![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
azi noapte a fost razie,au blocat toate iesirile de la stadion si au venit si au notat numerele de la masina.
Si 2 bosketari filmau de sus... N`ai cu cine bah....niste tarani !!! =)) |
Quote:
|
Asa-i ma,,,,,oameni fara viata, nu ne lasa si pe noi sa stam la o samanta, la un pahar de vorba si la certuri ca intre fani ai tuningului:))Bata-i cucu sa ii bata:))
|
Quote:
|
:)))
da ma....G.P.A si poza si toot are....recunosc mi ciuda...ca o luat prim plannu de vreo 3 ori....pe cand la mine doar de 2:)))) bine pt mine aia ce or filmat is niste baieti supeeeerr!!! le multumesc pt aprecieri in sfarsit cineva care stie sa ma apreciezeee...adica na masina mea:))) !!! baieti faini plm :)))) hai noroc si azi ori pe pro TV ori pe analog o sa arate la stiri ce CIRC o fost aseara cu gastele alea de comunitariii!!!!! p.s FLAVIUS O DORMIT IN NOVA TIM!!!! stie el de ce =)))
|
bha is d eo penalitate raraaa!! cei care or fost la stadion cand vo oprit pe toti care o fost motivu pt care or zis ca va retin,acesta cred k este un caz ptr OTV :)))))))) sa vina Lazarus :))))))
|
Ca daca Laurentiu nu avea accidentu ala nefericit le baga picioru undeva la comunitari:))
|
Quote:
|
lasand gluma la o parte....la stadion incepe sa se ingrase gluma..!!!cum o zis si BNZ e aiiurea...pt aia de acolo plm!!! chestia de aseara am anticipato de o luna....am toot zis...si aseara am ziso...si utie ca sa intamplat!!! mai rau o sa fie cand vine rutiera...alea alea....pusi pe fapte...ca aseara or venit asa numa la misto!!! asta este....tre sa ne gandim la un alt loc...cat de cat la fel de fain in viitoru apropiat!!! deseara intalnire ca aveam ce vb pe marginea subiectului aasta!!!! ceau
|
Quote:
|
ShadowCrew ca ShadowCrew dar io propun tuturor sa ne mutam altundeva.......unde nu deranjam pe nimeni.Si asa o venit vara.....
|
Quote:
|
cel mai bine o parcare privata unde sa nu ai treaba cu paznicii.Aici nu pot interveni nici care ca e domeniu privat.O alta idee,ar fi sa se faca presiuni pana or face ceva pista/platou/rezervatie naturala pt masini...
Maidanezul shef o tipat azi noapte la mine ca sa rad mai incet...ca ,conturb linistea publica,la care m-a bufnit rasul mai tare=)) . Oricum e an electoral,tre sa multumeasca mosii si babele care nu dorm noaptea si suna 112 ,deci asteptati-va la cei mai rau,ca vor sa dea exemple,si sa multumeasca pe aia care vor vota.Si ca sa ne multumeasca si pe noi,au promis ca vor construi pista ...si toata lumea e happy,toti o sa`i votam ...si ramanem cu votatu si amenzi sau interdictii pe la stadion... P.S. n`ai cu cine bah....niste tzarani !!! |
Chestia e grava prin simplu fapt ca maimutoii de la comunitari au inceput sa faca cam ce vor,stiu numeroase exemple cand or blocat masinile unor oameni ca sa le poata da amenda,deja incepe sa mi se para absurd,oricum intr-un fel era vremea sa ne mutam,ca este an electoral sau nu asta e,acum vine partea cea mai grea,undee??nu stiu daca proprietari unei parcari private ar fi de accord sa ne lasa pe noi "derbedeii' aia ce distrugem linistea publica sa stam in parcarea lor si stadionu este un loc de intalnire de multi ani de zile si chestia cu platou/pista sau altceva nu va fi facuta niciodata de primarie pt ca pt ei acest grup de oameni nu prea exista ;)n'ai cu cine mha....niste tzarani!!!
|
De ce nu va ganditi la varianta de a veni la stadion ca niste oameni civilizati ,lasati muzica la un nivel la care nu deranjeaza pe nimeni,parcati masinile pe locurile delimitate prin linie alba ,plecati frumos fara sa va faceti ca scapati brusc piciorul de pe ambreiaj si stati ca oamenii ,linistiti ,la o poveste si nimeni nu va avea nimic cu voi!?
Este normal ca s-a ajuns la reclamatii ,desi sunt pasionat de masini ,de multe ori este deranjant ce se intampla pe acolo prin parcare... |
Quote:
|
Nici nu am sa o fac vreodata ...
|
plm...dau dreptate la dmx....cam asa e!!! dc toata lumea siar vedea de ale lui...nar fi probleme...dar asta mi se pare cam imposibil!!! vedem ce iese mai departe....!!!
|
vorbi vedeta :))))) niciodata nu ai cum sa sti cei in capu lu unu sau altu,oricum trebe gasita alta locatie ptr ca oameni de acolo nu vor mai fi de accord cu inatlnirile nocturne si chiar daca mai exista vreun doritor de zgomot ar fi bine sa se poata expirma liber fara sa deranjeze pe altii,deci trebe gasit un alt loc ;)
|
in sfarsit stii si u ce is eu ....adica lumea tre sa stiee!! :)))) star baby starrr!!!:))))
|
aseara a fost liniste si pace! chiar se poate...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
big brother is watching you ...
|
Quote:
|
oricum telefonu meu sau filmarea lor tot dracu ala se vede...
Io nu prea imi dau seama pe filmarea lor ce masini sunt...dar mai numerele de la ele =)) |
uite aici o filmare facuta de ei in care se vad si numerele si masinile...http://www.polcomtim.ro/modules/news...hp?storyid=353
|
Quote:
Hmmm, avand in vedere ca locul lor de filmat a fost descoperit, maine poimaine s-or catzara dracului pe stalpii de nocturna si atunci sa vezi filmari gen science fiction si totul datorita camerei lor extrem de performanta. Si cum a mai zis cineva locul este intr-adevar ok pentru asemenea intalniri nocturne dar din pacate este extrem de obositor pentru toti locatarii din zona care fie sunt oameni batrani, bolnavi sau oameni ce pur si simplu vor sa doarma si nu pot din cauza galagiei - Muzica si scartzuri :rolleyes2 |
Zgomotul chiar este deranjant, locuiesc in zona si stiu cum e. Sunt pasionat de masini ca si restul, dar sa iti baraie geamurile la 12 noaptea, cand trebuie sa te trezesti la 7 sa pleci la lucru, nu e tocmai placut. Nu zic ca am ceva cu cei ce vin acolo, just keep the noise down. Defapt, nici nu s-ar fi intamplat nimic daca s-ar fi pastrat o limita a decentei. Ce naiba, va cunoasteti toti, chiar asa greu e sa nu scartai ale roti si sa bubuie muzica?
|
Multi sufera de teribilism,trebuie sa se afirme in fatza pizdelor ! Nasol cu filmele astea de profil ca au dat tonul !
|
ce pizde frate? Ca la stadion nu vin pizde...numa baieti !=))
Io propun interzicerea pe teritoriul Timisoarei filmele de genu "Fast and furious" ,"2 fast 2 furious" "Fast and furious- Tokyo Drift" ...si toata seria Need4Speed interzisa... |
Quote:
|
Apropo de 'femei', alea nu vin deloc. Eventual pustoaice. Sau gagici. Dar femei nu cred ca o sa vedeti p-acolo.
|
apropo de club cica sor inmultit caii azi :twisted:
|
Cati membrii sunteti?ce tre sa ai pe masina ca sa intri?
|
momentan suntem 7-8 membri.Nu trebuie sa ai ceva special pe masina....mai mult trebuie sa ai tuningul in tine;)
|
i-auzi .... si unde sta tunninngul asta ?sau unde ar trebui sa-l ai mai exact ?
|
7 sau 8 membrii ? nici nu stiti cati sunteti ? Sau unu e defapt jumatate ? :lol:
|
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol: Da mah chiar !!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning