea sa spui ca ai aceeasi conformatie a fetei .. ovala , spre inimioara , sprancenele definite nu fac decat sa dea un aspect ingrijit fetei , sprancenele conturate Uite aici pentru ce as fii optat eu --> http://www.hollywood-celebrity-pictu...10-Picture.htm ^^ Dupa cum observi nu sunt deloc subtiri Uite astea sunt niste sprancene subitiri si oribile http://media.ebaumsworld.com/picture...2/Eyebrows.png Sper totusi sa tii cont de sfaturile mele .. la naiba .....si sa nu ajungi asa http://homepages.tcp.co.uk/~jhdean/eyebrow.jpg No offence :D :twisted: Quote:
|
stii ce fac sprancenele alea .. ce fac rau ... iti accentueaza linia nasului....
|
Roxana :-P:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vai pysy( diminutivul de la psycho , evident), cat esti de priceput ia, fa-ma pe mine acu |
Nope,la cum arata sigur e luat-a!:) ma intreb care o fi norocosu?:-?? PYSY :))=)) oare la tn ce o sa zica de sprancene?sau de cutia de bere?aici voiai sa ajungi,faci reclama mascata la skol. LA NAIBA FETELOR!SPUNETI NU DROGURILOR!:))
|
Quote:
esti nebun .. vrei sa participi la miss popularitate ... pe mine nu ma deranjeaza .. sa vedem ce zic fetele .. cand o sa le iei voturile :) ps nu vreau sa fac pe nimeni Spuneti nu drogurilor .. :)) :peace: |
1 Attachment(s)
si votu meu zboara la asta mik la Yulia Matei ... cam tarziu (alt cont de la bautura )
|
1 Attachment(s)
Uite aici pentru ce as fii optat eu --> http://www.hollywood-celebrity-pictu...10-Picture.htm
^^ Dupa cum observi nu sunt deloc subtiri Intr-adevar, sprancenele propuse de tine arata f bine, dar sa stii ca o anumita forma de spranceana trebuie sa tina cont de forma ei naturala, adik nu poti avea sprancene ascendete daca linia lor normala este dreapta. Capisci????? Asta e, nu toti sunteti perfecti.....:D:lol: mai ai ceva de comentat acum? |
Sa ma bata Dumnezeu, acum ne certam pe forma sprancenelor ?
Psycho: ba, tu nu esti normal la cap? :shock: mary_lou: nu-l lua pe dement in seama, ca posteaza numai cand doarme. Hai ma nene, ce dracu', alt subiect de contradictie nu gasim? Decat sprancenele? |
Quote:
nu cred :rolleyes2 |
frate nush dc da voi sunteti prosti:)))))) aia mihaela park scria ca o cheama e prea buna:X:X:X:X:X:
|
Quote:
Esti idolu' meu ! |
Quote:
eu ceea ce ti-am facut tie nu era o critica ci o sugestie .. Ps gabi nu ma cert cu nimeni ca nu am de ce ... :nosebleed Originally Posted by melc<3dex https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif frate nush dc da voi sunteti prosti:smile:))))) aia mihaela park scria ca o cheama e prea buna:X:X:X:X:X: abe sa moare gipsi frate .. ce shucar esti tu ... e prea buna coitze .. ai face prostii cu ea .. sa moara ergean .... |
Adevarat,tu si cu Vanghelie!sper k semnul mai mic si numaru 3 nu inseamna ce cred eu defapt k inseamna......(sau ce crede vreunu dintre admini k inseamna).hai k adu eu subiect de contradicite:Rose Marie-Florescu VS Daniela Crudu (rose e cam la 20 si cva de voturi distanta).sau putem in continuare sa ne certam pe sprancene si pe trendurile hollywoodiene:D
|
1 Attachment(s)
|
nu se poate vota de mai multe ori ? :D:D:D:D
|
se vede dupa voturi ca va cam plac silicoane & stuff ,miss popularitate cica (miss naughty:D)....eu am votat dupa rafinament , finete si tot ce tine de aceste aspecte: adica Iulia Matei.
Peace & stop contradictii...:D |
La mine nu a fost vorba de silicoane sau ......Am votat-o pe Natasa Popescu k mi s a parut naturala,super de treaba si super draguta.;) dupa cum vezi sunt o gramada de fete care nu cred k au silicon si au destule voturi.
|
bai oameni buni, aici se voteaza fata cea mai populara si nu se voteaza pt silicoane ci pt cum arata ea toata k sa zic asa :D si dak silicoanele o ajuta bravo ei. ce e asa rau in a avea silicoane?
|
3 Attachment(s)
vreau sa-mi spuneti ce parere aveti si daca poate sa concureze la Miss Popularitate..!!!
Attachment 492803 Attachment 492804 Attachment 492805 |
Nu ne intelege gresit,nu e nimic rau in a fi un pic "tunata"!dar atat timp cat zice k noi votam numa fetele cu silicoane de park am fi niste obsedati care stiu numa sa se uite doar la...... ma opresc aici k sa nu iau ban :-??
|
Quote:
|
Dak nu as fi votat deja,fii sigur k votu meu ar fi mers spre ea!e f draguta!am fkt o poza cu ea(sper sa nu te superi!).Dar trebuia sa faci inscrierea mai devreme k acum majoritatea forumistilor au votat!bafta in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
e posibil sa ai dreptate dar stii cum se mai zice cei din urma pot ajuge cei dintai si incercarea moarte n-are |
In cadrul "Miss Popularitate" au fost incadrate fetele care s-au inscris la Miss 4TuningDAYS 2008.
Quote:
|
Quote:
nu am motiv sa ma supar adevaru e ca fff multa lume au facut poza cu fetele de la noi de la stand si inclusiv cu prietena mea stai linistit nu m-am suparat mai vb dar eu zic ca inca nu e tarziu sau poate data viitoare.... |
Quote:
pai am aflta asta dar la noi nu a venit nime sa intrebe daca sunt fete lka standu respectiv si fetele au fost plecate la masa iar eu am intrebat cu ceva mai devreme chiar aproape a doua zi dupa concurs am intrebat daca se poate dar nime nu mi-a dat u raspuns si sa inteleg ca acum nu se mai poate face nimic nu ca e un interes in mod special acest MIss doar ca o experinta in plus nu stica mai ales ca esti si pasionat de cam tot ce tine de tuning.... eu acum vreau sa incep sa-mi tunez si eu masina pe care o am sper ca pana la editia urmatoare sa fie gata............. |
Ai dreptate,incercarea moarte n-are!lasa k revii la anu in forta si cu fata si cu masina tunata!spor la tunning ;)
|
1 Attachment(s)
Eu nu ii inteleg pe astia care voteaza cu Roxana Ilie. Sincer. Voi va uitati putin ce unghii are ? Jesus.
Daca nu ati vazut, va arat eu. |
Quote:
|
am vrut s-o votez pe luiza cepes...da la o privire mai atenta am zarit blana de pe burta...si am renuntat in favoarea danielei crudu....
|
Looooooool!:shock: frate la chestii de genu asta te abtii,nu le zici asa direct.......mie nu mi-s-a parut intr-o poza ca avand "blana" pe burta.nu trebuia sa dai si motivul pentru care nu ai votat pe altcineva.dar totusi.....:shock:
|
Quote:
1.Va asigur ca nu are blana...nici chiar pe burta 2. v-ati dori-o voi o tura....chiar cu " blana" si " sprancene groase" si ce dreaq ati mai vedea voi..par in nas, negru sub unghii sau paiul din ochii fetei. Vedeti-va de treaba baieti...sunteti patetici si ...luati de votati vulgaritatea si silicoanele. Good luck! |
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning