![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
salutare, bmw 316i 1.600 cmc, 8 valve, 4 cilindree, deschis la orice provocare....desigur nu diferenta prea mare :)):rolleyes2
|
cand zici diferenta la ce te referi? :D
|
:lol:adica eu cu 1.6 sa nu ma dau cu vreo masina cu motor de 2.0+...in rest sunt ok cu 1.6 ..1.8 ...depinde de cai:) oricum vreau sa ma "dau" si daca are mai multi cai ca mine:D
|
Quote:
|
mai merge topicu asta?
provoc pe XT lupalb si tino? :)) zice-ti ma ce motoare aveti fiecare sa vedem daca ne-o dam sau nu. |
@MRS : Cu Tino... Eventual sa doarma ca sa il poti face
Ghiulea golful lui:D 1.8 benzina |
zi cai nu cilindree :)) ca nu suntem pe aeroport :lol:
sa il provoc si pe bassu? :)) va provoc pe toti in seara asta da nu vin la intalniri. oricum cu TNO mi-am mai dato io, pe vremea cand mintea ca are 1.4 :lol: , acum mi-am schimbat si io filtru de aer, cred ca am mai castigat ceva cai. |
Quote:
|
io polo le zic la amandoua. vin cu aia argintie sa ne asortam :D
|
Quote:
|
pai tu nai 1.8 ma?:)) nu e ~90 de cai?
|
pai si tu cu ce masina vrei ma sa vii? ca nu inteleg... nu am fost pe faza la toata discutia...
|
las ca va trebuii sa vin si io la o intalnire si ne comparam taloanele :D
|
io am 90 de ponei cand sunt pe benzina...oi avea un 80 cand sunt pe gaz:)) cum vrei sa ne dam? gaz/benzina?
|
Daca vi cu masina de la avatar trajem o linie, daca nu eu nu ma bag...ma depaseste ce ai sub capota la polo-u ala gri ;-)
|
pai daca vin cu ala negru, nu ma pot baga cu lupalb si TNO, cu ala negru cu tine, cu ala gri cu bajetii :P
|
ma da ce te tot lauzi tu cu masinuta aia? cati caluti ai pe ea? ce motor? ce masina?
|
cin` se lauda baaaa 8)
un focus modelu `69 cu lumanari la faruri. motor 1.2, 12v laba-terie |
moga vezi ca tragi prea mult praf in filtru :D
|
lasa tata ca ne tragem daca nu la SQL :lol: imediat imi iau un magnat din targ si putem sa ne tragem... :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning