![]() |
Re: Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan
Quote:
|
160 cu logan 1.5dci stock in drum spre roman ...poze nu am ca eram singur in masina
|
143 mph : VW Passat (din 2000 , 2000cc benzina) Anglia
115 mph : Ford Fiesta (97' 1340cc benzina) Anglia ( la vale, dupa care am aruncat-o ) 100 mph : Ford Fiesta (95' 1300cc benzina) Anglia (la vale ) 110 mph : Mitsubishi L200 (2002 2500cc TDi) Anglia 186 km/h : Peugeot 206 sedan (2008 1400cc benzina) Iasi Metro |
1 Attachment(s)
Cand ai MEGANE ..
|
Poza cu ceasu la 240 in renault e pe naspa.
Dupa parerea mea e imposibil fizic lucrul asta+ ca...nu stiu cum e la megane dar temperatura aia nu e cam mica ? :-)A mers proprietarul cu motoru "nepregatit"? Hai sa fim seriosi.... Poate si proprietarul crede ca a mers cu 240 :)) si mai avea pedala...dar singura explicatie este ceasul decalibrat... |
temperatura la apa am observat ca era intre 75,80 si 90... la viteza aia depinde si de vreme, cam 50% sanse sa ai 90 ...
|
Tie ti se raceste apa in timp ce mergi?:???:
|
180 km/h...autostrada (IT) cu VW Passat din 2007 TDI 4Motion:-)
Zorro, abtine-te... |
1 Attachment(s)
Cielo 1999 gl 200km pe ceas 189km pe procesul verbal
-demaraj pana la 90km treapta 2-a https://www.youtube.com/watch?v=SpBfL...x=1&playnext=1 Ford Mondeo 1997 1,8td 165km https://www.youtube.com/watch?v=b3xVG...x=2&playnext=2 Ford focus 2001 1,6 16v-180 km bmw e30 325 12 v 1986 230km pe gps in bord nu arata nimic acelasi bmw dar cu 1800 |
Quote:
|
Da ce melodie ai in primul clip... =))
|
mie imi place cum face turometrul 8)
|
da mai mult iti place melodia =))
|
haha =)) ii place proprietarului destul....nu comentez gusturile altora =))
|
Quote:
|
Quote:
|
toyota corolla 185.. 1.4 d 90 cp targu frumos roman cu pedala la fund
golf 3 1.9 TDI anu asta cu filtre schimbate in 2007 si cu distributia varza.. am ajuns pe la 180 .mai aveam pedala da parca nu mai avea curaj sa urce :))si un zgomot infernal ca aveam racordu flexibil rupt :)) |
210 km/h august 2010 alexandria-rosiori de vede(teleorman) cu nissan almera 2.2dci
|
190 KM/H cu 5 pesoane in masina , cu ford focus 1,6 tdci stock limitat la 180 . Pe drum spre Videle (Teleorman) Mentionez ca era putin in panta. si am mai prins o data 190 singur in masina , de atunci nu i-am mai dat. Repect8)
|
Acu 2 ani: 165/km h Astra 2004 Cdti dinspre Campulung inainte de a ajunge la intersectia cu drumul care duce la Falticeni. Plus cand am adus-o din Germania.
Acu vreo saptamana: 170 km h de mai multe ori pe un drum de la Falticeni spre Iasi. Idem de la Vaslui spre Iasi. Bmw E46 318 i '99. PS: nu stiu exact pe unde eram ca nu retin detalii de genul: "intre comuna x si comuna y este o portiune dreapta unde i-am dat 170 etc etc" ci stiu doar cu cat am mers... |
Quote:
|
cred ca vroia sa zica km/h
|
Mihai,este Astra H din 2004 ... ! Iti spun ca am mancat Opel pe paine la pranz,amiaza si cina!
|
Quote:
|
Quote:
|
+3 Astra H a fost construita in paralel cu Astra G in 2004 !!!
|
Acum m-am uitat si eu pe wikipedia si am vazut ca au inceput din 2004, nu stiu de ce traiam cu impresia ca au inceput din 2005, scuzele mele.
Cum zice o vorba mare... Epic Fail =))) |
Ba mihai..cum sa nu stii tu ca astra h e din 2004? Tu care vezi EPC-ul ala zi de zi :P, nu vezi ca ai acolo de la 2004 incolo si de la 2007 incolo? :))
|
Quote:
|
Quote:
|
255km/h jaguar x-type 3.0v6 243cp cu 4 persoane in ea aveam si o poza dar nu o mai gasesc.
240km/h corrado vr6 2.9 4 persoane in ea 235km/h corrado vr6 2.8 doar eu la bord 235km/h volvo v70 d5 2 persoane in ea (rotocoale de fun negru in spate, doar e motorina) 250km/h Kawasaki ninja 900 185km/h volvo 850 2.0 benzina 150km/h Fiat ducato 2.0 jtd :)) cam astea sunt masinile la care le-am dat tot ce au putut si printre ele si o motocicleta care mai putea dar nu aveam loc pt ca era pe un drum intr-o comuna ;). |
Quote:
|
Parca e altceva cand ai un volan de Jaguar in mana,nu?
|
150 km/h ( cred ca voiam sa ma sinucid)- dacia 1310
185 km/h ( trasi de par) pe E 85- cielo 16v 190 km/h motca -suceava ( minimum mers atunci 160)- mondeo 200km/h E85-Skoda octavia 220 km/h E 85 - mondeo 115 km/h Bulgaria un pic la vale - volvo fh 12 420 incarcat cu 22 to:D |
Quote:
|
150 km/h oltcit club din 90...nebunie totala:))
215 km/h astra h caravan 4 persoane 1.7 cdti resoftata 253 km/h bertone turbo modificat 4 persoane 245 honda cbr 600 fara casca:)) 240 ford mondeo 2.2 tdci 155 cp ar mai fi dar nu imi aduc aminte |
Quote:
de la 120 kmh incepi sa nu mai vezi nimic cum vine asta ? |
eu spun ce am facut nu am de ce sa mint doar ca abia mai vedeam ceva
|
Si eu ma intrebam cum ai reusit tu 245 fara casca, si inca mai vedeai ceva...
Ce sa-ti zic, bine c-ai scapat sa apuci sa te lauzi, dar mai bine nu scriai, nu e nimic pozitiv in treaba asta. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning