![]() |
Re: E46 - 330Ci / Cateva sfaturi
deci daca ii dai in judecata...nu ai mare lucru de plata nu iti trebuie avocat,iar in loc de permis iti da o dovada pe care trebuie sa o reinoiesti la fiecare 30 zile...te duci la procuror si depui cerere de prelungire a dovezii...dupaia te duci iei cererea si te duci cu ea la politie sa ti prelungeasca iar 30 zile si iar si iar pana se termina procesul..procesul dureaza cam 1 an...6 luni MINIM...iar daca castiga ei iti iau permisul 4 luni cum a fost vorba...daca castigi tu iti dau permisul inapoi...dar nu prea ai sanse de castig pentru ca se vede clar ca ti la luat de 2 ori in 6 luni deci nu prea ai cum sa castigi..doar daca treceai pe rosu..si ziceai ca nai trecut...daca naveau film mai emrgea cum mai mergea ...asa nu prea merge..
Si eu sunt intr o situatie nasoala...am atinso pe una...pieton..nu era trecere...dar am plecat pentru ca nu mi am dat seama ca am atinso...adica foarte foarte putin am atinso..si sa dus a depus plangere,mi a suspendat permisu pe toata perioada procesului..si nu am nici drept de dovada pana la terminarea procesului pentru ca e FUGA DE LA LOCU ACCIDENTULUI si la asta chiar nu ti mai da dovada...asa ca stau fara permis de 40 de zile...abea azi am reusit sa rezolv...sa dau 1000 euro "victimei" si sa si retraga plangerea...acum sa vedem cred ca in 2 3 saptamani se incheie dosarul si am permisul.. e foarte nasol fara permis si cu masina..mai ales pe perioade lungi...pe mine ma mananca mereu sa ies cu ea si ies,dar pe distante scurte pe aici prin cartier.. |
pe mine pana la urma in primu rand ma intereseaza sa iau permisu sa ma plimb in vara asta,si daca zici ca procesu dureaza 6 luni minim e tomai bine ca in iarna siasa nu ies cu masina,da esti u sigur ca dureaza atata?sau ca iti dau permisu pe timpu procesului?ideea e ca mi l`au luat in judetu olt,iar io sunt din dolj...
|
Quote:
|
Quote:
Deci da, incazul tau, ii dai in judecata,te duci la judecatorie,iti da o hartie,te duci cu ea la politie si iti da permisul.. Poate sa dureze minim 3 luni...ori 5 6 7 8...depinde de caz...deci clar 3 luni o sa ai permisul.. Din cate am inteles...e mult de alergat...si in cazul tau e cam nasol de castigat...dar daca merge merita sa incerci.. Inca ceva...trebuie sa te duci sa depui plangerea in judetul in care s a intamplat..deci automat tre sa te duci in olt.. cosmin_mano : Cum adica ce treaba are procuroru cu dovada? Pai tocmai..nu politia iti da dovada..ci procurorul...daca procurorul decide ca nu prezinti pericol,iti formuleaza o scrisoare pe care ti o da sa o duci la politie, si politia doar cu acceptul procurorului iti da dovada nu ti o scriu ei de capu lor.. |
Quote:
|
contestatia se poate depunde in 15 zile lucratoare ......
|
Quote:
tu ai impresia ca esti la examenul de capacitate? |
Quote:
|
Quote:
|
Procesu verbal ti l da pe loc nu ca poti sa il iei pe loc...automat ti l da pe loc si iti mai da dovada 15 zile..
dar tu deja te dai fortat cunoscator.. Am inteles din prima ca ai fost si tu in aceias situatie nu e nevoie sa insisti ca sa imi dau seama.. |
cu mine te certi ? pai procesul poti sa nu-l semnezi si sa refuzi sa-l iei si ti-l trimite acasa...
|
cu cosmin ma cert.
|
fusai la avocat si zisa ca din momentu in care imi veni foaia aia acasa am 15 zile la dispozitie sa ii dau in judecata,sanse foarte mari nu am,dar zisa ca imi poate amana pana in iarna,ceea ce tot e mai bine,am permisu in vara ma plimb iar in iarna cand o sa dea zapada oricum nu ieseam,decat deloc tot e ceva...
|
Quote:
|
Quote:
|
zi ca erai pe stop -)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Una peste alta...va dau un sfat...orice vi se intampla sunati la 112...deci lai atins pe unu teai inteles cu el...suna la 112 si spune ce sa intamplat ca el a plecat etc..in caz ca se duce la politie..ai dovada ca ai sunat...toate apelurile sunt inregistrate deci ai dovada clara ca nu ai fugit..eu am facut prostia de a nu mi pasa...adica nu am considerat ca am atins pe cineva...cu toate ca am atins dar foarteee incet..sa dus la politie si acum stau fara permis pt fuga de la locul accidentului...daca sunam la 112 imediat dupa ce sa intamplat era totul ok.. |
Deci fii atent. procestul nu ai cum sa stii exact cat va dura.. am fost in aceiasi situatie in iarna si vroiam sa am permis de sarbatori .. am trecut pe rosu eu insa si iam dat in judecata si miau dat permisul inapoi pe timpul judecati numai ca in acest timp ma luat radaru (150km/h in buc..) si mi lau mai luat pe 3 luni.. la process am pierdut pt ca nu stiam nici eu ce sa fac cu toate ca puteam sa il castig deci pedeapsa a ramas aceiasi cu 1 luna + 3 care mi lea dat pt radar. ideea este ca daca o sa zici ca era iubita gravita sau ce vrei u sa zici o sa iti zica " punea-ai viata altora in pericol". stiu asta de la un caz asemanator...si procesul ti-am zis nu stii cat dureaza la mine a durat 1 luna.. in bucuresti dar la tine acolo ca sunt mai putini...oricum o sa stie avocat`ul ce o sa aiba de facut. Bafta in continuare si felicitari inca odata pt masina.
|
Salut ... trec si eu printr-o situatie asemanatoare, cu singura diferenta ca mie mi-au luat permisul pentru nerespectarea regulilor de depasire. Bine aveam si VITEZA MARE :)) (69 km/h, cica cu 39 in plus - probabil trecusem pe langa o scoala ceva, de era limitare la 30, pe care nu am vazut-o). Motivul a fost ca am depasit un aro care merge cu 30 km/h, pe trecerea de pietoni ... desi asteptasem sa treaca trecerea si dupa am depasit.
N-am semnat nimic, nu a vrut sa-mi dea nici procesul si nici dovada de circulatie (mare prost), si nici nu a oprit pe cineva sa semneze ca martor cat eram eu acolo. Mi-au trimis procesul prin posta si am facut contestatie. Unul dintre motive a fost "NULITATEA DE FORMA" : „Inregistrarile efectuate trebuie sa cuprinda cel putin urmatoarele: - data si ora la care a fost efectuata masurarea; - valoarea vitezei masurate - sensul de deplasare a autovehiculului; - faptul ca a fost efectuata autotestarea (conform 3.2.6.), - imaginea autovehiculului, din care sa poata fi pus in evidenta numarul de inmatriculare al acestuia”. Cum la mine in proces era trecuta numai strada si nimic despre localitate sau sensul de deplasare procesul e lovit de nulitate. Ar mai fi faptul ca agentul a facut un abuz cand nu mi-a dat dovada dar e mai greu de dovedit acest lucru. Acum am permisul in mana si astept sa ma duc la proces pe 21 sa vedem ce iese. Uita-te bine pe process si vezi ce cai de atac sunt. Din ce am mai auzit si eu de obicei se castiga. Deci merita sa faci contestatie, ai 15 zile lucratoare de cand ai primit procesul verbal. Sper ca am fost de ajutor cu ceva. |
hmm ... sa ne spui si noua ce ai rezolvat cu permisul :)
|
hmm...e nasoala rau treaba.vineri cand sa depuna avocata plangerea aia trecusera 15 zile de la primirea procesului verbal.io am crezut ca 15 zile de cand iti vine citatia aia in posta ca e pe o durata de 120 de zile incepand din data de...credeam ca de la data cand o primesti pe aia poti sa ii dai in judecata dar defapt de cand iti da politistu procesu verbal de atunci ii poti da in judecata,bineinteles ca nu au acceptat plangerea,si pana la urma am luat de la medicu de familie o adeverntza ca am avut gripa 1 luna de zile si nu am avut voie sa ies din casa,maine incearca avocata sa o depuna iar...ce pot sa zic...e de tot ***u dar sper sa mearga...stie cineva alta solutie sa ii dau in judecata?indiferent daca nu castig ma intereseaza sa imi recuperez permisu pe perioada verii,atata tot...
|
imi pare rau pentru tine ... chiar nu stiu alta metoda, sper sa reusesti cu adeverinta aia.
|
sa dea domnu,gresi io mai sus,adeverintza e pt bubat,nu pt gripa,ca la gripa poti sa iesi :) poate li so face mila de mine:)))
|
mi`am luat permisu inapoi.a fost buna adeverintza ca am avut bubat 1 luna si mi`au acceptat plangerea:) acuma sa dea domnu sa dureze procesu cat mai mult.adica pana prin octombrie noembrie asa:)
|
super tare, ma bucur pentru tine
... vezi poate reusesti si combati procesul verbal in instanta, astfel incat sa nu ramai fara el 4 luni :). Cai de atac exista, trebuie doar sa vb cu avocatul ... Bafta in continuare |
1 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow:
|
Foarte frumos bmw'ul tau . . .;-)
|
am si eu o problema :( si e putin cam urgenta asa ca va rog sa ma ajutati dk puteti , am schimbat astazi filtru de aer si racordurile ,masina trage extraordinar de bine pana la 5 mii de ture indiferent dk e in viteza 1 ia 2ua sau oricare alta,problema vine dupa 5 mii de ture cand pur si simplu e lesinata si sta nu stiu cate secunde pana se schimba viteza,de la ce poate sa fie?deschisai capota si sub racordu de la filtru de aer,pe udne trece aeru de afara e ft ft ft incins locu,deci exact sub furtunu ala e o temperatura ft mare :( se poate sa fie de la asta?
|
Nu poti sa scoti racordul ala sa vezi cum trage fara el?
|
Dj - 89 - Smi --> Vanduta i`a luat locu un 325 coupe din 2007 :P maine o sa aveti si pozele :P incepe un nou capitol :P
|
Să-l stăpāneşti sănătos. Hai cu un topic nou, că ăsta e deja īnchis :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning