![]() |
merci pt ajutor Ioane, daca eram singur cine stie cat mai dura pana puneam capota aia...sa vad cum fac sa o si chituiesc si e totu bine
sper sa iasa bine pleoapele alea, daca nu facem altele nu? ;) ma bate gandu sa nu mai duc capota la nimeni, sa o chituiesc eu....stie cineva o metoda buna si sigura sa nu-mi cada chitul de pe fibra + tabla? |
pai ..curata vopseaua bine de pe tabla si cumpara kit de calitate si nu o sa ai probleme !
succes in continuare !! :wink: |
pai ..curata vopseaua bine de pe tabla si cumpara kit de calitate si nu o sa ai probleme !
succes in continuare !! :wink: |
pune shi u poze cum a iesit
|
poze, poze, poze, poze !!!
facem greva japoneza :lol: |
hmmmm
pai fii atent....am vb cu vopsitorul ala de la ovidiu si zicea ceva de un kit elastic nu stiu cum...o sa ma duc sambata la el sa vad ce marca si cum se umbla cu el.....iar despre faza cu alea...lasa ca le finisez de le sare basca :P si vad eu ce fac cu ele.....mai vb oricum .....apropo pt baietii care cer poze.....O SA MURITI super beleaaaaaaaaaa pe bune se imbina perfect cu capota adica vine super in continuare......ma rog mai trebuie finisate colturile dar vine prea tare.....sa le pui la oameni poze :P
|
Asteptam :wink:
|
hai ca n-a iesit chiar extraordinar....seamana cu pozele alea 2 de mai sus, doar ca i-am facut margine ca sa pot prinde fibra pe tabla
cred ca se refera la chit armat cu fibra (sau ala mai lucios, nu stiu cum se cheama, care e si mai elastic) poze pun cand imi iau baterii la camera :D m-a mancat undeva si m-am dus la vopsitorul care mi-a finisat bara, ca sa il intreb de bani si de timp...1 milion, respectiv luni :lol: lumea inca se uita urat la masina pe strada (mrrrrrrrrrr...) |
fii atent
maine te sun si mergem la alt vopsitor care il stiu eu si cred ca ....max 4-500 si o face pe loc ....te sun eu maine sa mergem si asta e bun la finisari dar la vopsit as merge pe mana lu tipu de la ovidiu care ti'am zis .......si daca nu ....iei ce trebuie si maine te astept la mine ...scoatem masina de finisat...si .............aaaaaaaaaa staai ma ca mai stiu un tip.....lasa ca vb maine pe tel sau pe net .........PS se uita ca le place nu ca nu le place sau daca nu le place ..(invidie)
|
oooo pai asa zi...hai ca vbim pe mess :wink: am luat azi 2 cutii de chit cu fibra
si lumea....se uita razand..ca altfel nu ma deranja :x |
lasa ca o sa intoarca capu cand o sa o vada cand o sa fie gata :)
|
alex...bravo tatutzu...imi place cand itzi vad mashina pe strada ...arata super belea...la anu o sa ma apuc sa fac shi io asha ceva pe dacia mea...o sa am nevoie de sfaturi...sper sa ma potzi ajuta...ne mai auzim...LuKaS
|
de la vara ...dupa ce iau permisu` sper sa ma apuc shi io de ea...imi aduce cineva nishte bari stock de dacie (model mai nou) shi o sa trag tare sa arate mishto...
|
buna shi ideea asta https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=59059
|
thanks lukas! pe strada nu ma mai vezi cu tico pana nu termin capota, doar azi am umblat cu ea asa pana la vopsitor si inapoi, ca trebuia sa vada \"marfa\" :lol: , in rest umblu cu hyundaiu
ma bucur ca nu chiar toti care ma vad pe strada rad la masinutza mea ca broasca la bordura :lol: nu astepta pana iei permisul, apuca-te de acum ca e multa munca la exterioare :wink: |
io m`ash apuca...da chestia e ca inca nu am materialele necesare...n`am barile dupa care sa ma apuc sa fac alte modele ...da cu faza cu matritzele din ceara cum e ....se fac greu ? tzin mult ?
|
alou
bai ce faci ma .....iti dau buzz iti dau apel tu nimic.....stiu ca e frig de mori dar ma gandeam poate faceam macar o parte azi asa cat ne tineau mainile pana ingheata ....oricum....maine (duminica ) pe la 12 te astept la mine sa facem......:P daca vrei
|
1 Attachment(s)
mi-a modificat cineva culoarea la capota pe calculator...
maine incepe \"distractia\" cu chituiala pe capota :D |
de obicei aceea care rad cand vad o masina ca a ta isi doresc o masina ca a ta si nu pot sa aibe din diferite motive sau cei care viseaza la masini precum bugatti veiron,enzo sau mai stiu yo ce masini!!! mai pe scurt nishte fraieri :lol:
o sa iasa marfa masina :wink: |
arata foarte bine...felicitari..Si eu chituiesc acuma pe masina..mai vorbim pe messenger pentru schimb de experienta. :idea:
|
1 Attachment(s)
uite ca tot tzi`am modificat jentzile...pun shi aici poza :D...da asta e poza cu jentzile alea prea mari...ca poza aia care ziceai u ca a ieshit bine....am facut`o mica shi am salvat peste ea :D nasol:D daca e pune`o tu ...pe aia klumea
|
o sa iasa bine cu jantele alea, o sa fie hoatza toata :D
|
gg dabia astept sa o vad. si un ID imi dai si mie sa vb? vezi ca al meu e keops_andrei
|
6 Attachment(s)
cateva poze inainte de prima mana de chit....
revin cu inca vreo 2-3 poze dupa prima mana :wink: |
2 Attachment(s)
tineti cont de cum arata bara inainte :lol:
|
am o intrebare, cum faci trecerea intre capota si fibra? adica... ma intreb cam cum faci trecerea de la inaltimea capotei pana la aia 3 centimetri inaltime ai fibrei?
|
Bravo Alex, te-ai chinuit ceva , dar ptr prima incercare a ieshit foarte bine! Este unul printre cele mai frumoase Ticouri din cta si imi sare in ochi mashina ta cand vi din fatza :P Te pupa tata si ai grija de ea, ne vedem pe strazi :D BFT!
|
aleks, n-am inteles exact intrebarea, dar uite cum am procedat:
-partea de fibra e dintr-o bucata, prinsa cu nituri de capota si se tine foarte bine pe margini -pe centru este cam instabila, se falfaie in sus si-n jos, dar se rezolva azi cu niste spuma poliuretanica (sper sa nu se umfle aiurea) -chitul de fibra pe care urmeaza sa-l aplice vopsitorul are si rolul de a intari foarte mult (sincer sa fiu, m-am cam zgarcit la fibra, nu numai din cauza ca n-as avea materiale, dar nu prea am nici timp) -daca la asta te refereai, chitul va fi aplicat \"din belsug\", astfel incat sa arate frumos cat de cat..puteam sa fac partea din fibra mai discreta, dar daca tot nu incomodeaza cu nimic vizibilitatea si deschiderea capotei, am zis sa exagerez un pic :lol: -trecerea de la tabla la fibra va fi un pic concava, nu chiar abrupta, doar la partea dinspre faruri va ramane asa dreapta ca sa fie in linie cu bara....azi o sa pun niste poze si o sa te lamuresti (sper) PS: merci enis, nici cu masina ta nu ne e rusine :wink: sa-ti traiasca jantele si filtrul ala :cry: vreau si eu :cry: |
pfoaai
ce faci frate te zapacesc cu buzz si tu nu raspunzi ce naiba ai mai facut?? da si tu un apel ceva cand intrii pe mess sa mai vb ...hai ca vreau sa stiu ce ai mai facut ce ai mai dres..si cand termini probl aia? sa mai facem cate ceva fac eu material alea alea.....astept un semn ...o vanataie ceva orice :))))))))))) YOUR TICO RULLZ app mi'am luat si eu un filtru din ala caca maca :)))) si o toba
|
sincer sper sa ma lamureasca pozele... ideea e, din fata vazuta, o sa arate asa /----\\, sau asa ]----[ ?
|
2 Attachment(s)
eu sper sa se vada cat mai...
-- ______ _/............\\_ dar asta depinde cel mai mult de vopsitor i-a dat azi o mana de chit (2 cutii :lol: ) si s-au astupat niturile si marginile alea de fibra in colturile de sus ale capotei se vede si spuma poliuretanica :lol: , pe care n-am taiat-o inca pt ca nu s-a uscat integral |
bine ca n`arata asha (.) (.) :D
|
Re:
Quote:
|
buun, pe margini incepe sa se apropie de realitate, scuza-ma ca te tot sacai, dar sunt curios cum o sa iasa pe colturi, langa parbirz...
|
nu-i nici o problema,nu ma sacai deloc :D
spre parbriz eu sper sa iasa cat mai pierdut, adica sa nu se mai vada asa abrupt...o sa postez dupa fiecare \"sedinta\" la vopsitor 8) si o sa pun si poze cu \"making of the hood\" :lol: asa cum v-am stresat si cu bara aia (moama da nu se mai termina odata....pana fac si bara spate, si aripile... :cry: ....daca arunc o privire in trecut, am inceput topicul exact acum 4 luni...si de-abia am reusit sa fac o bara din 2 incercari si juma de capota) |
pfffff
mai nebunule altii au stat cate 8 luni cu ele fara bari si fara cine mai stie ce pe ele si tot le'au facut...si tu zici ca in 4 luni abia ?? pai daca stateai zilnic cate 6-7 ore langa masina acum era gata si a ta si a mea:)))))))) sau ma rog a altcuiva:P oricum merge super bine pe bune ...nu bag vrajeli ca te cunosc sau altceva...dar chiar e marfa..pe bune mie imi place ...si stii ca am zis azi ceva ideii? mai am cateva:))))))) vb noi zilele astea ..PS pozele cu pragurile alea plsssssss:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
:hahano: ce tampenie!!! cand am fixat partea de fibra, am scos stropitoarea de parbriz ca sa o montez ulterior...si cand am bagat spuma sub fibra, a iesit pe partea interioara a capotei, s-a dus pe la motor si s-a format o bucata maaaaare de spuma in jurul la vreo 3 furtunase...o sa ma ia dreq cand ma apuc sa o scot de acolo :pistoles:
s-a cam pus spuma si pe parbriz si prin alte locuri....mi-a fost lene sa izolez zona... :blahblah: cum ar fi sa iasa ca in poza? :drunk: :peace: :chainsaw: |
pai nu asha vrei sa iasa?!?!? la cat ai facut pana acum la ea nush daca o sa iasa ceva care sa nu iti/ne placa! :wink:
|
eh...nu mai e mult pana sa arate ca in poza...ce iti mai trebuie? ..plafon negru...ushi de lamborghini...shi nishte jentzi care costa cat 1 apartament :D ...spor la munca in continuare :)))
|
si sa scoata manerul de la usha din spate :wink:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2025 4Tuning