Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2008 - 15-16 Martie - ROMEXPO (https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo.html)
-   -   Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008 (https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo/71397-miss-popularitate-4tuning-days-2008-a.html)

Eugen_TL 22-03-08 23:54

Re: Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008

are ochi frumosi nu spun nu ! dar sprancenele la baza prea groase;daca ei ii place treaba ei... ! dar de-ar fi sa analizam fiecare persoana din lume am gasi la feicare cateceva ce naiba ! :) si inca ceva: degeaba se poarta daca nu da bine! trebuie impletit atat datu bine cat si cu ce se poarta ! eu la fel ca multi ne indreptam spre ce da bine nu ce se poarta ca am arata ca niste papagali toti :lol::lol:

3S-FE 22-03-08 23:55

https://img296.imageshack.us/img296/2025/20480706bc0.jpg

nea_gogu_de_la_gaze 23-03-08 00:04

Are votul meu pentru presedentie!cand candideaza?

Psycho 23-03-08 09:30

Quote:

Originally Posted by 3S-FE (Post 1439367)
mester Psycho, ce-ai bre cu sprancenele fetii? oi fi cosmetician te pomenesti

nu vreau sa insinuez ca ai fi, doamne fereste, si chiar daca... e democratie, treaba ta, da nu ca ai fi, adica, intelegi ce vreau sa zic

nush de sprancene da io, cand a fluturat odata din gene fata asta, spre mine, am simtit cum pleaca podeua, era sa ma fac de ras, m-au luat prietenii cu forta de acolo

era un cantec, ceva cu " hello Mary Lou, goodbye heart.. " :D

ba o fii fluturat din gene / sprancene si cine mai stie ce .. dar nu este pe gusturile mele .. astea era ideea .. imi plac ochii ei ...

Quote:

Originally Posted by mary lou (Post 1439486)
Domnule "cosmetician", mai astept sugestii de la un "expert" ca dvs....:?::!:

daca stau bine sa ma gandesc ai putea sa incerci un " blash " :peace: piersica , sau o noanta asemanatoare , ti-ar prinde bine cu noisset-ul din cap :nosebleed:

arunca si tu un ochi aici ... ai putea sa spui ca ai aceeasi conformatie a fetei .. ovala , spre inimioara , sprancenele definite nu fac decat sa dea un aspect ingrijit fetei , sprancenele conturate

Uite aici pentru ce as fii optat eu --> http://www.hollywood-celebrity-pictu...10-Picture.htm
^^ Dupa cum observi nu sunt deloc subtiri

Uite astea sunt niste sprancene subitiri si oribile http://media.ebaumsworld.com/picture...2/Eyebrows.png

Sper totusi sa tii cont de sfaturile mele .. la naiba .....si sa nu ajungi asa

http://homepages.tcp.co.uk/~jhdean/eyebrow.jpg

No offence :D :twisted:

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1439564)
are ochi frumosi nu spun nu ! dar sprancenele la baza prea groase;daca ei ii place treaba ei... ! dar de-ar fi sa analizam fiecare persoana din lume am gasi la feicare cateceva ce naiba ! :) si inca ceva: degeaba se poarta daca nu da bine! trebuie impletit atat datu bine cat si cu ce se poarta ! eu la fel ca multi ne indreptam spre ce da bine nu ce se poarta ca am arata ca niste papagali toti :lol::lol:

pai asta incerc sa ii spun si eu .. ca este pensata doar la capat .. uite-te si tu cum sunt " langa " nas ... sunt muuult prea groase pentru ea .. nu am zis ca nu e frumoasa sau doamne fereste .. era o remarca ... daca o incalzeste cu ceva .. o sa-i spun ca e perfecta

Psycho 23-03-08 09:34

stii ce fac sprancenele alea .. ce fac rau ... iti accentueaza linia nasului....

Nitro Customs 23-03-08 09:41

Roxana :-P:D

VaLeX 23-03-08 09:44

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 1439550)
SUUUUUUUUUPER FATA!!Vrei sa bagi toti forum-istii in coma?super ochi super corp!super draguta fata :X:X nu o mai suparati :):X

baga'te la un asl pls , poate iesiti la un suc ;)

3S-FE 23-03-08 09:56

1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vai pysy( diminutivul de la psycho , evident), cat esti de priceput

ia, fa-ma pe mine acu

nea_gogu_de_la_gaze 23-03-08 10:06

Nope,la cum arata sigur e luat-a!:) ma intreb care o fi norocosu?:-?? PYSY :))=)) oare la tn ce o sa zica de sprancene?sau de cutia de bere?aici voiai sa ajungi,faci reclama mascata la skol. LA NAIBA FETELOR!SPUNETI NU DROGURILOR!:))

Psycho 23-03-08 10:22

Quote:

Originally Posted by 3S-FE (Post 1439925)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vai pysy( diminutivul de la psycho , evident), cat esti de priceput

ia, fa-ma pe mine acu

esti nebun .. vrei sa participi la miss popularitate ... pe mine nu ma deranjeaza .. sa vedem ce zic fetele .. cand o sa le iei voturile :)

ps nu vreau sa fac pe nimeni

Spuneti nu drogurilor .. :)) :peace:

BuBu>KRS< 23-03-08 12:09

1 Attachment(s)
si votu meu zboara la asta mik la Yulia Matei ... cam tarziu (alt cont de la bautura )

mary lou 23-03-08 13:31

1 Attachment(s)
Uite aici pentru ce as fii optat eu --> http://www.hollywood-celebrity-pictu...10-Picture.htm
^^ Dupa cum observi nu sunt deloc subtiri

Intr-adevar, sprancenele propuse de tine arata f bine, dar sa stii ca o anumita forma de spranceana trebuie sa tina cont de forma ei naturala, adik nu poti avea sprancene ascendete daca linia lor normala este dreapta. Capisci?????

Asta e, nu toti sunteti perfecti.....:D:lol:

mai ai ceva de comentat acum?

Gabi 23-03-08 13:38

Sa ma bata Dumnezeu, acum ne certam pe forma sprancenelor ?

Psycho: ba, tu nu esti normal la cap? :shock:
mary_lou: nu-l lua pe dement in seama, ca posteaza numai cand doarme.

Hai ma nene, ce dracu', alt subiect de contradictie nu gasim? Decat sprancenele?

Vali_SNR 23-03-08 13:39

Quote:

Originally Posted by mary lou (Post 1440319)

:shock:
nu cred :rolleyes2

melc<3dex 23-03-08 14:02

frate nush dc da voi sunteti prosti:)))))) aia mihaela park scria ca o cheama e prea buna:X:X:X:X:X:

Gabi 23-03-08 14:04

Quote:

Originally Posted by melc<3dex (Post 1440371)
frate nush dc da voi sunteti prosti:)))))) aia mihaela park scria ca o cheama e prea buna:X:X:X:X:X:

Multumim, desteptule, ca ne-ai luminat ! Ai fost foarte dragut si exprimarea ta a fost foarte plastica. De asemenea, vad ca stapanesti foarte bine limba romana.

Esti idolu' meu !

Psycho 23-03-08 14:09

Quote:

Originally Posted by mary lou (Post 1440319)

acum o dai la intors .. pui poze cu spatele :woowoo:

eu ceea ce ti-am facut tie nu era o critica ci o sugestie ..

Ps gabi nu ma cert cu nimeni ca nu am de ce ... :nosebleed

Originally Posted by melc<3dex https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif
frate nush dc da voi sunteti prosti:smile:))))) aia mihaela park scria ca o cheama e prea buna:X:X:X:X:X:

abe sa moare gipsi frate .. ce shucar esti tu ... e prea buna coitze .. ai face prostii cu ea .. sa moara ergean ....

nea_gogu_de_la_gaze 23-03-08 14:11

Adevarat,tu si cu Vanghelie!sper k semnul mai mic si numaru 3 nu inseamna ce cred eu defapt k inseamna......(sau ce crede vreunu dintre admini k inseamna).hai k adu eu subiect de contradicite:Rose Marie-Florescu VS Daniela Crudu (rose e cam la 20 si cva de voturi distanta).sau putem in continuare sa ne certam pe sprancene si pe trendurile hollywoodiene:D

dan_m3 23-03-08 14:21

1 Attachment(s)
ar mai fi fost ceva blond pe acolo,...

Attachment 492494
:rolleyes2

xenon_bn 23-03-08 15:27

nu se poate vota de mai multe ori ? :D:D:D:D

Alex_Dj 23-03-08 20:05

se vede dupa voturi ca va cam plac silicoane & stuff ,miss popularitate cica (miss naughty:D)....eu am votat dupa rafinament , finete si tot ce tine de aceste aspecte: adica Iulia Matei.

Peace & stop contradictii...:D

nea_gogu_de_la_gaze 23-03-08 20:21

La mine nu a fost vorba de silicoane sau ......Am votat-o pe Natasa Popescu k mi s a parut naturala,super de treaba si super draguta.;) dupa cum vezi sunt o gramada de fete care nu cred k au silicon si au destule voturi.

Io4rap 23-03-08 20:26

bai oameni buni, aici se voteaza fata cea mai populara si nu se voteaza pt silicoane ci pt cum arata ea toata k sa zic asa :D si dak silicoanele o ajuta bravo ei. ce e asa rau in a avea silicoane?

arlee69ro 23-03-08 20:29

3 Attachment(s)
vreau sa-mi spuneti ce parere aveti si daca poate sa concureze la Miss Popularitate..!!!
Attachment 492803

Attachment 492804

Attachment 492805

nea_gogu_de_la_gaze 23-03-08 20:33

Nu ne intelege gresit,nu e nimic rau in a fi un pic "tunata"!dar atat timp cat zice k noi votam numa fetele cu silicoane de park am fi niste obsedati care stiu numa sa se uite doar la...... ma opresc aici k sa nu iau ban :-??

Io4rap 23-03-08 20:34

Quote:

Originally Posted by arlee69ro (Post 1441067)
vreau sa-mi spuneti ce parere aveti si daca poate sa concureze la Miss Popularitate..!!!

crezi k ar avea vre un sens sa mai participe? adik a trecut destul de mult timp si alte fete au deja o gramada de voturi...

nea_gogu_de_la_gaze 23-03-08 20:44

Dak nu as fi votat deja,fii sigur k votu meu ar fi mers spre ea!e f draguta!am fkt o poza cu ea(sper sa nu te superi!).Dar trebuia sa faci inscrierea mai devreme k acum majoritatea forumistilor au votat!bafta in continuare!

Lucian 23-03-08 21:07

Quote:

Originally Posted by Alex_Dj (Post 1441025)
se vede dupa voturi ca va cam plac silicoane & stuff ,miss popularitate cica (miss naughty:D)....eu am votat dupa rafinament , finete si tot ce tine de aceste aspecte: adica Iulia Matei.

Ai ceva impotriva silicoanelor ? :twisted:

arlee69ro 23-03-08 21:30

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1441075)
crezi k ar avea vre un sens sa mai participe? adik a trecut destul de mult timp si alte fete au deja o gramada de voturi...

e posibil sa ai dreptate dar stii cum se mai zice cei din urma pot ajuge cei dintai
si incercarea moarte n-are

Gabi 23-03-08 21:31

In cadrul "Miss Popularitate" au fost incadrate fetele care s-au inscris la Miss 4TuningDAYS 2008.

Quote:

Originally Posted by arlee69ro (Post 1441067)

arlee69ro 23-03-08 21:32

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 1441100)
Dak nu as fi votat deja,fii sigur k votu meu ar fi mers spre ea!e f draguta!am fkt o poza cu ea(sper sa nu te superi!).Dar trebuia sa faci inscrierea mai devreme k acum majoritatea forumistilor au votat!bafta in continuare!

nu am motiv sa ma supar adevaru e ca fff multa lume au facut poza cu fetele de la noi de la stand si inclusiv cu prietena mea
stai linistit nu m-am suparat
mai vb dar eu zic ca inca nu e tarziu sau poate data viitoare....

arlee69ro 23-03-08 21:37

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1441221)
In cadrul "Miss Popularitate" au fost incadrate fetele care s-au inscris la Miss 4TuningDAYS 2008.

pai am aflta asta dar la noi nu a venit nime sa intrebe daca sunt fete lka standu respectiv si fetele au fost plecate la masa
iar eu am intrebat cu ceva mai devreme chiar aproape a doua zi dupa concurs am intrebat daca se poate dar nime nu mi-a dat u raspuns
si sa inteleg ca acum nu se mai poate face nimic
nu ca e un interes in mod special acest MIss doar ca o experinta in plus nu stica mai ales ca esti si pasionat de cam tot ce tine de tuning....
eu acum vreau sa incep sa-mi tunez si eu masina pe care o am sper ca pana la editia urmatoare sa fie gata.............

nea_gogu_de_la_gaze 23-03-08 21:59

Ai dreptate,incercarea moarte n-are!lasa k revii la anu in forta si cu fata si cu masina tunata!spor la tunning ;)

Airscape 24-03-08 02:41

1 Attachment(s)
Eu nu ii inteleg pe astia care voteaza cu Roxana Ilie. Sincer. Voi va uitati putin ce unghii are ? Jesus.

Daca nu ati vazut, va arat eu.

j.v.l 24-03-08 02:55

Quote:

Originally Posted by Alex_Dj (Post 1441025)

eu sunt fata asa ca nu ma poti pacali pe mine cu silicoane and that. si tine minte ca ochiul unei femei este mai critic decat cel al unui barbat cand vine vorba de asa ceva :) si da, eu am votat`o pe Dana pentru ca mi-a placut de ea si la stand, si cum vorbea cu publicul, si cum mergea, si cum poza, si cum zambea si cred ca nu sunt singura care are parerea asta :)

manolica76 24-03-08 03:37

am vrut s-o votez pe luiza cepes...da la o privire mai atenta am zarit blana de pe burta...si am renuntat in favoarea danielei crudu....

nea_gogu_de_la_gaze 24-03-08 07:45

Looooooool!:shock: frate la chestii de genu asta te abtii,nu le zici asa direct.......mie nu mi-s-a parut intr-o poza ca avand "blana" pe burta.nu trebuia sa dai si motivul pentru care nu ai votat pe altcineva.dar totusi.....:shock:

Rich 24-03-08 08:23

Quote:

Originally Posted by mnl69 (Post 1441674)
am vrut s-o votez pe luiza cepes...da la o privire mai atenta am zarit blana de pe burta...si am renuntat in favoarea danielei crudu....

Ce imi plac mie cei care sunt pe genul "acri sunt strugurii...".
1.Va asigur ca nu are blana...nici chiar pe burta
2. v-ati dori-o voi o tura....chiar cu " blana" si " sprancene groase" si ce dreaq ati mai vedea voi..par in nas, negru sub unghii sau paiul din ochii fetei.

Vedeti-va de treaba baieti...sunteti patetici si ...luati de votati vulgaritatea si silicoanele.

Good luck!

Psycho 24-03-08 08:30

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...11#post1441811

cancan despre fetele de la salon...

nea_gogu_de_la_gaze 24-03-08 08:42

Quote:

Originally Posted by Airscape (Post 1441661)
Eu nu ii inteleg pe astia care voteaza cu Roxana Ilie. Sincer. Voi va uitati putin ce unghii are ? Jesus.

Daca nu ati vazut, va arat eu.

Airscape asta e concurenta neloiala!;) :))

All times are GMT +2. The time now is 16:10.

- Copyright 2026 4Tuning