![]() |
... :lol: Soricelu ... ala ar trebui sa fie \"desen de mana\"...nu :lol: :lol: .... te rog raspunde-mi la intrebare :D
|
Hai ..... nu mai avetzi desene ..... nam ce face.... vreau o incercare ... VA ROG .... vreau sa fac ceva mai interesant ... mai greu .... mai altfel... sunt satul de mashini noi ... datimi una la care sa ma chinui sa o fac.... una care nare potential de tuning...
|
Re:
4 Attachment(s)
Quote:
|
Fara griji am facut shi vreo 2 tractoare ..... nu ma gandeam chiar la asha ceva dar , totusi sa iti fac pe plac...:))) :D
|
Re:
Quote:
P.S:Nu ma grabesc :wink: |
O sa expun o Supra ... pe care voi o sa o criticatzi la sange :twisted: ... O sa imi spunetzi ce am gresit in materie de tuning dar si in materie de desen ... va rog sami ziceti shi dak aveti solutii :) :D
P.S. G_unit unde draq ejti ... e gol forumu .. :P :D |
1 Attachment(s)
Am terminat ...:) :D .... Iata Supra :arrow:
|
1 Attachment(s)
Shi alta mashina concept ...... totul e facut de la ZERO.... sunt dezamagit de aceasta mashina din cauza botului ... parca e de Mercedes... nam gasit alta solutie pt bot . :(
:arrow: |
Re:
Quote:
nush .. nu da a supra ... daca nu mi-ai fi zis , as fi zis ca e un smart ceva .. |
is urate amandoua :shock: aia nici makr nu seamana cu supra :shock:
|
Pai de aia se cheama tuning :P :D .... am schimbat cam multe la ea ...dar alt model de faruri nu am gasit ..... mam gandit sai fac ochelari dar dupaia ziceati k am furat farurile de la Mertzan.
|
Imediat vine un BMW 320 ceva mai vechi .....
|
1 Attachment(s)
Iata shi BMW-u ... hope U like it :D
|
misto bmw-u'!
|
Merci... nu jtiam ce sa mai fac shi miam adus aminte de topicul tau ..... asha k mia suras ideea shi mam apucat de lucru :D
|
1 Attachment(s)
de la gunit
|
bravo g`unit :D superb imi place :D nu e prea incarcat :D
|
Pregatesc un Ford Capri .... pt iubitori de Capri cred k o sa va intereseze... nu e ceva foarte greu de executat ....
|
un tico nu face careva??? :roll:
thx in advance ! |
Hm .... Tico .... mas baga eu ... dar depinde cum il vrei .... Il vrei mai usurel , street ...sau il vrei Dtm , incarcat la max cu modificari mari la caroserie....?
|
Hmm..m-am uitat la nick-ul tau si mi-a venit ideea..low rider daca se poate... cu mari modificari la caroserie ..jenti masive poate chiar spinners.. In fine
daca nu poti low rider fa-l unu dtm ... mersi mult ! :D |
Incerc ... nu cred k o sa fie mare grozavie dak il fac DTM .. dar LOW Rider .. ar iesi ....park il vad ... :D :shock: ... poate am sa fac 2 variante ... :D Maine sunt gata ... mai am oleac de lucru la o Lada ... shi ma apuc shi de Tico .
|
Ok..iti multumesc si spor la treaba ;)
|
1 Attachment(s)
Prima incercare a mea!!! :wink:
|
Frumos... dar mai ai de munca .... incearca sa il proportionezi mai calumea.... :D .. si ia dai o culoare sa vedem ce iese ... un albastru .... da bine la Cielo.. :D
|
Ms! O sa mai exersez. Oricum asta e primul meu desen dupa multi ani si m-am cam dezobisnuit. O sa incerc sa-l si colorez.
|
Marfa desenul,abia astept sa-l vad colorat!!! :D
|
4 Attachment(s)
cateva din desenele mele din tineretile din liceu
|
mama dacia aia e chiar interesanta man 8) bv felicitari ai imaginatie :roll:
|
Ma surprins shi pe mine Dacia .... cat de bine se imbina spoilerul fata cu caroseria .... ar mai fi olec de lucrat la grila radiatorului dar in rest e ... Imi place mult ..:)
|
ai talent si imaginatie..imi place cum lucrezi.....chiar frumos...bravo! :wink: cand mai ai timp de noi.....te asteptam... :)
|
3 Attachment(s)
va multumesc pt apreciere... :D :D :D .cand o sa mai am timp pentru desene o sa le pun aici.acum ma ocup (sunt incepator ) cu tuning-ul virtual si cel real.
|
Mai am oleac shi termin Tico ... ce culoare vrei la Tico ...?
|
1 Attachment(s)
eu l-am rugat pe g_unit sa-mi faca schita asta..si..consider ca i-a iesit destul de bine!!dar el a zis s-o postez eu daca vreau..so..here it is.. :wink:
|
Re:
Quote:
|
Yackone , felicitari.. esti singurul care are talent de desenator si imaginatie.. fara interventia programelor de calculator.. chiar mi-au placut desenele desi nu sunt perfecte.. sunt foarte interesante si iesite oarecum din comun.. felicitari inca o data :)
|
shi ? ce se mai intampla cu ticozauru` meu ? :roll:
|
Trebuie sa il refac .... :( .. din pacate.. ma pus draq si am cumparat culori in ceara .... si am facut desenu praf ... am sa il refac ..itzi promit ... k era gata de Joi dak nu .. sorry :( .... Iartama pe mine si prostia mea :( :oops: :ashamed:
|
Nu-i nimik mane stai calm ...se mai intampla ! :wink:
|
7 Attachment(s)
din arhiva mea va mai arat cate ceva :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning