![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
Aaaa, m-am gandit si la stalpi, dar mi s-a parut prea "tehnica" denumirea de montant... folie din asta am luat eu cu 15ron/ml cu latime de 10cm si 25ron/ml cu latime de 20cm. E un magazinas cu piele sintetica, mochete si autocolante... asta de care zic eu e pt plotter, rezistent la exterior.
Cu folia pe fata se vede mai uniform dar... gusturile nu se discuta :) |
Eu am cautat pe net ce inseamna "montant" si am gasit ce e ceva de sustinere! Un stalp ceva! Daca nu ma uitam habar nu aveam despre ce e vorba! :lol:
|
razvane tati e super buburuza :) sa ai grija de ea ;)
|
1 Attachment(s)
Cu multumiri lui Fabi! :bunch::hug:
|
Frumoasa gagica, am un gigantobrontocitysuperzaur, nu vrei sa-i combinam, zilele astea l-am spalat, face offroad, se invarte pe pietre pe asfalt nu-l intereseaza. Se tine bine din 2000 fara prea mari investitii.
Vad a a ta e si incaltata frumos, si cu proiectoare, mai e si fardata. S-o stapanesti sanatos si sa enervi multi soferi de "camioane" (de la a6 in sus) |
Multumes Sindrom! Am pus mute pe ea...daca urmaresti threadul de la inceput o sa vezi multe modificari! Si acum e in service...preagatesc o surpriza de desing! Spre sa va placa...sapatamana asta sper sa fie gata!
Poate ne vedem la 4 Tuning Festival! Vin cu broasca! :) |
9 Attachment(s)
Dupa o perioada lunga de asteptare...si datorita micului incident "bum" de care a avut parte broasca...acum revine in forta!
Nu spun nimic...in poze se vede ce este schimbat! :) Sper sa va placa! :) |
super frumos :D !!! merita investitia :D
|
Domnu ce pot sa zic...arata minunat:D vad ca ti-a nimerit si culoarea bine :D
Clean look super:D Ce mai urmeaza? |
unde sunt sprancenele alea de emo???:twisted::mrhappy:
Le: le-am vazut, finally :oops: |
Razvane :) acu ca sunt mai odihnit observ si eu ca la spate iai scos stergatorul si gaura de cheie si ai facut clean clean look...k pe fata au venit pleoape :) ALTA TREABA NEICA :)) Bafta in continuare...las k o iau eu la puricat cand vii cu ea :)) stii tu cum se spune masina si femeia nu's de dat...da masina se mai poate imprumuta :)) (glumesc). Numa bine
|
de ce nu faci si bandourile alea de pe bara fata+spate in culoarea masinii ? cred ca ar da bine
|
Quote:
Quote:
Multumesc de apreciere! Quote:
Quote:
Ma bucur ca te-ai convins si abia astep sa ne intalnim la Bucuresti saptamana viitoare! :oops: Quote:
|
N-ai indrazi sa faci bandourile verzi:bat:
Foarte tare broasca man. Hai ca o sa-i aduc doua cadouri la Bucuresti.;) Ai grija de ea.;) Le: Sasha, cum "broscoi" ? e BROASCA!.:lol: |
Quote:
|
Multumesc man!
Oricum...spun ca sa stie toata lumea! Si tu m-ai ajutat mult in luare unor decizii privind broasca...fapt pentru care tin sa iti multumesc! :) Abia astept sa ne intalnim la Bucuresti man! :) |
2 Attachment(s)
Dupa cateva ore...cu ajutor de la prietena...uitati ce a iesit! :)
|
Trebuia sa continui cu folia si pe partea nevazuta (cand usile sunt inchise) a stalpului.
Oricum, nice rau ! :-P |
Stiu Gabi...dar..nu am mai avut folie! :oops: :oops: :oops: Sper sa fac si aia pana la urma!
p.s. Mutumesc pentru apreciere! :) |
Dupa cum te cunosc, cred ca Laura a facut toata treaba.:lol:
Facem schimb? de masini , bineinteles:lol: A iesit bine, dar oricum ai pus-o degeaba. O sa ti-o desplipesc cu cheia in parcare, pe 18:lol: :bat: :evil::hug: Abia astept sa o vad.:D |
Nu ai dreptate...am ajutat-o si eu! :rolleyes2
Si sa nu te prind ca vii cu cheia la expo ca te alerg! :evil: Lasa...pe net esti "tare"...dar la expo, iti spun pe mess ce iti fac!:lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
:DUn film de prezentare!Sper sa va placa!:D |
Frumos filmul, si broasca merge impecabil , si e si campioana la 100m "garduri":lol:
Are un sunet foarte tare motorul , si ii place sa sperie bucuresteni in parcari ascunse:lol:;) Ai grija de ea Razvanel!;) |
Multumesc Manu! Si...acum daca am sarit o bordura e numai vice-campioana!:???:
Ma bucur ca ai ramas placut impresionat de ea! 8) p.s. Scarturile din subterana nu se pun! :rolleyes2:lol::lol: Am grija de ea, promit sa nu mai sar borduri! :evil: |
Frumos filmuletul :) ma asteptam la ceva mai agresiv pe partea de sunet dar a mers foarte bine :)...ce urmeaza???
p.s. IATI SUSPENSIE!!!! |
Multumesc! Melodia...am zis ca se potriveste bine! :)
Nu stiu ce urmeaza! :( p.s. Nu imi iau suspensie sport...ti-am spus pe mess de ce! :( |
frumos filmulet....se vede ca ti`e la suflet masinutza ;)
p.s. tu ai facut filmuletul?ca poate facem o afacere mica :D bafta in continuare |
Multumesc man! Chiar o am la suflet! :)
Da, eu l-am facut! [email protected] add si facem afacerea :) |
foarte frumos Matiz`ul tau...l`am vazut live de multe ori....aproape zilnic il vad
|
Quote:
E secret motivul pentru care nu iti ei suspensie sport ?!?! |
Iti spun eu :)) ii plac senzatiile extreme...ii place sa mearga prin hartoape cu masina :)) sa faca 4x4 cu ea :))
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
razvane...sper sa il vad si eu live....ca a inceput sa ma atraga masinutza ta :) poate vin la iarna,sa ma dai pe zapada cu matizul ;)
|
Ai grija ca sunt gelos! :lol: Te astept cand vrei pe la mine sa te dau cu masinuta! Pe zapada..pe pietris...pe unde vrei tu! :D 8)
|
pai daca faci offroad...vreau.....si ii probam stabilitatea de pe poiana in jos... ;)) pe acolo prin curbele alea..
p.s. stai linistit ca nu ma dau la ea...eu am inima in alta parte :( scuze de off |
cand ai chef de ceva spoilere...cauta-ma...;)
|
Ti-am dat add pe mess! Vorbim! :) Multumesc!
|
te-am vazut acum 2-3 zile pe kogalniceanu. frumoasa masina ai, frumoasa culoare ;)
|
Multumesc man! Ma bucur ca iti place! :)
|
Hehe. Cat de misto arata clean! Felicitarile mele ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning