![]() |
re: Oltcit 12TRS - DJ 02 HKE
Quote:
a spus tzh ceva de motor....."incet incet iese motoru"....care era problema?....tzh-ul imi e prieten...ne intalnim zilnic cred ca poate sa isi spuna si el parerea. Quote:
|
O zic din nou,incet incet iese motoru;),in ce stadiu esti acum?Cand aproximezi montarea noii inimi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai stau 2 luni......deabia astept sa ajung si sa termin motorul.;) |
4 Attachment(s)
pai hai mai omule ca s-a pus praful pe HKE.....sta singura si trista in parcare....
|
Pfoai...cat de ingrijita era masina asta...se vede ca nu mai are proprietar:lol: de fapt are da e plecat:)
hai mai repede in tara ca te asteapta sa-i faci o baie si sa o scoti si pe ea la o tura:-P |
Quote:
|
De ce i-ai scos incuietorile? sa nu ai vreo surpriza neplacuta sau..?
|
Quote:
|
ai venit in tara? ca nu am mai vazut masina la locul ei!!:D
|
Quote:
am venit....am scos-o la plimbare......:lol: |
I-a făcut şi duş, a şi distrat-o ! Felicitări Ciprian ! Merge bine maşina :peace:
|
am zis-o si o mai repet o masina ,foarte frumoasa ,bafta !asteptam poze
|
Quote:
|
Nu-i dau mă ! Mi-a dat şi el, şi Laure, de mi-au fluturat urechile :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Noutati....carterul a fost inchis aseara in jurul orei 23:00.:lol:....in curand o HKE o sa aiba un nou motor.
|
Quote:
|
Quote:
|
sambata trecuta in jurul ore 12 noaptea s-a dat prima cheie la noul motor.pana acum se prezinta foarte bine doar ca se incinge repede.astept sa fac ceva kilometri ca sa vad cum trage.:lol:
|
Cel facut de Dany? he he...fa un filmulet ceva cand te dai la el:D
|
Quote:
|
Dacă înainte de operaţie eram "pe acolo", sunt curios cum o să stau acum. Asta că tot mi-ai bătut apropoul ăla duminică seara :-P
|
Arata bine olteanul tau, se vede ca ai muncit. Ti-am citit topicul de la prima pana la ultima pagina, astept sa il vad si live cand ajung in craiova. :D
Bafta cu el! |
Quote:
vedem ca doar nu ne costa nimic :lol: Quote:
|
Pentru mine e nespus de frumoasa , imi place mult faptul ca e incantatoare prin simplitatea si acuratetea detaliilor. Am invatat multe citind topicul , multumesc pentru faptul ca am avut ocazia sa studiez cum se face un Oltcit frumos , fara a recurge la trucurile arhicunoscute : spoilere , eleroane...etc (plastic mult). Esti tare , domnule !
|
Quote:
multumesc pentru aprecieri8) |
Clasicule, ne dăm ? :twisted:
|
Quote:
|
unii stau cu anii sa isi faca un spoiler si cand il pun e de cct..ditamai plugurile, alti jante mari...exagerat de mari...si neaparat cu buze ca cica e mai "benga" asa...le fac tractoare...altii le vopsim caraghios, lipim 2,3 abtibilduri de pe la gume si credem ca avem masini de raliuri dar dupa ce trece nea' vasile cu bicicleta pe langa noi ne revenim, ne ambitionam si trecem la modificat (mai lipim 2 abtibilduri) in speranta ca data viitoare il vom face pe nea vasile cu bicicleta. Aici insa am gasit ceva care iese din tiparul de mai sus.DJ02HKE este ceva aparte, ceva care se defineste prin 2 cuvinte: SIMPLITAE \ CALITATE si cu asta am spus tot despre acest oltcit...bravo ciprian, locul HKE-ului este undeva in varf, undeva sus si deasupra multora... bafta si mult noroc ba baiatule. P.S. stiu ca o sa ma injurati multi printre dinti si voua astora care o faceti va dau un sfat : tineti gura inchisa ca nici nu stiti ce va intra in ea...
|
Quote:
ba baiatule nebun esti......in 500m te indragostisi de ea?....data viitoare iti dau sa mergi cu ea.;) |
Re: Oltcit 12TRS - DJ 02 HKE
Mai exista masina?
Frumos mai arata odata..... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning