Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Toyota Celica vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/63361-toyota-celica-vs.html)

maniacu_mnc 14-05-08 13:49

Re: Toyota Celica VS .... ?

Kidule da-mi si mie PM daca te intalnesti cu ei ca a-si vrea si eu cu Lancia sa incerc

t@uru 14-05-08 13:54

Peugeot 207 disel 100cp (am fisa dyno pentru dovada)

kidu2006 14-05-08 15:02

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1533409)
Peugeot 207 disel 100cp (am fisa dyno pentru dovada)

A ok,dar parca cand ne-am mai dat ai spus ceva de vreun soft sau ceva de genu ca n-am inteles prea,iti dadea peste cei 105cp ai mei...in fine,cum zici tu:rolleyes2..
Maniacule,nu stii unde sa vii ma?hai fie iti dau PM(private msg nu plm:lol: )
Cat despre lancia de 90cp,mie practic mi-e imposibil sa cred ca un diesel de 90cp e in stare sa bata benzinare de 110cp cum spunea cineva pe forum pe aici...o avea ceva vraji facute:???:..o sa vin sa fac o exorcizare vineri seara sa scoatem demonii din Italianca aia nervoasa8).in fine,vdm;)

t@uru 14-05-08 17:33

Am soft la ea, dar atat mi-a dat. ti-am zis am fisa de dyno dupa soft daca nu ma crezi. Iar la un diesel nu prea mai ai ce sa faci decat daca ii schimbi turbina si intercoolerul, iar eu o am cat se poate de stock.
Si oricum la cele 1320 de kg care le am in talon plus scut metalic nu cred ca ar trebui sa ai probleme, mai ales ca spui ca faci masini de peste 110 cai, in conditiile in care tu ai maxim 1150 de kilograme...dar cine stie...poate se petrece eventul.
Sper ca daca pierzi nu o dai pe treburi gen ca nu ai gume...sau ca nu iti merge nu stiu ce....mai bine le zici de pe acuma. Dar cum faci masini de 145 de cai 4x4 nu ar trebui sa fie probleme la masina nu ?

Eddie C. 14-05-08 18:42

tot urmaresc thread-ul asta si pot spune ca apreciez Celica lui Kidu'.Masina chiar fuge frumos.Da va avertizez ca am vazut lancia rosie si atat maisna cat si proprietarul sunt "in tema" ca sa zic asa.:D Sunt chiar curios ce v-a iesi.P.S. la prima vedere lancia aia nu spune multe...in plus proprietarul are la el "laptopul" si imediat ii rescrie softul:D:D O sa vedeti voi:D

fiderzen 14-05-08 18:54

daca lancia ramane la fel cum era pana acum...merg pe mana lui kidu ;)

t@uru 14-05-08 18:55

Stiu cum fuge lancia si fuge frumos. Vedem ce iese, o sa fie f interesant

b01uxd 14-05-08 23:03

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1533821)
Am soft la ea, dar atat mi-a dat. ti-am zis am fisa de dyno dupa soft daca nu ma crezi. Iar la un diesel nu prea mai ai ce sa faci decat daca ii schimbi turbina si intercoolerul, iar eu o am cat se poate de stock.
Si oricum la cele 1320 de kg care le am in talon plus scut metalic nu cred ca ar trebui sa ai probleme, mai ales ca spui ca faci masini de peste 110 cai, in conditiile in care tu ai maxim 1150 de kilograme...dar cine stie...poate se petrece eventul.
Sper ca daca pierzi nu o dai pe treburi gen ca nu ai gume...sau ca nu iti merge nu stiu ce....mai bine le zici de pe acuma. Dar cum faci masini de 145 de cai 4x4 nu ar trebui sa fie probleme la masina nu ?

100 de cai si 1320 kg?:) ce zici incerci si cu seatu meu? da aia 100 d cp sa nu fie kw:D

kidu2006 14-05-08 23:39

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1533821)

Bai 145cai nu au fost,poate 143,iar de 4x4 nu am pomenit niciodata pana acum:lol:,cat despre facut-nefacut din cate imi aduc aminte nu m-ai facut niciodata,din partea mea poti sa-ti pui si roti de raba sau avion si 2-3 softuri:shock:,si stai linistit ca am mai luat bataie pana acum,de 3-4ori maxim cu Celica si nu am gasit scuze deloc;).Iar daca doamne fereste mi se intampla ceva la masina,te anunt dinainte sa ne dam;).Te astept cu drag sa-ti bag mintile in cap once for ever:bat:
Iar Lancia minune,intelesesem ca e STOCK cu 90cp,ma si miram de altfel sa aibe decat 90cai pe Diesel si sa bata masini pe benzina de 110cp...Oricum ea/el sunt invitatii mei pe strada cum am mai spus mai sus;)
UXD-ule,daca vrei adu-ti Seatu si tu...deja am 4 masini cu care tre sa concurez:???:
Vreo miza ceva?:paper:

t@uru 15-05-08 08:19

Ca sa nu mai stam sa ne "certam" pe aici vedem la finish ce si cum. Si de facut te-am facut desi era cam greu sa nu ma vezi la 3 masini in lateral de tine da hai sa trecem peste (o trecem ca o neoficiala)(ca sa iti readuc aminte erai cu lancia si un g2 gti care e acuma pocnit...cred ca stii despre cine e vb...).
Te inteleg ca esti increzator in fortele tale dar ca parere personala, ai putea sa o lasi ceva mai moale cu superlativele despre tine si masina ta. E o masina misto, trage bine, dar nu e Porsche. Sincer daca ai fi ceva mai discret ai avea mai multe de castigat. Nu mi-o lua in nume de rau, e doar o parere, un sfat.
Numai bine .

t@uru 15-05-08 08:27

sau poate esti asa increzator ca nu mai are masina doar 105 cai..... :suspiciou :workout:

kidu2006 15-05-08 11:32

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1534931)
Ca sa nu mai stam sa ne "certam" pe aici vedem la finish ce si cum. Si de facut te-am facut desi era cam greu sa nu ma vezi la 3 masini in lateral de tine da hai sa trecem peste (o trecem ca o neoficiala)(ca sa iti readuc aminte erai cu lancia si un g2 gti care e acuma pocnit...cred ca stii despre cine e vb...).
Te inteleg ca esti increzator in fortele tale dar ca parere personala, ai putea sa o lasi ceva mai moale cu superlativele despre tine si masina ta. E o masina misto, trage bine, dar nu e Porsche. Sincer daca ai fi ceva mai discret ai avea mai multe de castigat. Nu mi-o lua in nume de rau, e doar o parere, un sfat.
Numai bine .

Ziceai ceva de un gti,cred ca te referi la DUB,ca altu nu mai cunosc,care e si de la noi din club...lancia chiar nu o stiu,iar cat despre discretia mea,pot sa fiu cum vreau ca nu imi da nimeni de mancare si nu-mi baga nimeni benzina,masina mi-o laud numai cu ce stiu ca poate..si daca o laud ce?e masina mea si o laud cat vreau nu?O lauda si altii pe langa mine,poate nu ca mine,da nu ma intereseaza!Putea sa fie si trabant,daca faceam masini mai puternice ca mine tot o laudam ca pe un lambo.hm!
Si stai linistit ca nu ma incadrez INCA in categoria mincinosi(ex.: am in talon 70cp,si pe motor 100cp),daca aveam mai mult de 105cp nu mai cautam masini de nivelul meu,respectiv putin peste nivelul meu;)
Gata cu off-topicul.ne vedem maine seara acolo;)

t@uru 15-05-08 11:39

ok. ne vedem acolo

fgm 15-05-08 11:58

Si fanii striga kidu, kidu, kidu ! :D
Al' dreacu simpatic

t@uru 15-05-08 12:29

vedem ;) ....

kidu2006 15-05-08 17:30

Quote:

Originally Posted by fgm (Post 1535208)
Si fanii striga kidu, kidu, kidu ! :D
Al' dreacu simpatic

:bunch:Hai ma ca ma rusinez:oops:.Ne vedem & auzim maine seara in locul bine stiut de toti sa vedem ce si cum:bat:

kidu2006 15-05-08 17:45

Baiatu cu Lancia nu a zis nimic pana acum,a vorbit altcineva in locu lui,poate il gasim maine acolo:???:,Apropo,vreo miza ceva la atatia bolizi?:suspiciou

dell 26 15-05-08 20:06

la cluj , poate ne intalnim mai multe toyote si o dam la libere

Eddie C. 15-05-08 21:58

daca faci lancia dau o bere si daca faci si peugeotu' mai dau inca una:D ca tot ziceai de miza...:D.Da si mie un Pm sa imi zici unde va intalniti (asta daca vrei) ca poate dau si de tipu cu lancia sa ii zic.Ceao

kidu2006 15-05-08 22:14

Quote:

Originally Posted by Eddie C. (Post 1536179)
daca faci lancia dau o bere si daca faci si peugeotu' mai dau inca una:D ca tot ziceai de miza...:D.Da si mie un Pm sa imi zici unde va intalniti (asta daca vrei) ca poate dau si de tipu cu lancia sa ii zic.Ceao

:tenisclapBai sa stii ca m-am lasat de bautura de fro 2 anisori:drunk:,dar daca vrei masuram in benzina sau in suc:rolleyes2.hai k iti dau acu pm cu toate ca nu e un secret,ne intalnim sa ne vedem acolo;)

kidu2006 17-05-08 02:08

Celica tot Celica ramane;)
Celica 105cp VS Peugeot 207 110cp:lol::lol:
2-0 pentru mine:oops:(si aici ma aleg si cu un "tester" gratis din partea "pejoului":lol:
Celica 105cp VS Logan 105cp
2-0 se stie:oops:
Celica 105cp VS Nissan Almera(parca) 110cp
se stie :wave:
Seatu de 105cp l-am sunat(UXD),no answer:sad:
Lancia am tot tipat dupa el,din pacate era la padure cica:grandmar:,Cam atat pentru azi,cred ca momentan tragem pe dreapta o vreme:rolleyes2

fgm 17-05-08 02:41

Fanele sunt in delir, lesina pe capete, iar fanii s-au dus sa-si ia Toyota :)

shadowro 17-05-08 09:19

toyota yaris :)

t@uru 17-05-08 11:49

Testerul era pt aseara, daca se putea, dar din pacate la ora aia nu aveam unde.

Recunosc ca m-ai facut, dar eu iti zic ca tu nu ai doar 105 cai ( o fi diferenta de 250 de kile intre noi dar totusi). Tu ai 0-100 de fabrica 11 secunde.....sa fim seriosi....eu am cand aveam 90 de cai 11.3 secunde.
Nu caut acuma nod in papura dar spune-mi macar ce modificari ai facut in afara de evacuare cap coada.
Oricum se pare ca aseara am aflat pe pielea mea ca nu trage liniar si trage in trepte, mai bine zis sa duc softul la verificat si sa vad dc variaza presiunea in turbina intre 1 si 1.1 . Ceva e in neregula.

Revenim dupa verificari.

fiderzen 17-05-08 13:14

era de asteptat kidule ...:D...

kidu2006 17-05-08 14:59

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1538484)
Testerul era pt aseara, daca se putea, dar din pacate la ora aia nu aveam unde.

Recunosc ca m-ai facut, dar eu iti zic ca tu nu ai doar 105 cai ( o fi diferenta de 250 de kile intre noi dar totusi). Tu ai 0-100 de fabrica 11 secunde.....sa fim seriosi....eu am cand aveam 90 de cai 11.3 secunde.
Nu caut acuma nod in papura dar spune-mi macar ce modificari ai facut in afara de evacuare cap coada.
Oricum se pare ca aseara am aflat pe pielea mea ca nu trage liniar si trage in trepte, mai bine zis sa duc softul la verificat si sa vad dc variaza presiunea in turbina intre 1 si 1.1 . Ceva e in neregula.

Revenim dupa verificari.

O sa pun un mic filmulet aici curand cu 0-100 cu Celica,pe net scrie 11secunde,io am scos 10:lol:,am facut-o de mai multe ori..in fine lasam asta la o parte!
Modificari ti-am spus ca nu i-am facut inafara de finala sport,care cred ca e mai mult pentru sound:rolleyes2,evacuarea mea data viitoare sau cand vrei tu ne intalnim si te bagi dedesupt sa vezi ce e acolo,ca tot zici ca am cap-coada:shock:
Cat despre tester,credeam ca fac si io o combinatie cu tine:sad:,puteam sa mergem si azi sa stii si sa-ti zic si de ce;)
1. am vb cu Rabanne si sunt sanse foarte foarte mici sa pun chip pe motorul asta
2. poate ar fi varianta unichip,dar pana acum nu m-am interesat deloc despre asta!
3. o firma de tuning mi-a spus ca nu prea se pot pune serpisori pe masina din cauza spatiului restrans(eu cred ca merg pusi...)
4. evacuarea te bagi sub masina si te convingi singur
5. daca aveam vreo dracie de turbo sau axe cu came nici nu ma mai dadeam cu masini de 110-120 130cp(diesel) ca nu mai avea rost:lol:
6. daca mai stii tu vreo modalitate din care sa sar de la 104,97cp la peste 110cai fara ce-am enumerat mai sus,zi-le tu:rolleyes2
Nici macar filtru de aer sport nu am:!:
Eu am mai spus odata,masina nu are cai multi,105cp,care sunt ferm convins ca ii are pe toti,dar de fiecare data cand am vreun oponent,mai vin eu cu 20-30cp in buzunar:lol::lol::lol:
FGM,gluma gluma,da ma crezi ca daca ar fi sa-mi iau masina mai noua as opta pentru Toyota?Nu ca am eu Toyota,dar japonezii astia au facut o treaba foarte buna cu masinile astea;)

GYM 17-05-08 15:47

Am tot urmarit topicul, atitudinea ta lasa de dorit... Ar trebui sa cauti un saxo de 1.6 8v stock 98cai sa iti scoata valvele din cap !

Stuke 17-05-08 21:10

Eu zic ca are 105cp,cand ne-am dat m-am tinut cu el.pleca ceva mai repede decat a mea si diferenta mare intre masini la sfarsit nu e!

fiderzen 17-05-08 21:41

asa e,mai bine a stat loganul langa celica decat peugeotul :)
oricum am si filmele astea:lol: chiar daca nu se vad decat farurile :)

kidu2006 18-05-08 00:19

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 1538810)
Am tot urmarit topicul, atitudinea ta lasa de dorit... Ar trebui sa cauti un saxo de 1.6 8v stock 98cai sa iti scoata valvele din cap !

Atitudinea mea nu lasa de dorit,ci imprastie numai necaz si ciuda in jurul celor care au masini de puterea mea si nu prea au ce sa-mi faca;).Apropo,semnatura te da putin de gol dar nu conteaza:!:
Daca spui ca ai urmarit topicul,cauta si paginile cand mi-am furat-o si am si scris lucru asta pe forum,asa ca te rog frumos retrage-te de pe topicul meu;)
Cat despre Logan,prima tura de ce nu o mai mentionezi?:twisted::twisted::twisted:,tura a doua am plecat putin mai nasol...oricum nu conteaza,victoria tot victorie ramane8).Asa pot sa zic si cu Peugeotul tura a2a ca am plecat subturat rau:lol:,nu stiu la ce ma gandeam:rolleyes2,si pe a3a aproape ca am "carait-o":lol:,dar oricum,celica tot din japan vine:shock:
P.S.: Lista provocarilor poate sa inceteze pentru moment,o mai las si p`asta mica sa se odihneasca:tetter:
So,see ya laterrr:wave:

GYM 18-05-08 02:51

Ce ziceai de semnatura mea ? Ca nu am inteles ...:) Vroiai sa te dai la mine ,sau ?

kidu2006 18-05-08 17:23

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 1539622)
Ce ziceai de semnatura mea ? Ca nu am inteles ...:) Vroiai sa te dai la mine ,sau ?

Ai zis 8v iar in semnatura ai 16v,in fine..nu vroiam sa ma dau cu tine,oricum esti departe..nu ma mai dau cu nimeni momentan,stationez ca vreau sa ma pregatesc pentru masini mai puternice ca pana acum!Daca pana acum ma dadeam cu masini cu 10-20-30cp mai mult ca mine,mai incolo o sa ma dau cu 150-160-170cp:???:,Asa ca BRB

scorpio GL 18-05-08 18:53

pai cum ma, ca eu cand te-am rugat pe Kiseleff sa te dai cu rabla mea din '77 si 90 de cai nu ai vrut....
Bafta la mestereala.

GYM 18-05-08 23:13

Nu, am zis bine..chiar ma refeream la saxo 8v :) In fine, hai mestereste si poate ne vedem ;)

kidu2006 18-05-08 23:17

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1540020)
pai cum ma, ca eu cand te-am rugat pe Kiseleff sa te dai cu rabla mea din '77 si 90 de cai nu ai vrut....
Bafta la mestereala.

Io nu stiu si nici nu-mi aduc aminte cand m-ai rugat tu asa ceva,nici nu te cunosc decat de pe forum:rolleyes2,plus de asta mi-ai zis odata tot aici pe forum daca vreau,initial am spus DA,dupa care m-am gandit mai bine ca nu are nici un rost,pentru ca ma faci,asta e parerea mea!Tu ai aproape 100cai pe 500kg dreaq:lol:,m-oi da io de placere si de fun,da macar sa mai si castig ceva daca tot rup masina de placere:lol::lol:,am dreptate sau nu??8),Ca si cum ti-ar propune tie un GTI V si sa zicem si putin cipuit,sa-ti rupi masina doar de placere asa;)
In fine,nu-mi mai faceti provocari repet,pentru ca momentan vreau sa "hibernam"8)..daca mi se pune pata iar,o sa va anunt,momentan nu...pun ceva la cale pentru urmatoarele luni:bat:

P.S.: Pai nu inteleg,dar nu mai conteaza,ce SAXO,mai ai unu putin mai slabut sau cum?:rolleyes2Tu cred ca ai 16valve din cate scrie la semnatura,si totodata imi propui unu de 8v:rolleyes2..in fine nu mai conteaza:???:

shadowro 18-05-08 23:21

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1539899)
Ai zis 8v iar in semnatura ai 16v,in fine..nu vroiam sa ma dau cu tine,oricum esti departe..nu ma mai dau cu nimeni momentan,stationez ca vreau sa ma pregatesc pentru masini mai puternice ca pana acum!Daca pana acum ma dadeam cu masini cu 10-20-30cp mai mult ca mine,mai incolo o sa ma dau cu 150-160-170cp:???:,Asa ca BRB

vezi ca te cam intinzi cu 150-160-170 ... :)

kidu2006 18-05-08 23:27

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1540409)
vezi ca te cam intinzi cu 150-160-170 ... :)

Gogule io nu cred:lol:,ti-am zis in mare cam ce planuri am(sa nu-mi divulgi secretele acu`:lol: ),eu zic ca da,ramane de vazut ce si cum..oricum nu m-am referit la "piticanii" de genu 800kg si 1..si ceva de cai,cum ai tu si alt exemplu cum are Scorpio GL;),sau cine stie:lol::lol::lol:Vreau sa vin cu o surpriza frumoasa daca e sa fac ceva;)
P.S.: :lol: M-am exprimat gresit maaaa :))))) acu mi-am dat seama,ma refeream ca pe viitorul apropiat masinile cu care o sa vreau sa ma dau or sa fie de caii aia,nu cu 180cp mai mult ca mine :))) sorry sorry :)))

GYM 19-05-08 00:17

Pai iti propuneam unul 8v, pt ca nu are rost momentan sa te dai cu 16v :) De-asta ziceam.

mikafly 19-05-08 11:52

Lasa-ti ma omu in pace.....numai el considera daca are rost sa se dea .....cu cine vrea el....ca doar e masina lui....nu mai luati omul asa in coarne.Si eu personal m-am dat cu un Golf r32....chiar daca nu avea rost....dar a fost decizia mea......

KENZO 19-05-08 23:39

Sustin celica....mai ales contra loganului!!!
2 masinii isi ia lejer loganul zic eu:D

All times are GMT +2. The time now is 01:10.

- Copyright 2026 4Tuning