![]() |
Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??
Nuuuu nu inseala , e o gresala gramaticala acest cuvant "inselat" care ele nu il inteleg , ele privesc problema simplu pe el il iubesc , dar de el imi place , concluzia il iubesc dar FAC ce-mi place :)
|
nu inseala mai mult,dar conteaza mai mult.pentru ca tu...alphamale nu accepti ca altul sa-si bage ... in munca ta.mai ales dupa o relatie de ceva ani.de ce inseala?pentru ca se simte neglijata,pentru ca are anumite nevoi,pentru ca tu...boule,nu te mai arati interesat de ea,ca deh...dupa ani impreuna poate nu mai sunt serile nebune de secs de altadata,mai adormi cu ea in brate fara sa-i faci ceva.si atunci te inseala,si ai 2 variante.ori iti bagi ... in ea de relatie si pleci.ori o ierti si traiesti mai departe alaturi de ea,coarnele trec cu timpul,nu-i bai.
ah,am uitat sa va spun.e doar o supozitie,nu se bazeaza pe fapte reale sau personaje... |
Quote:
Sa mor de nu suni ca ea. :D |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: nu recunosc nimica!!!
|
https://www.youtube.com/watch?v=XDjVbhcgoVY
Din ce Motive,femeile inseala Barbatii Asta l-ati vazut ? :D |
da, omu` asta e bestial. tot timpul e asa mai verde pe fata ;)
|
Quote:
|
Cum dracu ai suferit daca n-ai iubit-o?
|
Quote:
dooamne miluiesteeeeeeeeee!!!!!:???: |
poti sa suferi fara sa iubesti, te oftici la maxim cand/daca ti se intampla sa fii inselat.
|
Oftica nu e suferinta.
Pentru a suferi trebuie sa fii apropiat de acea persoana, trebuie sa ai ceva in legatura. O apropiere emotionala... |
Quote:
Nu e relevantă experienţa respectivă, sigur nu cu titlu de generalizare... later edit: aşa spuneai: Quote:
|
Quote:
|
stiti cum e la faza asta . un barbat cand inseala nu inseamna decat sex, o femeie cand inseala e un semn de intrebare
|
In caz ca aveti un pic de timp liber si vreti sa vedeti un film pe tema asta, va sfatuiesc "Closer", in caz ca inca nu l-ai vazut :mrhappy:
https://www.youtube.com/watch?v=QlyqGmPXgBI |
Quote:
|
Quote:
|
Auzi Mihai90?! Mai minti mult?
Ca deja ne plictisesti cu rahaturile astea... Te rog eu sa te intorci la Cartoon Network si sa ne lasi cu prostiile astea. ;) |
Kidule, te uiti la prea multe telenovele... Traieste-ti viata TA, baietas, si cand o sa ai ceva de povestit fa-o cu incredere. Pana atunci nu mai polua forumul cu aberatiile tale care se contrazic intru totul... Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning