![]() |
Re: PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului
Quote:
Cursele ilegale .. sunt ILEGALE pentru ca ..incurca libera circulatie .. daca baietii astia ..plecasera dintr-o parcare si atat .. ****** ala care l-a pus pe kiki pe capota cu mainile la spate.. incurca libera circulatie si multe altele,fac abuz, si voi ii lasati .. asta e cea mai mare problema .. de ce nu i-ai zis ma kiki ma , domnule politist al carui salariu eu il platesc... ia mainile de pe mine ca******de robot ****** executant de ordine ce esti ... poti sa-l dai in judecata pe EL .. un mic discurs ajutator .. invati-l ca pe abecedar.... E atunci cand am sa primesc amenda acasa pentru aceste chestii am sa depun si eu o plangere la politie pe numele dumneavoastra pentru abuz in serviciu , o plangere penala in care am sa cer daune morale si retrogradarea din functie si pe de alta parte va dau si ca persoana fizica in judecata ptr hartuire ... e bine ? ****** Quote:
Quote:
Quote:
sa ai incredere in procuratura.... ca aia or sa tina cu tine, nu cu politia, ca nu sunt mana-n mana toti !! treziti-va ****** Quote:
un om care se subordoneaza si nu judeca cu mintulica lui .. ma .. e bine ce fac ? daca-mi zice sa ma arunc in fantana ma arunc ? ma arunca ca ******asa zice sefu .. daca zice sefu sa ma duc in iraq sa-i omor p`aia, plm ,asa fac.. ca-s un ****** care executa, niste roboti , prosti ,asta sunt , nu toti ... mai sunt si oameni care gandesc.. insa e trist ca niste oameni ca astia .. sa sufere.. pentru simplul fapt ca mancarea din gurita lui o cumpara din banii nostri .. un exemplu .. eram cu un prieten .. in masina langa noi , alti amici ,alta masina , si au accelerat in paralel .. de 2 ori pe aceiasi strada , de la semafor .. la sfarsit .. gabori .. in fine , ne opresc.. si ne iau direct, dosare penale la soferi !!! puscarie etc... soferii ... erau deja panicati total ... nu mai erau capabili sa gandeasca constient .. se gandeau numai la cei asteapta .. . gaborii stiau bine ce fac.. stiau pe pwla mea , cautam in legislatie , dadeau prin statie ... intrebau , unde e articolul legat de curse.. eu eram prin preajma .. in fine , n-au filmat , n-au nimic .. desigur, s-a lasat cu amenzi ptr deranjarea linistii publice.. da ? ce au facut tovarashii astia ai mei .. le-au lins mainile gaborilor ca i-au lasat .. in pace.. NU !!! nu e bine !! invatati in plm care va sunt drepturile ! ma uitam spectator la cat de fericiti erau astia 2 ca au scapat cu 4 milioane amenda de fiecare, cand de fapt .. chiar nu era cazul ! daca ei APLICA legea .. noi de ce sa nu mergem dupa lege ? e prea mult de discutat si prea putini se sinchisesc sa citeasca si nu merita efortul :) ... ideea e ca.. sa stii putina legislatie .. nu strica niciodata.. imediat ii intorci pe ****** astia cu caschete .. ============================================== santos tata, usor ca te lasa inima, nu te mai aprinde asa...-aleks |
Re: ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului
santos faza cu funny era ... intre " " ... ca eram si eu printre masinile alea ...
|
scuze aleks, si mersi de intelgere
si alexgti ,stiu ca era in ghilimele.. trebuia sa ii intrebi cu ce ocazie te filmeaza... si sa le arat _?_ ... |
Quote:
2. Ceea ce fac eu nu se numeste nesimtire daca circul cu 40km/h pe banda 1, ci ceea ce faci tu. 3. Te grabesti ? Foarte bine, claxon si depasesti pe alta banda daca nu iti convine viteza mea de deplasare. Eu aleg sa circul cu viteza regulamentara, daca vrei sa o depasesti ... GO AHEAD ! Dar nu ma pune pe mine sa ma bag pe a doua sa iti fac tie loc. ;) |
mustang! daca sunt 2 benzi pe sens, iar tu esti pe banda a 2-a si mergi cu 40 la ora, iar cineva iti da flash, trebuie sa te dai la o parte pe banda 1 ! insa daca e doar o banda pe sens n-ai nici o vina!
|
Am spus ca eram pe banda 1 din 3 benzi. :D
|
sorry ! n-am vazut!
|
Quote:
Daca eram in locul lui ala caruia i-ai dat blitzuri iti puneam si frana in fata!!! Sunteti voi smecheri si numai aveti loc pe drum!!! Acum chiar as vrea sa fiu politist sa iti fac un mic dosar sa vedem daca mai umbli cu blituri si cu sirene dupa aia. |
Quote:
|
poate data viitoare nu o sa mai ai atat de mult noroc si o sa aiba celalat castig de cauza ... ;)
|
Quote:
|
Quote:
Orice lovitura din spate e pedepsita cu 2 milioane amenda - 1 milion (in 24 de h), iar vinovat este cel care a lovit din spate, pe motiv ca nu a pastrat distanta optima pentru evitarea accidentului. Gaborilor le-ai spus ca foloseai sirena, statia si blitzul ? Ps: bine ti-a facut Matizul. :lol: |
Nu v-ati prins ca e pacaleala de 1 aprilie!!! :))
Dupa ce ca te spargi pe aici in figuri cu bliturile tale, mai ne crezi si prosti. |
i-ai indoit toata masina la 30 la ora...cum zici tu...si ala n-a zis nimic la politie de sirenele tale?
|
ala cu amtizu tacea ca ii era frica sa nu primeasca alte blitzuri! :))
|
sau baiatu foloseste legal sirena si bliturile si a uitat sa se prezinte :D asta ar explica o mare parte din posturile lui :D
|
Quote:
|
miercuri la ora 23:si ceva cobor din avion , otopeni. Vii sa ma iei de la aeroport? O dam in amentari sau cum? Nu imi amintesc sa-ti fi spus ca ne dam,dar daca asa e, cu prima ocazie...
|
:dance:Lupii maaaaaaaaaa:dance:
:lol::evil_laug..ce aveti frate?M-am tavalit de ras pe aici ce nebuni:)) |
Quote:
|
........ nu oricare! ci din VITAN! :D
|
Quote:
spre exemplu: daca eu merg linistit, legal, si el nu are stop pe frana! si pune frana, si eu nu vad nimic! si il lovesc in spate si se constata ca nu a avut stop-urile ok, el e vinovat! ( eu chiar am patit treaba asta dar din pacate cel pe care l-am lovit avea o dacie din 78 care avea stop pe frana cand voia ea! si eu nu am vazut stopu, l-am facut zob iar pe urma l-am intrebat ca n'are stop si el imi incearca stopurile si se vedeau! si eu nu am probleme cu vederea! mai era si cineva in masina! ) |
la sectie sa constatat altceva, oricum el a franat brusc si eu nam apasat frana, la sectie mai conteaza si cine esti si p cine cunosti, nu doar ce scrie in codu rutier;)
|
Quote:
trezeste-te si tu un pic la realitate ... ca aici nu suntem in walker politist texan sau alte filme la care te mai uiti tu si incerci sa le copiezi in realitate |
hai ma fugi si lasa`ne.... nu iti vezi si tu de masinile alea ale tale si ne lasi in pace... cunosti pe plm lasa televizoru frate
|
Quote:
|
Quote:
unde omori lume pe strada si scapi :) |
Quote:
|
Quote:
|
da totusi ce s-a intamplat cu dosarele ?ce ati rezolvat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning