![]() |
Re: AR55HAM -u !
1 Attachment(s)
mersi mersi:) inca o poza:arrow: prin urmare HAM -u este cunoscut INTERNATIONAL :D:D
|
si la romexpo vi?
...da un buzz |
cred ca vin. :) ti-am dat buzz
|
Quote:
|
asta da:D
|
alte modificari .. ?
|
Nimic special...un mic accident...sa dea caldura si o repar/revopsesc aripa, o usa , si bara spate ,care nu prea arata bine:) , m-am gandit la folii, tot vara ,si inca la ceva chestii (cum ar fi schimbarea farurilor crom cu unele negre, la fel si stopuri cu led negre....va mai tin eu la curent . Numai bine
|
imi vand jantele cu tot cu gume de iarna. 480 eu negociabil. (am gasit ceva mai fain:D )
+as fi interesat de ceva combinatie cu bara fata prostreet cum are cristi xp(pt.cei care stiu) si bara spate stock +eventual prelungire. sau eventual le vand pe ale mele. ps. caut stop dreapta cu led , crom look. |
nu vrei si bara spate de la prostreet???
|
M-ar tenta:)
|
silviu.mihai23
|
pe mess spuneai ca vrei sa te axezi un pic pe performante
detaliaza, ce vrei sa faci ? |
m-am gandit la ceva chip de Dacia , care imi baga cica 30 cai ...dak nu un cip obisnuit de 7 cai. dupa aia serpisori , evacuare , filtru, mai cate ceva pe la mecanica :D ;)
|
pai atunci softul schimbal dupa ce termini toat ce ai enumerat
|
Quote:
|
Vand loganu...pe viteza, ca vreau sa cumpar o alta masina.
care ofera mai mult...o ia :) |
6450 eu neg.
|
aoleo,de cand nu am mai postat aici :)
Loganu nu l-am mai vandut ... Are barile stock pe ea, pragu l-am lasat:) Arata bine pot sa zic :D |
Ohooo pune niste poze sa vedem si noi:D
|
pune niste poze noi sa vedem cum arata
|
o sa pun o sa pun :D azi , maine nush ,dar o sa pun;)
|
Am nevoie de o parare /sfat.
Nu de mult am pus pe jantele mele ,care sunt pe 16 , cauciucuri 205/55/16 modelu Continental Winter contact . totul ok , pana am facut o pana pe fata stanga. am luat alt cauciuc sa fiu sigur aproape nou , continetal winter contact ,si l-am schimbat.dupa cateva zile ce credeti ca patesc ? fac pana pe partea dreapta fata. Deja nu mai suport. Nu stiu ce sa fac. Intr-adevar acusi 2 ani am avut pe masina 205/50/16 ,si nu am avut probleme....oare nu suporta jentile astea 205/55/16 ? Oare sa ma duc la un unghi de fuga ? sau din ce cauza imi face problemele astea? rotile sunt ok.au fost echilibrate cand am montat cauciucurile. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat , sau o parere. Multumesc. |
Jantele sunt de tabla?
Este posibil sa fie janta ruginita si sa iasa aerul. |
de aluminiu.
Gata, am gasit problema... loganul nu suporta 205/55/16 ,doar 205/50/16. fiindca 55-ul pe 16 e prea mare si freaca aripa , la fel in viraje...si se dezumfla sau freaca...ma rog.... Maine ma duc sa-i pun 205/50/16 |
1 Attachment(s)
doar o poza pt.azi :) o sa mai urmeze si altele:) :arrow:
Sarbatori Fericite :!: |
cum sa nu suporte 205/55/16 ... am avut eu pe suspensie sport gumele de iarna si mergea perfect
|
si nu freca ? niciunde? nici la aparatoare,sau undeva...hmmm atunci nu stiu ce ar putea fi....infine, eu oricum le schimb ,pun de 50.
|
si eu am folosit vreo juma de an cu suspensie stock 205/55/16 si vreo 2 luni cu arcuri sport H&R (45mm coborata) si nu am avut nimic :)
|
atunci cine stie, poate am avut ceva cu cauciucurile.acuma nu mai am probleme vad ca. oricum ii sta mai bine cu 205/55/16 ca nu e distanta multa pana la aripa :D
|
Incerca cu o suspensie sport si o sa dispara de tot distanta dintre aripa si roata.
|
6 Attachment(s)
hai sa mai pun niste poze
|
Ce urat a ajuns......
|
acuma nici chiar asa:lol: din lipsa de 2 bari sa zici k ii urata:lol::-P
|
9 Attachment(s)
niste poze mai noi.
|
ias pune niste suspensii sport, oare cat costa?:)
|
bilstein pe gaz 12 mil noi
|
si oare cat coboara? 3 -4 cm ?
|
telescoapele nu o lasa mai jos din cate stiu , doar arcurile
|
pai daca e sa pun , pun in special k vreau sa o las jos, nu ?
si da, sa fie si mai tzapene(vorba aia) am avut azi o patanie: am un incarcator de laptop in masina. si nu imi facea contact, si am umblat (ca prostu) acolo ( unde e bricheta) cu o cheie. A facut scurtcircuit si mi so stins mp3-u. Oare s-o ars mp3-u ? sau ce s-o fi intamplat.Nu mi se mai aprinde Mp3-u.in rest merge tot 0k. |
e vb de o simpla siguranta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning