![]() |
Re: Targoviste
Quote:
|
se mai tin intalnirile vineri seara la 20 sau v-au imprastiat militienii ? as vrea sa vin si eu p-acolo .............salutari pt adi de la rompetrol ca nu mai am nr lui de telefon..............o seara buna tuturor ! :D
|
Quote:
Acum 20min am ajuns de acolo...ne-am jucat un pic cu "saniutele" :) Daca ai placerea..te asteptam! |
Propun ca diseara sa ne vedem la stadion la 20:00, ca de obicei, ca sa fim solidari cu ceilalti soferi din Romania si sa mergem sa alimentam cu benzina in valoare de cativa bani/lei in scop de protest fata de pretul nesimtit al carburantului.
Numai bine! |
Quote:
|
Quote:
Pai astia fac bani numai pe camioane care fac transporturi zilnice. Sincer.... In fine, vin pe 15 in tara sper sa ne vedem la stadion ;) CIAO |
Ideea era sa blocam pompele(daca ne strangeam cateva masini) ...sa fim si noi nesimtiti cu ei, si sa facem un precedent din asta.
|
IMPORTANT ! :
DUMINICA , 16 IANUARIE SE FACE INTALNIREA FOSTEI FILIALE NSL TARGOVISTE, UNDE O SA FIU PREZENT ! VREAU SA VAD CINE MAI ESTE INTERESAT DE PASIUNEA NOASTRA, ASA CA NE VEDEM DUMINICA, ORA 15:00 , IN PARCAREA KAUFLAND. ps: fara nebunii . |
Quote:
BAFTA ! |
Quote:
Tu,poti sa-ti faci cu Cobita...filiala VW :) |
Quote:
|
Chiar asa... nu suna rau.. filiala "WV: Das Auto" :D
|
Ma dar de ce nu se face nimic in Targoviste...ca`s destui pasionati..[
|
Quote:
|
Quote:
Pasionatii nu prea mai vin la stadion....se duc pe unde apuca..Ploiesti..Bucuresti ....legale/mai putin legale..etc Noi suntem pasionati de cafele la stadion...atat :)) |
se ocupa domnu cox de treaba asta acum..si sa vedeti ca vor veni oameni.. nu shu daca pot sa postez aici pe forum ce si cum ora data cand v-a fi intalnirea....daca pot astept un mesaj aici de la voi si vreau sa vad si cine vine de aici care vorbiti.
|
nu mai vorbiti de intalniri k eu am stat toata vara la stadion si stiu mai bine cine a venit. dak ai venit odata nu inseamna k ai venit (si atunci cand vi culmea sa nu fie nimeni)
|
Quote:
|
Quote:
|
la sfarsitul lunii cred ca am sa vin si eu :D
|
3 Attachment(s)
o mica intrunire e36 poate pe viitor mai gasim si vreun alt pasionat care vrea sa ni se alature.....si nu neeaparat e36 poate fi orice alta marca.....
|
Quote:
|
+1 :shock:
|
in weekend cred ca am sa ajung si eu cu batrana dacie :lol:
|
poate in weekend ...sperand sa fie cald...facem o mica intrunire ....ramane sa vedem ce si cum ca vremea asta e inselatoare.
|
ce cazane....
|
Quote:
|
nasol ca nu prea mai intra lumea din targoviste sau din judet pe acest thread...
|
Quote:
|
tot vinerea va strangeti ? vin si eu cu cazanul meu break e36........;)
|
Salutare si bine v-am gasit.
Traiam foarte tare cu impresia ca voi sunteti gasca de se aduna la stadion. Sunteti doar o parte :oops: |
faceti intrunire inainte de paste ???
vineri 22 martie 2011 va strangeti la stadion ? imi pun pe telefon reminder sa vin si eu ..........dar sa stiu sigur ! multumesc ! s-aveti drumuri bune ! ;)
|
Nu imi vine sa cred ca sunt numai baieti cu BMW-uri in Targoviste :o
|
vand renault megane 1.4 16v 100cp an 2008 km 72 300 pt detalii prv me ;)
|
3 Attachment(s)
vad ca nu a postat nimeni pe aici
PS: minune!!! asfalteaza astia in tgv :shock: |
perfect.impecabile proiectoarele!
|
1 Attachment(s)
Intalnirea Dacia de duminica
|
Foarte tare, si interesant dealtfel.
Nu pot spune decat Felicitari! |
emy zimi si mie nr tau de telefon sau da-mi un beep
|
nimeni nimic? Chiar nu vreti sa ne intalnim si noi mai multi pe la stadion?....se pare ca nu ai cu cine.....doar vorbe atat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning