![]() |
Re: B 28 N U T
chiar in seara asta am vazut masina la rond la lia manoliu
|
Jante de om nesimtit :) Chiar belea,am apucat sa vad si eu odata live masina,nu are mari modificari dar e ceva cu felul in care se aseaza pe sosea,(in sensul bun)
|
faia dacia dog god keep up the good work a ta e inca o dacie care se respecta
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
va multumesc inca o data pt aprecieri. este un harb de dacie ca oricare alta,dar ne mandrim cu ce avem. |
ma'm uitat inca de la inceput tu inca ai flanse ? cum de nu iti atinge spatele ?
|
Din cate stiu eu nu mai are flanse are prindere cu 4
|
misto jantele
|
KT5 pe Dacie :O:O:O:O:O:O:O:O:O .. ! Dau suuuuuuuuper bine ... ! :X Foarte marfa...Felicitari.. ! daca ii dai o vopsea o sa fie dementiala... ! appo un pret la jante ..? dak se poate .. !
|
uite si NSH'ul in ultima poza:-P
jantele sunt marfa,parasolarul ala mergea pe negru... |
vin meserias rau dog , ideea mea cu jante ketskin(ca astea) era si pt dricu meu , daca pe asta vin bine , iti dai seama cum or sa vina pe dric modelul asta . belea , fac toti banii incaltarile astea , acu incep si te stresez , da-mi un pm cu cat ai dat pe ele cu tot cu caucioace , ca sa stiu la ce ma astept (fac totalu la cat ma costa toate alea pt masina pt a face o comparatie cu ce buget am , sa vad daca reusesc sa le impac)
Inca odata , MULT PREA MARFA |
Foarte marfa jentile, bafta in continuare.
|
Quote:
Quote:
aste care le-am luat,au fost 400e cu cauciucuri aproape noi. |
E frumoasa Dacia.:D Jantele o coafeaza frumos,arata bine.(citez un user de pe forum).
|
fratele meu felicitari pt ea!! e superba
|
Si cand am spus eu de KT5-uri pe Dacie..:rolleyes2
Vin f frumos,felicitari8) |
frumos sa le stapanesti sanatos ca nu cred ca am apucat sa iti spun live asa ca inca o data felicitari ai facut cea mai frumoasa investitie si cele mai frumoase jante de cand imi doaream eu sa vad asa ceva pe dacie ;) stii ca vb noi de jantele astea astept sa vina caldura sa o vad clean look si o culoare proaspata pe urma sa ii pui fundita rosie sa nu se strice in fiecare zi:)) pana atunci bafta multa si sper ca sa te ajung din urma :P ca deja te-am copiat cu trapa mai am cu jantele si clean look-ul si esti fratele meu=)) inca o data felicitari si spor la treaba la cazane:D
|
arata superb cu jantele astea:)
|
respect pt ca ai rabdare cu Daciana....
frumosa..... dar am si eu o intrebare.Daca le mai ai pe cele vechi? |
2 Attachment(s)
FF TARI JANTELE :d) AM SI EU LA FEL :d) SUNT SI DE VANZARE SCZ CA PUN PE TOPICU TAU DAR...POATE VREA CINEVA ZED_KADETT ID..
|
un pret?..
si 4 prezoane?..... daca sunt 400euroi..ms |
Pe Bengy_BLS s-ar putea sa-l intereseze :)
|
sunt 4x100 si 4x108 ..si costa 350 euro ..
|
da,au prindere dubla.vezi vorbeste cu Bengy_BLS ca si el vrea roti la fel.
|
marfa jantele man le-am vazut vineri la carol in toata splendoarea lor, tot respectul pentru munca depusa de tine pana acum, bafta in continuare:-P
|
tu ai tot 8 j spate ?
|
merci de oferta , dar pana in aprilie de la banca nu pot sa scot bani , ca pierd dobanda , dobanda care intra toata in masina :D nu ma feresc de nimeni , de aceea am si postat public , daca o sa le mai ai , daca nu (nu vreau sa par impresar sau stiu io cum) dar daca nu o sa gasesc la cineva , pan la urma o sa mi le comand singur la 104euro bucata fara transport.
Inca odata multumesc de oferta. P.S. cu scuzele de rigoare : Jante 4x100 de vw pe 13 aliaj 120 de euro , pret promotional pana in weekend :D detalii pe Pm |
Quote:
|
cam rare dacii ca a ta , care sa reprezinte atat de bine masina autohtona. Bafta in ce ti-ai propus !
PS. o sa ma bag in seama vreodata cu tine (cand o sa te vad) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
azi fiind liber am mai facut cate cava pe la masina(ma mai prin si flama de la aparatul de sudura dupa ce ca sunt racit mort).
si de la carol 2-3 poze. raspunsul la roti este 7.5j toate va salut |
waw f frumoasa nut-ule daca e sa vin la buc ma ajuti si pe mine prin a imi scoate si manerul fata dreapta! pls
|
Quote:
|
Ce model de stergatoare ai?si cat ai dat pe ele.Multumesc...
|
Cat de bine arata cu jantele alea! Superba! BRAVO!
|
Quote:
|
Tehnica masina!... Bafta!....
|
deci sunt pe 16......ale mele sunt pe 15..8 j spate si 7 fatza ..
|
voi asa va strangeti tot timpu...atatea masini?
|
frumoasa masina.Si misto atmosfera pe care noi nu o m`ai gasim in constanta.bafta multa
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning