Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/70591-protv-curse-ilegale-masini-centrul-bucurestiului.html)

EvLSant0S 31-03-08 05:33

Re: PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1418738)
Kiki, daca ai fugit de politai, esti pasibil de dosar penal. ;)
A fugi de politie e ceva grav si se pedepseste. Daca stateai la fata locului nu cred ca aveai cu ce sa alimentezi politia. ;)
Ai gresit cand ai luat acea decizie.

****** daca e cum zic baietii astia .. pe ce ****** drept l-a oprit ?! Cum ****** sa-l puna pe capota ca pe ultimu infractor ?

Cursele ilegale .. sunt ILEGALE pentru ca ..incurca libera circulatie ..
daca baietii astia ..plecasera dintr-o parcare si atat ..
****** ala care l-a pus pe kiki pe capota cu mainile la spate.. incurca libera circulatie si multe altele,fac abuz, si voi ii lasati .. asta e cea mai mare problema ..
de ce nu i-ai zis ma kiki ma , domnule politist al carui salariu eu il platesc...
ia mainile de pe mine ca******de robot ****** executant de ordine ce esti ...
poti sa-l dai in judecata pe EL ..
un mic discurs ajutator ..

invati-l ca pe abecedar....

E atunci cand am sa primesc amenda acasa pentru aceste chestii am sa depun si eu o plangere la politie pe numele dumneavoastra pentru abuz in serviciu , o plangere penala in care am sa cer daune morale si retrogradarea din functie si pe de alta parte va dau si ca persoana fizica in judecata ptr hartuire ... e bine ? ******

Quote:

Originally Posted by Jimmy_slide (Post 1420701)
de cand sunt camere pe kisselef?

de foarte mult timp ... dar voi sunteti prea ocupati .. cu ochii pe turometru ******
Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1424930)
in seara aia pe kiseleff cica au fost filmate nr de inmatriculare ale masinilor care se aflau in parcare si intocmita o lista. funny nu ? :)

nu e funny :) nu mai ai voie sa stai intr-o parcare ca vin ****** .... democratie nu e decat un comunism mai subtil ..

Quote:

Originally Posted by pitt! (Post 1430829)
ALOO VASILE tu nu intelegi ca nu s-a intamplat nimic ? nu tu start , nu tu finish , nu tu plecare tare, nu tu fum , nimic.
ne-au luat doar pe motiv ca am plecat toti 6 din parcare si de aici au facut o mare istorie.
cum puteau sa justifice si ei timpul pierdut si benzina consumata daca nu veneau cu ceva palpabil ?
din pamant din iarba verde probabil ca trebuiau sa aduca ceva dosare rapoarte.
chiar nu ma agitam deloc daca ma stiam cu musca pe caciula dar chiar au facut un abuz politia rutiera romana.
sper doar sa se faca dreptate la procuror si nimic mai mult.
nu va doresc sa fiti vreodata in situatia mea.
numai bine.

asa pitt !!! asa, te iubim,ca ca tine nu gasim ...
sa ai incredere in procuratura....
ca aia or sa tina cu tine, nu cu politia, ca nu sunt mana-n mana toti !!
treziti-va ******
Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1431501)
trebuia sa se creeze un precedent cu dosar penal pentru asa ceva,si v-ati nimerit de ati picat voi.Ati fost dati exemplu,si se spera ca prin asta sa bage frica in soferii pasionati de asa ceva,de aia s-a si mediatizat toata tampenia asta,si aberatiile protvului ca de obicei,doar ca e prea fortzata de data asta.

concurs?s-a castigat ceva?a fost ceva organizat?
In codul vechi,nu stiu sigur daca se facea dosar penal,dar am inteles ca in asta nou,au bagat pedeapsa cu inchisoarea,doarece cursele ilegale au fost incadrate la ingradirea dreptului de libera circulatie,etc...
Abuz,neabuz,au cam obtinut ce au dorit,si anume mediatizarea cazului,prevenire...si alte alea :)

ce trebuie sa intelegem cu totii ... e ca majoritatea gaborilor sunt niste oameni ****** .. simpli executanti de ordine venite de sus. .
un om care se subordoneaza si nu judeca cu mintulica lui .. ma .. e bine ce fac ? daca-mi zice sa ma arunc in fantana ma arunc ? ma arunca ca ******asa zice sefu .. daca zice sefu sa ma duc in iraq sa-i omor p`aia, plm ,asa fac.. ca-s un ****** care executa, niste roboti , prosti ,asta sunt , nu toti ... mai sunt si oameni care gandesc..
insa e trist ca niste oameni ca astia .. sa sufere.. pentru simplul fapt ca mancarea din gurita lui o cumpara din banii nostri ..

un exemplu .. eram cu un prieten .. in masina
langa noi , alti amici ,alta masina , si au accelerat in paralel ..
de 2 ori pe aceiasi strada , de la semafor ..
la sfarsit .. gabori ..
in fine , ne opresc..
si ne iau direct, dosare penale la soferi !!! puscarie etc...
soferii ... erau deja panicati total ... nu mai erau capabili sa gandeasca constient .. se gandeau numai la cei asteapta .. .
gaborii stiau bine ce fac..
stiau pe pwla mea , cautam in legislatie , dadeau prin statie ... intrebau , unde e articolul legat de curse..
eu eram prin preajma ..
in fine , n-au filmat , n-au nimic ..
desigur, s-a lasat cu amenzi ptr deranjarea linistii publice..
da ?
ce au facut tovarashii astia ai mei ..
le-au lins mainile gaborilor ca i-au lasat .. in pace..
NU !!! nu e bine !! invatati in plm care va sunt drepturile ! ma uitam spectator la cat de fericiti erau astia 2 ca au scapat cu 4 milioane amenda de fiecare, cand de fapt .. chiar nu era cazul !
daca ei APLICA legea ..
noi de ce sa nu mergem dupa lege ?
e prea mult de discutat si prea putini se sinchisesc sa citeasca si nu merita efortul :) ...
ideea e ca.. sa stii putina legislatie .. nu strica niciodata..
imediat ii intorci pe ****** astia cu caschete ..
==============================================
santos tata, usor ca te lasa inima, nu te mai aprinde asa...-aleks

alexGTI 31-03-08 12:37

Re: ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

santos faza cu funny era ... intre " " ... ca eram si eu printre masinile alea ...

EvLSant0S 31-03-08 13:29

scuze aleks, si mersi de intelgere
si alexgti ,stiu ca era in ghilimele..
trebuia sa ii intrebi cu ce ocazie te filmeaza... si sa le arat _?_ ...

Mustang 31-03-08 14:07

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1453308)
mda.........asta e nesimtire romaneasca ce zici u.....si io am blitzuri si sirena ca aia de politie si mai intalnesc si io dastia ca tine care nu se dau.......dar de obicei le folosesc cand ma grabesc sau cand vreau sa ma iau cu vrunu sil trag p dreapta.........asa ca mai bine iai lasa pastia cu sirene sa treaca ca poate chiar se grabesc....

1. Invata sa scrii si tu corect romaneste. ;)
2. Ceea ce fac eu nu se numeste nesimtire daca circul cu 40km/h pe banda 1, ci ceea ce faci tu.
3. Te grabesti ? Foarte bine, claxon si depasesti pe alta banda daca nu iti convine viteza mea de deplasare. Eu aleg sa circul cu viteza regulamentara, daca vrei sa o depasesti ... GO AHEAD ! Dar nu ma pune pe mine sa ma bag pe a doua sa iti fac tie loc. ;)

dolb 31-03-08 15:06

mustang! daca sunt 2 benzi pe sens, iar tu esti pe banda a 2-a si mergi cu 40 la ora, iar cineva iti da flash, trebuie sa te dai la o parte pe banda 1 ! insa daca e doar o banda pe sens n-ai nici o vina!

Mustang 31-03-08 15:12

Am spus ca eram pe banda 1 din 3 benzi. :D

dolb 31-03-08 15:32

sorry ! n-am vazut!

shadow 01-04-08 17:21

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1453308)
mda.........asta e nesimtire romaneasca ce zici u.....si io am blitzuri si sirena ca aia de politie si mai intalnesc si io dastia ca tine care nu se dau.......dar de obicei le folosesc cand ma grabesc sau cand vreau sa ma iau cu vrunu sil trag p dreapta.........asa ca mai bine iai lasa pastia cu sirene sa treaca ca poate chiar se grabesc....

Ceea ce zici tu e nesimtire romaneasca!!!
Daca eram in locul lui ala caruia i-ai dat blitzuri iti puneam si frana in fata!!!
Sunteti voi smecheri si numai aveti loc pe drum!!!
Acum chiar as vrea sa fiu politist sa iti fac un mic dosar sa vedem daca mai umbli cu blituri si cu sirene dupa aia.

b01uxd 01-04-08 17:45

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1453691)
blituri am avut si eu pe alta masina, dar nu le-am folosit niciodata in oras. le-am folosit numai pe autostrada ... si asta cand ma grabeam foarte tare. mi se pare aiurea sa dai lumea prin oras la o parte asa doar ca n-ai ce face ...
p.s. daca ai veni in oras cu bliturile si sirena in spatele meu singurul lucru pe care l-ai obtine ar fi o mare frana sau o "plimbare" pe contrasens ca sa te inveti minte ;)

pacat ca gandesti asa, sambata trecuta eram p banda 3 din 3 p o anumita sosea in bucuresti.......3 masini mergeau in paralel, mam inscris p banda 3 am inceput sal fleshuiesc p dobitocu care mergea cu 30 na miscat nimic, am pus blitzurile si sirena in functiune, iam zis prin statie sa se dea la o parte, a vazut ca nu e masina de politie si a pus frana brusca.......crezi ca are rost sati mai povestesc? iam indoit toata masina(un matiz) io miam spart bara fata dar la politie mie miau dat castig de cauza:D........si vezi ca nu ma refeream la cazu in care stai p banda 1 si cauti loc de parcare sau te lingi cu gagica...ma refeream la banda 2 sau 3 care este de depasire sau de viteza

alexGTI 01-04-08 19:11

poate data viitoare nu o sa mai ai atat de mult noroc si o sa aiba celalat castig de cauza ... ;)

pHlow 01-04-08 19:52

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1459205)
pacat ca gandesti asa, sambata trecuta eram p banda 3 din 3 p o anumita sosea in bucuresti.......3 masini mergeau in paralel, mam inscris p banda 3 am inceput sal fleshuiesc p dobitocu care mergea cu 30 na miscat nimic, am pus blitzurile si sirena in functiune, iam zis prin statie sa se dea la o parte, a vazut ca nu e masina de politie si a pus frana brusca.......crezi ca are rost sati mai povestesc? iam indoit toata masina(un matiz) io miam spart bara fata dar la politie mie miau dat castig de cauza:D........si vezi ca nu ma refeream la cazu in care stai p banda 1 si cauti loc de parcare sau te lingi cu gagica...ma refeream la banda 2 sau 3 care este de depasire sau de viteza

tu din ce filme vb frate? adica tu imi spui ca la politie tie ti-a dat castig de cauza dupa ce ai folosit ilegal sirena si si toate cele? + tu erai cel care a lovit din spate? Cand te trezesti,modifica-ti postul...

Mustang 01-04-08 20:46

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1459205)

Wake up !!!! :lol::lol::lol::lol:
Orice lovitura din spate e pedepsita cu 2 milioane amenda - 1 milion (in 24 de h), iar vinovat este cel care a lovit din spate, pe motiv ca nu a pastrat distanta optima pentru evitarea accidentului.

Gaborilor le-ai spus ca foloseai sirena, statia si blitzul ?

Ps: bine ti-a facut Matizul. :lol:

shadow 01-04-08 20:56

Nu v-ati prins ca e pacaleala de 1 aprilie!!! :))

Dupa ce ca te spargi pe aici in figuri cu bliturile tale, mai ne crezi si prosti.

Jimmy_slide 01-04-08 21:04

i-ai indoit toata masina la 30 la ora...cum zici tu...si ala n-a zis nimic la politie de sirenele tale?

AG 80 BBI 02-04-08 00:17

ala cu amtizu tacea ca ii era frica sa nu primeasca alte blitzuri! :))

pHlow 02-04-08 16:18

sau baiatu foloseste legal sirena si bliturile si a uitat sa se prezinte :D asta ar explica o mare parte din posturile lui :D

b01uxd 02-04-08 21:45

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1461237)
sau baiatu foloseste legal sirena si bliturile si a uitat sa se prezinte :D asta ar explica o mare parte din posturile lui :D

auzi da parca u ma minteai ca te dai cu mine da k nu esti in romania, dak tot ai chef de vb hai sa ne vedem sa vbim, teai intors?

pHlow 02-04-08 21:51

miercuri la ora 23:si ceva cobor din avion , otopeni. Vii sa ma iei de la aeroport? O dam in amentari sau cum? Nu imi amintesc sa-ti fi spus ca ne dam,dar daca asa e, cu prima ocazie...

kidu2006 03-04-08 00:01

:dance:Lupii maaaaaaaaaa:dance:
:lol::evil_laug..ce aveti frate?M-am tavalit de ras pe aici ce nebuni:))

Jimmy_slide 03-04-08 00:47

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1462049)
miercuri la ora 23:si ceva cobor din avion , otopeni. Vii sa ma iei de la aeroport? O dam in amentari sau cum? Nu imi amintesc sa-ti fi spus ca ne dam,dar daca asa e, cu prima ocazie...

phlow, vezi ca poate vine cu blitzurile si girofarurile dupa el...poate face rost si de niste bratari d-alea ieftine:rolleyes2:D:D

dolb 03-04-08 11:35

........ nu oricare! ci din VITAN! :D

dolb 03-04-08 11:39

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1459437)
Wake up !!!! :lol::lol::lol::lol:
Orice lovitura din spate e pedepsita cu 2 milioane amenda - 1 milion (in 24 de h), iar vinovat este cel care a lovit din spate, pe motiv ca nu a pastrat distanta optima pentru evitarea accidentului.

in cazul lui , el era vinovatul. dar sa sti cca nu orice lovitura din spate se pedepseste cu amenda celui care a lovit!
spre exemplu: daca eu merg linistit, legal, si el nu are stop pe frana! si pune frana, si eu nu vad nimic! si il lovesc in spate si se constata ca nu a avut stop-urile ok, el e vinovat! ( eu chiar am patit treaba asta dar din pacate cel pe care l-am lovit avea o dacie din 78 care avea stop pe frana cand voia ea! si eu nu am vazut stopu, l-am facut zob iar pe urma l-am intrebat ca n'are stop si el imi incearca stopurile si se vedeau! si eu nu am probleme cu vederea! mai era si cineva in masina! )

b01uxd 03-04-08 17:02

la sectie sa constatat altceva, oricum el a franat brusc si eu nam apasat frana, la sectie mai conteaza si cine esti si p cine cunosti, nu doar ce scrie in codu rutier;)

alexGTI 03-04-08 17:52

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1463614)
la sectie sa constatat altceva, oricum el a franat brusc si eu nam apasat frana, la sectie mai conteaza si cine esti si p cine cunosti, nu doar ce scrie in codu rutier;)

nu imi dai si mie niste blituri cand ne intalnim pe strada ca sa-ti pun o frana ? sa vezi ca nu conteaza pe cine cunosti la sectie ;)

trezeste-te si tu un pic la realitate ... ca aici nu suntem in walker politist texan sau alte filme la care te mai uiti tu si incerci sa le copiezi in realitate

GolfuletzS 03-04-08 17:52

hai ma fugi si lasa`ne.... nu iti vezi si tu de masinile alea ale tale si ne lasi in pace... cunosti pe plm lasa televizoru frate

dolb 03-04-08 19:11

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1463614)

poti sa cunosti si pe presedinte! LEGEA E LEGE!!!

EvLSant0S 04-04-08 21:25

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1463839)
poti sa cunosti si pe presedinte! LEGEA E LEGE!!!

Asta intr-o lume perfecta,nu si la noi :)
unde omori lume pe strada si scapi :)

dolb 04-04-08 22:57

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1466281)
Asta intr-o lume perfecta,nu si la noi :)
unde omori lume pe strada si scapi :)

ma refer la oameni obisnuiti! nu senatori, nu ministri!

babau88 10-06-08 01:30

Quote:

Originally Posted by some (Post 1417560)
Ba care ii problema cu ce au aratat astia de la ProTv?
bine zic ei "Inconstientii Soselelor".. vine un prost ce da liniute si se baga in mine sau in tine in timp ce circul linistit pe drum? Cum ii aia ?

PS. subscriu la ce zice RoSonic cu "Traim in Romania". ;)

se baga in tine?conduci la 17 ani??=)) ******

Cristi_XP 10-06-08 14:45

da totusi ce s-a intamplat cu dosarele ?ce ati rezolvat?

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning