![]() |
nu joaca nimeni GT4?
|
Super jocul din ce am vazut la televizor... Dar trebuie si super calc, nu ?
|
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
de burnout se stie ceva? sau burnout 3 dar din cate mi-a spus cineva cik ar fii pt PS2 doar
|
pare interesant Forza Motorsport
cat despre Gran turismo 4, cred ca fac un efort si imi iau un PS 2 doar pt jocu asta. e pre belea. l-am jucat si am ramas :shock: . super super. hmm..pacat de TOCA2, pt ca TOACA1 chiar mi-a placut. asta e, las ca apare TOCA3 |
si pe langa TOCA3 apare si NFS 9 sau Most wanted sau cum vrei sa o iei si uita lumea de TOCA
|
Re:
Quote:
un ps2 acum este 7 mil...nu mi se pare asa mult....mai ales ca se poate lua in rate |
Am vazut azi reclama la francezi pentru jocul TUNING RPM...
Stie careva ceva de el ?? |
Re:
Quote:
exact :D cat despre tunung rpm ala, nu e kalumea, grafica cel putin e slaba. poze aici: http://www.gamekult.com/tout/jeux/fi...peMedia=150002 |
poate se juca pe o rezolutie mica sau au iesit screenshot-urile nasol
|
1 Attachment(s)
Racer (arhicunoscut)
|
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
Re:
Quote:
|
Re: Jocuri cu masini
Care imi zice si mie niste jocuri cu tiruri/camioane (inafara de King of the road) , va multumesc anticipat . Cu respect !
|
incearca seria 18 Wheels of Steel
http://www.scssoft.com/ |
Eu acum caut L.A rush pentru PC.STiu ca voua nu va place dar mie da.Il are careva sa mi-l dea si mie va rog?
|
Ms ADINX , sa vad daca pot sa gasesc full pe oDC++ . Cu respect !
|
Mmadd ddoGG => Nu merita... vei vedea !
|
Quote:
eu acuma mi l-am instalat iara |
Quote:
P.S: AU FOST STERSE NISTE MESAJE DE ALE MELE !!! CE SE INTAMPLA?? |
cred ca andrei era obosit cand a dat pe forum... ti-am pus posturile inapoi
nota pt andrei: nu e warez decat daca se cer sau se dau linkuri catre site-uri de unde pot fi downloadate jocuri, muzica, filme etc care sunt piratate |
Am luat L.A Rush dar nu gasesc pe nicaier un crack ma poate ajuta cineva?
|
nu, cu crack nu te poate ajuta nimeni !
|
ceva jocuri gen street racing mai stie cineva?
|
Posesori XBOX360, FORZA MOTORSPORT 2, cel mai tare simulator de masini.
|
3 Attachment(s)
NFS Carbon joc acum...ca sigur nu imi merge Pro Street.....
vreau sa imi instal acum Most wanted ca de abia acum am aflat ca e si Dacia 1300 si Logan...dar nu gasesc jocul...are careva kitul sa mil dea pe mess? Clio Dodge Lotus Elise revin cu Gallardo si Slr |
Te rog data viitoare pune poze JPG.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Perfect ! Multumesc:)
|
sal hyper93 pe ce pagina ai gasit LA Rush ? ca eu il caut de 1 spt si nu-l gasesc.
ms:D |
2 Attachment(s)
Gallardo si Slr
|
eu as vrea un joc gen Street Legal Racing...dar sa fie bazat pe tuning si mecanica si sa fie mai nou dak se poate dak nu asta e...stie careva?
|
Quote:
|
Quote:
eu joc nitto legends...este un joc de drag in care cunostintele mecanice sunt de importante, in sensul ca trebuie sa ai un pic de habar ce pui pe masina...ca de exemplu degeaba pui turbina imensa daca n-ai intercooler pe masura si pistoane pe masura... sau jante de 20" ca arata misto ,dar masina scoate timp prost... mie mi s-a parut un joc destul de tehnic desi e numai de drag...combinatile de piese sunt destule...dar in alegerea combinatiei ideale sta ideea jocului;) |
si eu joc NITTO.....si ai dreptate ...nu e pentru oricine..trebuie sa te pricepi cat de cat ...cu ce user joci si ce mashina ai poate ne dam odata....
|
Ce jocuri cu masini merg bine cu volan, am un Trustmaster cu 3 pedale, e super misto, ma joc Test Drive Unlimited, ce alte jocuri merge bine cu ambreaj, nu as vrea neaparat de curse imi place sa ma plimb, de exemplu LFS nu mi-a palcut cu volan...
|
Quote:
user: peugeot 205 masini:acura interga;) toyota supra:twisted: |
Quote:
|
cel mai tare mi se pare test drive unlimited
|
7 Attachment(s)