![]() |
Re: My KYS !!
salut KYS-ule. Am achizitionat si eu astazi un logan 1.5 85 cp PRESTIGE o primesc vineri sau cel tarziu luni si vroiam sa te intreb de unde pot face rost de o lamela cum ai tu sub bara din fatza si cat costa, merci frumos!
|
21 Attachment(s)
Dupa cateva ore de munca, cateva mici modificari :
- partea cromata de la bara fata - jos - vopsit etrieri si tamburi - plafon negru lucios - autocolant - montat jantele de vara - montat prelungirea fata - spalat masina :) "neste" pozne : |
finuta prelungirea de pe fata.frumos.
|
Arata bine,bafta in continuare...
|
10 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri !
@dog - ti-am admirat masina acum vreo 3 saptamani..la Carol ! Arata foarte bine- sper sa te revad cu noile jante! ;) @adi - mersi mult. Si a ta a facut mari progrese:) stii bine la ce ma refer : cateva poze ...din spate :) Multumesc "paparazzilor" :)) |
frate ce pot zice! cu toate ca nu am drag de logan ca marca al tau chiar e facut cu gust keep up the good work :D:D
|
Mersi tiz-ule :) poate ne intalnim o data prin BZ , caci vin destul de des ! Sper ca si modificarile pe care le am in cap sa mi se indeplineasca si sa fie de bun gust!
Numai bine , |
Ar trebui sa fii arestat deoarece masina este criminala!!!Felicitarile mele si tot respectul meu pentru tine si maisna ta.Te rog raspunde-mi si mie la cele 2 intrebari.ms mult
|
ea ar trebui arestata..daca zici ca e criminala :) . Mersi. O sa incerc sa-ti raspund pe privat !
|
Uitandu-ma la pozele astea din spate ma gandeam ca atunci cand ai ceva banutzi de investit te-ai putea gandii la niste stopuri cu leduri ( stopuri alb-rosii cum sunt pe loganul albastru din fata ta in poza nr6 sau cum iti plac tie )
|
KYS-ule dementiala masinuta.imi place la nebunie cum arata.apropo poate potzi sa imi raspunzi si mie la ce te-am intrebat pls.
|
2 Attachment(s)
cateva poze , modificate de o cunostinta! Ii multumesc pe aceasta cale .
Skory, repeta-mi intrebarea te rog, ptr ca nu o gasesc :( |
Jokere , din poza aia reiese ca ai o masina topita ? :))
pacat de jantele alea :D |
chiar KYS-ule ..raspunde-mi si mie
|
te rog frumos jockere da-mi si mie id tau ca sa vb ceva ,ori aici ori pe privat .Ms mult!
|
Quote:
|
kys-ule inca odata iti zic e nice masina ta e cu gust! poate vb pe mess lasa si tu id-ul tau intr0un mesaj privat! bafta cu proiectul tau
|
skory..ai raspuns pe pm !
|
Frumos Loganul.Spor la modificari ca idei bune se vede ca sunt
|
am vazut;) mersi frumos
|
3 Attachment(s)
una-alta..... :) Ce nu face omul de plictiseala.. :)
|
kys-ule e jale masina dar vad ca scoti lucruri remarcabile cand nu ai ce face :d
|
sper ca rezultatul final sa fie cel asteptat de mine !! :)...Aaaaa..si mai sper sa le finalizez cat mai repede ! :)
|
ai lasat golanu orb.da sigur ai tu vreo traznaie in cap
|
Oare ce vrei sai faci ?
:-? |
Frumoasa masina :love: bafta in continuare...
|
3 Attachment(s)
.........se mai munceste.. :)
|
hopaaaaaaa.sa vedem ce iese:)
|
wtf mai ai de gand sa ii faci la acest golan :)))) mai kys-ule :)) ma surprinzi pacut :)
|
vopsesti oglinda acea neagra?
|
da,...incerc sqa le vopsesc negru mat pe interior ! Sper sa iasa bine !!
|
O sa iasa super bine ca asa mi-am facut si eu triplele dar sa dai cu Primer plast inainte de vopsea si sa pui banda super bn pe margine cand o dezlipesti sa iasa perfect daca nu re tusezi cu marker negru micile imperfectiuni. Bafta
|
Frumoasa masina e facuta cu gust.Sa vedem cum ies farurile
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute!!! |
se vedea frumos ea acolo suita pe bordurica langa gardulet :) bafta
|
Frumoasa masina.Asteptam farurile sa le vedem.Mult noroc in continuare
|
Farurile noi ne va lasa cu siguranta cu gura cascata.
|
Mult succes Joker !
|
5 Attachment(s)
pleoapele si un far sunt cam gata :) Mi-am mai achizitionat si un set de protectie ptr aripi :
|
Foarte frumos lucrat.Protectiile pentru aripi o sa dea foarte bine pe masina.Imi spui si mie ce e in ultima poza?aia cu renault,ca nu inteleg
|
KYS`ule se vede excelent masina, mai ales in mers ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning