![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
superba masina...bravo...bafta la modificari in continuare.. ;)
|
frumoasa masina dude..bv
|
sa mi zici si mie pls cum ai facut sa vopsesti consola centrala,daca ai facut o singur cu spray sau daca ai dus o la vopsitor!?!?
si sa-mi dai id-ul de mess te rog, ca trebuie sa stam neaparat de vorba!!! am citit ca vrei xenon,sa te uiti la asta poate iti place,cine stie....http://bluexenon.ro/produse/angel-ey...pentru-far-35w nota moderator: te rog sa renunti la limbajul asta de messenger si sa scrii corect romaneste. |
Re: Matiz-ul meu
Quote:
|
AM SI EU O MARE DILEMA SI VREAU SA AUD PARERI: as vrea sa fac plafon-ul negru dar la vara mi-e teama ca o sa devina masinutza un cuptor pe roti , mentionez ca nu am AC
|
Pai... se stie ca negrul se incinge mai tare decat o culoare mai deschisa, de fapt culorile inchise in general. Si oricum, plafonul... mai simplu capota...
|
Da, se incinge mai tare, dar arata si bine in continuare parbrizului, apoi luneta + eleron, etc. Sa nu-ti faci capota neagra, ca TOTI ! Inca sunt mai putini cei cu plafon negru decat cei cu capota neagra.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze cu stalpii negrii insa calitatea pozelor e slaba.
P.S: Am fost la munte week-end-ul asta si am lovit-o din neatentie :sad: . trebuie schimbata aripa stanga fata si vopsit spoiler-ul si dupa ce o fac o sa revin cu poze |
Si tu Brutus? :(
Bine ca eu am terminat... sper sa termini si dumneata rapid. |
cu ce ai facut stalpii?
|
Quote:
|
hello`:D da`mi si mie idu` tau` ca am si eu o buburuza pe care o vreau in starea in care e a ta..si poate`mi dai si mie niste hinturi ceva:D ;) ms mult..astept pm`:D and btw ..she`s gorgeous!!!:X
|
1 Attachment(s)
am mai iesit si putin la incalzire :D
|
peste 3 zile intra masinutza in service pentru reparatii si o sa primeasca si bordul o vopsea negru mat :D
|
Nu stiu, dar cel putin dupa mine, e banal sa scoti bordul :D Chiar daca prima oara nu am reusit chiar usor, din cauza volanului, care deabia iesea :) Te asteptam cu poze...
|
am si eu o rugaminte...explicati-mi si mie va rog cum schimb culoarea ledurilor din bord? iluminatul mai exact? ce exact imi trebuie? ms mult...
|
Dr3ad daca imi permiti sa ii raspund eu.
Varianta 1(cea usoara): 3 leduri tip pozitie de matiz, se potrivesc si in soclul becurilor din bord. Scoti becurile din bord si le bagi in locul lor. Pentru un efect interesant, ledul care il pui la mijloc sa aiba o culoare diferita. Eu am albe in laterale si rosu in mijloc. Vezi pe topicul meu :) Varianta 2(cea grea): Scoti ceasurile din bord, te duci in casa cu ele, iei vreo 10-12 leduri+ rezistente de 470 Ohm (parca asta era masura? Posibil sa nu fie, dar ceri rezistente de 470 cand le cumperi si stie ce sa iti dea), Le legi frumos prin bord pe acolo, te-ar ajuta un pistol de lipit cu lipici cald deala. Pui un mic led SMD sub fiecare limba de ceas si iese calumea. Mult mai calumea ca la prima varianta. Varianta asta se recomanda doar daca nu ai sigiliu pe ceasuri, daca te pricepi cat de cat sa pui un led si daca ai timp de pierdut si chiar iti place sa bibilesti masina. Varianta 3: Te duci la o firma gen Zextar parca mai fac deasta nu? Dai 1 milion si ceva si te-ai scos. De departe lucrarea e profesionista, dar costa, si nu e facut de mana ta. Se recomanda daca nu ai sigiliu pe ceasuri, daca nu ai timp sa bibilesti tu cu manuta ta, daca nu te pricepi sau daca nu ai chef sa faci tu treaba :) Dr3ad daca consideri ca ti-am poluat topicul, roaga un moderator sa stearga/sa mute pe topicul meu...Mersi! :) |
nu e nici o problema. m-ai scutit pe mine de raspuns. bafta
|
Nikecriss e de fapt o domnisoara. E frumos sa avem printre noi pasionatii de tuning si reprezentante ale sexului frumos, nu Dre3adlord? :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
look what i`ve done!
|
nikecriss, nu vreau sa fie cu suparare... dar mai bine ai face un topic separat, unde sa-ti prezinti tu masina si sa pui poze. Nu pe alte topicuri... fiecare masina are separat, fara sa ne amestecam.
|
da a iesit frumos ce ai facut. cam are dreptate Geo dar de data asta nu ma supar ca e fata :D
|
sincera sa fiu am pus aici pozele pentru ca dupa masinutza lui m-am inspirat! mi-a placut foarte mult ce a facut la ea..si de-aia.dar daca va deranjeaza scuze:) apropo..am o intrebare ..masinuta ta e mai silentioasa? daca da ..ce i-ai facut?
|
Quote:
|
Azi a intrat masina la cosmetizare in service :sad:. sper s-o iau cat mai repede :-)
|
auzi`? intrebare.:D cati m de folie ai folosit tu pt geamuri`? si unde ti le`ai montat si cat te`a costat?;;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt foarte suparat si in acelasi timp foarte nervos ca nu pot sa iau masina din service in conditiile in care e gata de 3 zile si sclavii de la Asirom nu dau acceptul de plata :sad: sper s-o iau saptamana viitoare cat mai repede. pana atunci o ard pieton :-)
|
Salut,imi pare rau pt tine,sper sa o iei cat se poate de repede
|
Quote:
Scuze de intarziere. |
Am reusit in sfarsit sa-mi recuperez masina dupa 1 saptamana de chin si nervi cu ratatii de la ASIROM--> cei mai prosti din tara. O sa spal masinutza si sper sa revin cu niste poze :-)
|
Scuze, am uitat sa iti las detaliile cu privire la asigurare.
Da-mi diseara un bip pe la 8 ca sa nu mai uit. Sorry again. Asteptam poze cu ea... reparata. |
Quote:
|
Eu iti zic ca te ajuta in cazul in care iti gasesti masina lovita in parcare, daca ai un incident neplacut cu o persoana in trafic...
Singurul inconvenient este ca platesti bani multi pe care nu ii mai vezi niciodata. Dar ai macar certitudinea ca ai cum sa iti repari masina, fara sa mergi pe jos x luni pana strangi banul ca sa o repari. Parerea mea... |
2 Attachment(s)
niste poze mai noi... :-)
|
frumoasa rau buburuza :))) , e facut cu bun gust ... si sunt sigur ca atrage priviri :P ... daca nu ma insel parca te`am vzt 1 - 2 ori :P :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning