![]() |
Re: Bora - 1.9 TDI Variant, Rave Green
si inca ceva, vad ca placutele de inmatriculare nu au suport de prindere de din plastic obisnuit!!! ce suport ai la ele?
|
Idei cu mare placere. :) LED_urile mi le-am construit singur. Nu am pret pentru ca nu prea am timp sa fac si pentru altii. Am in schimb de vanzare LED_urile necesare. Mi-am luat mai mult decat aveam nevoie. Mai am peste 1000 de bucati. 0.80 RON / bucata.
Placutele sunt lipite cu banda dublu-adeziva, de tip burete. Rezista foarte bine. Si arata muult mai bine decat ceva suport de numar obosit. :) |
de aia te-am intrebat, da fosrte bine cu placutele simple, m-am gandit si eu la asa ceva dar mi-era frica sa incerc:)!!! ai idee la un interior cam cate led-uri ar intra???(nu stiu dk mi-ai vzt masina:D?)
|
Pai depinde, Daca te chinui sa inghesui cate incap, ca la mine, intra lejer 100. :D Eu am 54 la plafoniera in fata. Inca aprox 18 - 18 in spate, si in portbagaj... Nu mai stiu.
|
sal, sa inteleg ca m-ar ajunge in jur de 100 lei, se monteaza greu??:D
|
Quote:
|
asteptam rasp de la rudolf. am vzt ca ai o plafoniera ceva in genul la jetta cu sau audi cu luminitele alea rosii care bat in chimbator, de unde ai facut rost de ea:) si cat te-a ajuns:)?????
|
o bijuterie masina. se vede ca ai mana priceputa
|
@CO5MIN: Plafoniera este de la Passat W8, si vine cu butoanele iluminate si cele 2 LED-uri. Poti sa iei si plafoniera de la Skoda Superb (e identica) doar trebuie sa schimbi LED-urile verzi cu unele rosii.
Din pacate, asa cum spuneam, nu prea am timp sa ma ocup de LED-momentan. Daca vreti, vorbesc cu un prieten care a mai facut. Pretul de 1 RON este doar pentru LED. Pe langa asta mai e nevoie si de rezistente si de placa pe care se face montajul, si manopera. Nu am facut la comanda deci nu stiu sa iti zic un pret. @Dolce CST As face cu mare placere dar momentan nu imi permite timpul. Am sa vorbesc cu un prieten care a mai facut. @ovidiu89 Multumesc! |
lumina care bate deasupra pedalelor e facuta tot din leduri???
|
Deasupra pedalelor e o banda cu led-uri. E cam 60 RON / metru si functioneaza la 12 V.
http://images01.olx.ro/ui/3/69/39/60226039_8.jpg |
Spune-mi te rog, pt cupola si capota neagra a trebuit sa-ti schimbi culoarea la masina la RAR??? Merci
|
1 Attachment(s)
salut ! am si eu o bora berlina si caut si eu pentru ea un set de stopuri cu leduri..ma ajuta cineva si pe mine ?
|
si ar mai fi o chestie ce ma intereseaza urgent.. suportul acela de pahare care iese din bord.. stie careva unde gasesc sau are cineva? MS..
|
@CO5MIN: Da, a trebuit sa trec in CIV noua culoare. Momentan in talon, culoarea oficiala este verde - negru.
@Bora D.N.S: Daca vrei pot sa iti comand de pe ebay stopuri cu LED. Intr-o saptamana ajung in Germania si daca vrei iti pot comanda. Pentru suport de pahare pot sa te ajut, dar sa imi spui cat esti dispus sa platesti. Este o dezmembare in Arad de unde pot sa iti iau, si sa ti-l trimit prin curier / posta. Contacteaza-ma si putem discuta detalii. 0723335022. |
cat te-au ajuns scaunele recaro? ma tenteaza sa le schimb pe cele stock. in ce bani poti aduce de pe ebay?ca am inteles ca te ocupi si cu asa ceva.Mz
|
Una dintre cele mai frumoase Bora Variant . Foarte mult bun gust ... Felicitari pentru masina si bafta in continuare
|
Foarte frumoasa masina:D:D:D:D
|
Super masina...as vrea sa imi spui de unde as putea cumpara o prelungire spate la fel?
|
Eu am cumparat-o de la reprezentanta. Este din programul de accesorii VW.
|
o masina frumoasa dar parerea mea este sa iii scoti cromurile de pe bandouri
o sa dea mai bine |
Multumesc, dar treaba cu bandourile e destul de simpla. Daca as scoate cromul de pe bandouri, as scoate bandourile de tot. Din pacate, bara care imi place (si care o am pe masina), e turnata direct cu bandou, si nu se poate scoate. Poate daca mi-as face bara din fibra, care nu e la fel cu plasticul pe care il am acum. Evident, si costurile ar fi pe masura. Ar trebui sa vopsesc cele 4 usi, bara fata si bara spate, ambele "rezolvate" cu multa fibra si chit. Daca tot as scoate bandourile, as schimba si manerele cu unele de Audi.
Momentan am alte prioritati, nu sa cheltui sume atat de mari pe masina. |
foarte frumos felicitari, imi plac foarte mult vw Bora, iar a ta este superba, pe viitor trb sa imi iau si eu una neaparat, e prea mare pata :D doar ca e greu cu finantele, si sunt procopsit cu "tatal lu Bora" un Vento :)
drum intins |
Superba !!! Fara cuvinte ! :shock:
|
1 Attachment(s)
Daca tot ai o masina "GREEN" eu zic ca i s-ar potrivi mai mult asa:
|
Multumesc pentru aprecieri.
Ideea cu bordul e buna. M-am gandit deja dar nu e chiar asa de simplu de realizat. :) Daca Skoda ar avea acele verzi, poate ar fi o sansa dar din pacate nu prea cred. Iar partea de la 5000 turatii / minut de la turometru chiar nu am cum s-o fac. |
As vrea sa ma ajuti cu ceva daca se poate...vreau sa imi cumpar stopuri pe led cam ce firma mi-ai recomanda si daca sunt ceva probleme cu ele...am vazut la cineva la care i s-a ars ledurile de pe pozitii...am gasit ceva de la dectane. Mersi.
|
Din pacate nu sunt foarte multe modele pentru Golf Variant / Bora Variant. Eu iti recomand totusi modelul pe care il am si eu pe masina, cel de la SONAR. Arata cel mai bine si chiar functioneaza impecabil. Cele de la Dectane / FK sunt cam proaste la electronica si din 4 perechi, 3 s-au defectat. BIne, nu e chiar asa grav pentru ca am refacut circuitul si de atunci nu am mai avut probleme, dar totusi...
Daca nu stii care model cum arat iti pot arata si niste poze dar momentan nu am timp. Mai tarziu. Daca te intereseaza totusi modelul de la Dectane, pot sa ti-le dau la un pret foarte bun, pentru imi ocupa spatiul degeaba. |
1 Attachment(s)
Atunci astept sa imi spui un pret daca zici ca ai si merg toate ledurile si as vrea pe negru daca ai...
Cred ca de stopurile din poza zici dar sunt cam scumpe si nu am prea gasit pe net...cele dectane am gasit la 100 E noi. mersi http://www.ok-shop.ro/images/297.jpg5.jpg |
Cele din poza ta sunt Sonar pe Chrome. Eu am de vanzare Dectane / FK tot pe crom.
Eu am cel de la Sonar pe negru. Sub 190 EURO cu tot cu transport nu am gasit inca. Noi, cele de la Dectane sunt cam 120-130 EURO in Germania + transport. Pe la 100 nu prea am vazut, si noi. Poate s-au mai ieftinit. Eu le aveam de vanzare pe la 300 RON. |
Sunt la un pret bun stopurile tale dar eu am masina gri cu geamuri negre plus ca am si farurile pe negru nu ar da bine cu stopuri pe crom. Am gasit la 100 E cele de la dectane dar pe rosu si ma tot gandesc cum ar da pe masina...daca nu astept sa se mai ieftineasca cele de la sonar...si apropo daca vei vrea sa vinzi prelungirea spate sa ma anunti ca eu n-am gasit. Mersi mult
|
Ai putea eventual sa incerci sa le infoliezi (stopurile). Din pacate stopuri noi sub 100 EURO nu am gasit. Cele rosii sunt mai ieftine pentru ca nu prea se vand. Cam toti vor cromate sau negre.
Prelungirea se vinde doar cu masina cu tot. :) |
Ok...atunci in caz ca ma hotarasc am sa te anunt. Mersi... O zi buna!
|
salut .... lasa si mie un pm te rog cu idul tau ... vreau sa vb ceva neaparat cu tine ....
|
in primul rand frumoasa masina si se vede munca si gustul
felicitari cateva intrebari pls daca se poate daca tot am vazut ca te ocupi si stii preturiile la o bora berlina bara fata rieger sau r32look(vortex)cam cat ii?neaparat plastic sacunele recaro ce ai pe masina cam cat au fost?(cu sau fara piele) si daca ai avea timp,candva sa dea omu o fuga la Arad(daca te gasesc acolo)cam in ce pret ai putea sa schimbi ceva leduri prin masina...(ma refer la ceasuri mai ales gen cum ai tu sa fie albe)si cateva prin interior,la usi butoane si etc... mersi si bafta in continuare |
Multumesc!
- bara fata de la Rieger, RS Four e cam 400 EUR. Daca ai noroc insa gasesti mult mai ieftin. Avea colegul TIR de vanzare sau la schimb cu una stock (pe forumul VW). Bara de la VOTEX e tot pe acolo, 449,00 EUR. - scaunele le-am gasit cu 1000 RON, cu piele orignala. Fiind crapata si rupta putin, am retapitat tot interiorul si am facut tavanul negru. M-a mai costat inca 600 EUR. - imi pare rau dar nu mai stau la Arad iar led-uri am facut doar pentru mine pentru ca nu am timp sa fac si pentru altii. Daca vrei in schimb am led-uri de vanzare la 1 RON bucata. Daca ai cunostinte minime de electronica le poti face singur. Daca nu iti pot recomanda pe cineva din Arad care iti poate face cam tot: www.carsx.ro |
Salut, frumoasa masina ta :-)
Mi-ai putea spune cat te-a ajuns pragurile si prelungirea spate....si eventual de unde le-ai cumparat :D |
Multumesc!
Pragurile si prelungirea spate sunt originale Votex, din catalogul de accesorii. Pragurile au fost cam 200 EUR iar prelungirea tot pe acolo. Maxim 500 tot. Nu mai stiu exact. Le am de mult. |
|
Niste poze de asta-iarna:
https://img411.imageshack.us/img411/4048/dsc00935hl.jpg https://img607.imageshack.us/img607/4282/dsc00940d.jpg https://img227.imageshack.us/img227/8684/dsc00941tk.jpg https://img148.imageshack.us/img148/2706/dsc00943km.jpg https://img600.imageshack.us/img600/5713/dsc00944v.jpg https://img526.imageshack.us/img526/7925/dsc00942eq.jpg MBX Power! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning