Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71079-desene-mana.html)

pepemerisor 10-03-09 23:42

Re: Desene de mana

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1983183)
Uite , pentru voi daca tot vreti sa faceti desene de mana , incercati ceva de genu` asta:

ma bag eu la ceva de genu ala.....sa vedem ce iese dar nu le voi posta curand ca recunosc... sunt putin mai greu sa le fac........

L4uR 26-03-09 20:34

1 Attachment(s)
yeaaahhhh...urmeaza astra si dacia 1310...(zambetul lui iliescu)

la 1100 o sa ii fac retusuri maine la roata fata si oglinda

Dannyromdan 26-03-09 21:07

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2186582)
yeaaahhhh...urmeaza astra si dacia 1310...(zambetul lui iliescu)

la 1100 o sa ii fac retusuri maine la roata fata si oglinda

E mijto ... da i-ai dat o culoare ... :D

trafy-vr6 27-03-09 07:30

roz chilotiu:))

L4uR 27-03-09 09:25

nu e rosu...dar nu se vede din cauza scanerului...nu am scaner si am dat desenul unui coleg...si nu stie sa se joace cu luminozitatea...nu se vad umbrele bine...dar azi retusez oglinda ...roata...si fac poze cu aparatul foto...

L4uR 28-03-09 08:32

Freehand Battle: Dacia 1100 x2...vote the BEST https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/116380-dacia-1100-x2-l4ur-vs-radu-3-a.html

L4uR 13-04-09 16:15

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...02&postcount=6 bataie de joc!

L4uR 23-06-09 16:34

5 Attachment(s)
sa mai inviem topicul:D....
nu am mai desenat de muuuuulllttt timp....

Kaluvr6 23-06-09 19:37

4 Attachment(s)
desene d`astea merg? :)

Kaluvr6 23-06-09 20:38

3 Attachment(s)
Bun, hai sa v`arat un desen facut acum 7 8 ani de mine cand ma ocupam cu asa ceva, acum din pacate nu mai am rabdarea care o aveam si nici timpul, desi imi mai vine din cand in cand sa mai iau creionul si coala dar ma plictisesc repede. In fine, desenul mi`a iesit bine si fiind in creion am rugat pe cineva sa il scaneze si sa`l scoata la imprimanta si acel cineva mi`a scris pe poza desi am vrut sa fie natural. Sper sa va placa :)

L4uR 23-06-09 20:43

kalu....talente:))pana acum nu ai dezvaluit nimic:)))

foarte frumos....

andreyWOB 23-06-09 20:44

Foarte frumos desenu ! E bine detaliat . Frumos ! Bv Kalu :D

donbaxter 23-06-09 21:17

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2431751)
desene d`astea merg? :)

superb!!!!

Kaluvr6 23-06-09 21:56

multumesc, inca nu e terminat, mai trebuie batut o data dar asta dupa ce se vindeca, e prea mare chinul acuma si nu am mai rezistat :)
Pana acuma nu am zis nimik de desenat ca nu aveam ce sa arat, cand eu faceam desene nu le salvam sau nu faceam poze, unu ca nu aveam cu ce si 2 nu toata lumea avea calculator acu' 8 9 ani. Zic 8 9 ani ca eram in liceu cand desenam si am terminat in 2002 deci sunt mai mult de 7 8 ani cum ziceam inainte. Dar acum ca am gasit desenul ala aruncat prin casa, am zis sa vi`l arat si voua :)
Inainte faceam tatuaje mai mult de placere decat pt bani si la un moment dat m`am oprit ca nu mai suportam sa umblu toata ziua cu tus pe maini si sa stau zi de zi sa tatuez, dar aseara cand am luat aparatu in mana parca anii astia nici n`au fost...vb aia "this brings back memories " :))

donbaxter 23-06-09 21:59

cunosc sentimentul...si la mine tot acea perioada era...sa zic ultimul tatuaj al meu are 6-7 ani ceva de genu....al mai vechi are aproape 10 :D

Kaluvr6 23-06-09 22:03

tatuaju asta de l`am facut aseara l`am facut in jurul unuia mai vechi, se vede in poza diferenta, si am planuri mari, vreau sa`mi mai fac unu pe gamba cealalta si mai am unu pe mana la care vreau sa mai lucrez, dar dupa ce am patit aseara, mai astept ca doare prea rau :)
tot cu coarda de chitara l`ai facut si tu? :))

donbaxter 23-06-09 22:07

dap...nu gaseam pe vremea aia ace de tatuat :D ,, cel mai mult am stat 8h la un tatuaj...ma durea si burta :D

Kaluvr6 23-06-09 22:08

tot "old school" l`am facut si eu aseara, nu am stat sa mai caut ace de tatuat, m`am dus mi`am luat pix cu tus, tus de imprimanta, corzi de chitara, un motoras si asta a fost :)

andreyWOB 23-06-09 22:11

si ...ce naiba faceti cu coarda de chitara ? ca io habar n-am de tatuaje... si stau si citesc si incerc sa pricep :)

donbaxter 23-06-09 22:11

tus foloseam Rotring sau ceva din plante nu mai stiu cum le zicea.... :-??

Kaluvr6 23-06-09 22:14

eu cu d`ala de imprimanta. Cu coarda de chitara tai o bucatica, o ascuti bine si o bagi intr`o mina de pix si incalzesti cu bricheta sa stea fix acolo si ai ac de tatuat :)

Victor_WRC 23-06-09 23:52

Gata fratilor v-a pus capac la faza cu desenu , v-a dat clasa :lol::lol:.....despre faza cu tatuatu nici nu mai vb ,esti tare:tenisclap:tenisclap:tenisclap....dar cat ai indurat ??? cat timp ?:shock::shock:

trafy-vr6 24-06-09 07:17

Ia uite o idee noua de afacere, salon de tatuaj:|

Kaluvr6 24-06-09 08:37

Nu e idee asta pt ca in valcea sunt multi "artisti" care scot tatuaju la imprimanta de e net, il copiaza cu hartie de calc, il lipeste pe pielea clientului si se apuca sa bata peste el, deci oricine poate sa faca tatuaje. Iar ca sa`ti faci salon de tatuaje trebuie sa ceri niste preturi pe masura si nu cred ca in valcea ar merge, in orase mai mari da. Ar fi ceva de genu....pai decat sa ma duc la ala mai bine ma duc la gheorghe din ostroveni. :) desi merita incercat :))

Kaluvr6 24-06-09 08:40

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 2432498)
Gata fratilor v-a pus capac la faza cu desenu , v-a dat clasa :lol::lol:.....despre faza cu tatuatu nici nu mai vb ,esti tare:tenisclap:tenisclap:tenisclap....dar cat ai indurat ??? cat timp ?:shock::shock:

pai am stat vreo 4 ore intr`o zi si inca vreo 2 a doua zi, asta cu pauzele de rigoare si trasu de timp :) da nu am pus capat cu desenul ca acum nu mai pot sa desenez cum o faceam odata probabil daca ar fi sa fac un concurs as iesi pe ultimu loc :)

trafy-vr6 24-06-09 08:50

ar merita incercat cu un A.F inainte, daca merge treaba dai drumu la un SRL:P eu zic ca multi ar veni la tine decat sa se duca la gheorghe, macar tu le faci ca la carte si faci de mult timp

Kaluvr6 24-06-09 08:52

sincer as incerca...dar mi`e sila...da o sa`mi iau un aparat d`ala profesional si o sa fac cteva sa vad cum merge :)

trafy-vr6 24-06-09 08:55

vezi ca are LupAlb , probabil il vinde...daca nu am eu pe unu in lista serios care se ocupa cu d-astea, aduce din state aparate, tush, ace, etc:P

Kaluvr6 24-06-09 10:26

pai ia vezi ce preturi are?

Dannyromdan 24-06-09 10:35

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2433123)
pai ia vezi ce preturi are?

Poate imi faci si mie un tatuaj pe picior cu Steaua daca faci rost de scule :D

Kaluvr6 24-06-09 12:07

eu iti fac dar daca am culori, daca vrei negru nu e problema. dar eu zic sa te mai gandesti ca poate maine tii cu dinamo sau cine stie ce se intampla si regreti :)

Victor_WRC 24-06-09 14:15

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2433391)
eu iti fac dar daca am culori, daca vrei negru nu e problema. dar eu zic sa te mai gandesti ca poate maine tii cu dinamo sau cine stie ce se intampla si regreti :)

daca se razgandeste am eu o trusa frumusica cu cutite , numai sa-mi spuna cu ce vrea ( sa-si aleaga)

PS: am si bisturiu:twisted::twisted::lol::lol:

donbaxter 24-06-09 14:48

hhh ... la asta magandeam si eu...poate tatueaza o stea...apoi sa zica ca-i femeia :P

Adytzu_JerrY 24-06-09 17:59

o stea ? sa zica ca-i femeia=)) :lol::lol:ar fi ceva :lol:
cand eram mic bunicu avea o vaca pe nume Steluta :))

Dannyromdan 24-06-09 21:04

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2433391)

Cum ma sa tin maine , poimaine cu dinamu ... NICIODATA !!! As vrea emblema Stelei colora , si cu inca ceva pe langa cum ar fi cupa campionilor ... Lacatus .... da color :D

PS : Da ti cu Steaua nu ?? Ca daca nu .... poate imi pocesti dinadins tatuaju :D

trafy-vr6 24-06-09 21:13

poate te adoarme si iti face stema dinamo`ului

L4uR 24-06-09 21:13

dar te-ai gandit ca omu asta poate sa aiba probleme din cauza ta?...cu parintii tai?...daca ai tai nu te-ar lasa...si ar afla...el o sa aiba probleme...deci asta poate sa o faca doar pe riscul sau sau doar daca accepta parintii....la asta nu te-ai gandit?...tu crezi ca ar sta chinuit sa faca un tatuaj?:))gandestete...uitate la preturi...cat cere baiatu...si dupaia sa spui ce doresti...

trafy-vr6 24-06-09 21:25

si crezi ca recunoaste ca el l`a facut ?:)) dooh

Dannyromdan 24-06-09 21:28

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2434979)
si crezi ca recunoaste ca el l`a facut ?:)) dooh

Pai sunt destept .... fac niste tatuaje cu Steaua delea de tin cate o saptamana pe picior ... si o intreb mereu care ii palce , si o intreb ce nu ii place si ce ii palce ... il modific cat sa ii convina ( mie imi place orice cat timp e cu Steaua) si apoi cand nu mai e nik de modificat il fac pe ala permanent ... si ii zic ca ma duc mereu sa mil retuseze sa nu se stearga , si pana afla ca e permanent se obisnuieste cu el si nu are ce sa mai zica ... :D

Kaluvr6 25-06-09 08:11

parerea mea...iti zic din experienta...nu o sa`ti zica...tatuaju asta imi place si ala nu...o sa zica DA sau NU. Nu sunt cu fotbalul asa ca stai linistit. Daca vrei iti fac un Becali si un maybach :))

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning