Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat COUPE (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/61877-club-fiat-coupe.html)

P I T 26-08-08 09:16

Re: CLUB Fiat COUPE !!!

Quote:

Originally Posted by FIATCOUPE (Post 1713044)
Ok, si cat ma costa? si ce culoare e aripa? galben? :D

80 E ARIPA SI AERISITOARELE...ROSIE II DIN PACATE:sad:

G3org3l 26-08-08 11:38

Quote:

Originally Posted by P I T (Post 1715459)
80 E ARIPA SI AERISITOARELE...ROSIE II DIN PACATE:sad:

salut , ansamblul de electroventilatoare il ai ?

Livian77 26-08-08 21:35

daca ai parbrizu si la ce pret ?
ms

steff22cm 29-08-08 01:26

am eu aripa pe galben

steff22cm 29-08-08 01:37

si inca vreo patru fiaturi dezmembrate, respectiv 1.8, 2000 16, 2000 20vt

FIATCOUPE 29-08-08 03:27

si cat imi ceri pe aripa? am mai gasit inca una albastra; fac tricolor rosu galben si albastru :lol:; cel mai mic pret pana acum e 2 milioane la baiatul cu cea albastra; da o dai cu 2, vin si o iau. si daca ai si aerisitoarele alea de plastic; PS ai si o usa galbena? dar ma intereseaza sa fie impecabila pe stanga vreau; si zi si capota; daca e da-mi PM. articulatii fata ai?

steff22cm 29-08-08 11:42

Quote:

Originally Posted by G3org3l (Post 1715731)
salut , ansamblul de electroventilatoare il ai ?

tu nu mai cauta ventilatoare ca nu se potrivesc decat de la 20vt ......:rolleyes2

G3org3l 29-08-08 13:07

Quote:

Originally Posted by steff22cm (Post 1721482)
tu nu mai cauta ventilatoare ca nu se potrivesc decat de la 20vt ......:rolleyes2

stiu stefane dar sunt 18 milioane noi :D , nu e mult ca de , nu le schimbi zi de zi , dar e mare efortul brusc :D

Trambu 30-08-08 13:19

Salut , vreau sa imi iau si eu un Fiat Coupe 20vt ori 190 cp ori 220cp observ ca toti zic de partea electrica cum ca ar fi problematica nu ma intereseaza chestia asta sun tehnician electronist deci orice ar fi ma distrez sa repar:P.Ma uitmeste masinutza asta chiar ar fi frumos daca s-ar infinta un club fiat coupe sau macar o intalnire ceva.

G3org3l 30-08-08 13:26

Quote:

Originally Posted by Trambu (Post 1723412)
Salut , vreau sa imi iau si eu un Fiat Coupe 20vt ori 190 cp ori 220cp observ ca toti zic de partea electrica cum ca ar fi problematica nu ma intereseaza chestia asta sun tehnician electronist deci orice ar fi ma distrez sa repar:P.Ma uitmeste masinutza asta chiar ar fi frumos daca s-ar infinta un club fiat coupe sau macar o intalnire ceva.

https://www.youtube.com/watch?v=THInS9ZKqB4:joy:

daca vrei una misterioasa si sa te distrezi mult pe partea electrica ti-o vand eu pe-a mea :D ! distractie garantata si senzatii tari ! ce zici ? o vrei ? :D ar fii o adevarata provocare pentru un electronist

lorryy_vn 30-08-08 16:23

DE VANZARE FIAT COUPE'95. TEL 0767015042 SAU 0741383268

motoucle 03-09-08 13:06

Salutare, am si eu o intrebare pt connaisseuri

Banuiesc ca sunt identice capotele intre modele nu?

Intreb asta pt ca m ar interesa sa achizitionez o capota (pe cea care o am mi au iesit niste crapaturi urate de chit - nu stiam ca a fost lovita :( )

Cam pe cat ar duce o capota noua? Sau daca e o alta solutie....

G3org3l 03-09-08 14:01

Quote:

Originally Posted by motoucle (Post 1730267)

Intreb asta pt ca m ar interesa sa achizitionez o capota (pe cea care o am mi au iesit niste crapaturi urate de chit - nu stiam ca a fost lovita :( )

poti sa te interesezi la cineva care face elemente de fibra de sticla ,ai iesi mai ieftin si masina mai usoara , iar ca pret pentru una originala : vali_monroe id de mess , are magazin si poti sa-lintrebi pe el .

motoucle 03-09-08 14:31

Hehe buna idee asta cu fibra. Merciu
De fapt chiar stiu pe cineva care se pricepe la modelare fibra si avand in vedere cat cantareste capota ar usura ceva ceva...

Mai nasol daca o lovesti insa sa nu punem raul in fata

G3org3l 03-09-08 15:05

Quote:

Originally Posted by motoucle (Post 1730447)
Hehe buna idee asta cu fibra. Merciu
De fapt chiar stiu pe cineva care se pricepe la modelare fibra si avand in vedere cat cantareste capota ar usura ceva ceva...

Mai nasol daca o lovesti insa sa nu punem raul in fata

daca stii pe cineva si zice ca se baga sa faca asa ceva te rog da-mi si mie un mesaj pe privat

steff22cm 04-09-08 19:01

vand eleron si praguri originale pt fiat coupe.....id cristibucuresti69

G3org3l 04-09-08 21:25

Quote:

Originally Posted by steff22cm (Post 1732918)
vand eleron si praguri originale pt fiat coupe.....id cristibucuresti69

pune si tu poze :P

P I T 04-09-08 21:39

Quote:

Originally Posted by motoucle (Post 1730267)

am eu capota daca vrei

steff22cm 05-09-08 22:50

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by G3org3l (Post 1733156)
pune si tu poze :P

pozele

G3org3l 06-09-08 01:42

Quote:

Originally Posted by steff22cm (Post 1734674)
pozele

stefane ! kitul de frane merge pe ale noastre , asta de-l vad io in poza ?

Pisica_goe 21-09-08 11:25

2 Attachment(s)
Salutare la toata lumea,mi-am achizitzionat si io o bestie ca altfel nui pot spune,
sunt nou ,si chiar mias dori sa facem intalniri cu fu fiaturile care au speriat bucurestul,am un fiat motor 2000 16V Turbo Rosu,pot spune ca m-am indragostit de aceasta masinutza:oops: haidetzi sa programam o intalnire,sa ne dam cu parerea ce sa le facem si cum sa le tunam ;)

FIATCOUPE 21-09-08 12:04

frumos, imi place mult cum arata pe rosu, sa-l stapanesti sanatos, eu am o problema cu al meu, mi s-a rupt un capat de bara si nu am avut timp sa rezolv problema din pacate; dupa ce rezolv, vin sigur la intalnire

G3org3l 21-09-08 15:42

frumoasa masinutza !

s-o stapanesti sanatos !

Ianis 21-09-08 18:46

va hotarati cand sa fie intalnirea si sunt prezent ... asta pana sa dea zapada ca dupa intra la "hibernat" :>

G3org3l 21-09-08 19:35

sambata viitoare pe seara ce spuneti ? :D

Livian77 21-09-08 20:02

dati o data exacta , ora , punct de intalnire si mergem toti :D

G3org3l 21-09-08 21:12

sambata la 8 la constitutiei e bine ? acolo la casa poporului

Livian77 22-09-08 06:42

:(( offffff.....
eu weedkend-ul viitor plec la bran la festivalul pastramei , nu pot veni ...
dar ma consolez ca o alerg pe D.N :P

G3org3l 22-09-08 11:15

pai atunci hai sa stabilim o zi cand putem cu totii

Ianis 22-09-08 16:32

hotarati voi .. in principiu sa fie mai e seara ar fii ok si vineri seara daca zici livian ca sambata esti plecat

drakula97 27-09-08 21:48

Salut baieti :) vreau sa imi cumpar un fiat coupe din afara ...motorul de 1.8 este bun d ceva ? ma refer la consum ...ce euro ...ma intereseaza in mod special pentru oras ...din cauza consumului foarte mare ( din cate am auzit) as prefera motoru de 1.8 ....daca puteti sa ma ajutati ar fi super ...ms

G3org3l 28-09-08 05:40

Quote:

Originally Posted by drakula97 (Post 1780245)
Salut baieti :) vreau sa imi cumpar un fiat coupe din afara ...motorul de 1.8 este bun d ceva ? ma refer la consum ...ce euro ...ma intereseaza in mod special pentru oras ...din cauza consumului foarte mare ( din cate am auzit) as prefera motoru de 1.8 ....daca puteti sa ma ajutati ar fi super ...ms

1.8 16 valve e unul din cele mai fiabile de pe coupe , el ar trebui sa fie eur 2 , mai ramane de vazut la ce categorie se incadreaza cand te duci aici la rar cu el :D , daca-l vrei de zi cu zi nu-ti recomand , o sa-l faci praf si oricum in aglomeratie consuma mult .

drakula97 28-09-08 12:03

Quote:

Originally Posted by G3org3l (Post 1780776)
1.8 16 valve e unul din cele mai fiabile de pe coupe , el ar trebui sa fie eur 2 , mai ramane de vazut la ce categorie se incadreaza cand te duci aici la rar cu el :D , daca-l vrei de zi cu zi nu-ti recomand , o sa-l faci praf si oricum in aglomeratie consuma mult .

sincer imi place foarte mult Coupe-u ...si as vrea unu pe care sa il folosesc pentru oras si putzin in afara(dus la scoala ...plimbareala aiurea ...weekend-uri la munte etc etc ) sper sa reusesc sa achizitionez unu ...problema e cu taxa de inamtriculare ca dau mai mult pe taxa decat pe masina :)) ...aveti idee cam ce consum are in oras???....dar daca voi ziceti ca nu prea e bine sa il folosesti zi d zi in orash ....o sa optez pentru un fiat bravo ...din cate stiu eu sunt putin mai rezistente si motoarele sunt de capacitate cilindrica mai mica :(

Livian77 28-09-08 20:18

tati nu e vb de consum , in primul rand cand iti cumperi o masina trebuie sa sti ce vrei de la ea. un fiat coupe un dezavantaj ar fi consumul mare , cam 15% , dar fuge peste masura asteptarilor, cel putin a mea se simte bine de la 150 km/ora in sus.dar iti sugerez sa-ti cumperi un fiat coupe dupa ce ai ceva experienta pe sosea, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau si nici nu spun asta cu rautate, dar este o masina pur sportiva dedicata stilului de conducere mai sportiv, iar daca o lovesti frontal nu ti-o face nimeni decat pe bani multi rau.recomandarea mea ar fi sa-ti iei o masina oarecare , faci cu ea cel putin 100 000 km apoi ia-ti fiat coupe ca merita toti bani . bafta

G3org3l 28-09-08 20:38

asta cam asa e , nu-i pt incepatori ... masina fuge , in orice varianta ....

casco e scump la ele , ca au un pret de catalog de te doare capu :D , iar cand o lovesti devii emo brusc :D

Livian77 28-09-08 21:00

georgel are dreptate :P

drakula97 28-09-08 23:47

Quote:

Originally Posted by Livian77 (Post 1781879)
tati nu e vb de consum , in primul rand cand iti cumperi o masina trebuie sa sti ce vrei de la ea. un fiat coupe un dezavantaj ar fi consumul mare , cam 15% , dar fuge peste masura asteptarilor, cel putin a mea se simte bine de la 150 km/ora in sus.dar iti sugerez sa-ti cumperi un fiat coupe dupa ce ai ceva experienta pe sosea, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau si nici nu spun asta cu rautate, dar este o masina pur sportiva dedicata stilului de conducere mai sportiv, iar daca o lovesti frontal nu ti-o face nimeni decat pe bani multi rau.recomandarea mea ar fi sa-ti iei o masina oarecare , faci cu ea cel putin 100 000 km apoi ia-ti fiat coupe ca merita toti bani . bafta

da poate ai dreptate ...

drakula97 28-09-08 23:49

Quote:

Originally Posted by G3org3l (Post 1781918)
asta cam asa e , nu-i pt incepatori ... masina fuge , in orice varianta ....

casco e scump la ele , ca au un pret de catalog de te doare capu :D , iar cand o lovesti devii emo brusc :D

nu cred ca fuge mai rau ca ce am in garaj ( honda CBR900 ) ....si problema cu lovitu ....100% devi emo :)) sper sa nu am incidente de genu asta :).... eu mi-am gasit un coupe ...marti de dimineata il cumpara fratele meu ...motor 1.8 din 96 ...dar daca e prea "furios" exista site-uri de vanzare :) :D ms mult baieti :*

denver 30-09-08 20:17

eh , faza e ca daca esti stapan si nu o calci la primu golf care-l auzi turat langa tine nu-i problema , masina poate sa mearga si incet , nu prea e fericita incet da na :)) , totusi exista si varianta asta , eu unul , iubesc masina prea mult , daca as detine asa ceva (20VT am in gand) nu as alerga-o de drag , gasesc eu ce sa alerg :D , dar un cup n-as risca

drakula97 30-09-08 22:40

Quote:

Originally Posted by denver (Post 1785296)
eh , faza e ca daca esti stapan si nu o calci la primu golf care-l auzi turat langa tine nu-i problema , masina poate sa mearga si incet , nu prea e fericita incet da na :)) , totusi exista si varianta asta , eu unul , iubesc masina prea mult , daca as detine asa ceva (20VT am in gand) nu as alerga-o de drag , gasesc eu ce sa alerg :D , dar un cup n-as risca

parerea mea ca daca ai un coupe nu inseamna k trebuie sa o si forjezi ...eu vreau pentru ca e o masina care impune respect...nu trebuie sa alergi q 200km/h ....pun punct si spun ceva ... B.U.G Mafia- 40km/h :)) poate cativa de aici ma cred nesuferit ..dar parerea mea e ca nu trebuie sa fi pilot k sa ai un coupe :)

All times are GMT +2. The time now is 03:47.

- Copyright 2026 4Tuning