![]() |
Re: VRETI CLUB IN GALATI????
Pai vad ca esti in MRC... De ce mai vrei si club galatzean cand esti cu toti "greii" ?
|
Din ce a spus Cipin se mai desprinde o idee....
Suntem destui pentru un club? Ne trebuie un club? DE CE ne trebuie un club? De fapt, vrem club ca sa putem spune ca apartinem de ceva? Sau pentru orgoliul unora ca sunt in conducerea unui club auto? Se merita sa facem unul doar pentru asta? Cipin, de ce vrei ca acest club sa fie unul nou, al nostru al galatenilor? De ce sa nu aderam la unul national care sa deschida o filiala aici? Asa s-ar rezolva problema pe care o tot ridica toata lumea de la inceput, timpul si banii pentru infiintare. Ei sunt deja infiintati si tot ei se ocupa de infiintarea filialei... care oricum va avea conducere locala, membrii din Galati, deci... de ce nu? Nu ma intelegeti gresit, si mie mi-ar placea sa fie un club al nostru, al galatenilor, sa ne intalnim des si sa facem si sa vorbim multe, dar incerc sa inteleg alaturi de voi si cu argumente cum e MAI BINE. Si dupa ce luam o hotarare, sa vedem cum facem sa o si punem in practica. Cat despre timp, sigur gasim niste aspiranti la titlul de membru care macar sa se duca sa se intereseze peste tot de ce avem nevoie.... zic eu! Astept in continuare pareri pro si contra, ARGUMENTATE. |
Initiativa de a deschide un nou club este a lu'BGD... El isi doreste un club numai pentru galateni...
|
bai fara suparare dar de 2 ani tot deschidem clubul ala.
|
mai oameni buni...........
nu va mai impacientati atat! Chiar vreti sa avem un club cand noi ne intalnim 1 data la 100 de ani cu totii??? |
ce fel de club vreti voi sa avem cand noi nu suntem in stare sa fin o comunitate inca???
haideti cu totii acum cat inca mai e cald sa ne intalnim sa mai stam de o vorba sa bem un ceai,un suc ceva si sa mai vorbim....... La toate cursele legale care au fost in ultimul timp a fost 1,2 participanti din Galati........ asa k..................nu stiu ce sa va spun in privinta cu infiintarea acestui club. |
eu zic ca e bine sa aveti un club al vostru, atunci cand mergeti in tara, la mare, la munte, sa reprezentati cu totii Galatiul ;)
|
Bai baieti, eu cred ca ar fi mai bine daca ar infiinta Cipin clubul asta.El are mai multa experienta,nu are ocupatie,se trezeste "devreme" :)) ......E un baiat parolist ce mai.......si cred ca isi "doreste" acest lucru de mic.Vorba lui "Imi doresccccccc" :))
|
deci...
1: nu fac parte momentan din nici un club(am fost MRC dar nush cum sa scot ***ul ala de la user) 2:daca suntem 4 e de ajuns sa avem un club(si cred ca suntem mult mai multi) 3:Da , ne trebuie un club; 4:Ne trebuie un club ca am ajuns sa participan din ce in ce mai des la competiile sportive organizate(la buzau 29-04-2006 am avut 2 masini din GL HAW si Liviu cu CRX-ul.....la legalele de la galati au participat galateni,iar a 2-a oara cand s-au organizat la Buzau,nushtiu exact data , iara au participat galateni) 5:Un club dupa parerea mea nu se defineste prin : "ca sa putem spune ca apartinem de ceva "....un club dupa parerea mea se defineste mai mult in jurul unor prietenii si pe ajutorul reciproc in diferite ipostaze.... 6:Pentru a infiinta un club nu cred ca avem nevoie de un lider....se pot lua decizii de comun acord; 7:Un club se infiinteaza pentru a fi recunoscuti ca o comunitate nu ca niste anonimi....in competiile ce vor urma si vom participa.... 8:Vreau un club al nostru al Galatenilor in primul rand sa fie GALATEAN iar in al doilea rand sunt de parere ca majoritatea cluburilor sunt prea comerciale....si nu cred ca locul unui galatean ar fi intr-un club din Arad ..sau cine stie de unde....pentru ca nu ne-ar reprezenta pe noi Galatenii...ar reprezenta clubul respectiv....dupa cum spuneam PREA COMERCIAL!!! 9:Intentia de a deschide un club numai al nostru al galatenilor nu este numai a lui BGD....eu unul sunt de aceiasi parere si tind sa cred ca fiecare dintre voi (toti care a-ti postat aici pareri si argumente pro si contra aveti aceiasi intentie in suflet); 10:HAW ce ai facut TU pt a se infiinta acest club de esti asa revoltat ca de 2 ani infiintam acest club?...corect nici eu nu am facut nimic...poate nimeni nu a facut nimic...dar daca asta va doriti haide-ti sa trecem la fapte!! 11:BGD dar cati participanti ai vrea sa fie din GL?...nu observi ca jumatate din noi nu avem masini competente...si nu facem nimic daca ne intalnim si bem un suc cum am mai facut-o de N ori cu cativa din cei de pe forum cel mai bine eu zic ca cei ce intra pe forum sa stabilim aici cu ei ce si cum....iar cine are alte cunostinte cu masini...pasionati de asa ceva...sa vorbeasca cu ei in particular...iar aici sa vorbeasca in numele lor... |
eu am avut niste zvacuri cand am luat legatura cu bgd si i-am zis hai frate sa facem dar din pacate 2 nu e destul pentru asa ceva :)
|
Quote:
Anyone? |
bai pana acum vb lu cipin si a lu bgd de cate ori ne gasim noi sa vb ? NOi de exemplu ne gasim aproape zilnic pe la [planet si ben ceva si vb dar daca am fi mai multi ar fi alta atmosfera
Noi tre sa ne gasim odata mai multi si sa punem tara la cale parerea mea |
bai fratilor...cei care intram des pe forum putem pune tara la cale aici...
eu ce tot bat campii aici....bagati si voi pareri..cum sa procedam... |
pai yo zic ca toti cei care suntem interesati de formarea acestui club ar trebui sa ne gasim week-endu asta shi sa vb serios despre ce shi cum va fi format clubul.......daca aveti nevoie de logouri sau chestii care sa va reprezinta puteti conta pe mine.....ar trebui sa ne contactam intrun fel intre noi shi sa stabilim un loc shi sa iasa fapte nu vorbe...;)
|
Sa nu deviem de la subiect.
Ca idee, am facut rost de lista pasilor care trebuiesc facuti pentru a infiinta un club auto, ce acte si unde trebuiesc depuse. Ca sa demaram odata treaba, ceva concret. De acum infiintarea clubului tine de detalii. Ca de exemplu numele si sigla, care sunt primul pas, trebuind sa fie duse si inregistrate la judecatorie. Asa ca sa ne dam drumul la imaginatie. Dar mai intai, sa vedem pe cine ne bazam. Cati sunt care vor sa fie membri si sa cotizeze 600.000 de lei vechi pe an? Astept numele complet si datele de contact la [email protected] Cat despre nume si sigla, orice propunere e binevenita. ???COMENTARII??? |
Si asa am scapat de scuza ca nu stim ce trebuie facut. Acum stim.
Nici scuza cu banii nu tine, suma care trebuie depusa fiind de 325 ron depusi de asociati intr-un cont la o banca in numele asociatiei. Plus alte cateva cheltuieli, pe care o sa le descoperim impreuna :), dar care nu cred ca o sa fie totusi o piedica de netrecut. Asa ca, parerea mea, hai sa-i dam drumul. Eu pot sa il infiintez, dar nu pot sa il conduc. Nu am nici timpul nici cunostintele necesare. |
Quote:
Sustin!! M-am intalnit si cu frost dani.... am incercat impreuna cu el...si Ranek + alti distinsi membrii ai forumului dar nu am reusit sa mobilizam pe nimeni! Eu zic asa: sa posteze cineva o data, o ora si un loc, sa fie totusi rezonabil si postat cu cel putin 3 zile inainte... si vedem cine se strange! |
Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva intalnirilor, pe care ar trebui sa le facem cat mai des, dar ce avem noi de facut momentan se poate si fara, pentru a incepe cat mai repede treaba.
Concret, am nevoie de: 1. nume pentru club la care sa ii facem apoi o sigla sa reprezinte numele, sau invers; 2. numarul membrilor care ar cotiza suma specificata mai sus, pentru care ar avea bineanteles si avantaje, pe care le voi prezenta mai detaliat putin mai tarziu. Sa vedem daca avem pentru cine sa facem clubul. Numele si sigla le putem alege pe concret pe forum Numele celor doritori il astept, cum am mai spus pe mail, insotit de telefon , YM, etc. pentru a putea fi contactati. |
pai tu te-ai gandit la un nume ceva?...
|
shadow wariors, phantom racers, dark phantoms, dark angels, fast angels, ..., chestii derivate din dark, angels, combinatii de cuvinte care sa sune bine, pana la urma asta cautam.
desi, favoritul personal, dupa cum vorbeam cu Shadow, e FMF, dar o sa trebuiasca sa gasim alte cuvinte pentru prescurtare, ca ale mele vin de la Fast MotherFuckers :) |
DownTown Crew suna bine
Ce ai zis tu mai sus cu shadow racers...dark angels or stuff...... o da repede in star wars racers, dark empire, jedi racers , zerg drag colony, quake 2 quick guyz:P :D :D...... Nu intelege gresit.... de apreciat initiativa ta...dar nu m-am putut abtine:) |
Pe bune acum.....eu zic sa mai strangem ceva propuneri, si dupa aia facem un poll care sa contina 10 nume de club. si votam. si gata:)
|
k...vad ca deja vati pus pe treaba.....DOWN TOWN CREW suna f bine...shi se pot scoate lucruri mijto din numele asta.....am avut yo niste modele de semnaturi....da ma gandeam la ceva mai extravagant....am sa fac ceva shi am sa postez sa vad daca va place;)
|
Quote:
Deci ai fost foarte tare. Nu sunt genul care se supara asa usor si in plus, ai foarte mare dreptate. Si mie imi place DTC. Singura problema pe care o intrevad insa e alta... O sa avem super nume, super sigla, membri fondatori, club, dar nu o sa avem membri simpatizanti, adica membrii propriuzisi ai clubului. Pana acum nu e nimeni dispus sa se inscrie.... Asa ca , sa vedem daca pana la urma, dupa cum va intrebam mai devreme, problema clubului din Galati este lipsa de implicare pentru deschiderea lui, sau lipsa membrilor .... |
Pe lista mea sunt 9 puncte care trebuiesc atinse.
As vrea cu ajutorul vostru sa trecem prin toate. De aceea le voi posta pe parcurs, cum vor veni la rand. Primul punc este: 1. Solicitarea privind rezervarea disponibilitatii denumirii clubului - se solicita la Ministerul Justitiei; Din acet motiv am demarat discutia despre nume - sigla club. Dar imi mai trebuie si o lista cu viitorii membri ai clubului, ca sa stiu cine sunt cei care trebuie sa ia o decizie cu privire la ceea ce se propune aici. Ca degeaba alegem o sigla si un nume, daca mai apoi, dupa infiintarea clubului se gaseste lumea sa zica, "Eu nu ma bag ca nu-mi place numele". Trebuie sa stiu cine vrea in club, ca sa ii pun pe aceia sa ia o decizie in mod democratic, prin vot. Nu va pune nimeni sa platiti suma despre care am vorbit mai inainte acum. Dar trebuie sa fiti constienti ca s-ar putea sa existe o taxa pentru membri, de 50.000 pe luna. Nu imi place sa mint sau sa ascund lucruri, asa ca prefer sa va sperii putin la inceput decat sa va zic sa va inscrieti ca o sa aveti bautura si mancare gratis, o gramada de facilitati si nici o indatorire!!! |
Quote:
EXACT CE AM ZIS MAI SUS!!!! Ne trebuie 10 nume...asteptam propuneri de la fiecare...iar dupa ce le avem, facem un poll. Si fiecare voteaza, dar atentie: GALATI ONLY. Asta ar fi rezolvarea numelui. Restul activitatilor le pot sustine si eu, dupa ce stabilim aceasta controversata denumire a clubului. |
In componenta clubului pot intra si persoane care nu sunt majore sau nu poseda permis de conducere???
Sau pot sa dea ideei pentru nume, si chestii asemanatoare??? |
GL Racing Forever - propunerea mea
|
Quote:
|
Quote:
anyway.... avem doua propuneri pana acum: 1. DownTown Crew 2. GL Racing Forever Hai ma....ca nu trebuie sa platiti sa va ganditi la un nume si dupa aia sa-l postsati aici. INITIATIVA!!!:D |
A 2-a :D Parerea mea.. :P
|
Propunerea mea pentru numele clubului:
5treet Racing 5 reprezinta numarul de strazi ale orasului unde se pot destinde masinile la viteze mult peste cele legale... si tot 5 tine locul lui S:D Xtreme-Razvan banuiesc ca esti din CT cel putin asa scrie pe numarul de inmatriculare la seat ...:D |
1. nu conteaza ca sunteti minori, sau ca nu aveti carnet, sau ca nu aveti masina, sunteti bineveniti in club. Unul din beneficii va fi tocmai ca scoala de soferi va fi mai ieftina, mai multe mai tarziu...
2. numele si sigla vor fi alese DE CEI CARE SE INSCRIU IN CLUB, din propunerile postate pe site, ciudat e ca nimeni nu vrea inca sa se inscrie... deoarece nu am primit nici un e-mail... |
bai maus!!!...de ce copiezi ce iti spun altii in privat?....nu-i frumos...
azerty poti conta pe mine...eu vreau club!...:D iar cu numele de ales intre Underground Racing Crew sau DownTown Crew....iar propunerile...gen startrek nici mie nu-mi plac sincer....suna mai bine Underground....cu toate ca aduce aminte de jocul underground....dar si mai bine suna Downtown..... |
Da si eu sunt de acord cu numele de DownTown... E super fain ...
Deci asa cred ca nu o sa mai fie nevoie sa preopunem un alt nume ...doar sa se fac un poll cu cei care accepta si cei care nu accepta..... |
Cipin, stiu omule ca pot conta pe tine, dar trimite-mi un mail cu porecla de pe 4 tuning, numele real si numarulde telefon, yahoo messeger, email...
Ceea ce astept si de la ceilalti care vor sa fie membri in club. E ULTIMA OARA CAND MAI SPUN DE MAIL PENTRU MEMBRI!!! Daca nu sunt destule persoane interesate, eu ma opresc aici! |
primii 2 membri au aparut.
Fulminant e ca printre ei nu se regasesc nume cu greutate si vechime.... Provincia, ceva? |
Quote:
|
Quote:
Accepam orice propunere de la oricine. Bineanteles, sa nu fie ofensatoare.... Dar nu e cazul tau. Multumim si mai asteptam propuneri. |
puteti vizita pagina de internet a clubului pentru a vedea in ce stadiu mai suntem: www.clubauto.modic.ro
nu am pretentia ca pagina este altceva decat o prezentare a stadiului in care ne aflam, fara pretentii. Ma plictisesc asteptand un nume si membri... asa ca... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning