![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga
Aoleu, Cosmine, te invata baietii aici ce ai si ce nu ai. :P
|
Quote:
|
Trebuie vorbit cu grasu' sa facem AGA vineri seara. :D
|
Quote:
sa sti ca DA :lol:;) TREBE ... consiliul CUPRELOR :lol::twisted::D |
Povesteste domne la baieti cum este cu chip. ;)
|
Quote:
lasa ma ca povestea asta trebe sa o zica GRASU !! ;):arrow: eu inca nu am CIP !! :D:-P lasa ca el nu are trapa dar are cip !! PS: M-am interesat de UNICIP !! ;):rolleyes2:arrow: ar fi o treba dar sa vad mai multe chesti !! :lol: PS 2 : Daca vrei ceasuri de stalp sa imi zici :-P:idea::arrow: PS 3: Daca ai chef sa te dai cu cineva de 230 CP sa imi zici !! Nu e vorba de mine ci de o alta masina !! :twisted::-P PS 4: Ne vedem pe strazi NEBUNU' !!! :lol::o |
vreau eu 230 de cai ... sa ma dau cu ei bineinteles :)
|
Quote:
ma tu ti-ai facut soft cumva ?? :lol::twisted: ca te vad tare nerabdator sa te tragi cu cineva :twisted::lol: |
domne in talon scrie 200 cp ... nu conteaza ce am eu sub capota :)
|
Quote:
|
Lasa XEL'ule, cand a ta o sa fie gata nici nu o sa fie loc in talon sa scrii toate datele...:oops::oops::oops:
|
Quote:
PS: de asta mi-am luat amenda ca masina nu corespunde cu talonul !! :oops:;) ( le-a fost lene la scarbele alea sa scrie si CUPRA in talon si au lasat doar seat leon - iar pe portbagajul spate scrie CUPRA , motiv pentru prosti sa zica ca masina cu corespunde cu talonul ) :x:evil: !! Ma fac eu mare si le arat lor :lol::twisted:!! |
Quote:
Fa-te mare mai repede si fa-l si pe acesta sa arate mai bine decat Bora ... Spor la treaba si buzunare umflate !!! ;) |
Domnul Cosmin, dar in afara de portbagajul spate mai aveti si alt portbagaj? Va intreb fiindca si eu am aceeasi masina cu dumneavoastra si am tot cautat dar nu gasesc alt portbagaj. Va multumesc.
|
loooooool
|
Quote:
Quote:
ce carcotas esti , gata tu repede :twisted::D ( ai cautat si nu ai gasit ?? cauta mai bine :lol::D ) |
loooooooool cum sa faca asa ceva? doamne ce cretini:-l
|
Quote:
ai sau nu soft ... ca ti-am zis ce am citit prin cancan ... |
Quote:
pai putem afla intr-un singur MOD :lol::twisted: ... si nu stiam ca sunt asa vedeta sa apar in CANCAN ;):arrow: |
pai hai sa aflam :)
|
am si eu o rugaminte .. continuati pe ym: ;) iar confundati forumul cu chat
|
XEL niste poze cu masina ???? ai mai modificat ceva la ea ??? mi-ar place sa o vad.... tocmai mi-am luat si eu un Seat Leon galben.....
|
Quote:
da ADD la user SEAT ;):arrow: o sa vina poze noi in curand cu masinuca :lol::D |
de asta chiar am ramas uimit sa iti dea amenda pt asa ceva...:O ...ce CARNATIi...sa ne KK pe ei ...nu cosmine...dc sa le faceti voi mereu burtile mari lor .?X(:evil:
|
doamne ce retardati sa`ti dea amenda in halul ala :)))) .... hai cu pozele ... asteptam :D
|
|
superba masina :) sa o stapanesti sanatos :)
si eu astept pana in noiembrie una la fel cu sufletul la gura :D |
Ti-am vazut azi masina prin timpuri noi....arata intr-un mare fel...si bov-ul se aude :shock:...sa ai parte de ea si la cat mai multe modificari !
|
Quote:
Quote:
|
Nu cumva eram eu ?
|
Quote:
|
xel , xel ... te`am vazut azi pe la timpuri noi .. f tare masina :D sa stii ca sunt fanu tau no1 :D:D:D:D:D
|
Ce de fanii..si cik eram si eu pe aici :lol::twisted: sare acu Mke pe mine..:rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce se mai intampla cu domnisoara cupra ? ca nu prea am mai vazut-o ...
|
Quote:
Te-am vazut aseara pe KISELEF dar ai trecut si nu am apucat sa te mai anunt !! :lol::twisted: PS: Am vazut un :?: la tine pe luneta :lol::twisted: |
O fi si el vreun A n o n i M ..in puii mei si il dai tu de gol :lol:
|
Quote:
ai vazut bine ce ai vazut :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning