Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere auto (https://forum.4tuning.ro/553-subwoofere-auto.html)
-   -   Fac La Comanda Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/553-subwoofere-auto/64865-fac-comanda-subwoofere.html)

jB*XSA 14-10-09 00:01

Re: Fac La Comanda Subwoofere

1 Attachment(s)
daca nu vrei si nu vrei sa-mi dai add macar spune-mi daca poti face asa ceva. Tin sa mentionez ca vreau dimensiuni cat mai reduse in adancimea incintei sa fie cat de cat in limitele specificate de producator dar sa ocupe si mai putin. In acest moment am o incinta ce ocupa jumatate din portbagaj la propriu.

Incinta de mai jos are neon in jurul difuzorului in jurul zonei de "aerisire" ca nu imi vine termenul in minte chiar acum. Ma intereseaza daca se poate imbraca incinta si in altceva decat mocheta si daca da ce material se poate folosi.
Subwooferul este un Hifonics B12D2

Vreau un pret macar de referinta. Stima!

CLAUDIU_URBAN 14-10-09 06:55

salut , credema ca am comenzi pe o saptamana deacum incolo si nu am timp chiar daca as vrea de mess , ce-mi zici tu se poate face si materialul de tapitat il poti lua chiar tu , fie imitatie piele , mocheta, stofa sau plus buretat , asta ca sa alegi chiar ce vrei tu , putem vb pe pm ca sa nu facem posturi multe aici. ms . noroc.

CLAUDIU_URBAN 16-10-09 07:06

3 Attachment(s)
up cu spl-ul xtr 300d4.

CLAUDIU_URBAN 21-10-09 07:30

9 Attachment(s)
alt proiect frumos , super nova FBI . up cu poze.

Vioar 23-10-09 21:26

Salut si scuze ca intervin.

O cutie pentru doua sub alpine type r de 12 cele la 1500 w imi poti face??si daca da la ce pret,difurile le am deja de vreo luna si nu gasesc pe cineva sa imi faca o incinta pentru ele.

Stiu supernova de mai sus,stiu ce mult sa chinuit la ea si am asitat de cateva ori la diverse montaje ale t-urilor de pe usi sau din cutia din spate care a fost modificata de n ori si niciodata nu suna cum trebuie la fel stiu si ce amplifuri are fiindca majoritatea au fost montate la magazinul unui prieten.
Sunt chiar curios cum se aude acum,vad din poze ca aparatul a ramas acelasi eu totusi cred ca ar trebui sa il inlocuiasca cu un alpine.
Te rog mult dami un nr de telefon sau un pm unde putem vorbi despre cutia pe care o vreau.

CLAUDIU_URBAN 24-10-09 09:24

salut , cu incinta veche din pal si prinsa in suruburi si ventilata peste tot nu avea cum sa sune niciodata bine , acum muzica suna si bine si corect , iam reglat si amplificatoarele . la zece difuzoare coaxiale si vreo 8 difuzoare pt inalte + subwoofere nu are cum sa nu se auda .
nr meu de telefon e 0766816812 .

CLAUDIU_URBAN 29-10-09 09:06

un up mic.

81 BGV 05-11-09 22:53

Salut pentru un pioneer ts-w307d4 o incinta band-pass

player1 09-11-09 11:33

Quote:

Originally Posted by CLAUDIU_URBAN (Post 2761152)
un up mic.

salut claudiu, tot respectul. am vazut munca ta pe youtube.
am un rover 75 cu sonorizare stock (radiocass 25w/canal si magazie de cd, boxele la fel sunt ale lui) si as vrea sa i pun ceva sa sune mai bine. nu as vrea sa i inlocuiesc radiocasul. boxele din usi sunt de 15,5 cm diametru si mai am twetere de 2,5 cm diametru. as vrea sa i pun un woofer sony xplod de 330w si boxe in usi de 30 , 40 w. as vrea sa mi dai un sfat in legatura cu ce statie de amplificare sa folosesc(nu prea ma pricep la date tehnice. spunemi niste valori dupa care sa ma ghidez, si firma), daca e bine sa folosesc difuzoare pe 2 cai pt usi sau sa folosesc difuri simple si tweetere separat?
daca ar fi bine ca toate boxele sa fie aceeasi firma si statia?
si inca ceva. as avea nevoie de o cutie (aprox 445 x 312 x 162mm cu bass reflex) spune mi te rog un pret. multumesc anticipat

Bogdan2fsc 09-11-09 16:18

pioneer ts-w307d4 incinta bass reflex

CLAUDIU_URBAN 15-11-09 07:34

Daca vad bine subwooferele impart aceeasi incinta cu 2 din aceste coaxiale,un lucru GRESIT CU DESAVARSIRE.

GRESIT CU DESAVARSIRE tinere e ce presupui tu.
ai facut o afirmatie f . proasta , ai vorbit fara a te asigura , in interiorul incintei exista UN PERETE CARE DESPARTE incinta subwooferelor de incinta coaxialelor . si da sustin , suna bine si corect pt bugetul la care se incadreaza componentele . daca mai ai vreo intrebare , nelamurire vizavi de acest proiect astept pe pm , nu vreau sa poluam thread-ul cu discuti inutile . noroc.

ClaudyuNSL 16-11-09 18:36

4 Attachment(s)
salut,tiam lasat un PM cu problema mea legata de DIf subwofer BM1206,atasez si cateva poze cu covrigul.......

ziemenz 23-11-09 18:03

1 Attachment(s)
Uite cam asa arata incinta mea, ma intereseaza pentru mochetare, toate laturile sunt drepte ... nu cu margini iesite in afara cum e in poza asta.
Nu e antifonata deloc la interior.

CLAUDIU_URBAN 04-12-09 12:28

anunt valabil , foto mai tarziu acum calculatorul colcaie de troieni si alti parameci ...:-)

B-14-BYE 04-12-09 14:00

2 Attachment(s)
salut man. am nevoie de o incinta pt 2 difuzoare mnc the rock.

cred ca tot tu ai facut o incinta pt aceste difuzoare. pe un TT a lu robert. de ai pus difuzoarele cu spatele in afara. ideea e ca le am intr-un a6. si nu prea suna.

cand as putea sa vin sa te uiti un pik ?

Bogdan2fsc 08-12-09 22:10

foarte serios... recomand :D

CLAUDIU_URBAN 15-12-09 11:45

10 Attachment(s)
ma bucur bogdan ca esti multumit , din cauza virusilor nu am mai pus de mult poze . pe langa incinte de casa si auto , bobinari difuzoare am avut si cv comenzi de mic mobilier , o pasiune mai veche de a mea : sper sa pun pozele care trebuie .
UREZ PE ACEASTA CALE SI POATE PREA DIN TIMP TUTUROR COLEGILOR DE FORUM SI NU NUMAI SARBATORII FERICITE SI TOT CE ISI DORESC IN 2010 .

X-PAK 15-12-09 11:53

O incinta bass reflex pentru un Magnat Xpress 10 ?

loryubitamea 15-12-09 16:11

c bani sun boxele ? alea inalte si alea micute

CLAUDIU_URBAN 23-12-09 18:35

7 Attachment(s)
salut boxele mici au fost facute pt niste difuzoare chairo (monitoare de studio) iar cele mari le am la vanzare la 390 ron , hai sa mai atasez ce am mai lucrat in ultimul timp.

nirolfHD 24-12-09 11:54

type r u asta cu membrana normala e mai bun decat cel care are mai multe "onduleuri"

CLAUDIU_URBAN 24-12-09 12:06

ce pot sati spun este ca intr-o mare parte multe produse din primele seri au fost realizate mai bine decat urmatoarele si asta e valabil la multe produse nu numai la difuzoare , parerea mea proprie si personala .

Sir_KnupSKull 25-12-09 01:18

2 Attachment(s)
Salut, Cat imi iei pentru ceva la fel,aproximativ ?

mersi

CLAUDIU_URBAN 02-01-10 08:44

up , anunt lavabil .

CLAUDIU_URBAN 11-01-10 23:08

anunt valabil.

Popescu Ionel 18-01-10 21:04

Claudiu am si eu un BM de ala de la pagina anterioara,e bun de ceva ca dif??

CLAUDIU_URBAN 02-02-10 17:43

anunt valabil .

khrysty@n 03-02-10 21:30

1 Attachment(s)
Dl. Claudiu am vazut la dvs. in lucrari un asemenea proiect.

Cam in ce bani mi-ati face asa cv::rolleyes2

Adica dvs sa faceti rost de dif. + cutie+ mocheta neagra cutie.

raresvintea 05-02-10 21:24

am apelata la el, voi mai apela pt o noua incinta de data asta pt 2 difuzoare si vreau sa va zic ca omul este FOARTE ok.... punctual si are preturi bune! si mocheta este extrem de misto si incintele sunt realizate cu CAP!!! 8)

o sa postez poze cu incintele :)

razvi.ro 09-02-10 13:29

3 Attachment(s)
Salut Claudiu.

Cat ma costa o incinta in care sa intre difuzorul, condensatoul si amplificatorul. Nu mai am nevoie de placa facuta tot de tine, vreau ceva pe care sa-l pot scoate la nevoie cu totul. Eu ma gandesc la ceva care sa stea lipit de bancheta din spate, in stanga condensatorul si amplificatorul care sa se vada printr-o bucata de plexiglass si in dreapta difuzorul.
Ai in atasament cam la ce ma gandesc eu. Sa fie cat mai compact :)

Hertz Energy ES200
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_es200.pdf

Magnat RX 22
http://www.magnat.de/fileadmin/user_.../RX_Series.pdf
250 mm x 50 mm x 261 mm

Condensator Dietz de 1F

CLAUDIU_URBAN 18-02-10 19:44

10 Attachment(s)
razvan . daca vrei ne auzim pe saptamana viitoare . mai am cv obligati zilele astea . up.

raresvintea 19-02-10 09:21

si incintele mele???? :cry:

Vreau sa va zic inca odata ca omul face o treaba abolut exceptionala, cu finisaje ca de fabrica. Din mainile lui ies lucruri foarte rezistente!

Am luat ieri de la el o incinta dubla careia o sa ii fac niste poze cu ea instalata astazi in masina pentru a vedea cat de bine a iesit!

Inca odata mii de multumiri claudiu si succes!

razvi.ro 19-02-10 11:13

Quote:

Originally Posted by CLAUDIU_URBAN (Post 3100323)
razvan . daca vrei ne auzim pe saptamana viitoare . mai am cv obligati zilele astea . up.

ok, te sun

Ingerasul99 24-02-10 17:43

3 Attachment(s)
Ce incinta imi recomanzi pt jbl asta , precizez ca are 30 cm diametru sau 12" :

Alexander88 25-02-10 14:46

Salut,am un sony XS-L126P5 http://www.********/product/ica-subwoofers/xs-l126p5 si as dori o incinta de tipul asta http://tinypic.com/r/iqfz1e/6 dar cu o margine(spre bancheta)inclinata pt. a salva ceva spatiu(asta in cazul in care modificarea nu afecteaza performanta difuzorului),pret si cand sunteti disponibil in pm.Multumesc.

CLAUDIU_URBAN 28-02-10 18:07

6 Attachment(s)
alexander ne auzim sapatamana asta la un telefon cum am stabilit . ms.
rares pun poze si cu incintele tale , vezi ca saracul om care lai trimis dupa ultima incinta era traumatizat de muzica din masina ta . a spus , citez: iara boxe dinastea !!!
poze si cu incinta pt jbl care ti-am remochetato .up.

raresvintea 28-02-10 20:42

:lol:

dupa cum se poate vedea omu a facut o treaba pe cinste!

Basul creeaza dependeta si putina nebunie! Din ce in ce mai mult vrem! :D

BRAVO Claudiu!

CLAUDIU_URBAN 06-03-10 17:39

7 Attachment(s)
atasez foto cu o incinta dubla bass reflex pt doua alpine sws 1223d , si o incinta dubla sealed pentru doua sony pe 15" . mai sunt in desfasurare si alte proiecte pe langa rebobinarea unor difuzoare . up .

Vladutzzz89 09-03-10 22:19

1 Attachment(s)
salut...am si eu un subwoofer ground zero 30 spl si am vazut pe la inceput o cutie care mia placut cea de la un kenwood intrebarea mea este daca ii buna si pt subwooferul meu sau trebuie alta?

Vladutzzz89 09-03-10 22:23

inca ceva sa-mi spui un pret..mersi

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning