![]() |
2 Attachment(s)
ia sa vezi ce rupe asta. :x
|
Esti nebun? :shock:
Asta e pe locul 1 la kitch tuning... clar! |
ce nu fac eu pentru voi. asta e locul nambar oan in kich tuning romania. miss kich tuning.
|
arata cool...pacat ca e dacie mai veche...de era o nasoleta sau ... super nova.... la aia zici old school ! :D
|
dacie \"tiunning\" https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...a_xx13103.html
|
3 Attachment(s)
ce ziceti de asta?
ghiciti a cui poate fi? |
:) Iarna ai aer conditionat :wink:
|
eu stiam ca o masina cabrio e conceputa in asha fel incat sa nu se rupa in 2 de la mijloc. asta nu cred ca io facut nica. poate il vd cum da intr-o groapa si il vad in 2 bucatzi.
|
:lemon:
|
bmw-ul ala e campion, pe cuvantul meu...
si dacia aia d p bazar, parca i-a explodat motorul... :lol: decapotabila aia nu mi se pare kitch... e o dacie batrana, dar omul a fost pasionat sa-si modifice masina... nu-mi place, dar nu mi se pare k e kitch |
bmweu ala e in top. e pe locul 1 in kich tuning pe romania. o sa il contactez pe proprietar sa ii fiu impresar, poate iau ceva bani de pe curu lui. Very Happy cat despre dacie. baba si moshu de la tzara vroiau ceva mai nou. de 30 de ani s-au saturat sa aiba acoperis
|
1 Attachment(s)
hai ca va mai pun o poza cu o masina care are acelasi propretar ca si dacia 1300
|
Am vazut Dacia asta ca e de vanzare. Omu cere vreo 9000E pe ea... E nebun! :woowoo:
|
ce bmweu frumos imi iau de 9000 deeuro. iau o pisika la 5000 de euro, si de 4000de eoru bag in ea.
|
iautatziva aici la un tuning adevarat. https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...g_xx13180.html e unicata.
|
ce ma mira e ca e continua linia spoilerului cu linia aripii, lucru rar intalnit la fake-urile astea de spoilere de pe dacii...
|
Re:
Quote:
|
dacia tot dacie ramane si omu mai vrea si 1700 de euro :D pe un jaf cu 2 spoilere un prag si un volan sport
|
un kich in devenire fratilor. o sa fiu cu ochii pe asta.
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=14783 |
ce gunoi :lol:
|
5 Attachment(s)
acuma de sarbatori unii oameni ishi fac cadouri singuri. asha ca de craciun. sa vedetzi ce rupe asta. semnaliizare in oglinda cu firelepeafaza si nspa, cu banda izolier peafara. tuning de tuning. priza de aer pe spoilerul spate. asta so uitata prea mult la filme sau o jucat nfs prea mult.
|
Chiar nu inteleg de ce ai puso' aici... Trebuia in TOP TUNING BACAU :lol: :lol: :lol:
|
vezi ca dacia aia sta in fatza la scc :shock:
|
O fi in plin proces de transformare :roll:
:P |
Pai sa treaca pe la mine sa-i fac niste recomandari :D
|
i le-ai dat deja. :twisted:
|
1 Attachment(s)
asta se pune la tuning?
|
mai deci greutatile alea aerodinamice sunt pentru a tine bolidul lipit de pamant. asta e alta poveste. o dam in SFeuri. :oops:
|
Ma gandeam sa`mi pun si eu , da omu a zis e un secret mare in aplicare :D
|
Hai ca am aflat eu cum se pun.
Se iau vreo 200-300 pungi cu pufuleti si le legi de cupola masinii cu o sfoara elastica. Creste puterea masinii cu 30-50 de cai :dance: :dance: |
dap, singura problema, in curbe, ii da tendinte supraviratoare :lol:
|
aia nu sunt pufuleti mai. itzi zic eu reteta tuningului. se iau vreo 20 de sacxi de ciment si se pun deasupra. dar surpriza este inauntru. acolo e smecheria. inauntru e unu cu cap de creta sau de guma. :P
|
aveti pe stoc la scc ? :lol: :lol:
|
Avem pe stoc vreo 200 de saci de ciment si 500 de saci de pufuleti. Oferta mare la deschidere... 95% reducere :lol:
|
o sa se vanda ca painea calda :P
|
poooze va rog :wink:
|
|
1 Attachment(s)
hai sa va pun si eu niste poze
|
1 Attachment(s)
daca nu ati vazut viniluri adevarate pana acum uitativa aici
|