![]() |
Re: Vopsitorie Auto..
ok multumesc frumos astept niste banuti la inceputul lui septembrie, apoi te sun am gasit numarul in topic. bafta
|
salut ma intereseaza si pe mn pretul la un vopsit interior+exterior la un renault 5 ,
+ spritzchit sau filler nuj....estimativ |
salut am si eu un 318 cpupe si la aripa stanga spate am 2 unflaturi sub vopsea eu zic rugina si sunt cam mari si as vrea sa le fac acum ca mie ca vine iarna si se fac mai nasol zimi si mie cat ma costa si cum faci doar local pe portiunea aia sau pierdut pe toata aripa na as vrea sa o vopsesc pe toata da acum ma intereseaza doar partea aia ca e urat de tot sa o las asa
|
Quote:
|
Cat costa vopsirea unui Citroen Berlingo (modelul fara geamuri). Culoarea de acum este bleu....si vreau sa o fac albastru inchis (nemetalizat)....si cam cat ar dura ?
Multumesc |
Tony cum ramane cu eleronul ala de vopsit?
|
Quote:
|
Salut. Cine stie vopsitorii BUNE in buc. ,unde imi pot perla masina ? Am mai postat si altata data dar nu m-a ajutat nimeni cu sugestii . MS
|
Pentru un Ford Focus negru cat ma costa sa-l vopsesc integral?
O zi buna |
Quote:
|
Prin octombrie as vrea sa o fac daca se poate. Vopseaua este cam matuita dar nu pe toata masina si sunt si cateva zgarieturi de cheia dar nu trebuie sa indrept nimic. Totusi ce importanta are starea vopselei daca vreau sa o vopsesc total?
|
Recomand! Apelati cu incredere la serviciile lui Tony!
|
2 Attachment(s)
Salut!M-ar interesa si pe mine un pret pentru vopsitul unui seat toledo!mentionez ca masina e din 96 si e ceva de munca la ea...culoarea e rosie(nemetalizata) si are 2 dungi transversale pe care as vrea sa le fac cu vopsea(acum sunt cu un fel de folie si s-au cam stricat)...ai aici atasate niste pozeAttachment 1090913
Attachment 1090914 |
Am uitat sa te intreb ceva...evazezi si aripi?daca nu,ai macar pe cineva care se pricepe la asta,vreun prieten ceva?
|
salut ce bani miai lua sa vopsesti un bmw 318 din 94
|
Quote:
- Cineva doreste sa zugraveasca o garsoniera , este evident faptul ca doreste sa iasa impecabila si ca nu il intereseaza ceea ce face sau cum face meseriasul ci il intereseaza starea finala a acesteia... - Zugravu trebuie sa stie daca ( trebuie sa dea tencuiala sau nu ) , daca meseriasul da tencuiala obligatoriu trebuie si sa gletuiasca peretele, daca la gletuit automat are nevoie si de slefuit si asa mai departe. - Trebuie vazuta ca sa imi dau seama de ce trebuie pregatit la ea,cat timp dureaza,ce materiale intra si asa mai departe. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salut, detin o vectra A model hatchback din '94, as dori sa stiu cat m'ar costa o vopsire exterioara cu indreptat si chituit unele imperfectiuni cum ar fi julituri/infundaturi mici/mari. Culoarea as vrea sa o poti face tot la fel, verde cameleon :lol:, asta daca se poate.
Attachment 1091325 Attachment 1091326 Attachment 1091327 Attachment 1091328 Attachment 1091329 ~taz |
Quote:
|
Quote:
Salut,pret aproximativ - 3000 ron |
salut , as dori sa trec saptamana asta pe la tine , ca sa vezi masina , un Rover 45 din 2002.
In general mai are niste vopsea sarita de la pietre si acum i-am modificat barile cu fibra de sticla si ar mai necesita o finisare . vreau sa o vopsesc toata , aceiasi culoare (argintiu metalizat ) . cand ai timp ? |
Abia m-am inregistrat, dar urmaresc topicul tau de mai mult timp, pentru ca vreau sa-mi trag un refurbish la masina (are 5 ani si e nevoie) si sunt in stadiul de documentare. Pacat ca e cam mare distanta pana la Bucuresti. Respecte! Treaba super serioasa, sunt sincer impresionat. Bafta!
|
un E30 coupe de vopsit, rosu sau negru? cam la ce pret? doar vopsit
|
Doar de vopsit fara pregatit in prealabil ci pulverizarea propriuzisa = aprox 20mil.
|
Sefu, vezi PM te rog.
|
Quote:
|
salut man, incerc de duminica sa vb cu tine, da-mi si mie un semn te rog, ca sa stiu ce facem cu jantele acelea.
|
Quote:
|
Salut,am si eu un BMW 530 cat m-ar costa s-al vopsesc in doua culori ALB cu NEGRU .Lateralele masini albe si capota ,plafonul si porbagajil negru.Bafta
|
Quote:
|
Daca cautati pe cineva "tipicar" aici il gasiti cu adevarat. Baiatul depune multa munca si migala in ceea ce face. Il recomand!
|
Sefu, zi-mi cand ma programezi pentru bara spate, ca nu raspunzi la telefon. Sper ca mai ai codul culorii :) Mersi.
|
sal, un pret pt vopsit capota si hayon la un clio bicorp pe pm pls (eu vad ca nu pot sa-ti dau)
|
2 Attachment(s)
salut,
albul de pe masina numai e chiar asa de lucios, ce ai putea face si cat ma costa? si in al 2-lea rand ca sa scoatem dunga aia neagra de jos sa o facem alba cat ma costa? poze: Attachment 1173745 Attachment 1173746 |
Salut Tony ! am un Opel Omega B , 2001, break, gri metalizat ( argintiu) si as dori k in primavara sa il vopsesc (aceeasi culoare... stralucitoare) si tinichigerie... unele mici defecte(rugina) la imbinarea aripilor spate cu usile, boala lor, as dori k materialele sa fie de calitate si nu cont cat dureaza ( oricum nu mai mult de 2 saptamani...)intreb de acum k sa pot pune ceva bani deo parte si ce garantie imi oferi... rezistenta la rugina, vopseaua... e posibil.... sau mai mult k sigur sa fim vecini de cartier... cred ca ti.am vazut masina prin andronache... si stiu ce vb... te voi contacta joi sau vineri sa trec cu masina pe la tine insa pana atunci un mic rapsuns asa k sa.mi mai treaca din euforie...:lol:
|
salut imi spui te rog cat ma costa un vopsit integral pt un peugeot 206 ( alb metalizat )
|
am si eu un dodge avenger model 2008,cam cat m-ar costa sa-l vopsesc integral?intreb pentru ca e cam zgariat si vreau sa-l fac ca nou.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning