![]() |
Re: CLUB Fiat COUPE !!!
Quote:
|
Quote:
|
daca ai parbrizu si la ce pret ?
ms |
am eu aripa pe galben
|
si inca vreo patru fiaturi dezmembrate, respectiv 1.8, 2000 16, 2000 20vt
|
si cat imi ceri pe aripa? am mai gasit inca una albastra; fac tricolor rosu galben si albastru :lol:; cel mai mic pret pana acum e 2 milioane la baiatul cu cea albastra; da o dai cu 2, vin si o iau. si daca ai si aerisitoarele alea de plastic; PS ai si o usa galbena? dar ma intereseaza sa fie impecabila pe stanga vreau; si zi si capota; daca e da-mi PM. articulatii fata ai?
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut , vreau sa imi iau si eu un Fiat Coupe 20vt ori 190 cp ori 220cp observ ca toti zic de partea electrica cum ca ar fi problematica nu ma intereseaza chestia asta sun tehnician electronist deci orice ar fi ma distrez sa repar:P.Ma uitmeste masinutza asta chiar ar fi frumos daca s-ar infinta un club fiat coupe sau macar o intalnire ceva.
|
Quote:
|
DE VANZARE FIAT COUPE'95. TEL 0767015042 SAU 0741383268
|
Salutare, am si eu o intrebare pt connaisseuri
Banuiesc ca sunt identice capotele intre modele nu? Intreb asta pt ca m ar interesa sa achizitionez o capota (pe cea care o am mi au iesit niste crapaturi urate de chit - nu stiam ca a fost lovita :( ) Cam pe cat ar duce o capota noua? Sau daca e o alta solutie.... |
Quote:
|
Hehe buna idee asta cu fibra. Merciu
De fapt chiar stiu pe cineva care se pricepe la modelare fibra si avand in vedere cat cantareste capota ar usura ceva ceva... Mai nasol daca o lovesti insa sa nu punem raul in fata |
Quote:
|
vand eleron si praguri originale pt fiat coupe.....id cristibucuresti69
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare la toata lumea,mi-am achizitzionat si io o bestie ca altfel nui pot spune,
sunt nou ,si chiar mias dori sa facem intalniri cu fu fiaturile care au speriat bucurestul,am un fiat motor 2000 16V Turbo Rosu,pot spune ca m-am indragostit de aceasta masinutza:oops: haidetzi sa programam o intalnire,sa ne dam cu parerea ce sa le facem si cum sa le tunam ;) |
frumos, imi place mult cum arata pe rosu, sa-l stapanesti sanatos, eu am o problema cu al meu, mi s-a rupt un capat de bara si nu am avut timp sa rezolv problema din pacate; dupa ce rezolv, vin sigur la intalnire
|
frumoasa masinutza !
s-o stapanesti sanatos ! |
va hotarati cand sa fie intalnirea si sunt prezent ... asta pana sa dea zapada ca dupa intra la "hibernat" :>
|
sambata viitoare pe seara ce spuneti ? :D
|
dati o data exacta , ora , punct de intalnire si mergem toti :D
|
sambata la 8 la constitutiei e bine ? acolo la casa poporului
|
:(( offffff.....
eu weedkend-ul viitor plec la bran la festivalul pastramei , nu pot veni ... dar ma consolez ca o alerg pe D.N :P |
pai atunci hai sa stabilim o zi cand putem cu totii
|
hotarati voi .. in principiu sa fie mai e seara ar fii ok si vineri seara daca zici livian ca sambata esti plecat
|
Salut baieti :) vreau sa imi cumpar un fiat coupe din afara ...motorul de 1.8 este bun d ceva ? ma refer la consum ...ce euro ...ma intereseaza in mod special pentru oras ...din cauza consumului foarte mare ( din cate am auzit) as prefera motoru de 1.8 ....daca puteti sa ma ajutati ar fi super ...ms
|
Quote:
|
Quote:
|
tati nu e vb de consum , in primul rand cand iti cumperi o masina trebuie sa sti ce vrei de la ea. un fiat coupe un dezavantaj ar fi consumul mare , cam 15% , dar fuge peste masura asteptarilor, cel putin a mea se simte bine de la 150 km/ora in sus.dar iti sugerez sa-ti cumperi un fiat coupe dupa ce ai ceva experienta pe sosea, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau si nici nu spun asta cu rautate, dar este o masina pur sportiva dedicata stilului de conducere mai sportiv, iar daca o lovesti frontal nu ti-o face nimeni decat pe bani multi rau.recomandarea mea ar fi sa-ti iei o masina oarecare , faci cu ea cel putin 100 000 km apoi ia-ti fiat coupe ca merita toti bani . bafta
|
asta cam asa e , nu-i pt incepatori ... masina fuge , in orice varianta ....
casco e scump la ele , ca au un pret de catalog de te doare capu :D , iar cand o lovesti devii emo brusc :D |
georgel are dreptate :P
|
Quote:
|
Quote:
|
eh , faza e ca daca esti stapan si nu o calci la primu golf care-l auzi turat langa tine nu-i problema , masina poate sa mearga si incet , nu prea e fericita incet da na :)) , totusi exista si varianta asta , eu unul , iubesc masina prea mult , daca as detine asa ceva (20VT am in gand) nu as alerga-o de drag , gasesc eu ce sa alerg :D , dar un cup n-as risca
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning